20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

KINESKINJE U RAJU SRPSKIH BATINA: Nas dvojica, njih dve i - udri!

Lišće je svakog novog trena sve više žutelo, vazduh je bivao sve svežiji, sumrak je sve jače mirisao na jesen, a ja sam stajao na tremu prijateljeve vikendice i pušio cigaru "King Edward", koju mi je doneo jedan drugi drug s Tenerifa, gde je bio na "medenom mesecu". Naime, pokušavao sam da se smirim, jer sam pre toga bio gadno poražen i ponižen za kartaškim stolom, od nesumnjivo lošijih protivnika, ali nije mi išlo.

A da stvar bude još gora, pobrinuli su se automobili s upravo završenog auto-puta od kojeg nas je delilo tek jedno usko kukuruzište, a koji su svojim neprestanim zujanjem i brujanjem naprosto razjebavali moje osetljive živce. Ali, svemu tome je bio kriv upravo taj novooženjeni! Naime, čim se vratio s bračnog putovanja, sakupio nas je i nagovorio na partijicu "bele". Onaj drugi, Maks, jedva je to dočekao, jer je naprosto bio lud za kartama i roštiljima, pa se ponudio da nas ugosti u vikendici svog oca, inače vrlo priznatog lokalnog lovca, koji tog vikenda, za divno čudo, nije nameravao da ubija srne, veprove i ostale slasne životinje.

Ali da ne dužim! Nakon nekoliko partija, par kilograma ispečenog mesa i par gajbi piva, ekipa se polako razišla. Ostali smo samo mladi gazda i ja. On sav u pospremanju nereda, koji smo za sobom ostavili, a ja na tremu s već pomenutom cigarom u ustima. I onda odjednom, gle čuda. Iz obližnjeg šumarka izmigolji malena grupica, ni manje ni više, nego Kineza! Zbunjen poput device pred golim crncem, začuđeno sam zinuo koliko sam mogao, pa utrčao u kolibicu i obratio se drugu:

- Jebote, napolju je prava najezda Kineza!

On me samo prezirno pogledao, pa mirno upitao:

– Kakve je on to tebi cigare doneo?

– Ozbiljno ti kažem, nije zajebancija – nisam dao da se zbunim.

– Idi, pa vidi!

SAZNAJTE I OVO...

MILO SE HVATA ZA SLAMKU SPASA: DPS zove URA i SDP! Prvi sastanak održan sinoć!

"ČUVAM IH, A TI ODOZGO ČUVAJ NAS" Sin Miloša nastradalog u nesreći na Miljakovcu oprostio se od oca POTRESNOM porukom

MARKO ĐURIĆ: Pripremili smo platformu okrenutu budućnosti

EPILOG PRVOG SLUČAJA KORONE U ŠKOLI: Postupci kada virus uđe u učionicu

VUČIĆ OD DANAS U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA: Razgovori o ekonomskoj saradnji Beograda i Prištine

Naravno, nije mi verovao, ali kad je spazio žutu njušku na pragu, naprosto se šokirao.

– Koji kurac...

Jadnik nije uspeo ni da se pribere, a usledio je novi šok. Naime, Kinez je progovorio:

– Vo-da! Ima voda?

Maks se na to samo nasmejao, potvrdno klimnuo glavom i rekao:

– Ima, zemljače, ima! – zatim se okrenuo prema meni, pa dodao:

– Da mi je ne’ko prič’o, ne bi’ mu verov’o!

– Ne bi’ ni ja! – odgovorio sam mirno, pa ponudio Kineze pivom, što su oni vrlo učtivo odbili.

Zatim im je Maks dao flašu s vodom, što su razdragano prihvatili, pa ih pozvao unutra. Bilo ih je sve zajedno šestoro: četiri muškarca i, zamislite, dve žene!? I dok smo Maks i ja odmeravali pripadnice lepšeg pola, muški deo ekspedicije se razbrbljao, a onaj koji nam se prvi obratio, sve nam je to kao prevodio. Doduše, malo na loš engleski, a malo na još lošiji srpski. Kao - vi ste dobri ljudi... vaša dobrota će vam se vratiti... Na što je Mato rekao:

– Vratit će se, nego šta! Ako ne u ovom, onda u budućem životu.

Zatim nam je Li Mun pojasnio da je on neka vrsta vodiča, jer je jedno vreme živio u Bosni, pa malo natuca ove naše jezike, a cilj mu je da dovede ekipu u Sloveniju. Maks mu je tada počeo da objašnjava, naivno verujući da će Kinez shvatiti, da su oni, u stvari, stigli, u Srbiju. To je momka potpuno zbunilo, pa se nakratko zabrinuo.

Videvši zbunjenost na njegovom licu, Maks se smilovao, pa mu otkrio da se radi o šali, a kao iskupljenje za zajebanciju, ponudio mu je da ih on sve odveze jedan deo puta. Ovi su oduševljeno pristali, ali onda je lukavi Maks dodao i uslov da dogovor važi, ali da im pre toga, on i ja, pojebemo devojke. Nakon kratkih konsultacija, prvo muškog dela grupe, a zatim i svih zajedno, dobili smo zeleno svetlo za jebačinu. I dok su Kinezi polako, jedan za drugim, izlazili na trem, onaj njihov portparol se setio da sam ga nudio pivom, pa se oglasio.

PROČITAJTE JOŠ...

JUTROS SMO SE SMRZLI: U gradovima Srbije nagla promena TEMPERATURE

DANAS JE SVETI APOSTOL TADEJ: Uradite dve stvari kako biste se sačuvali od bolesti

PALE PROZIVKE: Danilo Ikodinović komentarisao NOVI POSAO Branke Blek Rouz

PONOVO ŠIBA: Od danas uspostavljanje železničkog saobraćaja na relaciji Beograd-Bar

Danas promenljivo oblačno, ponegde kiša!

– Mo-že pi-vo?

– Može, zemljače! – odvratio sam s osmehom, izvadio mu četiri piva iz frižidera, pa ga izgurao napolje, jer je počeo da se zahvaljuje i klanjati do besvesti.

Ženama je odmah bilo jasno šta se od njih očekuje, tako da su se bez oklevanja počele da se svlače. Onako odevene, bile su pomalo neugledne za moj ukus, ali kad su se oslobodile krpica, shvatio sam da ćemo imati posla s vrlo jebozovnim komadima, što se ne odnosi na njihove godine, nego na stas, jer nijedna od njih nije bila teža od pedesetak kila, a bogami ni puno višlja od metar i po.

Ali, zato su im guze bile bez imalo celulita, a sisice čvrste kao u kakvih "srednjoškoljki". Maks nije gubio vreme. Odmah je prišao jednoj od njih, vitkijoj i naizgled mlađoj, te joj zavukao ruku među noge. Ona mu se samo ljubazno osmehnula, pa je počela da mu otkopčava pantalone, a kad je njegov monstrum, jer upravo to je Maks imao među nogama, ispao na njen dlan, osmeh joj se pretvorio u simpatičnu grimasu čuđenja.

– Aiii! – uskliknula je, ali ga nije ispustila.

Ja sam samo to i čekao, tu reakciju, jer me zanimalo kako će mala Kineskinja reagovati na Maksovu alatku. Reakcije naših devojaka sam video, jer smo Maks i ja nekoliko puta zajedno jebali, i verujte da nema razlike. I jedne i druge se prvo čude, a onda ga gladno puše. 

To je učinila i ona, ali najpre mu je par puta navukla kožicu preko klobučastog glavića, zatim ga je nežno oblizala sa svih strana, pa ga usisala u usta, naravno onoliko koliko joj je stalo. Ja sam, u međuvremenu, sam raskopčao svoje pantalone, jer se ona druga, malo bucmastija, ali zato ništa manje izazovna, uzjebala oko svojih odevnih predmeta.

Za razliku od Maksove izabranice, ova moja je bila poprilično nervozna, pa sam odlučio da joj pomognem da se opusti, približivši joj se s leđa i nežno joj promasiravši vrat i ramena

Naravno, delovalo je, tako da je već u sledećem trenu bila skoro potpuno gola. Preciznije rečeno, na njoj su ostale samo crne čarapice i nekakve čudne, usudio bih se reći muške, gaćice. Njih sam joj svukao, jer su joj stvarno ružno stajale. Moj klipan je bio, moram to priznati, nešto manji od Maksovog, ali zato jednako tvrd, ako ne i tvrđi, što je moja Kineskinja znala da ceni. Mada je još uvek bila nervozna, počela je vešto da ga puši, igrajući se pri tome s mojim teškim jajima. Pogledao sam u Maksa, koji je bio u sličnoj situaciji kao i ja, pa mu pokazao uzdignuti palac u znak podrške, kako to rade piloti u američkim filmovima, na što mi je on odgovorio:

– Jebote, nikad nisam bio s Kineskinjom!

– Nisam ni ja! – priznao sam mu, pa dodao.– Što ne znači da ne znam šta ću s njima!

– Daleko od toga… – zaustio je Maks, uhvatio svoju mršavicu za glavu, pa joj stao gurati svog monstruma sve dublje u grlo.

Videvši da je mala počela gadno da grca i da su joj iz očiju počele da teku suze, sažalio sam se, pa ga ukorio:

– Ugušiće ti se mala, budalo! Vidiš da joj suze idu!

– Ma, to su suze radosnice… – poklopio me, nagnuo se prema njoj, pa je upitao.– Jel’ tako?

A ona jadna, srećna što joj je pri tom njegovo čudovište nakratko ispalo iz usta, samo se glupavo nasmejala, pa ga uhvatila rukom i počela da ga drka. Za to vreme, “bucka” se posvetila lizanju mojih dlakavih muda, takođe mi pri tome jednom rukom drkajući sve tvrđi ud. S obzirom kako je to predano i skoncentrsano radila, shvatio sam da je ona njena prvobitna nervoza potpuno nestala. Pustio sam je da se još malo poigrava s mojim alatom, a onda sam joj pokazao, jer joj nisam znao pojasniti rečima, da se smestimo na vojnički krevetac, koji je Maksov otac verojatno koristio kad je išao na, kako to lovci kažu, “čekanje”, ili kad je malo više cugnuo, pa nije bio u stanju da vozi. Nije se bunila.

Poslušno je ispustila moj tvrdi kolac, pa se odvukla do pokazane joj lokacije. Zatim je ponizno legla i raširila noge, očigledno očekujući da se odmah smestim među njih

Dok sam joj prilazio, pogledom sam uhvatio Matu kako stojećki, i to zguza, uvaljuje svoj klip u Kineskinjinu dlakavu pičkicu. A ona, iako se svojski potrudila ne ispustiti ni glasa, ipak nije mogla da sakrije bolni izraz lica, koji je vrlo verno pokazivao intenzitet njene patnje. Ali, kad je Maksova komadina ušla u nju gotovo svom svojom dužinom, nesvesno je trznula vratom i nemoćno zajecala:

– Haiiii… aaaaah!

Imajući u vidu sve opasnosti koje nudi iznenadni seks, raspakovao sam kondom, koji sam već ranije pripremio, navukao ga na svog ukrućenog klipana, pa kleknuo na krevetac pred svoju istočnjakinju, koja me tako oberučke, da ne kažem obenoške, čekala. Namestio sam vrh kurca na ulaz u njenu rutavicu, pa lagano uklizio u nju, očekujući, mada ne znam zašto, da će biti, ne znam ti kako, uska. 

Međutim, nije bila. Bila je sasvim normalna, dobro razrađena... Upravo onakva kakva pizda treba da bude da čovek ne svrši prerano, a da je ipak oseti sa svih strana, bez previše truda ili kako bi to rekao moj prijatelj Tile, inače jedan od najvećih filozofa istočno od Alpa, “da ne gusla u prazno”. I tako, dok sam ja “guslao”, ona me sve jače stiskala nogama oko struka, hvatajući me pri tome sve grčevitije rukama oko vrata.

– Jadna mala – pomislio sam u sebi dok sam sve dublje prodirao u njenu vlažnu jamicu.– Ko zna koga je sve grlila i primala od Kine i ko zna koga sve sve još primiti.

A onda mi je vrelina njene dlakave pičkice odagnala sažaljive misli, pa sam nastavio pozitivnije da razmišljam:

– Ma, kurac je jadna! Vidiš da uživa!

I uživala je! Videlo joj se na licu, jer, ako zamućeni pogled i blaženi osmeh nisu znakovi ugođaja, onda ja stvarno nemam pojma o životu. Mislim, uzdahe žena može i da odglumi, ali ove stvari teško. A kad smo već kod glume, i tu se često preteruje. Na to “briju” samo nesigurni muškarci i žene koje žele da povrede svoje frajere, pa im lažu da su glumile orgazam. Razume se, one koje stvarno glume, pametno ćute o tome, isto kao i frajeri koji znaju da im žene glume, što takođe nije glupo. Jer, na kraju krajeva, bitno je da se ljudi jebu, pa ‘ko uživ’o, k’o patio!

Recimo, u našem slučaju, Maksova je bila te sreća da je istovremeno iskusila više osećaja - patnju i bol zbog veličine njegovog koplja i nedvosmislen ugođaj koji joj isti taj gigant pruža. Naime, oni su u međuvremenu promenili pozu. Maks je i dalje stajao, ali Kineskinja više nije bila pognuta ispred njega, nego ga je jahala kao na rodeu, grleći ga čvrsto rukama oko vrata.

I kineskinja više nije suzbijala uzdahe i jecaje. Skičala je i vrištala kao svinjče na klanju

Moja je bila nešto tiša, ali to je bilo i razumljivo, jer nit’ sam ja imao komadinu poput Maksove nit’ sam je tako krvnički prašio. Ali, daleko od tog da se bunila. Čak me je hrabrila i čudnim mi mumljanjem potvrđivala da joj odgovara to što joj činim.

- Mhmm! Aiii! Mhmm! Aaaaaah!

Inače, obe su se čudno uzdisale, ali valjda je to tako u Kini. Mislim, nije mi smetalo, mada mi je povremeno zvučalo pomalo smešno. U međuvremenu, odlučio sam da promenim pozu, pa sam izvadio kolac iz njene rosulje i gestikulacijama joj pojasnio da se namesti u klečeći položaj, jer sam poželeo da je jebem zguza. Pametna devojka, odmah je shvatila. A i ja sam, bogami, odmah uletio u nju, ne gubeći ni trena dragocenog vremena. Zatim sam je uhvatio rukama za guzu i krenuo snažno da je navlačim na svoje tvrdo koplje. Totalno skoncentrisan na ono što sam činio, ipak sam čuo Maksov duhoviti komentar čitave situacije.

– Kad ocu ispričam šta smo... Uh... ulovili na njegovoj "lovačkoj kući", načisto će da popizdi! U ovih petnaest godina... Ooooh... otkad je sagradio ovo, nikad nijedna žena nije prišla ni blizu... Mmhmmm...

Šta da vam kažem, morao sam da se nasmejem i odgovorim:

– Nemoj se zajebavati! Uzeće ti čovek ključeve i zabraniće ti prilaz!

Nisam očekivao nastavak dijaloga, jer je postalo kristalno jasno da se Maks bliži vrhuncu, a u takvim slučajevima nikom normalnom nije do priče, pa sam zaćuta i počeo još žešće zabijam u svoju Kineskinju. Ona je, međutim, već počela da svršava, isto kao i Maksova, uz vrištanje jednako glasno, ako ne i glasnije od nje.

Ne znam kako i zašto, ali ispalo je da kasnim, pa sam još više ubrzao i pojačao nalete, što je ubrzo dalo rezultata. Osetivši neizdrživu napetost u mudima, izvadio sam kurac iz partnerkine vrele pizde, veštim pokretom svukao kondom, pa joj grozničavo izdrkao po guzi i leđima, blaženo sklopivši oči u onim najlepšim trenucima tog završnog čina.

Kad sam napokon progledao, primetio sam da mršavica briše Maksovu spermu sa svog lica, dok je "bucka" moju razmazivala po svojoj guzi. Na kraju smo se bez reči obukli, pa pustili Kineze unutra, jer je napolju već polako počeo da pada mrak, a i postajalo je sve svžije. Kako je i obećao, Maks ih je odvezao nekih stotinak kilometara. Jer, jebiga, zaslužili su. To jest, one su zaslužile.

Ja sam zapalio još jednu cigaru, popio par piva, uživajući u samoći na mračnom tremu, pa se odvukao do onog vojničkog kreveta i zaspao na njemu poput umornog lovca nakon iscrpljujućeg "čekanja".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti