10°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: HappyBSC

MISLIO SAM DA ĆE GA SLOMITI Uvlačila ga je u sebe jako duboko i samo uzdisala

U našoj ulici imamo samo jednu veliku prodavnicu i u njoj radi jedna seksi milfara po imenu Rada. Rada je imala oko četrdeset i tri godine bila se već dva puta udavala i iz ih brakova je imala troje dece. Po njenom izgledu to se ništa nije dalo primetiti jer je za svoje godine i dalje ona izgledala odlično. Imala je jako dugu plavu kosu, vitak struk sa velikim sisama, koje su bile pale što je i razumljivo jer je priroda učinila svoje. Njena guza je bila malo poveća sa malkice sala na sebi ali pošto je nosila uvek uske suknjice izgledala je jako izazovno.

Ovo leto je bilo jako toplo i svako od nas se oblačio jako oskudno. To je radila i ona. Uvek je nosila uske majice koje su ocrtavale njene sise a ponekada ne bi imala brus ispod njih tako da bi joj se jasno ocrtale njene velike bradavice. To me je jako palilo kada bi god došao u prodavnicu i ugledao je, moj bi kurac se momentalno podigao. Odmah bi pojurio kući i izdrkao ga na nju. Vremenom je ona shvatila šta se dešava i da ja drkam na nju.

OVO MORATE ZNATI

DANAS OBAVEZNO PONESITE KIŠOBRANE: Čekaju nas pljuskovi i grmljavina, a pogledajte kada dolazi razvedravanje!

TENZIJA NE JENJAVA, COVID-19 HARA: Iako imamo najmanje novozaraženih u poslednja dva meseca, u septembru nam PRETE ČETIRI KORONA BOMBE!

ĐACI NESTRPLJIVI DA KRENU U ŠKOLU! ŠARČEVIĆ: Angažovaćemo kadrove s biroa, imamo i oko 3.000 volontera!

Još jedan grad u Srbiji UKINUO VANREDNU SITUACIJU: Poslednja četiri dana NEMA NOVOOBOLELIH!

Dr Petrović o "najcrnjem scenariju": Zašto do sudara gripa i korone MOŽDA NEĆE DOĆI i ko MORA DA SE VAKCINIŠE?

Prilikom jednog dolaska ona je bila obučena jako izazovno sa uskom belom majicom ispod koje nije imala brus i jasno su se ocrtale njene krupne tamne bradavice a dole je nosila uske crne helanke. Na izlasku me je zamolila da li bi mogao večeras da svratim da joj pomognem nešto u magacinu pošto njen muž nije tu nego je na putu. Naravno da sam pristao i dogovorili smo se da dođem do nje posle radnog vremena. Ubrzo je vreme prošlo i ja sam stigao.

Ona je već bila završila u radnji i nas dvoje smo se uputili u magacina. Rekla mi je da joj trebam pomoći oko slaganja neke robe na police. Pošto su police bile visoko a ona se plašila da se penje na merdevine ja sam se popeo da slažem a ona mi dodavala. U jednom trenutku sam pogledao u nju dole i sada sam mogao jasno da vidim njene velike sestine. Kurac mi se odmah podigao i stao uspravno tik ispred njenog nosa. Bilo mi je jako neprijatno, počeo sam da se crvenim i nešto da objasnim ali ona me je prekinula. Rekla mi je da je to sve normalno da ne trebam da se stidim i da joj jako imponuje što tako mladi momak kao ja se loži na nju. Rukom je lagano prešla preko moga kurca, koji je inače bio oko osamnaest centimetara dug ali jako debeo i rekla da imam jako lep kurac.

Zavukla je ruku ispod moga šorca i izvukla mi kurac napolje. Počela je da ga drka dok sam ja i dalje bio na merdevinama. Nakon par trenutaka počela je da ga puši. Pušila ga je super - uvlačila ga je u sebe jako duboko, lizala ga od glavića do jaja pa opet nazad. Prosto je uživala dok mi ga je pušila, osetio sam to po njenim uzdasima koje je ispuštala. Istovremeno dok ga je pušila sebe je dirala po pici i sisama.

Rekla mi je da siđem sa merdevina, što sam i učinio, a zatim u par trenutaka se skinula gola i ispred mene su se ukazale velike sise i dlakava pica

Legla je na neke kartonske kutije i rekla mi da joj ližem pičku. Počeo sam polako da joj ližem bradavice koje su već sada bile jako krute da ih grickam pomalo a zatim sam krenuo preko stomaka do njene pice koje je već bila vlažna. Lizao sam je kao da mi je to poslednje u životu lizanje. Ona je jako stenjala, grčila se svojim rukama me je uhvatila za kosu i nabijala mi lice na njenu picu sve više. Nakon par trenutaka svršila je jako uz veliki urlik. Nije više mogla da izdrži i tražila mi ja da joj ga stavim. Počeo sam da je jebem svom snagom. Pošto joj je pica bila jako vlažna ulazio je bez problema. Jebao sam je jakim tempom. Moja jaja su udarala u njenu guzu, tražila je da je jebem sve jače i brže. Nakon par trenutak smo promenili pozu i sada je ona bila na meni. Nabijala se na moj kurac svom snagom. Plašio sam se u jednom momentu da mi ga ne slomi. Od siline nabijanja svršila je i po drugi put.

Došao je i meni kraj i ja sam trebao da svršim, rekao sam joj to a ona mi je odgovorila da je samo napunim. Naglo se nabila na moj kurac a ja neumorno počeo da je punim svojom vrućom spermom koje je bilo jako mnogo. Ustala je sa mene, oblizala mi jezikom ostatak sperme sa kurca i rekla da mi nismo ovde završili nego da se naša avantura i dalje nastavlja. Tako je i bilo!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti