10°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

SAV SAM BIO ULEPLJEN NJENIM SOKOVIMA, SLATKIM KAO ŠEĆER: Pružio sam ruke ka grudima, izgledao sam kao plivač delfin stila...

Skoro sam imao poziv prijatelja na kafu, sa kojim se nisam video skoro godinu dana. Želeo je nešto da mi ispriča. Našli smo se u jednoj kafani gde smo nekada odsedali kada smo se vraćali sa posla i sređivali utiske od tog radnog dana. Ista onakva kafana u koju nismo ulazili godinama. Miris kuhinje, dim od cigareta i žagor ljudi, koji su razvezali priču posle par vinjaka. Seli smo za sto, naručili kafu, i on je užurbano hteo da mi kaže novosti. Nije imao hrabrosti da krene sa pričom odmah, pozvao je konobara i naručio vinjak sa malom kiselom. Dok je konobar prilazio, krenuše mu suze i reče:

- Mićo razvodim se!

Zapanjen njegovim rečima pitao sam:

- Zašto?

Ne radim više i nema para u kući, a žena ”radi” za para, našla drugog čoveka koji sponzoriše njene hirove, ona se zaljubila u PARE i sada odlazi! 

Rekoh mu:

- Posle 18 godina braka?

- Da, posle 18 godina. Mićo gde sam pogrešio, reci mi 

Zastao sam i gledajući ga u oči rekao sam mu:

- Nigde. To ti je danas tako, takve se stvari ne mogu zaustaviti nikako, to je realnost današnjice. 

- Kako ti funkcionišeš toliko godina, a radio si svašta i nikada nisi imao trzavice u braku.

Ćutao sam, gledao u njega i razmišljao da li da mu odgovorim. Sve što bih mu rekao znao bi da nema potpune istine u tome, i da su samo to reči utehe za njega. Odlučio sam u trenutku da mu priznam zašto i kako funkcioniše uspešno moj brak. Rekoh mu:

- Zahvaljujući mojoj tasti!

Čudno me upitno pogleda i reče:

- Kako?

- Ja i tašta se tucamo i dopunjavamo, od prvog dana mog braka.

- Nemoguće, ali kako tašta, pa one sve rasturaju uglavnom brakove ćerki i zetova. 

- Da - rekoh.- Ali se sve ne jebu sa zetovima!

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČUJE: Uskoro će i hoteli u malim mestima dobiti pomoć

LAZAREVČANI ŠOKIRANI NAKON PADA ALEKSANDRE I NJENOG SINA SA ZGRADE: Otkrili šta se dogodilo pre par dana

ČETVRTI POŽAR U DANU: Hrvatsku utaju jezivi požari

DOKTORKA DARIJA O AKTUELNOJ TEMI: Evo da li će biti dozvoljene svadbe u oktobru

OPROSTIO SE OD ZVEZDE: Štimac novi košarkaš Monaka

PRSTE DA POLIŽETE: Štrudla sa kremom (RECEPT)

U njegovim očima je nestala tuga, zacaklile su mu oči u iščekivanju moje priče, ispio je vinjak na iskap i sav se pretvorio u uvo, želeći da dočara sliku mene i moje tašte i pošto me dobro poznaje, da sagleda moj život i trenutke kako sve to funkcioniše besprekorno tolike godine!

Poručio sam piće i ja i krenuo sa pričom...

Sve je počelo dan pre moje svadbe. Pošto je supruga bila u 5 mesecu trudnoće, brushalter koji je kupljen dva meseca ranije, bio je mali i uzak jer su joj grudi narasle zbog trudnoće. U panici me je pozvala telefonom da hitno odem do nje kući, jer ima problem, treba joj brus, a radi pedikir za sutra i sve mora da se suši i šta ja znam sve, koliko treba vremena za te stvari! 

Otisao sam kod nje, sagledao problem i odlučno sa taštom krenuo da kupim novi brus, koji odgovara venčanici koju sutra oblači! Otišli smo u radnju koja prodaje žensko rublje i sa taštom razgledao izložene brusove! Tašta je slične građe kao moja žena. Tašta sa svojih tada 44 godine, spotske građe, damskog izgleda, savremenih shvatanja, izgledala je kao Šeron Stoun i sama je bila svesna svog izgleda, i pogleda muškaraca i njihovih okretanja, kada ona prolazi gradom. Skinula je 3 brusa, i reče mi:

- Idem ja da ih probam, ako meni odgovaraju, njoj će biti taman!

Ušla je u kabinu i navukla zavesu kabine. Ja sam ostao razgledajući još neke modele brushaltera. Dopadne mi se jedan satenski koji je po meni bio lepši od sva 3 predhodno odabrana. Ponesem ga do kabine i kažem tašti da sam odabrao jedan lep i da želim da joj dodam da proba i taj. Povukla je zavesu za nekih 25 santimetara, sasvim dovoljno da je vidim ispred sebe.

Pružila je desnu ruku ka meni, a levom je držala jedan brus preko golih grudi, prekrivajući bradavice svojih lepih sisa, koje su mamile poglede svih muškaraca u njenoj okolini. Pružajući joj brus, nisam skidao pogled sa njenih sisa. Primetila je to i odmah je napravila potez koji je promenio moj, a i njen život do dana današnjeg. 

- Idi i donesi donji deo, da vidim kako to izgleda, nećemo joj raspariti brus i gaćice!

Otišao sam do police uzeo i gaćice, vratio se do kabine, pozvao je da preuzme gaćice. Povukla je zavesu, stajala je gola ispred mene, moja tašta, žena koja me je kasnije uvela u svet seksa, odnos mlađi-starija (gerentofilija). Bukvalno sam zinuo, dao joj veš, uzela ga je, počela se saginjati da navuče gaćice preko nogu. Gledala je u ogledalu moju rekciju, onako nagužena, a ja kao usporen snimak sam otpuštao zavesu, tih 3 do 5 sekundi je trajalo kao večnost.

Kita mi se digla kao luda, počeo sam se znojiti, sav crven u licu sam se muvao po radnji, kao tinejdžer, koji treba da smuva devojku prvi put u životu. Došla je do mene i rekla:

- Odlučila sam da kupimo ovaj komplet i ovaj koji sam ja odabrala. 

Plati smo i krenuli kući. U kolima je počeo razgovor:

- Primetila sam da si pocrveneo, jer to sto si me video golu?

Opet sam počeo menjati boju i rekoh joj:

- Da, jer Vi izgledate kao boginja! Nisam verovao sebi, da ste tako seksi i dobro građeni, mislio sam da Vam uska garderoba formira oblik tela, ali to ipak nije tako. Znateli Vi da izgledate kao poznata američka glumica Šeron Stoun?

- Znam.

- Izvinite, ako sam Vam stvorio neprijatnost.

- Ne naprotiv, baš mi laska, kada mi to kaže zet! Hvala ti na komplimentu!

Užurbano sam je vozio kući i jedva čekao da se sve završi što pre, pa da idem kući i da razmišljam o svemu. 

Kolega je netremice slušao moju priču, poznavajući moju taštu, jer je dolazio kod mene na neka slavlja, gutao je pljuvačku kao mlađi adolescent koji sluša priče o seksu! 

- Šta je dalje bilo, pričaj jebote šta si stao, držiš me na žeravici, kao majmunče izgledam - bila je njegova konstatacija.

Sutradan je bila svadba, sve je teklo po već utvrđenom rasporedu, dobio sam i zlatan lanac od tašte sa toplim poljubcem i ponaša se kao da se nikada ništa pre toga nije desilo, umor od napornog dana i do dugo u noć lupmerajka je još doprinela tom zaboravu. Ali naravno to se nikada ne zaboravlja. 

- Pa kad si je prvi put kresnuo, jebote - reče kolega.

- Pa samo posle par dana od svadbe. Zovne me tašta da odem po neke poklone koje smo dobili za svadbu, od njihove rodbine, a ostali su kod njih u kući i ja odem. Dođem kod njih kući, uđem u kuću, tašta rasprema neki ormar, sama u kući, tast otišao na selo da reguliše neke stvari. Vrućina taj dan kao da je smak sveta. Ona u majici na bratele i neke uske bermudice, upalo joj pola bermuda u pičku, sve se ocrtalo. Opet ja zinuo u nju kao da nikada nisam video pičku. Reče ona:

- Pogledaj tamo u sobi šta sve ima i kako ćeš to da spakuješ u kola, a ja idem da skinem sa sprata nešto, i da ti naberem cveće iz bašte da poneseš kući.

- OK - rekog ja i odem u sobu i počnem da iznosim stvari ispred kuće na neki sto.

U tome je ona ušla u baštu i dok se provlačila kroz neke ruže, odere kožu na neki trn od ruže i onako iznervirana krene ka kući, da sredi razderotinu. Poderala se na butini sa zadnje strane ka unutrašnjosti prema ribici. Reče mi da odem do kola i donesem prvu pomoć. Donesem iz auta prvu pomoć, a ona se u kupatilu tušira, skida slani znoj sa sebe jer joj okida ranu. Kažem joj da sam doneo gde da stavim, reče uđi u sobu sada izlazim iz kupatila.

Izašla je umotana u peškir i sela na krevet. Podigla je nogu gde se razderala i počela da huče i da priča kako je nenormalno peče. Otvarao sam prvu pomoć, gledajući je na krevetu sa podignutom jednom nogom na ivici kreveta. Obrijana riba ispred mojih očiju je se otvorila kao knjiga. Usmine bledo roze boje lagano smežurane od hladne vode, kapljice vode na bedrima, presijavaju kao neki biseri na njoj.

- Požuri - reče.- Daj tu gazu i uzmi ovaj hidrogen da mi očistiš ovo.

Natopim gazu i krenem da prelazim preko crvene crte napravljene od trna ruže i gledam u njenju ribicu. Legla je, opustila se, jedna noga blago savijena koju ja obrađujem, drugu je opušteno odmakla u stranu, kleknuo sam ispred nje i više nisam video ranu. Krv i adrenalin su uradili svoje, zaronio sam glavu i ustima pravo zgrabio njen klitoris i počeo da ga sisam, toliko jako da je ona počela da jeca tako glasno da sam zastao. Podigla je glavu i rekla:

- Nastavi nemoj više nikada prekidati, to mi nikada niko nije radio u životu!

Sisao sam, gurao sam jezik u ribicu, počela je toliko da vlaži da sam sav bio ulepljen njenim sokovima, koji su nekako slatki kao šećer. Pružio sam ruke ka grudima, izgledao sam kao plivač delfin stila. Oh, te njene sise i dan danas stoje kao pre 18 godina. Okrugle, na svom mestu, bradavice roze sa lepim krugovima oreola oko njih, uvek tvrde kao da će pući, eh te njene bradavice, a samo kako uživa kada ih sisam.

Izvadio sam kitu i počeo da drkam kao nikada do sada. Osetila je to i podignuvši se rekla je:

- Nemoj to da radiš, povukla me je da ustanem i počela je da ga usisava svom sngom njenih usta.

U uzdahu sam joj rekao:

- Moramo zatvoriti ulazna vrata, naićiće neko.

- Nemoj, čuje se kapija da škripi, to je dovoljno.

U pravu je je bila, ta je kapija škripala kao da šarke nikada nisu videle ulje. Samo posle dva minuta njenog pušenja moje kite ja sam počeo svršavati. Nije se odmakla, svršio sam toliko puno da je jedva uspela sve da guta u jednom trenutku, usisala je sve do poslednje kapi. Srušio sam se na krevet i izgledao sam kao da me slomio kamen od 1.000 tona. Ustala je i sela je na mene i rekla mi:

- Od danas si moj ljubavnik, o ovome niko nikada ne sme da zna i ti kada se pogledaš u ogledalo reci sebi: nikada se ovo nije dogodilo, niti se događa. Ja ću se postarati o svemu, tvoj posao je samo da se ponašaš kao da se nije ništa desilo, a videla sam da to umeš, posle događaja u radnji.

Tako je sve krenulo... 

Kolega na trenutak me uhvati za ruku i reče:

- Pa ti si potpuno lud jebote, pa prosto ne mogu da verujem, pa kako brak može da funkioniše kada si sa taštom, ma daj...

Slusao sam sve njegove reči u naletu, i rekoh mu - može. 

- Slušaj dalje ovo je istina sa kojom se može živeti bez problema u braku. Kad god bi došlo do nekih sistnih čarkica između žene i mene, moja tašta bi to ispeglala i uvek je ubeđivala kako je ona isti njen otac. Tako sam ja uvek bio zaštićen kao Belogalvi sup. Tast je godinama slušao taštu o meni kao o najboljem zetu, što ja u stvari jesam uvek prema njima i bio, sam znaš, šta sam sve radio za njih, ali sve zbog drage mi tašte, naravno i supruga ima svoje zasluge za to.E sad, da te podsetim nešto, pa ćeš povezati.

Nastavljma...

- Sećaš li se kad one godine moja i tvoja žena odoše na more preko naše firme, a ja i ti smo morali raditi taj mesec?

- sećam se - kaže kolega.

- Evo ti jedan primer od tada, znaš da sam dolazio na posao sav slomljen i iznuren i da sam dva puta zadremao na pauzi?

- Sećam se jebote - kaže kolega.- I onda si jednom zaspao u kancelariji za stolom.

- Da - rekoh.- E tada sam bio sa taštom 15 dana non-stop, naravno samo nas posao odvajao. Ode moja ženka na more, i zadesi se da ode i tast kod nekog prijatelja na Srebrno Jezero da mu pomaže oko izgradnje neke vikendice. I ja i tašta ostanemo sami, ja kod mene, ona kod nje. Prvo vece zove me ona i kaž:

- Ajde pređi sada kod mene da na bude lakše.

Naravno ja odem. Tu prvu noć, od kada sam se svukao na vratima, do ujutro dok se nisam obukao za posao, mi smo se jebali, lizali, tucali, i šta ti ja znam šta sve nismo radili. Tada sam je tucao u guzu celu noć. Kako sam naišao na vrata te večeri, on me sačeka u predsoblju i počne da me svlači. Ja joj kažem da idem da se sredim u kupatilo, ona kaže "ne želim te takvog da te osetim kao muškarca i sve tvoje mirise". Lizala mi je vrat, sisala mi je bradavice, gurala mi je jezik u pupak i onda me zgrabila za kurac, svojim vlažnim i već balavim ustima, da sam ja samo jecao kao jez! Malo mi sisa kurac, malo mi liže jaja, pa onda jezikom gura u guzu!Ja u jednom momentu je okrenem i kao pobesneli bik, počnem da joj ližem čmar.

Ona jebote vrišti od slasti, a to mene pali kao konja. Kaže u jednom momentu stani, ja se nikada nisam jebala u guzu, probala sam i ne ide, bolelo me je uvek i ne ide, nemoj ni da pokušavaš molim te. Ja zabezeknut pričom njenom, jer je u seksu bila profesionalka, pitam je ponovo:

- Nikada nisi imala analni seks?

Ona reče - Ne!

Ustanem i odvedem je u sobu, posadim je na bračni krevet i slušaj šta joj uradim. Donesem čašu sa vodom i skinem ovaj moj lančić sa krstom, zamočim ga u vodu i počnem tako vlažnog da ga prevlačim preko njenog tela, sisa, bedara, između nogu, pod pazuhom, svuda. Gde god prođem lančićem, duvam i hladim taj vlažan trag. Ona sva neježena, mokra, dole joj pička sva mokra, ovlažila do kolena, povremeno joj posisam klitoris i duvam u njega, i kada se sva opustila i odlepila, okrenem je da legne na stomak. 

Ispijem malo vinjaka dok ovo pričam, a moj kolega niti pije, niti diše, niti trepće, kaže mi:

- Bato ti se fensi lik.

I ja nastavim...

Na leđima joj isto uradim kao i na stomaku i sisama, ali se sve vreme vrtim oko dupeta, a pali se na dupe kad joj diraš da to nije normalno. I razdvojim guzove i počnem da joj obrađujem čmar, lizao sam ga, gurao jezik, usisavao ga, svašta sam mu radio, i ona polako počne da se prepušta užitku i počne da ovladava tim mišićem. Krenem da joj guram jedan prst u pičku drugi u čmar i pričam joj sve vreme da zamišlja dvojicu koje najviše želi, kako je tucaju u isto vreme. Posle 10-tak minuta otvori se toliko da ja počnem i drugi da guram u guzu, pa i treći i kada sam počeo jako da radim rukom, polako se privučem i pljuvačkom dobro nabalavim moj glavić i stavim joj ga. Za početak samo glavić i pitam da li boli, ona kaze ne, ja gurnem dublje polako, pitam, ona kaže - daj ga još i tako mic po mic stavim joj ceo kurac u guzu! I krenem da je jebem polako i ona počne da ludi, nisam brojao tu noć ali mislim da je svršila 24 puta to veče. Sutradan mi rekla da je toliko nemoćna bila da je tek uspela oko 12 da se ustane iz kreveta, i to sa željom za još seksa.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti