12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JA SAM NEZASITA, STRAŠNO NEZASITA

Frazu "skidati pogledom" s njim sam iskusila u njenom doslovnom smislu. Zapravo, ne samo da me je skidao pogledom i pri tom ostavio me potpuno golu, bez ijednog komada odeće, već me pogledom jebao, punio, tucao, ispunjavao sve moje rupice, otvore, sve telesne pukotine. Ispunjavao sve svoje mračne perverzne želje i maštarije.

Ali, dobro, s odećom koju sam imala na sebi i ja sam ga svesrdno podsticala na to. Kroz gotovo providnog šorca, tesno pripijenog uz kožu, mogao je ne samo da vidi boju i oblik jednako prozirnih crnih čipkastih gaćica koje sam nosila, već je, uz malo truda i mašte, mogao i da prebroji ono malo stidnih dlačica koje su nakon nedavnog izbrijavanja sramežljivo počele da izbijaju po mom međunožju.

A silno sam ga palila i (ne)dvosmislenim izjavama i komentarima tokom našeg razgovora. Šorc i gaćice mi je svukao, zapravo strgao, u jednom potezu. Na gaćice je obratio pažnju tek nešto kasnije, u pauzi između dve runde. Tada ih je uzeo u dlan, primakao nosu, pomirisao, konstatujući kako imaju lep miris moje pičkice. Moje vruće, jebozovne pičkice.

Detaljno se posvetio obrađivanju moje mačkice, čineći to jezikom, usnama, s palčevima, s jednim, s dva prsta. Zabadao se u nju s jezikom, prelazeći sad po klitorisu, sad po širokim ružičastim usminama, sad ga zavlačeči duboko u unutrašnjost, u ponor, u bezdan. Povremeno bi u nju gurao istovremeno i jezik i prste i vrlo brzo je narosila, totalno vruća i željna, sa samo jednom željom, da nastavi, bilo da ubrza ritam ili ga uspori, samo da ne prestaje. A sve sam to pratila dubokim, prigušenim, ritmičnim uzdasima.

Nije dugo trebalo i iz mene je teklo, curelo, cedilo se, a on je ustrajno tiskao glavu u međunožje i vešto i strpljivo izazivao podrhtavanje mog tela koje mu se podalo i prepustilo. Na vrhuncu uzbuđenja, gotovo neprimetno i iznenada, vešto je izvukao očvrsli, tvrdi ud iz gaća i sprašio mi ga u ustreptalo grotlo totalno izludele pičkice. Ona ga s dobrodošlicom, dočeka i prihvati grčeći se od strasti i užitka.

Svoj očvrsli kurac snažno je zabadao u mene usput se pokušavajući da se reši odeće, što ga nije sputavalo da bez prestanka nabija kurac u pukotinu. I sam silovito uzbuđen, i sam glasno dahćući šaputao mi je onim, karakterističnim, promuklim glasom kako će me izjebati, kako ćemi pičku nabiti na svoj veliki kurac i kako će je jebati do iznemoglosti. I oh Bože, svoja je obećanja i ostvarivao isprovodio. Prvu smo pauzu iskoristili da se skroz skinu. Poskidali smo sa sebe ostatak odeće koju predhodno nismo, ostajući oboje potpuno goli.

Ležala sam na leđima a on mi je telo delimični poklopio sa svojim. Posvetio je se mojim malenim sisicama, najprije ih stiskajući dlanovima a onda je uzrokovao ukrućenost bradavica dugotrajnim kruženjem jezika po njima. Pokušao je strpati celu jednu cicu u usta, na šta sam se smeškala, zadirkujući ga zbog tog pokušaja, a on je na to opet počeo valjati prostote o tome šta će mi on, odnosno njegov kurac napraviti.

- Izjebaću te potpuno. Posvuda. U sve otvore. Izjebaću ti pičku. Jebaću te u dupe. U to maleno, slatko dupence. Strpati ću ti ga u usta, u pupak, svuda i svagdje. I jebaću te satima, danima - obećavao je dok mi je sisao bradavice.

Vruća, oznojana tela su nam se spajala i isprepletala. Ljubili smo se po svuda. On mene po usnama, dupetu, nogama, kolenima, unutrašnjoj strani butina. Ja njega po vratu, mudima, kurcu...

- Sviđa li ti se moja mala pičkica? - šaptala sam mu, dražeći ga a pritome sam mu u dlan ruke uzela mlohavi klip u nastojanju da ga iznova ukrutim.

- Želiš li mi opet izjebati pičkicu? Želiš li opet zabadati kurac u nju?

Nisam dugo čekala na njegovu reakciju. Suočen sa mojim stiskanjem vrlo brzo se ukrutio poprimivši željenu tvrdoću. Nije bio najveći kojeg sam imala. Koji je bio u meni. Ali radilo se o prilično solidnom primerku. Čak bi rekla i iznad prosečnom. Dužine od nekih dvadesetak centimetara. A uz to ga je i znalački, spretno koristio. Pa čim je bio opet ukrućen odmah ga je još jednom zario u mene. Uspela sam da se namestiti u položaj u kojem će lakše prodirati u mene, a to je ovaj put činio žešće i agresivnije. Držao me je jednom rukom čvrsto za kosu, a drugom povremeno lupkao do polutkama guze. Ulazio je duboko u ponor moje međunožne bestidnice, koja ga je zahvalno gutala, dok sam ga noktima grebala po leđima.

Znoj mu je kapljao sa lica po mojim grudima i stomaku, vrućina je postajala sve nepodnošljivija, ritam se ubrzavao, dah smo već odavno bili izgubili, više nije bio sposoban ni ispaljivati lascivne rečenice o tome što će mi učiniti. Kada je svrši oveštim pokretom me je okrenio da legnem na stomak, a svoju je tekućinu izlio po mojim guzovima. Posebno se trudio da mlaz usmeri ka kanalići koji je razdvajao dve polutke guze. A onda je malaksao, duboko hropčući, bez glasa i snage, kao da je upravo istrčao značajnu deonicu nekog maratona.

- To je sve? - provocirala sam ga.- Jer, ako jeste jako sam razočarana. Ja sam nezasitna. Strašno nezasitna. Tek mi se sad jebe. Pička mi traži još.

Kao odgovor u otvor posve mokre i raširene pičke ugurao mi je dva prsta, dajući mi do znanja da se još nije klonuo i predao. Uz prstiće i zavidnu kolekciju vibratora koju sam posjedovala i koja je čekala u ladici kraj kreveta, nisam se bojala da će mi poslovično nezasitna pička biti zanemarena i zapostavljena. Znala sam da je to bila samo uvertira za one što me čeka i što će uslediti.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti