21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

POSTAO SAM HRABAR I KRENUO SAM Moj klip je kao torpedovan ulazio u njen uski, vlažni, strastveni cilindar

Stajala je ispred mene, pogleda uperenog na veliki king size krevet u hotelskoj sobi. Njena, od sunca potamnjena koža, stvarala je lep kontrast s njenom belom letnom haljinom i tregerima debljine špageta. Njena plava, do ramena, duga kosa stvarala je lep okvir njenom zgodnom licu.

Kako sam uopšte dospeo u takvu situaciju? Nije da mi se nije svidela, jednostavno tako nešto mi se još nije dogodilo. Nakon ručka s poslovnim partnerima, a bio sam na poslovnom putu u SAD, odmah su se svi razišli, dok sam ja otišao do svog hotela s namerom da u baru, na miru, popijem jedan dobar viski. Bar je bio skoro prazan, za dva stola su sedela dva para, a za barom jedna žena, koja me je odmah fascinirala. Seo sam dve stolice od nje i naručio piće. Pogledao sam prema njoj, a ona je lagano klimnula. 

- Dobar izbor - rekla je na engleskom.

Nisam želeo da propustim moguću priliku i uzvratio sam isto na engleskom.

- Mogu li da Vas počastim pićem? 

OVO MORATE ZNATI

RUSI KONAČNO OTKRILI: Evo kada će početi sa vakcinacijom dece protiv korone! (VIDEO)

DAČIĆ ODGOVORIO BRNABIĆ: "SPS je pouzdan partner SNS-u, ODLUKA JE NA VUČIĆU..."!

MINISTAR MALI: Svaki zaposleni dobiće oko 155 evra, a evo kada novac leže na račun!

NESTANAK PRIJAVLJEN JUČE: Policija na NOGAMA, tragaju za OVIM ČOVEKOM!

Potvrdno je kimnula i došla do mene, kucnula čašom o šank kao znak šankeru da joj uspe novo piće. Razgovarali smo jedno vreme o svemu i svačemu i nazdravljali. Tada je zazvonio moj mobilni telefo, pa sam se izvinuo za trenutak. Bio je to kolega iz Nju Jorka s kojim je trebalo da se nađem sutradan. Kad sam se vratio za šank dočekala me sa širokim osmehom na licu i progovorila mojim lepim maternjim jezikom.

- Mogao si da kažeš da si Srbin, tada bi od početka sve bilo lakše. Ja sam Vesna, iz Smedereva sam, a ti?

Potpuno iznenađen, ali i srećan pogledao sam u njene lepe zelene oči i skoro se utopio u njima.

- Ja sam Marko, iz Sombora - odgovorio sam. 

Kako su naše čaše bile prazne hteo sam da dam šankeru znak da ih napuni. Ali, tada sam osetio njenu ruku na svom ramenu.

- Želiš li ovde da se opijaš ili imaš neku bolju ideju?

Ostavio sam 20 dolara na šanku, uhvatio je za ruku. Odmah je ustala i naslonila se na mene dok smo išli prema liftu. Osetio sam njen skupi parfem i miris njene kose. U liftu se okrenula prema meni i pogledala me onako izazivački, pomalo s visine, iako je usprkos visokih potpeticama bila bar pet santimetra niža od mene. Primaka sam joj se, uhvatio rukom za kosu i privukao njeno lice. Osetio sam njen dah na mojim usnama, koje su se onda dodirnule. Kroz lagano otvorene usnice naš poljubac se razvio u nežno šamaranje jezicima.

I sad ona stoji ispred mene. Leđima okrenuta. U beloj letnjoj haljini s naramenicama debljine špageta i crvenim štiklama. Prišao sam joj i uhvatio je za ramena. Njena svilenkasta koža mazila je moje prste. Lagano sam je privukao k sebi i zario nos u njenu kosu. Drugom rukom sam pomakao kosu s njenog vrata, sagnuo se još više i vlažnim usnama je poljubio u vrat milujući istovremeno rukama njena gola ramena. Jezikom sam je lickao od jednog ramena, preko vrata do drugog ramena.

Video sam kako su joj se najsitnije dlačice nakostrešile, kako se cela naježila od toga. Zabacila je glavu, žmurila i uživala u mojim milovanjima

Postao sam hrabriji i krenuo rukama uz telo ispod njenih ruku do njenih grudi milujući ih zatim, a ona je tada podignula svoje ruke kako bi mi pritisnula lice na sebe, vrteći glavom levo. Pomerio sam ruke s njenih grudi i smaknuo naramenice haljine s njenih ramena i ona je samo skliznula niz nju. Ostala je u belom grudnjaku i belim gaćicama. Divio sam se njenom telu, sportskom, ali ženstvenom. Okrenula se pokazujući mi svoju moćnu ženstvenost. Privukla mi je glavu i dala mi snažan i dugačak poljubac, stojeći na jednoj nozi dok je drugom pritiskala moju guzu na donji deo svog stomaka, verujem da je bila zadovoljna s onim što je osetila.

Dok smo se ljubili njene ruke su me oslobodile pantalona i ostao sam u sakou, košulji s kravatom, gaćama i crnim soknama. Stavila je ruke na izbočinu u mojim gaćama i uživala u milovanju. Nagnula se prema dole i ugrizla ga nežno preko gaća.

Zatim je ustala, spustila grudnjak preko cica i podigla ih rukama, pa kažiprstom i palcem vrtela svoje bradavice, ubrzo su se stvrdnule i gurnula ih je pred mene, spustio sam glavu i uzeo u usta jednu, pa drugu cuclajući ih, pa bi jezikom kružio oko njih po areolama, opet ih cuclao, pa gricnuo da se revanširam za njen malopređašni ugriz moga lepotana.

Još mi je neko vreme dozvoljaval igre s jezikom i ustima po njenim cicama, da bi se odmakla i krenula da me oslobodi sakoa, kravate i košulje

Bacila se na ogromni krevet i legla na leđa i širila i skupljala natkolenice i pri svakom širenju učinilo mi se da sam video mrlju na gaćicama u njenom međunožju. Brzo sam svukao gaćice i sokne i popeo se na krevet do nje. Prevukao sam joj grudnjak preko ramena i uhvatio rukama mekano meso njenih grudi i nežno ih mesio, dok sam istovremeno palcem i kažiprstom vrteo njene bradavice, a jezikom prelazio preko njih. Ležala je zatvorenih očiju i lagano rastvorenih usta.

Primetio sam da se njen grudnjak otvara s prednje strane i za sekundu više nije bio na njoj, ležala je golih grudi ispred mene. Sve češće je njen pogled bio usmeren u moje međunožje, gde je moj stojko moćan i tvrd pratio događanja. Uhvatio sam ivicu njenih gaćica i povukao ih, a ona je lagano podigla guzu da ih lakše prevučem preko nje. Bile su, na mestu koje prekriva njenu mačkicu potpuno mokre od njenog nektara. Nisam mogao da odolim i zagnjurio sam nos u nju, nema lepšeg i uzbudljivijeg mirisa od napaljene pičke kad pusti svoje mirišljave sokove, divota. Gurnuo sam jezik i skupljao, lizao i gutao taj "slatki" nektar, sok strasti. 

Skliznuo sam s kreveta i povukao njene noge tako da su joj kolena visila preko ivice kreveta. Kleknuo sam na pod i raširio njene natkolenice. Njena lepotica bila mi je u krupnom planu pred očima, nosom, ustima, kao na tanjiru. Gledao sam njene usmine, sjajne od njenog soka. Rukom sam ih razmaknuo i rastvorio, njena tamnocrvena, vlažna, mirišljava rupica i njen klitoris iznad rupice zvali su me. Nagnuo sam se prema njoj i liznuo spoljnu ivicu njenih usmina, sve je bilo vlažno od njenog uzbuđenja. Pošao sam prema njenom klitiću i počeo da ga lickam vrhom jezika, prelazim usnama preko njega, jecala je glasnije, podizala guzu prema meni, prema mom licu, prebacila je noge preko mojih ramena.

SVE O KORONI

LONČAR: Nećemo gasiti kovid ambulante, ali ćemo smanjiti broj lekara da bi mogli da se odmore!

OTKRIVEN JOŠ JEDAN NAČIN PRENOSA COVID-19: Krije se na još jednom neočekivanom mestu!

Jezikom sam, kao malim penisom, prodro koliko god sam duboko mogao u nju, sada je cvilela i zabacivala glavu levo, desno. Jebao sam je jezikom, a moji zubi su se pritom zarivali u čvrsto meso njenog klitića. Jezikom sam skliznuo malo i do njenog anusa i osetio sam da joj se to sviđa. Nastavio sam je obrađujem i uskoro je ispustila kratki, oštri vrisak, zgrčila se i nekoliko sekundi trzala i tresla guzom, gore, dolje.

Podigao sam glavu i nasmešio joj se, mrmljala je nešto nerazumljivo, kao da bulazni, ali sam bio siguran da je svršila. Popeo sam se na krevet i legao kraj nje. Čekao sam da povrati dah. Kada se smirila kleknula je pored mene i rukom čvrsto obuhvatila moju batinu u korenu pa lagano povlačila kožicu na gore, pa na dole, a kad bi ruka došla do dna brzim bi i naglim pokretom je povukla do kraja, da ne kažem do bola, ali slatkog, da bi se onda nagnula nad mene i polizala donju stranu moga stojka odozdo do vrha, da bi na kraju moj glavić blagim, toplim pokretom uvukla u svoja usta.

Kružila je jezikom po glaviću, lickala ga, gurala vrh jezika u rupicu na njemu i istovremeno rukom muzla moju batinu

Pušila ga je vrhunski. Nakon kraćeg vremena sam joj dao znak da uskoro mogla da se dogodi katastrofa, a da još nešto želim da dobijem od nje. Nasmešila se:

- Pa zaslužio si više. 

Postavila se iznad mene, iznad moga krila i s jednom rukom uhvatila moga stojka, uvukla ga između svojih vlažnih usmina i polako se spustila dok glavić nije ušao u njenu vulvu. Nameštala se kako joj odgovara, prekrstila je ruke preko glave i spustila se dok joj moja batina nije ušla do kraja. Osetio sam vrtoglavicu, eksploziju strasti kad je moj kurac poput klipa torpedovan u njen uski, vlažni, strastveni cilindar. Laganim pokretima klizila je po njemu gore, pa dole.

Pokreti su uskoro postali brži i njen stomak se sudarao sa donjim delom moga stomaka, čulo se samo udaranje gole kože, u golu kožu, jecaji, stenjanje. Onda je odjednom zastala i samo se kukovima vrtela oko moga stojka, bilo je ludo, da bi se onda opet nabijala i tako naizmenično, nabijanje, pa mirovanje i mešanje kukovima oko mog kurca u njenoj vulvi, dok iznova nije žestoko svršila uz glasnu viku i kriku, grčenje, isprekidano disanje da bi se na kraju srušila na mene. Nakon nekoliko minuta posle njenog orgazma, dok je dremala na meni, rekao sam joj da bih i ja bio sad na redu da svršim. Skinula se s mene, legla na stomak i rekla:

- Možeš da radiš što hoćeš, ali se ja više ne pomeram. 

SAZNAJTE JOŠ

VOZAČI, OPREZ: Drumska mafija izaziva kvarove i NESREĆE na putu!

UŽAS! Otac UBIO ĆERKU ciglom, pa sedeo pored tela i pio ČAJ! (VIDEO)

RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE: Stiže jako NEVREME i očekuje se POTOP

Kleknuo sam se iza nje i razmakao joj noge i ugledao njen šupkić, kao roskastu rožetu, a ispod njega njenu pičkicu iz koje su se još cedili njeni sokovi i sve je ispod nje bilo mokro. Osetio sam u nosu miris mokre pičke i to me je dodatno napalilo. Uvalio sam se između njenih nogu, levom rukom malo podignuo njene kukove da dobijem malo bolji ugao za ulazak u nju. Rukom sam razmakao njene guzove i usmine, da oslobodim ulaz u centar moje čežnje i čežnje moga kurca. Postavio sam glavić na ulaz i počeo da guram, što s obzirom kako je ležala nije baš išlo glatko, ali nisam se predavao, osetio sam da je "podmazana" i gurnuo sam ga malo jače u nju, samo je lagano zajecala, skviknula. Počeo sam da se nabijam u nju, moj stomak je pri svakom ubodu mlatio po njenim guzovima, lagano su mi se priviđale zvezdice pred očima i osetio sam da ću uskoro eksplodirati u njoj.

Osetio sam da je i ona odlučila da učestvuje jer je počela guzom da se nabija na mene, a rukom stimulirati svoj klitić, za nju je to trajalo ni pola minute i opet je svršila, poklonio sam joj treći orgazam. Ali, onda sam i ja dočekao svoj trenutak. Moje telo se streslo i mišićnim kontrakcijama dna kukova istresao sam se u nekoliko mlazova u njenu, nakon tri orgazma potpuno zadovoljenu i iscrpljenu pičku.

Potpuno isrpljen stisnuo sam se s leđa uz nju i obgrlio je rukom, ne znam ko je pre zaspao, ona ili ja, ali kad sam se usred noći probudio još je svetlija lampica na noćnom ormariću. Ugasio sam svetlo, opet se stisnuo uz nju, zario nos u njenu kosu, udišući miris kojega sigurno, nikada neću zaboraviti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti