34°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DETEKTIVSKI PORNIĆ Pohotna klijentkinja koju sam odradio sa uživanjem

Svi snovi, sav polet i zanos koji sam osećao dok sam otvarao detektivsku agenciju, vrlo brzo su se rasplinuli kao mehurići od sapunice, suočeni s grubom realnošću. I ono malo klijenata što je dolazilo da traži moje usluge hteli su u pravilu jedno te isto: da im pronađem dokaz o nevernosti njihovih bračnih partnera. U stvari, svi su oni hteli obrnuto - želeli su da nisu u pravu, ali obično bih vrlo brzo i nepogrešivo potvrdio njihove crne slutnje. Tako ni sada, kada se začulo grubo lupanje po vratima moje kancelarij, nisam imao iluzija da će biti drugačije. Ušao je nizak, debeo čovek, s gustim crnim brkovima i zadihano upitao:

- Jeste li vi privatni detektiv?

- Da, naravno, izvolite sedite - pokazao sam mu fotelju prekoputa mene i osmotrio ga.

Prilično skupo odelo bilo je sasvim u neskladu s bojom kravate i košulje na kojoj je otkopčao zadnje dugme. Novopečeni bogataš koji ne može da sakrije svoje porekloo, brzo sam zaključio.

- Sumnjam da me žena vara - izustio je u jednom dahu, spuštajući se u fotelju.

- Razumem! Ali da li ste spremni da se suočite sa svim posledicama ako se vaša sumnja pokaže opravdanom, jer ponekad je možda je bolje da sve ostane na sumnji - mirno sam odvratio, prisećajući se nekih pređašnjih slučajeva.

- Moram znati na čemu sam - uzbuđeno je odgovorio.- Sutra ujutro idem na službeni put. Neće me biti dva dana i mislim da je to idealna prilika. Ovo je moja supruga.

Pružio mi je fotografiju. Već na prvi pogled bilo je jasno da je verovatno u pravu što se tiče svojih sumnji. S fotografije me gledala prelepa crnka, zanosnih oblina, barem dvadesetak godina mlađa od njega. Bilo bi pravo čudo da ga ne vara, pomislio sam, gledajući u velike oči boje badema još mi nepoznate lepotice. Rekao sam mu koliki mi je honorar i on ga je bez pogovora isplatio. Dao mi je adresu, napomenuo da sutra rano ujutro odlazi na put i da će doći k meni odmah po povratku i odmah žurno izašao. Zadovoljno sam strpao svežanj novčanica u džep. Sve je bilo jasno kao na dlanu.

Mlada dama će verovatno odmah pohrliti i iskoristiti dva slobodna dana u krevetnoj gimnastici s nekim mlađim ždrepcem. Međutim, nije bilo baš tako jednostavno. Prvi dan je pokazao kao potpuni promašaj. Ujutro sam se dovezao pred preveliku, kičastu građevinu, upravo u trenutku kada je njegov veliki "mercedes" izlazio iz garaže. Diskretno mi je mahnuo i odvezao se niz ulicu. Utaborio sam se na zgodnom, senovitom mestu s dobrim pogledom na ulaz njihove kućerine, opremljen grickalicama i kafom iz termosa, spreman na taj najdosadniji deo posla.

Satima se nije događalo ništa. Niti je ona izlazila, niti je iko dolazio k njoj. Napokon, nakon što sam popušio pola kutije cigareta, pojavila se na vratima, očigledno spremna za izlazak. Ushićeno sam zazviždao. Bila je još lepša nego na slici. Uske, svetle farmerke savršeno su ocrtavale svaki delić njenog zanosnog, vitkog tela. Velike, čvrste grudi poskakivale su, očito neopterećene grudnjakom, ispod bele, pamučne majice, dok je hodala dvorišnim prilazom. Sela je za upravljač nekog "fijata" i krenula prema centru grada. Požurio sam se za njom. Nakon poduže vožnje, zaustavila se pred fensi frizerskim salonom, gde frizura košta kao polovni "fića" kako se duhovito izrazila jedna moja bivša prijateljica. Iskoristio sam priliku da kupim hamburger i strpljivo čekao da se pojavi. Izašla je u prilično izmenjenom izdanju. Kosu je tek neznatno skratila, ali joj je sada bila prošarana svetlim pramenovima, koji su još više isticali njenu tamnu put.

Sledeća stanica bio je kozmetički salon. Tu se zadržala duže nego kod frizera. Prikrivajući zevanje, jedva sam dočekao da krenemo dalje. Živnuo sam kad sam shvatio da vozi prema izlazu iz grada, ali na moju žalost ubrzo smo se oboje zaustavili na parkiralištu velikog supermarketa. Napravio sam nekoliko snimaka kako ulazi i izlazi na svakom mestu na kojem smo se zaustavili, čisto radi dokumenatacije, nestrpljivo čekajući da počne prava akcija. Izašla je sa gomilom kesa i bio sam sasvim siguran da će sada krenuti u posetu ljubavniku. Na moje veliko razočaranje, krenula je pravo - kući.

Parkirao sam se na starom mestu i strpljivo čekao, ali ništa se više nije događalo. Već je debelo pala noć kad sam odlučio da odem. Imao sam za večeras zakazan susret koji nizašto na svetu nisam hteo da propustim. Ulazeći u kuću potpuno sam istisnuo iz glave i nju i njenog debelog muža, te krenuo pod tuš. Pažljivo sam odabrao košulju i kravatu, obukao najbolje italijansko odelo iz svoje nevelike garderobe, i još sam jednom letimično bacio pogled na otvoreni oglasnik na stolu, u kojem sam zaokružio oglas sledećeg sadržaja: Mlad i zgodan ljubavni par želeo bi da upozna obdarenog muškarca za vruće susrete.

Više puta sam se čuo telefonom s učtivim mladićem koji mi se predstavio kao Marko, i dogovorili smo da će mi se javiti kada dama bude spremna za susret. Na moje veliko veselje, juče je nazvao i dogovorili smo susret za večeras u njihovom stanu. Pokupio sam flašu vina i buket cveća, i krenuo u tu uzbudljivu avanturu. Vrata mi je otvorio vrlo zgodan, visok, crnokos muškarac, široko se osmehujući. Upoznali smo se u hodniku i uveo me u prostrani dnevni boravak. A tamo je, nehajno prekrštenih nogu, u kratkoj crnoj haljinici ispod koje su se diskretno nazirali čipkasti krajevi čarapa, sedela je gospođa koja je bila predmet mog celodnevnog osmatranja. Ostao sam da iznanađen stojim na vratima, nesposoban da učinim bilo kakav korak. Ustala je i prišla k meni s ispruženom rukom.

- Ja sam Jasmina.

- Drago mi je da Vas konačno upoznajem - rekla je prijatnim glasom.

Bio sam toliko zbunjen da sam joj pružio onu ruku u kojoj sam držao cveće, još uvek nesposoban da prozborim ni reči. Dobrano se nasmešila, misleći da je valjda uzrok moje zbunjenosti u delikatnosti situacije u kojoj se nalazimo.

- Hvala! Izvolite, sednite - ljubazno mi je rekla uzimajući cveće.

Kada me je prvi šok prošao, zamalo sam se naglas nasmejao, setivši se koliko sam benzina i živaca mogao danas da uštedim da sam se samo večeras pojavio ovde, umesto što sam jurcao za njom po čitavom gradu. Sada mi je bila prilika da je bolje osmotrim. Sve što je imala na sebi održavalo je snažni, neskriveni seksepil. Kratka haljinica više je otkrivala nego skrivala. Velike, bujne sise napinjale su tanki, elastični materijal i jasno su se ocrtavale dve čvrste, nabrekle bradavice. Ovakvu haljinu može da nosi samo zaista hrabra žena sa savršenim telom, zadovoljno sam zaključio. Decentna šminka i nova frizura bili su sasvim u skladu s njenim predivnim licem. Ponovno sam se nasmešio u sebi shvativši da su njene današnje posete kozmetičaru i frizeru, tokom kojih sam je revnosno pratio, zapravo učinjeni zbog mene. Zadovoljno sam prihvatio čašu vina koju mi je Marko natočio. Ovo će, ipak, ispasti najlakši i najljepši posao što sam ga dosad imao. Ispili smo prvu butelju i Marko je odmah otišao u kuhinju po novu. Iskoristio sam trenutak i kazao joj:

- Imate sreće. Suprug vam je vrlo zgodan i pažljiv.

Zanimalo me kako će reagovati.

- Oh, Marko mi nije suprug - otvoreno je, sa smeškom, rekla.- Mi smo samo dobri prijatelji. Moj suprug je puno stariji od mene. Gotovo je potpuno impotentan i bolesno je ljubomoran, a ja imam velike seksualne prohteve, pa koristim svaku priliku kad je na službenom putu kao sada.

Svidelo mi se što ništa nije skrivala. Marko je natočio vino i pustio laganu, opuštajuću muziku. Udobno sam sedeo i čekao. Nekako sam očekivao da će ona učiniti prvi korak. Tako se i dogodilo. Ustala je polako i senzualnim pokretima prevukla haljinicu preko glave. Pred očima mi je blesnuo par najljepših sisa što sam ih dosad video. Krupne, ružičaste bradavice, neodoljivo su me pozivale da ih uzmem u usta, ali ona je prešla na skidanje čarapa. U maniri najbolje striptizete jednu po jednu je lagano svlačila. Ostala je samo u čipkastim, crnim tangicama. Neko vreme se njihala u ritmu muzike, uzbudljivo milujući svoje telo, a onda je skinula i gaćice. Posmatrao sam njenu lepo izbrijanu pičkicu i osećao kako mi sva krv iz krvotoka nadire u kurac. Na brzinu sam svukao odeću i zadovoljno primetio njenu reakciju.

Zapanjeno je zurila u moj veliki, čvrsti, nabrekli kurac. S požudom u očima uhvatila ga je u ruku i opipavala kao da ga procenjuje, a zatim se polako spustila na kolena i stavila ga u usta. Pušila ga je požudno, s uživanjem. Marko joj je spremno prišao otpozadi i stavio joj ga u zavrelu picu. Zastenjala je od užitka i počela da mi još žešće puši. Marko je čvrsto držao za guzove i zabijao se svom snagom. Ubrzo sam osetio kako kurac počinje da mi poznato pulsirati i izvadio sam ga iz njenih usta kako ne bih svršio prerano. Čim su joj se usta oslobodila iz njih se prelomio glasan krik. Već je svršavala, strasno i glasno. Zadržala je još nekoliko trenutaka Markovu kitu u sebi, dok joj nisu prestali da se grče svi mišići u telu, i onda ga je nežno izvukla napolje.

- Uh, ovo je bilo fantastično - rekla je zadovoljno, oblizujući usne.- Idemo dalje.

Bacila me na leđa i pažljivo se namestila na vrh mog kurca. Rukom ga je naciljala na pravo mesto i, uz jaki uzdah, surila se sve do korena. Činilo mi se da sam uronio u veliku lavu. Ostala je tako neko vreme, uživajući u ispunjenosti koju je osećala, a onda počela polako da se diže i spušta. Marko je očigledno poznavao sve njene zahteve, pa je prišao i prislonio svoj glavić na otvor njene guze. Umirila se na trenutak na meni, dok joj je Marko glatko kliznuo u guzu, a onda je počela svoj vrtoglavi ples. Očigledno je bila totalno napaljena i željna jebačine. Moram priznati da smo se obojica svojski trudili da ugasimo vatru koja je plamtila među njenim nogama.

Glasno vičući sve vreme, svakih nekoliko minuta je zastajala da joj se smire grčevi orgazma, a onda bi nastavila još jače. Čuo sam Marka kako sve glasnije stenje i ubrzo osetio kako se prazni u njenu guzu. U trenu su i meni popustile sve kočnice i snažno sam svršio duboko u njoj. Ostala je u istom položaju, želeći što duže zadržati oba kurca u sebi, sve dok Marko nije splasnuo i iskliznuo iz nje. Tada se nevoljno digla s mene i krenuli smo na tuširanje.

- Napravićemo kratak predah, a zatim početi ispočetka - rekla je, nežno nam milujući genitalije ispod kapljica toplog tuša.

Ponovno sam se setio svoga klijenta. Niti puno mlađi i potentniji muškarac nije dovoljan da zadovolji jednu ovako uspaljenu ženu, a kamoli stari, debeli, više nego poluimpotentni suprug. Osvežili smo se novom buteljkom vina, kad sam ih onako uzgred, kao da mi je to tek tada palo na pamet, upitao bi li možda želeli da se fotografišemo. Izvadio sam mali polaroidni fotoaparat koji sam uvek nosio u džepu sakoa, i objasnio kako sam strastveni fotograf amater.

Jasmina je sumnjičavo odmahnula glavom, ali brzo sam je uz puno truda uverio kako će sve fotografije ostati njima, da meni užitak predstavlja samo snimanje. Dalje je bilo lako. Kao što sam i pretpostavljao bila je prava egzibicionistkinja. Sve sam imao na fotkama. Kako mu puši, kako on njoj ljubi sise, liže joj picu. Nameštala ga je u razne poze i zanosno gledala u kameru. Očigledno je uživala. Neumorno sam snimao. Kurac joj je u pički, u guzi, u ustima. Pravi pornić. Zadovoljno sam vratio fotoaparat i neopaženo uzeo nekoliko najuspelih snimaka, pa im se priključio. Želeo sam da iskoristim svaki trenutak svoje slobodne noći, a do jutra nas je obojicu iscrpila.

Umoran, ali vrlo zadovoljan polako sam vozio praznim ulicama posmatrajući grad kako se pomalo budi. Došavši kući, strovalio sam se u krevet i probudio se tek poslepodne, upravo na vreme da se obučem i odjurim u kancelariju. Sedeo sam čekajući da se klijent pojavi i zamišljeno posmatrao fotografije koje sam snimio. U očima koje su gledale u kameru jasno joj se videlo da uživa u svemu što radi. Stoga sam odlučno pocepao fotografiju, i bacio je u koš za smeće. Cepajući u sitne komadiće i sve ostale slike, bio sam sve uvereniji u ispravnost svoje nedave odluke. Nedugo zatim začulo se poznato lupanje na vratima, a znojav i zadihan upao je Jasminin muž.

- Jeste li imali sreće? - upitao je sedajući u fotelju.

- Zavisi što pod time podrazumevate - misteriozno sam se nasmešio.- Ali, što se tiče Vaše supruge, potpuno ste progrešili u sumnjama. Kod gospođe niko nije dolazio, a ona je izlazila samo u prodavnicu i kod frizera i kozmetičarke.

Pokazao sam mu fotografije koje sam snimio na tim mestima. Zadovoljno je odahnuo.

- Hvala vam, oslobodili ste me velikog tereta. Ova dva dana sam samo o tome razmišljao. Znate, prekosutra moram ponovno na službeni put. Neće me biti pet dana. Već sam mislio da ga odložim, ali sad mogu mirne duše da otputujem.

Hteo sam da mu vratim pola honorara, kako praktikujem u takvim slučajevima, ali je to odlučno odbio. Razuveren u svojim sumnjama sada se žurio što pre da ode. Gledajući ga kako zatvara vrata, razmišljao sam opet noći s prelepom Jasminom koje su, znao sam to, predamnom.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti