10°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: HappyBSC

TRESLA SAM SE: Lagano sam podigla guzu u vis, trljali smo se, grčilo me je...

Mi smo mlađi bračni par i uplatili smo godišnji u jednoj egzotičnoj dalekoj zemlji, imamo dobra primanja i možemo to da priuštimo, tim više što nam je to prvi zajednički godišnji i hteli smo da bude za pamćenje, da ga se dugo sećamo. Naporno smo radili tokom cele godine i zaslužili smo jedan pravi odmor- hrana, piće, zabava.

Sve je bilo za pet, sunce, lepa plaža, super hotel, odlična hrana, ljubazno i susretljivo osoblje, ma savršeno. Dobili smo lepu, veliku sobu s predivnim pogledom na more. Prva tri dana su prošla u trenu, puno sam vremena provodila na plaži, u čitanju. Ljubazni domaćini, stalno su nas obilazili na plaži nudeći nam izlete, raznorazne vanpansionske usluge i još svega i svačega i nisu bili prenasrtljivi, uvek su ono što su nudili nudili sa smeškom.

Danas je došla žena iz koja nam je nudila uslugu masaže, s napomenom da ako to naručimo odmah imamo i 30 odsto popusta na cenu. Ponudila je tretman Harmonija s posebnim eteričnim uljima, tretman lica ili Specijalni program koji traje 90 minuta i sveobuhvatan je i ako se prijavimo za dva tretmana dobijamo još 10 odsto popusta. Moj dragi nije bio zainteresovan, ali sam se ja prijavila za dva tretmana, jedan sutradan a drugi sledeće nedelje, pre povratka.

Brzo je stigao sutrašnji dan i vreme da krenem u prostor za masažu na moj prvi tretman. Jako sam se radovala. Ušla sam u čekaonicu i tamo su me već čekali. Odveli su me u prostoriju za masažu i rekli mi da se svučem iza paravana u ćošku. Svukla sam se do gaćica i legla na sto za masažu, svirala je lagana muzika. Ušla je maaserka i rekla mi da svučem i gaćice. Nakon što sam ih svukla prebacila mi je mali peškir preko guze.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČUJE: Uskoro će i hoteli u malim mestima dobiti pomoć

LAZAREVČANI ŠOKIRANI NAKON PADA ALEKSANDRE I NJENOG SINA SA ZGRADE: Otkrili šta se dogodilo pre par dana

ČETVRTI POŽAR U DANU: Hrvatsku utaju jezivi požari

DOKTORKA DARIJA O AKTUELNOJ TEMI: Evo da li će biti dozvoljene svadbe u oktobru

OPROSTIO SE OD ZVEZDE: Štimac novi košarkaš Monaka

PRSTE DA POLIŽETE: Štrudla sa kremom (RECEPT)

Počela je s masažom od vrata prema dole, uvek stavljajući u dlanove zagrejano eterično ulje. Osećaj je bio vrhunski. Masirala je moje ruke, jednu pa drugu, sve do vrhova prstiju. Usput je pitala da li sam naručila Specijalni program, na što sam ja odgovorila da jesam.

Pomerila je peškir s guze i nakapala ulje na leđa i masirala me spretnim, jakim, ali ne grubim, pokretima od vrha leđa pa na niže. Zatim je nakapala ulje na guzu i osetila sam kako mi između guzova curi toplo ulje do mačkice. Razmazivala je nakapano ulje i nije propustila nauljiti ni jedno područje, moja guza i moja mačkica bile su potpuno nauljene.

Onda se usmerila na moje tabane i nožne prste, radila je to vrhunski. Posle je krenula da me masira po listovima i butinama, s spoljnei unutarašnje strane na gore, lagano mi šireći noge. Masirajući unutrašnju stranu butina svako malo me je pomasirala i po mačkici, na početku bih se malo trznula na to i pokušala je stisnem, ali masaža je postala intenzivnija i pomalo sam se navikla i opustila, a i godilo mi je i uzbuđivalo kad bi prsto prošla preko "pukotine" u mom međunožju.

Rekla mi je da se okrenem i legnem na leđa. Nakapala me uljem po celom prednjem delu tela osećala sam se izuzetno prijatno. Sad su na redu bile grudi, nežno je masirala moje male grudi, vrteći pritom, znalački, između vrhova prstiju moje bradavice - Obe su se u trenutku stvrdnule i uspravile, osećala sam žmarce u telu.

Cela atmosfera me lagano palila. Moje telo je počelo lagano da gori. Njene ruke su sada šetala prema dole do kolena. Ponosno je prelazila po unutrašnjoj strani butina prelazeći svaki put preko moje mačkice i srednjim prstom bi prošla po mojoj pukotini, a ja bih automatski raširila noge nesvesna uopšte onoga što se događa. 

Sve je češće dodirivala moju mačkicu, razdvajala prstima moje stidne usne, gladeći moju, sve vlažniju, mačkicu. Jednom rukom se bavila mojom cicom, a drugom je masirala moj klitoris, širila sam noge, podizala kukove i pritiskala se na njen prst, nikako nisam više mogla mirno da ležim. Sve je jače masirala moj klitić, tu i tamo bi mi gurnula i prst unutra, u moju vruću rupicu i "jebala" me prstom brzim pokretima. Bila sam pred vrhunskim orgazmom. A iz moje male i uske pičkice je curilo "sve u šesnaest“.

Stenjala sam i uzdisala, grčevito se držala za ivice masažnog sto. Jedan deo mene mi je govorio da nije dobro to što se događa i da bih trebala prekinuti s tim, ali druga polovina je divljala od užitka i odjednom sam eksplodirala, trznula se poput ribe kad je izvučeš iz vode, neverovatan osećaj, orgazam kakav još nisam doživela i to od ruku jedne žene. Prekrila me je velikim peškirom i otišla, a jedna druga koja je potom došla rekla je gotovo, ali da još neko vreme mogu da ležim da se malo ohladim.

Brzo sam se obukla i nestala u pravcu svoje sobe da se što pre istuširam. Raznorazne misli su mi prolazile glavom i činilo mi se da svako, s kim se sretnem u prolazu, zna i vidi što mi se je upravo događalo. Pomalo sam se osećala kao neka kurva, uh. Ušla sam u sobu, svukla se i otčala pod tuš. Gledala sam se golu u velikom ogledalu, uspravila se i posmatrala, a moje ruke su automatski krenule šetati po meni, na pameti mi je bilo kako me moj dragi upravo uzima odozada. Naslonila sam se na ruke, raširila noge i izbliza se gledala u ogledalu pitajući se što ja uopše radim ovde.

Ubrzo sam ipak došla k sebi, ne može me ipak jedan tako iznenadan događaj izbaciti iz takta i normale, istuširala se i odlučila da ću otkazati sledeći termin pa se obukla i prošla mom dragom koji je uživao na plaži. Legla do njega i uzela svoju knjigu. Pitao me je kako je bilo, odgovorila sam kratko i jednostavno da je bilo dobro, šta sam mu trebala reći? Ne valjda da sam doživela vrhunski orgazam, kakav mi moj muškarac do sada nije pružio, već jedna žena? Ne znam kako bi to shvatio.

Prošlo je nekoliko dana i uvek sam se u mislima vraćala na doživljaj s masaže i nije me napuštalo i svaki puta, dok bi mislila o tome, pičkica bi mi se ovlažila i žmarci bi me prolazili. Možda uzrok leži i u tome da mi je moj muž, bio do sada prvi i jedini s kojim sam imala seksualno iskustvo.

Zajedno smo još od srednje škole i volim ga iznad svega, a i seks s njim je prelep. Uskoro ćemo ponovno biti kod kuće, ustaljeni svakodnevni ritam, rutina, isti dan za danom i odmor i doživljaji s odmora uskoro će pasti u zaborav. Moj drugi termin je sutradan, što uraditi, pitam se? Kad si razmislim tako nešto se može dogoditi samo jednom i u principu mi je svejedno, ja sam to platila i ja ću to iskoristiti, čvrsto sam odlučila.

Došao je i taj istuširala sam se, obukla i krenula na masažu. Opet su me ljubazno primili i ispratili u prostor za masažu. Odmah sam se svukla i legla na masažni sto. Ležala sam na stomaku i sanjarila, kad sam čula da je neko ušao i prebacio mi peškir preko guze. Osetila sam kako se ulje cedi na mene i muški glas koji me je pozdravio. Bila sam pomalo šokirana, jer uopšte nisam računala da bi me muškarac masirao. Ali, on me je masirao i činio je to vrlo vešto, snažno, ali s puno pažnje. Na žalost, nisam mogla da ga vidim. Njegovi veliki dlanovi bili su svuda. Moje su noge bile stisnute i on ih je lagano, malo razmakao i masirao me sve dole do stopala.

Uzeo je jednu moju nogu i pomerio je u stranu i potom učinio isto s drugom nogom. Sada je imao otvoreni pogled u moje međunožje. Ponovno mi je masirao noge odozdo na gore pa preko moje sitne, čvrste guze. Svako malo dodirivao je moje usmine, ali to je moglo biti i slučajno, onako "u prolazu". Samo uskoro mi je postalo jasno da ništa nije slučajno, jer je uskoro njegova palac završio u mojoj vlažnoj pičkici i bila sam kao oduzeta, šokirana. Okrenuo me je na leđa i gledao me.

- Da li je sve u redu? 

Samo sam mu potvrdno kimnula, bio je visok i go do pasa. Masirao mi je grudi levom rukom i moje bradavice su u trenutku bile čvrste i uspravne. Desnom je obrađivao moj "centar sreće, zadovoljstva i uzbuđenja". Stisnula sam noge i skvrčila ih. On je jezikom kružio oko mojih bradavica i tu ih tamo ih cuclao. Desnu ruku je gurnuo ispod moji skvrčenih nogu i jagodicama prstiju je masirao moju mačkicu. Klizila sam guzom pomalo napred, nazad i tiho jecala. Podigao se i uhvatio me za skvrčene noge i automatski sam ih raširila.

Njegov srednji prst je kliznuo u mene i jebuckao me brzim pokretima, osećaj je bio prvorazredan, savršen. Otvorila sam oči i videla da je potpuno go i da njegov ogromni kurac štrči u vazduhu. Takva neman može ženi naneti samo bol. Uhvatio me je za noge i okrenuo prema sebi. Sada je stajao između mojih nogu uzeo je kurac u ruku nameravao da ga gurnuti u mene. Ali, ja to nisam htela i to sam mu jasno dala na znanje.

Opet sam se legla na sto, a on je zaronio u moje međunožje ližući moje usmine, razmicao ih je jeziokom, lizao od međice do klitića, ponekad bi ga gurnuo i u mene, nisam takvo nešto još doživela. Moje su noge već dugo bile sasvim raširene. Morala sam to tada prekinuti, nisam smela da odem tako daleko, ali preostalo je još nekih 5 minuta i onda je kraj. Njegova glava je bila među mojim nogama, pritiskala mi karlicu, njegov jezik je kružio oko mog klitića a prstom me je ubadao u rupicu, orgazam je bio "pred vratima", nisam htela od tog užitka da odustanem. Ali, on je odjedno stao.

Sama sam se uhvatilla za pičku i htela da nastavim gde je on stao, on je pomerio moju ruku i seo je raširenih nogu na sto i podigao moje raširene noge na svoje butine, dok sam ja i dalje ležala na leđima. Uzeo je svoju neman u ruku i trljao me svojim glavićem po klitorisu, kružio je po njemu, bilo je to toliko lepo i uzbudljivo, guzom sam lagano kružila, uzdisala i jecala. Njegov glavić je bio sve bliže mojoj vrućoj rupici, a njegov palac je nastavio da kruži po mom klitorisu. Sve sam to teže izdržavala i klizila sve bliže i bliže prema njemu, onda me je uhvatio za noge, privukao još bliže k sebi i prema svom tvrdom, dignutom, ogromnom kurcu i uskoro je njegov sjajni glavić bio u meni, mislila sam da ću eksplodirati. 

Malim pokretima ulazio je sve dublje u mene, da bi onda povukao svoje noge na sto, kleknuo među moje, koje je stavio na svoja ramena i ponovo ušao u mene i počeo da me jebe laganim pokretima. Nisam mogla da verujem da je takva batina stala u mene. Jebao me je sve brže i brže. Stavila sam ruku na usta, inače bi me čuo celi hotel.

Lagano sam podigla guzu u vis i da ga osetim na svom klitiću i trljali smo se tako, grčilo me je, tresla sam se. Sada me je jebao iz sve snage, razbucavao me je, mislila sam da će se raspasti, svršavala sam, grčila se, tresla, stenjala, a on nije prestajao, izudarao me je još nekoliko puta i onda sam osetila vrućinu u sebi, svršavao je u jakim mlazovima, tresući se pri tom. Još ga je dva, tri puta gurnuo u mene da bi ga zatim izvukao, pomazio me po guzi i otišao.

Brzo sam se obukla i pobegla u svoju sobu što je brže bilo moguće, želela sam što pre pod tuš. U kupatilu sam se svukla, moje gaćice bile su pune sperme, morala sam prvo dobro da ih isperem. Sperma je i dalje kapljala iz mene na pod, nisam mogla da verujem da je tekla sperma samo od jednog čoveka. Sve sam očistila, oprala, zatim se istuširala. Mužu o ovome nisam nikada rekla ni reči.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti