28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MOJA ŠUMSKA JAGODICA JE KONAČNO DOBILA PRAVOG Nabijala sam se nežno dok je ulazio u moj vulkan

Ja sam sasvim obična devojka, duge crne kose i tamnih očiju. Višeg rasta i to je ono što me uvek odvajalo iz mase devojaka u svom gradu. Ne može se nikako reći da sam ružna. Imam lepo izvajano, oblo telo, i kao prava ženka, okruglu guzu i čvrste grudi. Znala sam da muškarci vole upravo to slatko dupence i uvek se trudim da ga istaknem uskim farmerkama ili kratkom uskom suknjom. Ono što nikada nisam volela da nosim su majice sa otvorenim dekolteom. Smatram da ne treba muškarcu dati sve na tanjiru.

Želela sam da konačno osetim i zadovoljstvo. Osećala sam da nikome ne mogu dovoljno da se otvorim, i da zaista se predam i dušom i telom, devojka koja je željna dobrog maženja i lizanja, i da konačno da svoju vrelu ribicu nekome ko zna da poštuje žensko telo. Bio je ON tu, često smo se viđali, i samo je bilo pitanje dana našeg bliskog susreta. Kada smo se sreli i konačno poglede ukrstili, znali smo da je to ono što smo oboje dugo i željno očekivali. Prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je da ima jako dobro telo. Sviđalo mi se to što me je skidao pogledom kad god bi se sreli, a jako često smo se sretali. Kako sam volela te naše susrete! Razmišljala sam o tome šta on voli u krevetu.

OVO MORATE ZNATI

IZ JP "PUTEVA SRBIJE" PORUČUJU: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

ZA PET DANA IZ SRBIJE U CRNU GORU UŠLO 9.840 PUTNIKA

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Dve saobraćajne nezgode, nema teže povređenih

DRAMA: Sr­p­ki­nje s te­stom de­po­r­to­va­ne iz Cr­ne Go­re

DVOJICA NOVOSAĐANA O AVANTURAMA IZ KARANTINA U INDIJI: PETARDAMA TERAMO LEOPARDE I SLONOVE (FOTO)

Gledala sam u njegove farmerke kad god sam uhvatila povoljan trenutak i razmišljala o njegovoj snažnoj muškosti. Bilo mi je drago što smo se napokon skroz skapirali, što smo umeli da spoznamo tu našu magičnu privlačnost, i da pružimo zadovoljstvo jedno drugome.

Jednog dana, kada je došao kod mene kući, razgovarali smo dugo na temu seksa. Rekao mi je da bi voleo da budem njegova mala devojčica, koja će mu se predati i telom i dušom. Od same te pomisli da ću mu se predati moje medunožje istog trenutka zapalilo se, osetila sam kako moji sokovi cure niz prepone. Znala sam samo da ga jako želim. Stajao mi je opasno blizu. Osetila sam njegov dah na licu, pomerila sam se korak unazad i nespretno pala na krevet. Već u sledećem trenutku on me je držao jednom rukom za guzu, dok je drugom zatvarao vrata sobe. Ruka kojom je maločas zatvarao vrata već je bila ispod moje suknje. Nežno me je ljubio.

Osetila sam njegove nežne ruke na sebi. Osetila sam njegove prste koji su milovali moju ribicu, drugom me je i dalje čvrsto držao za guzu

U tom trenutku sam uradila nešto što uopšte ne liči na mene, uzvratila sam mu poljubac i počela da mu uzvraćam nežnost. I on kao da se malo zbunio, ali to je trajalo samo sekund. Povukao mi je suknju naviše, potpuno otkrivajući moje duge noge.

Privlačeći me sve bliže svome telu, osetila sam taj miris koji sam jako drugo čekla, njegov dah kojime je jako uzbuđivao. Ruka mi je sama skliznula na dole, pomilovala sam ga preko pantalona. Osetila sam pod prstima kako postaje sve tvrdi. Raskopčao mi je košulju i vešto milovao grudi. Mazila sam sam ga preko pantalona, a onda osetila sam njegovu ruku pored moje. Otkopčao je šlic, a meni je ruka sama skliznula unutra.

Moji tanki prsti sa fino manikiranim dugim noktima su se sklopili oko njegove velike i čvrste kite. Ostala samo u svojim cipelicama sa štiklom i visoko zadignutom suknjom. Ribica mi je bila skroz mokra i spremna, ali je on malo taktizirao, gledao me je u sred očiju i znao šta želim. Privukao me je k sebi, osetila sam na stomaku kako me dodiruje njegova čvrsta i nabrekla kita, podigao mi je ruke visoko iznad glave i tom prilikom počeo ljubiti svaki delić tela, počev od usni, očiju, od školjke uva, ljubio je i grickao.

SVE O KORONI

KORONA U LATINSKOJ AMERICI NE JENJAVA: Neslavni rekord oboren u Brazilu sa 1.204 preminulih za 24 sata

U RASINSKOM OKRUGU 11 NOVOZARAŽENIH: U bolnici 27 osoba

KORONA U SRBIJI: Više od 30.000 Srba imalo koronu

NOVA PRAVILA ZA ĐAKE: Nema pevanja, zaraženi đaci će i u bolnici imati časove

KRIZNI ŠTAB DANAS O ODRŽAVANJU DOGAĐAJA U KULTURI: Razmatra se ponovno otvaranje bioskopa, pozorišta, koncertna sezona

Osetila sam na stomaku kako me dodiruje njegova čvrsta i nabrekla kita. Pokazale su se moje grudi u belom čipkastom brushalteru. Kako su samo lepe i jedre. Šarao mi je jezikom po stomaku, grudima i vratu i završio sa dugim poljupcem. Sva sam podrhtavala u njegovim rukama. Skinuo mi je brushalter počeo da ljubi grudi i gricka bradavice. Kako su samo lepe i jedre. Šarao mi je jezikom po stomaku, grudima i vratu i završio sa dugim poljupcem.

Grudi su bile jedre, a bradavice tvrde kao badem. Dok ih je ljubio imala sam osećaj blagog milovanja povetarca toliko je bio nežan, a strastven. Spuštao se prema mojoj ribici, poljubio me je u slabine našta sam se ja malo više podigla na kukove i dozvolila mu da mi skine gaćice. Poljubio me je i prošarao nekoliko puta celim jezikom po mojoj ribici. Uz jače stenjanje samo sam raširi noge, raširio mi je usmine i pokazao se klitoris kao šumska jagodica. Lizao je celu pičkicu, gurao jezik u nju koliko je mogao. Rukama je obuhvatio guzu tako da nisam morala da se pridižem, i vise nabijam na njegov jezik dok je ulazio u moj vulkan.

Povremeno bi mi ljubio unutrašnjost butina podizao guzu i blago je grickao. Trzala sam se od silnih poljubaca strasti opijena ljubavlju i talasom strasti

Ribica je bila sva mokra od sokova koje je puštala u velikim količinama. Još malo mi je lizao moju šumsku jagodicu. Uzela sam njegov glavić i stavila ga u moju ribicu i počela se sa njim maziti, šarala sam od rupice do šumske jagodice, oko usana pa opet u ribicu imala sam osećaj da lebdim. Pošto je ona bila vlažna lako je ulazio u moju ribicu, bio je toliko nežan, da sam samo osetila podrhtavanje i lagano ulaženje.

Malo sam ostala u tom položaju i polako počela da pomeram kukove. Ubrzala sam ritam i krenula jače da se pripijam na njegovu kitu. Osetiila sam da On se izdiže toliko da samo vrh glavića ostaje u ribici i onda se opet polako spušta plašeći se da me ne povredi. Posebno sam volela kada ga izvuče da samo vrh glavića bude u ribici, a da tako u tom položaju ostane neko vreme i onda nežno da me uzme i da ga stavi do kraja. Osetio je po mojim uzdasima i grču tela da se bliži vrhuncu. Počela sam dublje da dišem, da cvilim, stegla sam ga jače nogama i počela nenormalno da se trzam i da se tresem. Osećaj koji sam tada osetila bio je fantazija, da sam se jednog momenta uplašila da ću da se upiškim od tolike strasti.

Ležali smo dugo na krevetu onako goli na leđima i samo jednim prstom smo prelazili jedno preko drugoga. Ustao je, podigao me nežno u naručje i odneo u kupatilo da se istuširamo, a šta je bilo dalje možda nekada saznate...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti