15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MASERI SU ME ZALIVALI VRHUNSKIM SEMENOM Primala sam njih dvojicu neizumenično i to u sve rupice

Dečko i ja već godinama putujemo na različite destinacije tokom leta, pa smo rešili da ove godine odemo do Tunisa koji više i nije tako skup. Rešili smo da odemo u Sus, grad na obali gde sve vrvi od turista, bar u hotelima. Uzeli smo hotel sa četiri zvezdice u kome je bilo sve all inclusive. Tad nisam ni slutila šta to znači.

Bili smo tamo već nekoliko dana. Plaža je bila odlična, hotel takođe. Uživala sam na suncu i sunčala se bez gornjeg dela, što je tamo naravno moguće samo u okviru hotela. Naravno, svi radnici su blenuli pošto nemaju često priliku da vide devojke polugole na plaži. Jedan od njih koji se stalno šetao po plaži i posebno mi je privukao pažnju. Bio je to neki tip, odlično građen koji se šetao stalno po plaži bez majce i pozivao na odbojku, mali fudbal. Uvek bi stao iznad mene, nasmešio se i pozvao me iako nijednom nisam pristala.

OVO MORATE ZNATI

DETALJNI PLAN! Ovako će od 1. septembra biti ORGANIZOVANA ŠKOLSKA GODINA!

PUTIN POTVRDIO: MOJA ĆERKA se se prva VAKCINISALA! Naša vakcina je dobila odobrenje!

PAD BLIŽI NEGO IKADA! Milo u PANIČNOM STRAHU!

MISTERIJA NA ANTARTIKU Objekat, sličan kruzeru, deo zaleđenog kontinenta (VIDEO)

Nakon nekoliko dana shvatila sam da on pored toga radi i kao zabavljač i kao trener i kao maser. Unutar hotela postojale su sauna i deo za masažu koja se nažalost plaćala. Vratili smo se tog popodneva u sobu i moj dragi je rešio da spava a meni je savetovao da prošetam ili da odem do recepcije hotela. Istuširala sam se, obukla samo suknjicu i majčicu bez veša i krenula pravo na masažu. Ušla sam unutra i videla njega kako stoji pored nekog improvizovanog pulta sa nekim mlađim dečkom.

Pitala sam da li mogu da dobijem masažu a on mi je samo pokazao rukom prema sobi iza pulta i na lošem engleskom mi objasnio da je ovaj mali njegov pomoćnik. Ušla sam u sobu i skinula se potpuno gola. Mogla sam da osetim kako me jede pogledom. Legla sam na stomak i pokušala da se opustim. Osetila sam njegove snažne ruke kako utrljavaju ulje u moja leđa i kako se polako spustaju do dupeta. Njemu očigledno nije bilo neprijatno. Ovaj mali je stajao i držao neke peškire potpuno zanemeo.

Ležala sam tako nekih deset minuta a onda sam se okrenula na leđa. On je zastao za trenutak a onda sam rekla da želim kompletnu masažu i da pomoćnik može slobodno da mu pomogne ako ne može sam. Prosuli su mi malo ulja po stomaku, sisama i butinama. Mali je preuzeo butine i noge i ubrzo sam mogla da osetim kako me polako prstima dodiruje jako blizu pičića. Počela sam da se žarim. Moj maser je stao meni iznad glave i počeo da mi polako dodiruje vrat i grudi. Kako je prelazio prstima preko bradavica tako su se one sve više učvršćivale. Mogla sam na temenu osetiti kako mu raste u gaćama dok se navaljivao nada mnom.

Mali se sada već ohrabrio i počeo je polako prstima da mi dodiruje picu. Osetila sam kako vlažim i počela sam polako da se uvijam i da stenjem. Okrenula sam se na stomak i uhvatila masera za gaće. On se nije opirao. Pogledala sam ga u oči i videla kako uživa. Drkala sam polako preko gaća a onda sam ga izvadila. Bio je predivan. Ne mnogo veliki, ali deblji i sa svim žilicama nabubrelim do pucanja. Uzela sam ga u usta i počela da ga obrađujem.

SAZNAJTE JOŠ

ZA PREVENTIVU I USPEŠNU BORBU PROTIV KORONE! Ovo predlažu lekari i farmaceuti!

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE! Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa POREZOM!

ŠVEĐANI OBAVESTILI SVET: Naša strategija je USPEŠNA naglo pao broj OBOLELIH!

TRAMP PRIPREMA NOVE MERE PROTIV KORONE! Zabrana ulaska zaraženim američkim državljanima!

Pogledala sam prema malom i samo sam raširila noge, a on je već znao šta da radi. Polako mi je gurao prste u pičić i lizao kao nikad u životu. Maser me je sada uhvatio za kosu i polako me nabijao. Prijalo je, mogla sam da osetim kako raste u meni. Izvadila sam ga i pokazala im da se zamene. Nije im mnogo trebalo. Maser me je povukao unazad tako da sam sada stajala navaljena preko stola i nabio ga u pičić. Mali je sada bio u šesnaestercu i pušila sam njegovu ne malu kitu dok je on dahtao i stenjao. Jebali su me tako dobrih deset minuta dok nisam osetila kako maser polako vadi kurac, zaliva mi guzu uljem i nabija ga polako santimetar po santimetar.

Mmmmmm. To je bilo ekstra. Rekla sam im da želim da me krešu obojica, ali se oni nisu nikako mogli da se  ukombinuju pa sam primala jednog po jednog naizmenično u sve tri rupice. Maser mi je napunio guzu litrama sperme dok mi je mali zalio sise. A ja, ja sam svršavala nekoliko puta i ni jednom nisam požalila što sam došla na masažu. Vratila sam se u sobu a moj dragi je još uvek spavao. Istuširala sam se i otišla do recepcije. A na masažu sam išla redovno do kraja letovanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti