24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

REDALJKA NA PARKINGU Prvo jedan, pa drugi, onda dva u meni, kakav početak karijere!

Stigao je SMS Od Dejana: “Stižem za petnaest minuta“. Sveže nalakiranim noktima sam otkucala OK. Bila sam spremna. Još samo ruž za usne da stavim. Zadovoljno sam se ogledala. Crna haljina je bila dovoljno kratka, ali ne toliko da otkrije nevaljali veš koji sam juče kupila. Sa Dejanom se nalazim u osam, a sa Markom sam se dogovorila u deset i to jedva čekam. Konačno sam skupila hrabrosti da prekinem vezu sa Dejanom.

Upoznali smo se pre pet godina na slavi moje koleginice Ane. On je bio njen savršeni brat od ujaka na kog su se ložile sve njene drugarice. Uspešna kompanija, stan na Senjaku i vozni park bili su mi dovoljni da shvatim njegovu poželjnost. Mene to nije interesovalo. Nije mi bio potreban sponzor. I sama sam iz imućne porodice, obrazovana i dobro zarađujem.

Tada sam bila dvadesetčetvorogodišnja devojka koja je tražila ljubav. Uveliko smo večerali kada se na vratima pojavio Dejan koji se izvinjavao što kasni. Izuzetno zgodan momak, visok skoro metar devedeset u elegantnoj crnoj košulji ispod koje se nazirao mišićavi torzo. Sedeo je preko puta mene. Shvatila sam da sve vreme buljim u njegove velike šake, ali elegantne sa dugim prstima.

Nije mnogo pričao, uglavnom se smejao kada neko prospe neku foru. Popila sam dva vina, nisam bila pijana, ali sam se raspričala kada sam primetila da sam ga nekoliko puta zasmejala. Izgleda da ni ja nisam mogla da odolim njegovom šarmu, a čini mi se da je i on mene dobro odmerio oba puta kada sam odlazila do toaleta. Oko ponoći sam zatražila broj nekog taksija pošto sam morala da krenem a auto mi je bio na popravci. Tada me je Dejan pitao u kom pravcu idem pošto i on planira da krene uskoro, pa smo konstatovali da sam mu usput.

SAZNAJTE JOŠ

NESREĆA U ZOO VRTU: Devojčica (6) pala sa zida!

CRNA NEDELJA: Mladića pokosio automobil kod Mladenovca, leži u LOKVI KRVI!

PANIKA KOD KAKNJA: Prvi potres oko pola devet

TEŽAK UDES KOD BUBANJ POTOKA: Vozilo na KROVU, jedna osoba POVREĐENA (VIDEO)

NASTAVAK PRIČE KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Porodila se Darija (14) koja je tvrdila da je otac njenog deteta Ivan (11)

U autu je zavladala napeta tišina. Ja više nisam čavrljala, bila sam zbunjena. Neverovatno je bilo koliko me je privlačio fizički, toliko da sam bila paralisana u svakom smislu. Samo sam odgovarala sa da i ne, na njegova pitanja gde treba da skrene. Dovezao me je ispred zgrade i ja sam se nekako pozdravila i zahvalila na vožnji. Mislim da sam se i saplela izlazeći. Mahnuo mi je i dao gas. Bila sam besna na sebe, ali i ponosna što nisam bila kao druge koje su ga očigledno mnogo agresivnije spopadale. Budila sam se te noći više puta, a njegov lik mi je bio pred očima. Lepo lice i te šake...

Sutradan iako je bio naporan dan na poslu za ceo tim, uspela sam da ga preguram sa osmehom. Dejan prosto nije izlazio iz moje glave. U par navrata sam htela Anu da pitam nešto o njemu, ali sam se ujedala za jezik, nisam želela da budem još jedna u nizu naloženih na njenog savršenog brata. Čim sam došla kući istuširala sam se i legla ispred televizora. Zadremala sam kada me je probudilo zvono telefona.

Nepoznati broj. Odmah sam se rasanila. Mislila sam da se i preko žice čuje kako mi je srce zalupalo kada sam shvatila da je sa druge strane Dejan. Sinoć nisam ni primetila da sam u njegovom autu zaboravila jaknicu koju sam ponela u rukama.

– Da, da! Pozovi me kad budeš blizu zgrade da siđem.

Kroz sat vremena sam stajala ispred svog ulaza i gledala sa koje će strane da naiđe. Sranje, noge su mi se tresle. Nisam mogla da verujem šta se dešava samnom. Parkirao se ispred mene i otvorio prozor. Smešio se. Lepe usne i zubi su bili upadljivi sada kada sam mu videla samo lice. Ćutali smo oboje. A onda mi je pružio moju jaknicu koju je očigledno držao u svom krilu. Pružio mi je stisnutu tim dugim prstima. Neko je iza zasvirao. Uzela sam je, poljubila ga kroz prozor u obraz, rekla hvala i otrčala. Krenuo je brzo. Uletela sam u ulaz i sela na stepenište, nisam imala snage da se popnem, noge su mi se tresle, a ja sam grlila svoju jaknicu koju je on držao par minuta ranije. Opet je zazvonio telefon. Već je bio memorisan i mogla sam da vidim da je Dejan.

– Jesi li raspoložena da odemo na piće?

– Sada?

– Sada.

Ne sećam se o čemu smo pričali. Znam da smo se samo smejali u kafiću. Ušli smo u auto.

– Dopalo mi se ono što si malopre uradila.

Okrenuo mi je svoj obraz. Poljubila sam ga, nasmejala sam se opet.

– Želim i u drugi, da se ne naljuti.

Krenuo je da okreće glavu, a onda sam se spetljala i u toj igri ga poljubila u usta.

– Pa ovo je još bolje - samo je to rekao kroz osmeh i sada je on preuzeo inicijativu. 

Ljubili smo se, najlepši poljubac ikad, lupanje srca, uzdasi... Ljubili smo se sve do ulaska u njegov stan. I dok je otključavao i zaključavao vrata. Zastali smo u hodniku, jedva smo stigli do dnevne sobe. Njegove šake, oh te njegove šake su klizile po meni i svuda me dodirivale. Kako me je samo spretno skinuo. Kako je nežno rukama prelazio preko mojih grudi. Kako sam samo ispuštala uzdahe kada ih je celom šakom stiskao. Gledali smo se u oči. Bili su to zamagljeni pogledi. 

Spustio je šaku na moju pičkicu preko gaćica koje su bile skroz mokre. Opet smo se osmehnuli. I moje ruke su bile nemirne, a imala sam šta i da osetim

Bio je tvrd, jako tvrd i delovao veliko. Njegov kurac. Raskopčavao je košulju ispred mene. Videla sam njegove gole grudi i stomak, bio je prezgodan, mazila sam ga. Onda se odmakao i skinuo se skroz. Veliki prav kurac bio je ispred mene. Nikada nisam videla lepši kurac. Skinuo je moje gaćice i šapnuo mi "Želim te". Raširila sam noge i dopustila da njegovo snažno telo spusti između njih. Lagano je ulazio u mene. Mazila sam njegova ramena. Leđa, uspevala da dotaknem i njegovu čvrstu guzu.

Osećala sam se kao igraćka u njegovom zagrljaju. Gledao me je u oči, držeci svoje snažne ruke iznad moje glave. Videla sam uživanje na njegovom licu dok je taj veliki kurac lagano uvlačio i izvlačio iz mene. Gorela sam. Opustila sam se i počela da puštam glasnije uzdahe. To ga je popalilo i on je postao glasniji. Uživala sam da slušam njegovo stenjanje i da osećam kako me gospodin savršeni jebe savršenim kurcem. Bio je skroz u meni. Lagano je zastao i pitao:

- Jel ti lepo?

Samo sam klimnula glavom, a on je nastavio da mrda polako svojom guzom ne vadeći ga, kao da želi da zauvek ostane u meni. I ja sam to želela. A onda ga je opet skoro celog izvadio, malo se odigao od mene pa se opet sjurio. Vrisnula sam od bola koji se mešao sa milinom. Više nije bilo povratka, počela sam da se uvijam i sama da se nabijam na tu kurčinu. Ni Dejan se više nije uzdržavao. Glasno je uzdisao i sve brže me jebao. Svršavala sam. Osetio je to. Nije se zaustavljao, a onda je uz jedan prigušujući krik naglo izvadio svoj kurac i u poslednjem trenutku hvatajući ga rukom istresao svoje seme pored, na krevet. Kako je samo savršeno izgledao crvenog lica duboko dišući. 

Sledeće što ga se sećam je zajedničko tuširanje. Tu pod kupatilskim svetlom mogla sam jasno da vidim svaki deo njegovog tela. Svaki mišić čoveka koji je vodio računa o svom telu. Uredno obrijana jaja i pošišane dlačice iznad kite. Voda je curila niz naša tela a mi nismo prestajali sa maženjem. Mislim da mu kurac ni u jednom trenutku nije pao. Sagla sam ga i uzela ga u svoja usta. Čula sam njegov uzdah.

Lizala sam ga polako dodirujući mu jaja, na šta bi još jače zacvileo. Ljubila sam ta velika muda pa vraćala kurac u usta

Trudila sam ga da ga usisam što dublje. Činjenica da mi je u ustima i da me jebe u njih još više me je raspalila, voda koja je prelazila preko mog klitorisa me je nadražavala. Osećala sam kako mu kurac pulsira kako postaje sve veći i kako je blizu. Hteo je da ga izvadi, ali ja mu nisam dozvolila do poslednjeg trenutka. Želela sam da osetim kapi njegove sperme kako cure sa mojih usana i spuštaju se niz bradu i grudi sa kapima vode iz tuša. Uživala sam u pogledu na njegovo telo, lice i prelepi kurac dok se gubi svršavajući.

Uzvratio mi je igrom svojih prstiju u mojoj pičkici. Ni sama ne znam koliko smo puta svršili oboje te noći. Tako je bilo narednih godinu dana. Nismo se razdvajali. Veza sa osam godina starijim momkom za mene je bila savršena. Uz njega sam otkrila šta je to seks. Po nekoliko puta dnevno uživala sam u njegovom telu i njegovom prelepom kurcu koji mi je bio čas u pici čas u ustima. Volela sam ga. I tako je prošla prva godina, pa druga, treća.

Ljubav je postojala, ali seks više nije bio kao u početku. Svelo se na nekoliko puta nedeljno, pa na dva puta, pa na jednom nedeljno, a sve češće se dešavalo da prođe i po petnaest dana. Izgledali smo kao savršen par, ali više ništa nije funkcionisalo. Trudili smo se da se viđamo što ređe. I to malo seksa bilo je čisto otaljavanje. I to obostrano, oboje smo znali da je tako, ali smo ćutali. Raširila bih noge, on bi ušao u mene ili bih ga zajahala. Petnaestak minuta bi se zabijao u mene i vadio ga.

Mislila sam da je to faza koja će proći. Pokušala sam da ga navedem na eksperimentisanje, ali je on bio gluv za to. Počela sam više da uživam u masturbiranju, a posle nekog vremena sam shvatila da sam nezadovoljna i nedojebana. Još više me je frustrirala ideja o braku, koja se podrazumevala. I Dejan kao i svi u našoj okolini su sve više pricali o tome. A ja nisam mogla da zamislim sebe u braku sa njim. Znam da me voli, znam da me ne vara, ali mi to jednostavno nije bilo dovoljno. A ja? Ja sam samo o jednom mislila. Okretala sam se za muškarcima na ulici. Zamišljala njihove kurčeve.

Drkala SAm. Maštala o mlađima muškarcima, o starijima, gledala porniće. Patila sam, a nisam imala hrabrosti da ga prevarim

Dani moje patnje su prolazili dugo i sporo. Posvećivala sam se poslu sve više i napredovala. Ostajala sam u firmi i po deset sati. Nisam ni bila svesna kada se u mom svetu pojavio Marko. Nije bio moj tip. Ne bih se nikada okrenula za njim, ne bih nikada o njemu razmišljala dok masturbiram. Radio je u IT sektoru naše firme i često dolazio u našu kancelariju, jer je uvek nekom nešto falilo. Uvek nadrkan, mrzovoljan. Krupan sa stomakom, stalno povijen ispod naših stolova dok razvlači kablove. Bilo je dovoljno valjda samo jednom da se duže zadrži ispod moga stola da bacim pogled dole i da vidim zacakljene oči kako bulje u moje noge.

Namignuo mi je. Tu ispod stola više nije bio onaj mrgud. Jedva sam čekala da dođe u našu kancelariju. Naša neverbalna komunikacija mi je prijala, počeo je sve češće da dolazi, bila sam svesna koliko su providni moji izmišljeni problemi sa kompjuterom ali me je bilo briga. Prijalo mi je njegovo prisustvo. Već sam uveliko drkala misleći na njega. Proslava dana firme u restoranu - idealna prilika. Nekako se stvorio preko puta mene za stolom. Vino, pa vino. Slučajan dodir nogom ispod stola. Osmeh. Opet dodir, namiguje mi. Smešim se. Krećem kući.

Gledam ga. Usporavam, kreće i on. Prilazi mi bez reči na ulici, ljubimo se. Ulazimo u prvi haustor. Nije me briga, odmah ga hvatam za kurac. Nemam razloga da se foliram. Dajem mu do znanja šta mi treba. Gutam nešto kraći od Dejanovog ali poprilično debeo kurac. Mumlam. Držim ga za guzu, hoću da me jebe u usta, jako, jako. Podiže me. Okreće me ka zidu, zadiže mi suknju, svlači gaćice grubo, ošamari me po dupetu. Vrisnem. Lako uleće u napaljenicu. Jebe me u haustoru kao droljicu koju je pokupio na ulici. Osećam spermu kako mi curi niz butine. Bežim iz haustora.

Sutra na poslu se pravimo ludi. Izlazim sa posla. Presreće me svojim autom. Ulazim bez reči. U njegovom stanu smo. Pušim kurac kao da mi je poslednji put. Svršava mi u usta. Gutam. Priča mi da sam kurvica sve vreme. Liže mi pičku. Opet je tvrd i spreman. Jebe me kao kučku. Pljeska me po dupetu. Ja opet i opet svršavam…

Sama sam u kancelariji. Zovem IT sektor. Pod stolom je. Nemam gaćice. Jebe me prstima. Čeka me posle posla, pušim mu na parkingu... Mrzim petak, tada idem kod Dejana i smaram se ceo vikend, razmišljam samo o ponedeljku i o onome što mi Marko sprema, i ja smišljam gde ćemo se sledeći put pojebati. Tako je već godinu dana. Dejan ništa ne sumnja, a ja ne mogu više. Večeras raskidam sa njim. Marko me čeka u deset. Gospodin savršeni je tačan kao i uvek. Osam sati je, ulazim u auto.

– Rezervisao sam sto u "Zapletu".

– Ne ide mi se tamo.

– Gde bi htela?

– Nigde, nisam raspoložena.

– Ok, onda idemo u stan.

Već smo na auto-putu.

– Ne bih u stan.

Sada mu je jasno iz mog ponašanja da nešto nije u redu.

– Nešto se desilo?

– Ne bih večeras da budem sa tobom. Ustvari ne bih više da budem sa tobom.

Auto juri. Ludački je nagazio gas. Ni on ne zna kuda vozi. Već smo izašli iz Beograda. Ništa ne čujem. Samo brujanje motora i vidim njegovo po prvi put besno lice, čujem urlanje. Plaši me, nikad ga nisam videla takvog. Skreće sa glavnog puta. Napokon i on shvata da smo otišli ko zna gde. Zaustavlja se.

Prepoznajem mesto. Ironija. Tu smo se jednom tucali kada nismo mogli da izdržimo da stignemo do stana vraćajući se sa mora. Bilo nas je briga što je to poznati jebarnik i što vrvi od voajera

Palim cigaretu. Tišina. I on prepoznaje mesto. Nasmeje se.

– Sećaš li se kad smo ovde? - krene da spusti šaku na moje koleno.

Izmaknem se.

– Imaš drugog?

Ćutim.

– Priznaj kurvo! - prodere se.

Izlazim iz auta i zalupim vrata. On je unutra, ja napolju. Nisam očekivala takvu reakciju. Pali auto, kreće. Shvatam da sam na nekom pustom stajalištu blizu aut- puta. Pada mrak. Potrčim za njim. Proderem se da stane. Zastaje. Jedva u štiklama trčim po šljunkovitom nasipu. Vrata su zaključana. Otvara svoj prozor, prilazim.

– Moraćeš prvo da me poljubiš.

Smeši se i namešta obraz. Nemam izbora. Saginjem se i provlačim glavu da ga poljubim. Staklo prozora koje je brzo podigao stiska mi vrat. Smeje se. Ne mogu da se mrdam boli me.

– Jesi li lud, puštaj me.

Opali mi šamarčinu. Premešta se na mesto suvozača i izlazi. prilazi mi. Hvata me za ruke kojima mlataram i pokušavam da se oslobodim. Jednom rukom mi drži obe ruke za zglobove.

– Budi mirna. Pustiću te kad ja budem hteo. 

Uzima mi tašnu iz jedne ruke i čujem da je stavlja na krov auta iznad moje glave. Pušta mi ruke i obilazi oko mene.

– Pa lepo si se doterala.

Zavrće mi haljinu iznad natrćene guze.

– Opa. Pa kakve to gaćice imamo. 

Čujem ton škljocanja fotoaparata sa telefona.

Smeje se, slika mi dupe. Čujem ton poruke mog telefona iz tašne koja je na autu.

– Izgleda da nas neko traži - zvuči zajedljivo dok uzima mobilni i Čita poruku.- Svašta sam ti spremio, jedva čekam da dođeš, tvrd je kao kamen. A znači Zove se Marko. Baš lepo. I koliko to traje?

Ćutim. Bojim se. Izgleda skroz ludo. Nikad ga nisam videla takvog.

– Jedva čekam da te pljusnem po toj bezobraznoj guzi - nastavlja da čita stare poruke od Marka.

– Voliš da te pljeska po guzi?

Ćutim. A onda osetim jak udarac njegove šake po golom dupetu. Vrisnem.

 A jel su za njega ove kurvanjske tange? – pa još jači udarac. 

Trudim se da se ne mrdam staklo me steže i boli kad se pomerim.

Šamara mi dupe naizmenično rukama. Bridi mi guze, uplašena sam, ali hvatam sebe da počinjem da uživam. Osećam njegov prst na pičkici

– Ohoho, pa kurvica je ovlažila - i dalje škljoca fotoaparatom.

Svlači mi gaćice. Čujem otkopčavanje njegovog kaiša. Radujem se što će mi ga staviti. Samo što pre da završimo sa ovim. A onda udarac i pljesak. Pa drugi udarac. Vrištim od bola. Ludački me šiba kožnim kaišem.

– Kurvetino, ovo si zaslužila. Mamu ti jebem kurvanjsku! 

Bol, udarci, udarci, a ja postajem sva napaljenija u ovom kažnjavanju. Konačno osećam njegov kurac koji uleće u mene. Svršavam. Tresu mi se noge.

– Voliš ovo kurvetino?! Pa što ne kažeš?!

Nastavlja da me jebe i udara kaišem gde stigne. Svršila sam već tri puta! Zastaje. Vadi ga.

– Ti, ej ti! Dolazi ovamo iz tog žbunja! Nemoj ja da te jurim. Ajde slobodno. Kurva časti večeras.

Nije mi jasno šta se dešava. Samo cujem korake u šljunku. Neko prilazi.

– Ajde, slobodno jebi! Nemoj samo da gledaš i drkaš.

Dejan se opet vraća na mesto suvozača. Upalio je kameru na telefonu i snima mi facu. Smeje se. Odpozadi osecam da me nečije ruke stiskaju za dupe i kurac koji ulazi.

– Jesi li lud! Pusti me! Šta mi to radiš! - vrištim. 

Lupi mi šamarčinu od koje mi se zavrti u glavi.

– Snimam drolju u akciji - pa nastavi da se obraća ovom iza.- Slobodno jače, udri, voli drolja kurčinu.

Snima me i dalje, a drugom rukom polako drka svoj kurac.

– Je l ti se sviđa?!

Nemam više ni snage ni volje da se oduprem. Sve me je ovo napalilo.

– Sviđa mi se, jako mi se sviđa, super me jebe!

Opet šamarčina! Pljune me po licu. I ja opet svršavam. Osećam kako ovaj od pozadi nabija sve jače. Čujem i kako dahće i osećam njegovu spermu na butinama. Dejan opet izlazi napolje.

– O, vidi ima vas još! Pa danas imate sreće, kučka časti. Dosta se drkali, aj da jebete!

Ne mogu da verujem kako priča Dejan, da li je to taj čovek sa kojim sam već pet godina! Čujem sve više koraka koji gaze po šljunku oko mene. Dejan prilazi vratima za koja sam zarobljena polako ih otvara da mogu sitnim koracima da se pomerim u nazad i seda na sedište. Snima me i dalje. Osećam još jedan kurac koji ulazi u mene. Dejan ustaje i nabija mi svoj u usta. Prija mi što imam dve kite u sebi.

– Je l ti se sviđa kako te deka jebe? Voliš da te jebu zadrigli matorci?

Gadno mi je to što mi priča, pokušavam da zamislim matorca iza mene, ali sve me uzbuđuje, osećam kako matori ubrzava.

– Svrši slobodno u kučku!

Matorac dahće sve glasnije osećam spermu kojom me puni. Svršavam. Dejan se smeje.

– Koja si ti kučka!

Šamarčina opet. Sagne se i šapne mi na uvo.

– A sad ciganski kurac, jesi li možda do sad probala? 

Pa me opet ošamari.

– Ovamo dečko, da kurva proba ciganski.

Vidim ga samo do struka. Raskopčane su mu pantalone iz kojih viri tanak digačak kurac tamno ljubičastog glavića

– Gurni joj ga, šta čekaš.

Lagano mi ga stavlja usta. Dejan se kezi i snima krupno kako pušim ciganski kurac. Osecam njegov miris koji me dodatno pali. Dejan naređuje četvrtom da me jebe. Osećam najdeblji kurac od svih do sad. Ceo je u meni. Gorim od uživanja. Dejan gura Cigu da mi ga nabije do kraja. Guši me. Lepo mi je. Osećam Cigin kako pulsira. Skroz mi je u grlu. Gutam spermu kojom me puni. I ovaj sa debelim je pri kraju, ubrzao je. Nemam snage da dođem do vazduha. Puni me spermom i ja opet ječim u najslađim mukama. Tišina je, izgleda da ih nema više.

Dejan svoj četvorici naređuje da stanu ispred mene. Nadrkavaju svoje kurčeve koje sada vidim. Guraju mi u usta naizmenično. Lepo mi je. A onda osećam Dejanove ruke na guzi i neopisiv bol. Njegov glavić probija u moju nevinu guzu. Cvilim. Udara me. Nikada je do sada nisam dala. Uspeo je da ga nabije celog. Osećam njegova jaja kako me lupkaju. Bol postaje milina, kurčevi se menjaju u mojim ustima. Ciga je prvi svršio, pa matorac. Na kraju me je zapušio onaj sa debelim. Kada je Dejan zacvileo i on je u isto vreme počeo da me puni.

– Aj sad svi razlaz!

Čulo se samo brzo gaženje po kamenčicima. Dejan je otvorio prozor, oslobodio me i seo u auto. Sela sam na suvozačevo mesto do kog sam se jedva dovukla. Iz tašne koju sam držala u ruci opet se čuo ton poruke. Bilo je deset i petnaest. SMS od Marka: “Znaci, i ovog vikenda si me ispalila“. Opet smo bili na auto-putu. Ćutali smo. Na prvoj autobuskoj stanici Dejan je stao i izbacio me iz auta. Preležala sam taj vikend razmišljajući kako da se dokopam snimka i o osveti. Sve vreme sam drkala pičku vrteći u glavi film od petka uveče. Sledećeg petka sam se nenajavljena pojavila na Dejanovim vratima.

– Ne dam ti snimak, ako si zbog toga došla.

– Nisam zato došla. Želim i dalje da budem sa tobom.

Stajao je na vratima i još uvek me nije puštao.

– Klekni.

Klekla sam i tek onda me je kao kera pustio u stan.

– U ovom stanu ćeš uvek ići tako kao kučka. Radićeš šta ja kažem i jebaćeš se s kim ti ja kažem. Ništa svojevoljno.

Sedeo je na krevetu dok mi je to pričao, a ja sam mu ležala ispod nogu. Pustio je snimak. Skinuo se go. Naslonio se na naslon fotelje. 

– Liži mi dupe!

Volela sam njegovo lepo čvrsto dupe, ali nikada do sada nisam lizala čmar. Krenula sam polako jezikom. Po stenjanju sam shvatila koliko uživa. Skoro pola sata sam ga lizala. Onda je ustao i rekao mi da se skinem. Stajala sam nagužena kao keruša, prislonio ga je na ulaz u guzu.

– Od sada ću te jebati samo u dupe, ali samo ja i niko drugi, zapamti!

I nabio ga jako do kraja. Suze su mi pošle od bola koji je prerastao u uživanje začinjeno jakim udarcima po guzi. Sledećeg petka mi je rekao da se spremim za put. Išli smo u SPA u Sloveniji. Dejan je već imao scenario u glavi, a meni je od same ideje pička bila mokra čim sam sela u auto. Konačno smo bili savršen par.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti