10°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

KOMŠINICA NENA me je uvela u ČARI SEKSA! Prva je ZAGREJALA moju BATINU!

Ako se nekad osetiš povučen, zanemaren i tužan, seti se uvek da si bio najbrži spermatozoid u svojoj grupi. I kako si skinuo mrak.

Živim u selu u Srbiji gde je atmosfera ravna prosečnoj seoskoj sahrani, a izbor žena takav, da se ponekad zapitaš da li živiš u Černobilju ili bratskom manastiru na Hilandaru (bez uvrede). Uglavnom, većina devojaka su bile one sa puderom u tolikoj količini da zamute Drinu od izvora do ušća i one koje neće obične momke, već one sa dubljim džepom, a plitkim mozgom i ključevima od BMW-a. Ja, kao još nevini (u svakom pogledu), 19-ogodišnjak sam želeo da me u tajne seksualnog života uvede neko stariji, neko iskusniji ko zna tajne, i gde bi moja smotanost u pogledu seksa bila shvaćena kao neiskustvo i učenje, a ne kao sramota i stid.

Mada je bilo starijih žena koje su bile lepe, uglavnom su bile patrijarhalno povučene i „odane“ muževima, sa nemogućstvom seksualnog „šaranja“ po selu… Ali ne i moja komšinica Nena. Bila je to žena u najboljim 40-im, kraće kose crne kao ugalj, guzova oblih i sočnih, u koje bi se redovno uvlačile gaćice pleneći naše poglede, sisa ne prevelikih nego taman da ih uzmeš u dva dlana i mešaš k’o hleb da praviš i očiju dubokih, zelenih k’o dva smaragda. Za nju se pričalo da se jebe k’o štuka, ali svi moji drugovi (uključujući i mene) su drkali na nju po 5-6 puta dnevno, sve dok kurac ne otekne, ponavljajući samo jedno: Nena, Nena, Nenaaaa…

Elem, to leto nisam bio pri parama, a za kladionicu uvek treba, tako da sam dodatne pare zarađivao skuplajući gljive i bilje, kao i većina meštana, a bogami i meštanki. Vedro, ali sveže julsko jutro kao da je nagoveštavalo najlepši dan u mom životu. Krenuo sam sa korpicom i pljoskom rakijice u gljive i odmah sam zapazio u daljini siluetu kako se pomalja kroz voćnjake i nestaje u šumi. Nastavio sam, skupljajući vrganje i sunčanice, sve dok nisam primetio izmđju stabala drveća dobro poznato lice, lice komšinice Nene. Nosila je crnu duksericu, crnu haljinu do ispod kolena, beli kačketić i pletenu korpicu u ruci. Bila je na oko dvadesetak metara ispred mene.

– Oooooo komšinice… Je l’ to dolazi svekrva, pa skupljaš gljive da je otruješ? – upitah ja.

Sva iznenađena i uplašena, ona shvati da nije sama. Okrenu se ka glasu i spazi me.

– Hahaha… Ma neeee… Dolazi mi svekar. 

Nasmejasmo se oboje i ja joj se pridružih. Odmah sam video dve trešnjice iz njenog duksa i tad shvatih da ne nosi brus. Gledao sam zamišljeno u njene sise, k’o seljak u zadružni televizor, zamišljajući kakve su i kako se tope pod mojim jezikom. Nastavismo dalje, išla je prva, puštajući mene da uživam u landaranju njenih oblih guzova i promatranju njenih uvučenih gaćica. Hteo ja to ili ne, kurac poče da se kruti, a gaće nabrekoše. Na gljive i zaboravih, po glavi mi se samo vrzmala misao njenih gaćica i njenih sisa, mirisa njenog međunožja.

Moja maštanja i iluzije razbi glasan krik koji odjeknu šumom. Pogledah u nju, sedela je i držala se za koleno sa bolnom grimasom na licu.

– Šta bi, komšinice, jeb’lo te žito???

– Panj, mater mu vlažnu! Okliznuh se na njega i padoh… Skroz sam razderala koleno i butinu.

– Hoćeš rakije, da ispereš?

Tad me pogleda onako perverzno, kao glumice u porno filmovima, i reče:

– Hmmm… A možda bi mi ti moga’ isprati… 

Kao da mi je neko šamar lupio, preplavi me reka osećaja i sav se sturih. Nisam ni najmanje očekivao tako nešto. Pogledah pljosku pa zatim nju, a ona tiho reče:

– Hajde, samo polako.

Odjedom raširi noge. Njene čipkane bele gaćice su mi bile na 30 cm od mog lica. San svih mojih drugova je tu preda mnom… Prosuh malo rakije na kolena i začuh njen bolni uzdah. Zatim stavih malo rakije na ruku i počeh da joj trljam butine. Rukama sam trljao butine, dok pogled nisam sklanjao sa njenih providnih belih gaćica, iz kojih su pri vrhu štrčale crne dlačice.

U mojim gaćama nastade ludnica, kao u košnici. Muda otekoše k’o slavske sarme, a kurac odrvene k’o pritka za paradajz. Počeo sam rukama da joj trljam butine idući ka pizdi i taman kad sam bio na korak od toga da joj stavim prste u njeni pičku, ona me uhvati za ruku i reče:

– Ustani sad fino i okreni se. 

Moji snovi su propali k’o muda kroz bušne gaće. Mislio sam to je to, dovoljno sinak da napariš oči. Ali onda čuh zvuk rajsferšlusa, odzvanjao je u mojim ušima.

– Okreni se.

Stajala je gola, k’o od majke rođena, sa sisama srednjim, mekanim i opuštenim, dok je trougao crnih dlačica jasno ocrtavao njenu pičku. Pogleda me i priđe mi. Stavila je ruku na moj kurac. Gledao sam u nju, omađijan njenim telom i izgledom, ali i činjenicom da ću konačno jebati. I to, ni manje ni više nego komšinicu, Nenu.

– E, ovako komšinica Nena vraća uslugu.

Čučnu stavljajući njenu suknju pod ranjeno koleno i ničice se spusti na kolena gledajući ravno u moj kurac. Nespretno i stidno, ja spustih trenerku i iz gaća iskoči kurac, sad već čvrst i prav, a ona ga fino stavi u usta i poče sisati. Neprestano ga je vadila i vraćala nazad u usta. Preplaviše me toplota i trzaji duž celog tela. Njene crvene pune usne su lizale moj kurac, a ja sam se prosto topio u naletima njenog dubokog pušenja. Uživala je pušeći kurac. Pušila ga je maherski 2-3 minuta. Dok sam uživao u toploti njenih usta na mom kurcu, borio sam se da joj ne svršim u usta.

– Hajde sad malo ti – reče mi Nena i leže na zemlju, šireći noge k’o francuska sobarica.

U pravilnoj šumici, kao suva šljiva, izdvajala se njena malena uska pička. Iako nisam imao prakse u seksu, u svojoj glavi sam imao pregledanih pornića koliko i kineska armija vojnika (uostalom, kao i svaki prosečni tinejdžer). Smotano sam počeo da ližem njenu, već ovlažilu pičku, prateći njeno disanje.

Prelazio sam jezikom preko pičke ka klitorisu, a onda začuo:

– Aaaaaaaaahhhh… Tuuuuu… Tuuuu…

Počeo sam polako da ližem klitoris, a zatim sve brže i brže. Iz minuta u minut sam u mislima bio sve iskusniji, a pomisao ne seks koja je pre samo dva-tri sata bila kilometrima daleko, bila je tu pred mojim očima, na mom kurcu. To je to! Ja sam skinuo mrak! Ali tako želim da uđem u nju! Lizao sam je po klitorisu idući rukama ka sisama i tada sam ih osetio tako mekane i sočne, sa već ukrućenim bradavicama. Mesio sam i mesio dok sam lizao klitoris, kada me je prekinula:

– Hajde, sad me jebi. Jebi me!!! Jebi… Oooooo daaaa…

Konačno – odzvanjalo je u mojoj glavi.

Ne čekajući da ja krenem, ona uze kurac u svoje ruke i lagano ga poče gurati u pičkicu. Zatim je stvar prepustila meni. Polako i sigurno sam počeo gurati kurac sve dublje i dublje. Počela je da stenje. Talasi toplote su kao plima nadirali mojim telom. Tako sam osetio tu svetlost kojom sam skinuo mrak sebi iznutra. Neopisiv je to osećaj.

Stavljao sam joj ruku na klitoris, a njeno stenJanje postade glasnije i glasnije. Odjednom mi je hiljade pornića bilo pred očima. Počeo sam da jebem sve brže i jače. U brzim naletima njene sise su se talasale na njenom mokrom telu. Počeh usporavati i osetih kako hoću da svršim. Zadao sam joj još dva-tri kratka trazaja gledajući njene mekane ljupke grudi. Zatim ga izvadih iz vlažne pizde i počeh drkati:

– Aaaaaa… Nenoooo, aaaaaa…

Mlazevi lepljive tečnosti prosuše se po njenoj pički, a ja, kao Boško Buha pogođen gelerom bombe, padoh kraj nje. Oboje smo bili mokri do gole kože. Tako sam skinuo mrak sa jebozovnom komšinicom. Konačno sam dobio „kartu za ulazak“ u svet odraslih.

Gledali smo se desetak minuta, a zatim obukli i krenuli u gljive. U glavi mi je samo odzvanjalo – hahaha konačnooooooo, konačnoooo.

Tog leta, 16. jula, sam skinuo mrak, dobio prvi seks, ali i komšinicu Nenu sa kojom ću se družiti i u buduće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti