19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MESNATA CRNKINJA, PRAVA MUZARA Eksplodirao sam u njoj vreloj, beli sokovi su samo cureli

Dobio sam jednu ponudu i našao se na avanturističko-poslovnom putu u Najrobiju u Keniji. Ivonn je zvala i rekla da je boli glava pa joj se ne ide nigde (verovatno je to izmislila) zbog čega će nam poslati Pati da nas vozi i daće nam pare da se provedemo. Zvono zvoni. Pati je došao po nas, idemo napolje.

Vozio nas je na jedno mesto, i ušli smo u dvorište s automobilom, napravili celi krug ali nije bilo baš ljudi. Ipak je to bio ponedeljak uveče. Pitao sam ga da li može da mi nabavi nešto trave samo za degustaciju jer sam čuo da je njihova trava super. Rekao je da će pokušati. Par blokova dalje prolazimo i nailazi na lika pod kapuljačom koji je se smuca ulicama i pita ga. Ovaj mu ponudi šačicu nekog govneta i traži 50 dolara. Rekoh, šta ti misliš da mi nemamo đinđu. Kenijci su još gori po pitanju love od Balkanaca, sestru bi prodali za lovu. A pogotovo se vidi kako nas gledaju, kao kartu za izlaz, kao da svi imamo para. Pogotovo način na koji međusobno pričaju u društvu nas.

Odvezao nas je u jedan klub koji je bio pristojno popunjen. Dogovorili smo se da ćemo ga zvati kad bi hteli da idemo kući. Hof je opet bio besan pa sam ga ignorisao. Naručili smo neko vino, celu buteljku. To jest Veronika je, ali nije razmišljala o ceni i da li će nam premašiti budžet. Onda je Hof otišao da pita da je zamene, jer sam ja našao jeftinije vino. Treba izdržati celu noć.

OBAVEZNO PROČITAJTE

IZAŠAO IZ ZATVORA SA PANCIROM I MASKOM: Vođa ŠKALJARACA na SLOBODI!

UBIJENI ŠKALJARCI KORISTILI LAŽNE PASOŠE: Pod ovim imenima su putovali Alan Kožar i Damir Hadžić!

SZO: Korona se, za razliku od gripa, ni leti ne smiruje!

PREGLEDI RASTU IZ MINUTA U MINUT: Nova EMISIJA spojila NESPOJIVO, avanture tek SLEDE! (VIDEO)

Ne znam da li je potrebno da napomenem, ali da opet smo jedini belci. Tek je počelo da se puni ruljom. Umesto stola u našem delu bila su burad. Osvrnuo sam se okolo, nije baš bilo puno žena. Ali dolazio je neki lik pijan, i davao mi pesnicu više puta. Valjda sam mu bio simpatičan. Krenuo sam ka WC-u. Zvao sam devojke s kojima sam se dopisovao na Tinderu, kao možda dođu. Vidi me jedna devojka pristojno utegnutih oblina i pozdravlja me, pita me kako sam. Pomislih, baš sam im egzotičan. Odem za sto. Rulja lagano dolazi. A mi smo završili bocu pa naručili novu. I napunili nargile šišom i ovaj put s drugom aromom.

Sto malo dalje od nas. Malo krupnija ženska je u društvu i kao smeška mi se. Ja ništa i okrenem se nazad. Pogled mi opet zaluta u tom smeru. Ona mi maše, i kao pleše. Nasmejem se. Hvata se za svoje dve velike sise, i mesi ih. Ženska je krupna i ima velike sisurine, ali i lepo lice sa belim osmehom. Razmišljam u sebi, ženska je ogromna za moj ukus ali je simpa i ima bujno telo, a u Africi smo zadnju noć, a ja sam napaljen i prevoz imam. I stvar je rešena. Tako ispijem šta sam još imao i skupim hrabrosti i odem za njihov sto. Dam joj ruku, upoznam se sa njom.

Zove se Beatrice, iz Mombase je. Stavlja mi ruku na butinu i kaže da joj se sviđam i da želi da me izmasira. Kažem joj da smo smešteni u apartmanu, da imamo prevoz i da može da mi se pridruži. Ona kaže, da bi volela to. Kažem joj da smo zvali vozača i javiću joj kad on dolazi, i da u međuvremenu može doći za naš sto. Imala je na sebi neku pamučnu crno-belu prugastu haljinu. Sva je bila nategnuta u njoj. Urezala joj se u guzičetinu a i sise kao da će probiti elastičnu tkaninu koja ih je stegla. Na svojim nimalo senzualnim stopalima imala je kožne sandale. Imala je crnu kosu i frizuru ala malo neuredniji Klepopatra stil za koju me Veronika upozorila da je ne vučem jer je perika.

Stojimo napolju. Pred ulazom je i ekipa za pakao: devojke u minjacima, štiklicama, ogromni frajeri nepleminitih namera. Stigao je Pati. Kažemo mu da imamo gošću. On gleda nekim čudnim pogledom, koji ću shvatiti kasnije. Hof seda napred, a ona, ja i Veronika pozadu. Kako sedi do mene, drži me za ruku. Ja joj zavlačim ruku pod suknju, i mazim joj butine, guzove.

SAZNAJTE JOŠ

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

SLUČAJ DURMITOR: Pištolj nosio jedan uhapšeni, Runjo oslobođen!

UGLEDNA PROFESORKA PREBAČENA U JEDAN OD NAJGORIH ZATVORA NA SVETU: Silovanje je tamo redovna pojava!

Tokom vožnje izustila je samo par reči. Stižemo još malo. Veronika priča da će joj skuvati večeru, to jest svima nama. Beatric kaže da može sve osim svinjetine jer je muslimanka. Veronika i Hof su otišli u svoju sobu. Beatrice je ostala u dnevnoj. Nagnula se rukama nad stolićem, zadigla haljetak i otkrila obrijanu crnu pičku i ogromno mesnato dupe. U glavi mi prolazi misao nasty fuck, ko zna s kim je bila, ne znam ništa o njoj, možda je munjara neka s ulice ili nešto gadnije. Ali, bio sam pripit i napaljen, a osim toga žudeo sam za time da probam crnkinju.

Onda se nagne na sto s rukama, isprći guzičetinu i počne je tverkati kao striptizete u reperskim video spotovima. Pljusnuo sam je par puta po guzovima i malo mazio po butinama. Pokazuje mi onda u svojoj torbici svežanj zelenog lišća, u torbi koji oni zovu myra. Rekla je da to žvaće kako bi mogla celu noć da bude budna. Pozvao sam je u sobu jer nisam mogao da izdržim dok večera bude gotova. Obuhvatim je oko struka i bacim na krevet. Počnem da joj svlačim haljiničak. Dude su joj ogromne sa nakostriješenim crnim bradavicama s širokim prečnikom koje sam cuclao, lizao, grickao...

Svuda sam je grizao, sva je mesnata bila. Zavukla mi je ruku u gaće. Obuhvatila mi je rukom muda i mesila ih, i obuhvatila kurac koji se stvrdnuo i pulsirao. Privukla je glavu a onda počela da puši. Pomislio sam u sebi, šta ja to radim, ne mogu da se načudim, u Keniji sam a big mamma mi puši kurac. Ali šta je - je, "‘Mala" zna znanje... Dudlala ga, guta tvrdu kitu… Obuhvatila kurac čvrsto sa svojim punim usnama. Lizala ga je sa svih strana, a posebno mi je glavić oblizala. Išla je tako par puta od glavića pa se spuštala do jaja. Uhvatio sam je za potiljak za kosu i nabijao joj kurac u grlo tako da sam joj glavićem osetio mandule, a jajima sam joj lupkao po bradi.

Slina joj je curila pored usta i slivala niz vrat. Onda mi je jaja lizala jedno po jedno. Pomazio sam je po glavi i izvadio kitu iz usta

Stali smo malo i otišli u kuhinju da vidimo šta se događa, nismo ništa jeli. Mirisalo je na pečeno meso, jako fino. Zavirili smo u tiganj da vidimo šta je. Veronika je ispekla slaninu s rižom, a Mala se zgrozila kao da će povratiti. Kao muslimanka ne sme da jede svinjetinu i ništa što je bilo u dodiru sa svinjetinom. Bilo mi je žao tada. Hof je sve vreme zove "Mala", što je dodatno bilo smešno. Otišli smo u sobu da se još malo igramo.

Druga runda...

Zavukao sam joj ruku kroz suknju preko guza, zakačio za pičku i trljao je. Takva je legla na krevet. Usmine su joj velike i tvrđe nego kod belih devojaka. Vrela pica joj ima miris po sirovoj ribi. Pica joj je izbrijana i sa trokutićem od dlačica iznad. Razmakao sam joj debele usmine prstima, i uhvatio tvrdi klitoris i dobro izmasirao. Iznutra joj je pica bila svetlo ružičasta, a unutrašnjost mekana i vrela. Uvukao sam tri prsta i divljački joj nabijao. Beli sok je poput mleka sipio preko crne pičke i niz butine. Sve vreme je kurvinjski uzdisala.

Mlatio sam je po mesnatim guzovima dok ih je ona vešto tresla. Držao sam joj sisurine koje su visile, kao da je kravi koju sam muzao. Sisa mi nije cela stala u šaku ali sam joj gnječio bradavice kao da sam hteo da mleko iscuri iz nje. Zbog opreza od zaraze nisam hteo da je ližem, ali koliko se sećam ljubio sam je u usta… Pošto sam uveliko bio naložen od drkanja njene pice, kita mi je bila u punoj snazi. Povukao sam se uz samu ivicu kreveta i ona se našla između mojih nogu. Znao sam šta sledi i pomislio sam kako će ovo biti jedan od boljih orala. A između mojih nogu je pohotni komad žene. Odmah je prešla na stvar i krenula jezikom da se igra sa mojim tvrdim i uzavrelim ponosom. Jezikom je krenula od glavića i spuštala se ka korenu i jajima. Vrhom ga je palila onako čvrstog. Spustila se do jaja koje je lizala kao da joj je zadnje u životu.

Sisala je moja jaja, uvlačila ih u svoja usta, lizala ih celom površinom jezika i penjala se lagano ka vrhu. Počela je da ga stavlja u usta lagano a jezikom unutra oblizivala je glavić. Pošlo joj je za rukom da ga celog stavi u usta. Tako ga je pušila da je bilo kao da je jebem u usta a jednom rukom me lagano držala za jaja a drugom mazila po butini. Ja sam svoje ruke upleo u njenu kosu i mazio je po vratu i kosi. Svojim ustima je bukvalno usisavala moju kitu sve do jaja onako ludački i znalački baš. Osećao sam kako mi sperma nadolazi i da će biti poplava.

- I am near finishing...

Na trenutak je zastala izvadila ga nije ništa progovorila i stavila ga je između svojih sisa. Sise su joj bile petice.

Skupila ih je svojim rukama sa mojom kitom između njih i krenula lagano da ga drka sa njima. Tu sam se već malo sabrao jer ono što je njen jezik radio na mojoj kiti bilo je prosto nenormalno

Drkala ga je tako lagano sa svojim sisama nekih dva minuta i opet ga je stavila u usta. Tu sam znao da će biti kraj jer sam već bio pred pucanjem.

- Beatris - bile su moje reči koje su uzalud izgovorene.

Želela je da osetiti spermu u ustima i dudlala ga je samo tako uvlačila dokle je mogla i vadila ga celog a jezikom ga slinila maksimalno. Moja jaja su eksplodirala u njenim ustima. Jauknuo sam od prizora da je pola moje kite u ustima crne drolje i kako se praznim. Svu spermu je primila u usta i progutala skoro sve. Ostatak joj se razlivao preko usni.

- It’s big, you almost chocke me with cock - trtljalo mi je u glavi od obilnog svršavanja i jednog od boljih pušenja koje sam dobio do sada.

Ustala se i otišla do lavaboa u dnevnoj sobi da opere zube dok joj je sisa virila iz haljine, i rekla mi je da su je cimeri videli. Malo smo došli sebi, pa smo počeli da čavrljamo. Pitao sam je da li je bila s puno tipova. Promrmljala je da nije. Puši kao profesionalka. Ne sećam se kako smo došli do toga, ali rekla mi je da je kurva. Pretpostavljao sam sve vreme, ali nisam imao karaktera da se pobunim. Rekao sam joj da nemam para. Da je to trebalo da kaže kad smo se upoznali. Rekla je da se nijedan belac nije tako poneo prema njoj. Kako ona sada nema gde. Onda je počela da plače. Rekla je da moram da joj platim inače će zvati policiju koja će me odrati još više jer su kod njih kurva zaštićene.

Pitao sam koliko bih trebalo da platim. Kaže 100 dolara. Rekoh da nema šanse i da joj mogu dati najviše 20 jer mi treba za kartu nazad. Osim toga, ne znam kako će mi proći posao zbog kojega sam tu. Onda je krenula s tipičnim crnačkim bitchy spikama:

- You touched my pussy, i sucked your cock and know you don’t whanna pay, white ass boy?!

OVO MORATE ZNATI

NEMAČKI EKONOMISTA OTKRIVA: Račun korona krize neće platiti bogataši, već običan čovek, a to je tek deo priče

DODATNI ANTI-KRIZNI PAKET U KOMŠILUKU: Još 971 milion evra za socijalne mere i podršku ekonomiji!

NOVA POSLASTICA ZA GLEDAOCE HAPPY TV Kreće turska hit serija "Bodrumska priča"

Krenula je da tipka broj. Izbio sam joj mobilni telefon iz ruke. Natezali smo se neko vreme. Iskreno, bio sam zatečen, nisam znao šta da radim. Ne mogu da je držim tu, sutra putujem za London. A policija mi stvarno ne treba u ovom trenutku. Onda je ona rekla da idemo napolje. Krenuli smo prema izlazu iz zgrade. Vratar je trebao da nas pustiti. I mi se svađamo pred njim. Stojimo ispred kapije. Malo sam se odmakao i prolaze automobili.

Ona me uzela za ruku i privukla sebi. Rekla je da se držim nje, jer ako vide belca u 4 ujutro samog da će mi samo prosvirati mozak. Lik se smejao. Pitao sam ga da li je istina to što kaže za policiju, on je rekao da jeste. Ja sam joj rekao da me obmanila i da me prevarila, da mi nije rekla da je kurva. Da je rekla ne bih imao ništa s njom pogotovo kad bih čuo cenu. A kad bih već plaćao uzeo bih bolju, ali šta je tu je. Izvadio sam iz novčanika 50 dolara i dao joj. Jeftinije mi je to nego neprilike u koje bih mogao da se uvalim. Onda me zagrlila:

- That’s my man.

Pitala me hoću li da mi se vrati u sobu, da ja ne mogu bez njene pičke. Rekao sam joj da nemam više para, da ide svojim putem. Vrataru sam rekao da nikome ovaj incident ne spominje. Nisam mogao da spavam neko vreme. Susreta sa crnom kurvom koja me opelješila i posisala kurac ali, nije mi žao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika (1)

xxx

Afrikanke su mnogo senzualne žene. Lepe su i imaju brutalno dobre guzičetine za udaranje. One kao da su stvorene za nas Balkance da tucamo naša krupna jaja od njihove čvrste prdare.


Ostavite komentar

Povezane vesti