34°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DOČEKALA SAM DVE KRUTE BATINE Lovci su kidisali na mene, na kraju sam ih častila pa su mi napunili usta

Dogodilo se to negde u proleće pred kraj četvrtog razreda srednje škole. Kao i svake godine u to vreme škola je organizovala izlet učenika, tako je bilo i tog proleća. Autobusima smo došli i odmah se po dolasku razmileli po proplancima izletišta. Dan je bio topao i sunčan, šuma se zelenila, a trava je bila već visoka i mirisala.

Čim smo izašli iz autobusa naš ženski deo razreda se odvojio od grupe i krenuli smo u šetnju planinskim stazama okolo vrha planine. Hodale smo polako, razgovarale, smejale se i zezale, bezbrižne kao što samo mogu biti devojke od osamnaest godina. Kako je bilo toplo sve smo se skinule u majice kratkih rukava, a neke su se odvažile pa su skinule i majice ostavši samo u grudnjacima i kratkim pantalonicama. Kradom sam gledala prijateljice, upoređujući svoje obline s njihovima. Bila sam malo žalosna jer su mi grudi još uvek bile male naspram ostalih devojaka u razredu, koje su ponosno pokazivale svoje zrele dojke.

OVO MORATE ZNATI

DETALJNI PLAN! Ovako će od 1. septembra biti ORGANIZOVANA ŠKOLSKA GODINA!

PUTIN POTVRDIO: MOJA ĆERKA se se prva VAKCINISALA! Naša vakcina je dobila odobrenje!

PAD BLIŽI NEGO IKADA! Milo u PANIČNOM STRAHU!

MISTERIJA NA ANTARTIKU Objekat, sličan kruzeru, deo zaleđenog kontinenta (VIDEO)

Ali, pogled na moje polugole prijateljice pomalo me je i uzbuđivao. U to vreme sam već uveliko masturbirala, ponekad mahnito i po nekoliko puta na dan, maštajući o velikim kitama koje me saleću sa svih strana, zabijajući se snažno u moje rupice. Činila sam to po celom stanu, od kauča u dnevnom boravku, kupatila i kuhinjskog stola do kreveta mojih roditelja. Ustvari tamo sam se najviše i uzbuđivala jer sam u jednoj fioci, na strani kreveta moje majke, pronašla nekoliko smokvinih listova.

Gledajući ih stekla sam i neku predstavu kako bi kurac, o kojem sam maštala, trebalo da izgleda. Nevinost sam oduzela sama sebi, godinu ranije, malo i nehotice jer sam se prilikom jedne izuzetno lude i uzbuđujuće masturbacije toliko zanela da sam strpala čak tri prsta duboko u nadraženu mačkicu. Tog trenutka sam znala što sam uradila, ali me nije bilo briga jer mi je to pružilo jedan novi orgazam kakav još nisam doživela.

Sa svojim vršnjacima sam se u to vreme često pipala u WC-u škole i u mračnim uglovima stepeništa zgrada po komšiluku. Hvatala sam ih za njihove dignute kite u pantalonama i često im drkala dok mi ne bi svršili u ruku. Njima bi dopuštala da me samo trljaju preko gaćica, a radije sam se zadovoljavala posle sama kod kuće onako kako mi je najviše odgovaralo. Jedan od razloga zašto nisam htela da se tucam s njima bila je i moja velika želja da moje prvo tucanje bude s nekim iskusnim starijim muškarcem, čiju sam veliku i i iskusnu debelu kurčinu želela da imam u sebi.

Uglavnom celo sunčano jutro provele smo u zezanciji i cerekanju, hodajući po brežuljcima. Ja sam, doduše, već oko podneva postala malo nemirna, jer je već prošao termin za barem jedan orgazam kojim sam se nagrađivala svakog jutra. Dodatno me još uzbuđivalo i posmatranje mojih prijateljica u grudnjacima. Sve te lepe, velike cice, koje su od jutra skakutale oko mene činile su me još drčnijom.

Osećala sam u preponama onaj topli nemir, a pomisao da želim da se zadovoljim nagnala je moju mačkicu na lučenje njenog slatkog soka

Kako je Sunce sve jače grejalo devojke su predložile da se vratimo nazad, na piće, u hlad. Ali, kako je Sunce snažnije sijalo tako je i moja želja za orgazmom postajala sve jača. Počela sam kradom, u hodu, da trljam međunožje, što je samo još više pojačalo moju želju. Osećala sam kako mi iz pičkice curi topli sok, vlažeći mi gaćice. Obožavala sam da razmazujem prstima picin sok po celoj mačkici sve do guze. Počela sam da zaostajem za devojkama, stalno se češkajući po mojoj uspaljenoj pici. Kad sam već bila sasvim luda od želje da uvučem prste u mačkicu odlučih da se odvojim od djevojaka i pronađem neki miran ćošak u šumi gde ću na miru moći da se zadovoljim.

Iskoristivši jedan trenutak njihovog grupnog cerekanja, šmugnula sam u stranu i potrčala u gustu šumu, udaljenu nekih pedesetak metara od puteljka. Zadihana i srećna nastavila sam da trčim sve dok više nisam čula njihove glasove. Bila sam sama. Nisam gubila ni časa, jer sam kiptela od uzbuđenja. Skinula sam kratke pantalonice i gaćice i naslonila se na jedan veliki bor, raširivši noge da mi pičkica bude slobodna za akciju. Zadigla sam majicu, oslobodivši moje male cice, kojima, na žalost, još nije trebao grudnjak. Bradavice su mi bile tvrde i čim sam ih dotakla zadrhtala sam od uzbuđenja. Zatvorila sam oči i stojećki sam počela da se mazim obema rukama.

Trljala sam se brzo i snažno od grudiju do stomaka, puštajući uzbuđenje da još više naraste pre nego se pozabavim picom. Osećala sam kako niz unutrašnju stranu butina curi sok moje pičkice, koja je željno čekala prste. Počela sam da drhtim, pa sam još više raširila noge i napokon zavukla ruku u moje kovrdžavo plavo runo. Škripala sam zubima od strasti i nisam više želela da odgađam svršavanje. Celim dlanom sam snažno trljala klitoris, uvlačeći po tri prsta istovremeno duboko u picu. Bilo je ludo, noge su mi klecale i činilo mi se da ću se srušiti na kolena od siline uzbuđenja koje mi je obuzimalo celo telo. Ali, odlučila sam da stanem naslonjena na bor i svršim stojećki, jer me, ustvari, baš i palila ta stojeća poza s raskrečenim nogama. Vrhunac se bližio i ubrzah pokrete prstiju.

Za sam kraj sam, kao i uvek, ugurala još jedan prst u guzu. Podvila sam drugu ruku iza leđa i povukla srednjim prstom malo slatkog soka do druge rupice. Moja guza ga je spremo dočekala i gurnuh ga do kraja. To je bilo to. Ispunjenje svih mojih rupa. Gurala sam si snažno prst u guzu dok sam istovremeno s ona tri prsta divlje vrtela na sve strane moje tople pičkice. Od siline orgazam koji me obuzeo skoro sam se onesvestila. Stenjala sam i cičala, orgazam je trajao i trajao a ja sam sve vreme prste mahnito gurala u dubinu mojih rupica želeći da produžim tu slast do večnosti.

Kad sam se napokon umirila osetih kako mi se niz dlan cedi pičkin sok svršavanja. Odjednom, kao da me neko zalio hladnom vodom. Iako sam imala zatvorene oči osetila sam da neko stoji pored mene...

U trenu sam se setila da su nam rekli kako okolo ima medveda i da se ne udaljavamo. Ukočila sam se od straha. Otvarala sam polako oči ostajući i dalje raskrečena, s prstima u pici i guzi, očekujući šumsku beštiju koja želi da me napadne. Kad sam pogledala ugledah ispred sebe dvojicu muškaraca u zelenim lovačkim uniformama, s puškama na ramenima, kako bulje u mene. Imali su oko četrdeset godina i obojica su mi po izgledu mogli biti očevi. Jedan je bio nizak i debeo, skoro ćelav. Drugi je bio visok i snažan, s velikim brčinama i taj me gledao kao da me želi istog trena dohvatiti svojim dlakavim ručerdama.

Od straha sam potpuno zaboravila na sram. Nisam imala snage bilo što reći a nisam se usuđivala ni pomaći s mesta. Preostalo mi je da čekam šta će njih dvojica uraditi. Molila sam se da odu bez reči i da me puste na miru, ali oni su odložili puške u stranu, gledajući me kao gladni vukovi nadužno jagnje pre nego ga pohlepno požderu. Onaj snažni brkati mi je prišao i ščepao me za lakat.

- Vidi, vidi što smo našli u šumi. Mala plava se jebucka sama sa sobom. I to kako se samo dobro jebucka!

Okrenuo se svom debelom drugu, kezeći se od uva do uva.

- Možda bi mala htela da proba nešto konkretno umesto svojih malih prstića?

Debeli je počeo da se kezi. Otkopčao je šlic i izvadio svoju već nadrkanu kitu. Imao je kratkog i debelog.

- Mile, ovo plavo pilence bi trebalo dobro izjebati. Mala želi da se tuca samo nema s kime.

Brkati Mile mi se uneo u lice. U očima mi je sigurno video strah, jer samo što nisam briznula u plač.

- Mala, da nisi pisnula. Malo ćemo se poigrati s tvojom pičkicom.

Uhvatio me grubo svojom ručetinom za cice i počeo ih gnječiti. Bila sam ukočena od straha i odlučih da se ne opirem, moglo samo biti još gore. Dok mi je jednom rukom gnječio cice, drugom je brzo otkopčao pantalone, koje su mu spale na zemlju. Zgrabio je moju ruku s pice i gurnuo mi svoju kitu u nju. U tom trenutku shvatih da je ovo ona prilika o kojoj sam večno sanjala u svojim maštanjima. Napokon iskusna muška kurčina, koja će me po prvi puta dobro izjebati. I to ne jedna već dve prave muške kite. Počela sam lagano da drkam Miletu, osećajući kako mu kurac bubri. Debeli je stajao sa strane gledajući nas dvoje.

Mile je počeo da me ljubi, gurajući mi jezičinu do krajnika. Počela sam da se uzbuđujem, jer sam bivala sve željnija njegovog tvrdog kurca koji mi je pulsirao među prstima

Uzvratila sam mu jezikom, hvatajući mu drugom rukom jaja. Kurac mu je strčao kao top i ja sam napokon mogla strpati u usta pravu tvrdu kitu. Klekla sam pred njega i, gledajući ga pravo u oči, ugurala si njegov kurac duboko u usta.

Lizala sam ga pohlepno jer to je zaista bio predivan osećaj imati ovakvu kurčinu među usnama. Uzbuđenje mi je sve više raslo jer sam znala da će uskoro ta kita biti u mojoj uspaljenoj pici, koja je počela da vlaži i iz koje su se već izlivali potoci jebozovnog soka. Dok sam mu lizala kitu sama sam se trljala po mačkici, pripremajući je za svoje prvo pravo tucanje. Uživala sam u pušenju, licajući mu jezikom veliki glavić, oblizujući ga celog od vrha do jaja. Mile je stenjao kao medved, hvatajući mi glavu s obe ruke, nabijajući mi u usta svoju nabreklu kitu.

- Tako mala, puši ga celog, to, ah, cucaj ga, to...

Prišao nam je i drugi sa strane pa sam i njemu s jednom rukom drkala dok sam lizala Miletu.

- Hajde mala puši ga malo i meni - zastenjao je debeli.

Poslušala sam ga odmah. Promenila sam ruke, okrenula glavu i strpala njegovu kratku i debelu kitu u usta, nastavljajući da drkam Miletov top. Bilo mi je predivno. Lizala sam dve prave kurčine, znajući da će me za koji trenutak obe tucati, dok su se moje prijateljice iz razreda nevino šetale.

U tom trenutku ne bih se ni s jednom od njih menjala ni za šta na ovome svetu. Imala sam svoja dva kurca koji će mi napokon pružiti prvo pravo jebanje u životu

Mile me u jednom trenutku ščepao za guzove, podigao s tla, sve dok mu moja mačkica nije bila u visini s ustima pa me tako naslonio na drvo. Počeo je da me liže, prebacivši moje noge preko svojih ramena. Lizao me snažno, oblizujući mi celu pičkicu od rupice do klitorisa. Njegove brčine su me malo bockale ali nije mi smetalo. Prstima mi je istovremeno raširio mačkicu i počeo lagano da uvlači prst u nju. Nadržena njegovim jezikom pica mi je poludela. Iz nje se cedio celi mlaz soka koji je on pohotno srkao u sebe. Drugi je za to vreme trljao cice, grickajući mi bradavice. Uživala sam u svakom njihovom pokretu i dodiru, postavljena na brkotovim širokim ramenima skoro dva metra iznad tla.

- Tucajte me, radite od mene što hoćete samo me dobro pojebite - zastenjala sam željna njihovih kita u svojoj pici i guzi.

Nije im trebalo dvaput reći. Skinuli su pantalone i jakne, pa su me stavili na njih. Mile mi je raširio noge, trljajući mi klitoris svojom velikom kurčinom. A onda se svom snagom zabio u mene. Ugurao ga je odmah do jaja a mene je oblio takav užitak i slast da sam mislila kako sam negde na sedmom nebu. Ta je kita bila toliko čekana i željena i bila je baš takva o kakvoj sam sanjala. Zacvilela sam od zadovoljstva, gurajući se guzovima još jače na njega. Spremno mi je uzvratio, nastavljajući da se nabija u mene još žešće i još brže. Bio je toplo i znoj se cedio s naših tela. U nosnicama sam osećala kako oko nas lebdi onaj jebozovni vonj znojavih tela i polnih mirisa.

- Tako, jako, tako, tucaj me, jebi me - cviljela sam pod njegovim krupnim telom.

- A ti, daj mi ga u usta - pozvala sam kolegu željna debelog kurca u ustima.

- Evo ti ga mala. Cucaj ga - odgovorio je, kleknuvši mi pored lica.

Kakav užitak. Jedna kurčina se duboko zabijala u moju picu a drugu sam istovremeno mogla da ližem. Mile me gnječio kao razjareni vuk, nabijajući se svom snagom po mom malom, nežnom telu. Osećala sam kako mi se bliži orgazam a još mi je nedostajalo popunjenje moje guze. Izvukla sam koleginu kitu iz usta i gledajući ga pravo u oči rekla:

- Nabij mi ga u guzu. Želim vas obojicu u meni - zajecala sam od silne želje.

Mile se podigao i, pre nego je legao na leđa, još mi je jednom ugurao kurac u usta, tucajući me nakratko u grlo. Namazala sam mu kitu obilno slinom, on se legao na leđa i ja sam se onda natakla na njega. Dok sam se nabijala osećala sam svaki centimetar njegovog kurca kako prodire duboko u mene. Drugi mi je prišao iza leđa i raširio mi guzove. Naguzila sam mu se još više, kako bi mogao bolje da mi priđe. Mile me je sve vreme nemilice nabijao na kitu, trljajući mi brčine po cicama.

Osetila sam kako mi drugi liže čmar, trljajući prstima po samom otvoru. Jezičina mu je palucala po anusu, vlažeći ga svojom slinom. To me napalilo do ludila

Bojala sam se da bih mogla da svrši bez ičega u guzi.

- Naguzi me, stavi ga odmah u unutra, naguzi meee - očajno zavapih, van sebe od uzbuđenja.

Poskakujući na Miletovoj kiti osvrnula sam se iza sebe i videh kolegu kako čuči iznad moje guze, ciljajući svojim debelim kurcem moj anus. Dahtao je kao parna lokomotiva a po trbušini su mu se cedile krupne kapi znoja.

- Jebi me u šupak, daj nabij ga - molila sam tog debeljka, sasvim pomahnitala, pred orgazmom.

Gledala sam ga kako se priprema za tucanje mog šupka sasvim luda od želje za kurcem u guzi. Mile je nakratko stao s tucanjem da bi se njegov drug napokon svom snagom zario u mene. Preplavio me neslućeni talas strasti. Dva tvrda kurca bila su duboko u meni, osećala sam i ih svakim delićem svoje pice i guze. Zatvorila sam oči, prepuštajući se užitku koji se širio po celom telu.

Počeli su me tucati u ritmu, najprije polako, a onda sve žešće, prodirući u mene svaki put do kraja svojih batina. Mile me ščepao za cice, gnječeči ih grubo i jako, baš kako sam želela. Svi troje smo sve brže stenjali a moj se orgazam približavao sve više svakim novim ubodom njihovih kita. I onda je došao. Nisam ni mogla niti želela da se suzdržavam. Vrištala sam kao luda dok sam se tresla u naletima orgazama koji su dolazili u talasima. Svaki sam talas svršavanja dočekivala tako da sam se duboko nabilajala na kurčeve i tako talas za talasom sve dok nisam potpuno iscrpila svaki delić svog prvog orgazma doživljenog s pravim kurčevima u sebi. Bila sam zadovoljena i sva moja maštanja o starim kurčevima iskusnih muškaraca bila su opravdana. I sada sam želela da nagradim moje lovce za to veliko zadovoljstvo koje su mi pružili.

- Izjebite me i svršite kako najviše volite - rekla sam im uz smešak.

Mile se podigao na noge, vitlajući mi kurcem ispred lica. Brkovi su mu se tresli od uzbuđenja.

- Mala, iscedi mi svu spermu u svoja usta - jauknuo je, drkajući mi ispred ustiju.

Zgrabila sam ga s obe ruke i počela da ga sisam duboko i brzo, naslađujući se njegovim zadovoljstvom. Bila sam srećna da mu mogu da pružim zadovoljstvo kakvo je želeo jer ga je i on meni malopre dao

Nastavila sam sve snažnije da nabijam kitu u usta tako da je ubrzo počeo jaukati od strasti. Kad sam na jeziku osetila njegove prve kapi sperme otvorila sam usta.

- Gledaj me dok me špricaš - mazno sam rekla, otvorivši spremno usta za mlazove njegove sperme.

Pukao je kao čep i sperma se iz njegove kite izlila kao šampanjac. Izlivao se u moja širom otvorena usta, špricajući mi po licu i cicama. Drhtao je i dahtao, stenjući od snažnog orgazma. Kad se umirio, okrenula sam se debeljku koji mi je pružio veliko zadovoljstvo tucajući me u guzu. I njega sam želela da nagradim za tu pruženu zadovoljštinu.

- Mala legni na leđa - naredio mi je, škripeći zubima, dok je slinom vlažio svoju kitu.

Legla sam poslušno i raširila noge, debeljko se nadvio nad mene, raskrečio mi sasvim noge i opet mi ga uvalio u guzu. Ooh, kako mi je godilo. Nabijao me snažno kao i pre a ja sam se pod njim savijala kao list, pritisnuta njegovom stomačinom.

- Svrši mi u guzu - rekla sam, grebući ga noktima po stomačini.

Više nije mogao da se kontroliše. Počeo je da me puni, hvatajući me grubo za guzove. Jaukao je kao vuk, trzajući se u mene pri svakom novom naletu sperme. Napokon se i on umirio. Izvalio se na jakne pored brkatog, dahćući kao pas.

SAZNAJTE JOŠ

ZA PREVENTIVU I USPEŠNU BORBU PROTIV KORONE! Ovo predlažu lekari i farmaceuti!

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE! Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa POREZOM!

ŠVEĐANI OBAVESTILI SVET: Naša strategija je USPEŠNA naglo pao broj OBOLELIH!

TRAMP PRIPREMA NOVE MERE PROTIV KORONE! Zabrana ulaska zaraženim američkim državljanima!

Ustala sam i obukla se. Nisam se htela da se obrišemi jer sam još jednom kod kuće željela da zavučem ruku u picu i guzu i osetiti njihove sokove koji su ostali u meni. Oni su me gledali bez reči. Popravila sam kosu. Okrenula sam se i udaljila nekoliko koraka. Još sam se jednom osvrnula. Gledali su i dalje zabezeknuto u mene. Zavukla sam ruku u gaćice i polizala naš zajednički sok s prstiju, polako i jebozovno, tako da su im oči ispale dok su me gledali što radim. Ostavila sam svoje lovce tucače da se snebivaju nad time što se dogodilo u šumi i brzo se vratila. Devojke su bile zauzete ogovaranjima tako da niko nije ni primetio moje odsustvo.

Sledećeg proljeća kada sam opet došla sama s roditeljima na izlet pronašla sam mesto gde sam se tucala s lovcima, međutim njih nije bilo. Ali, priuštila sam sebi na istome mestu jedan dugi, jaki orgazam, prisećajući se kako nam je lepo bilo godinu pre i maštajući kako ću ih možda jednom ponovo sresti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti