16°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MILFARA SA VLAŽNIM PROCEPOM Bokserice su postajale tesne posle svakog njenog dodira

Hmmm ponekad se stvarno pitam gde treba povući granicu, a gde je treba preći? Sada sam evo u kolima, sa zgodnom starijom ženom, raspuštenicom, ćaletovom koleginicom iz banke - sa tobom! Večeras je 30a godišnjica braka mojih roditelja i bila je velika proslava kod nas kući, a vi ste gospođo Anđelić malo više popili i sad treba neko da vas odveze kući jer ne možete ni da gledate, a kamoli da vozite kao treba. A ja kao svaki dobar, fin, poslušan sin uglednih roditelja uvek sam na usluzi porodičnim prijateljima.

Pogotovo kada znam da ih kući više ne čeka niko. Muž je otišao sa nekom klinkom, mlađom od sebe 10 godina i ostavio ovakav rascvetali cvet da vene sam. Cvet koji sam ja, do pre par godina, maštao da oprašujem. Jer malo je bilo žena koje i u svojoj 39. godini izgledaju tako zategnuto i sveže, a opet ozbiljno i odmereno i seksipilno u svakom pogledu, kao vi gospođo Andjelić. Hmmm, čak i sad dok vozim auto, razmišljam šta da Vam kažem i šta da pričam. Opet i u svojim mislima se obraćam sa “Vi” iz strahopoštovanja, osobi koja je od mene starija samo deset godina, ali svojim životnim iskustvom daleko zrelija i iskusnija. Ali da pređemo na “ti”, ipak sam ja sad ovde zrelija i razumnija osoba, ja sam trezan i u stanju da vozim. Ha, kako nama muškarcima treba malo pa da se osećamo superiorniji. Auto, sada shvatam zašto je i ćale kupio ovaj BMW prošle godine. Jbg prestala kita da mu se diže, pa mora da se na druge načine da se frajeriše. Uglavnom.

Dug je put do tvoje kuće, a meni je malo nezgodno i uzbudljivo što baš tebe vozim od svih ljudi sa zabave. Oči su mi na drumu, a nekako se i stidljivo bojim da pogledam u tebe, a želim, želim da bacim još koji pogled na to sićušno haljinče koje više otkriva nego sakriva. Želim da još malo pogledam šta viri iz tog dekoltea, želim još malo da pogledam te duge, glatke noge što vire ispod prekratke haljine. Želim da vidim i taj tananin vratić koji samo ponekad prekriva tvoja duga, crna kosa. Želim još malo da sve to pogledam, kao što sam gledao celo veče na zabavi, krišom. Želim da pogledam, ali ne smem. Ne smem jer ne znam da li stvarno spavaš na suvozačevom sedištu ili samo držiš oči zatvorene i čekaš da me uhvatiš u nečemu što možda ne bih odoleo da uradim, proučavajući te, meni poželjne prizore. Ne smem da pogledam, ali ipak moram i hoću. Evo baš sad! Stvarno spavaš, zavalila si se u tom sedištu kao u fotelji. Noge si blago raširila i ruke stavila pored njih, kao ostavljajući prostora za nešto da stane i između njih?! Telo opušteno, glava zabačena i naslonjena na vrata od automobila. Nežni vratić se ne vidi od pramena kose i tada me neki neodoljivi osećaj vuče, vuče moju šaku da ga pomeri u stranu.

- Gospođo Anđelić - rekao sam tiho da proverim da li si budna.

Tišina. Ta tišina mi uliva hrabrost. Hrabrost koja mi govori da si, ipak, previše popila i da nisi svesna šta mogu, i šta ću, da ti radim. Krenuo sam svojom slobodnom rukom, dok mi je druga još bila na volanu da uklonim taj pramen kose sa tvojih ramena, da te pomilujem spoljnim delom šake po vratu, da osetim tu svilenkastu, mirisnu kožu. Mmm, kao da sam osetio neko naelektrisanje tim dodirom, srce mi je malo brže kucalo i sve sile mog bića su me vukle da taj dodir klizi niže, niže niz tvoj vrat do ključne kosti, pa do otvorenog dekoltea. Do malenih čvrstih, jedrih grudi. Još na zabavi mi je bilo primetno i ko dan, jasno da na sebi nisi imala grudnjak. Skliznuo sam sa prstima i dlanom u tvoj dekolte i u tvoju haljinu. Kažiprst i srednji prst su mi se zaustavili na tvojoj bradavici i obuhvatili je u nežnom stisku.

Osetio sam kako ti se bradavica ukrutila i koža naježila. Malo sam se uplašio da te ne probudim i postao još pažljiviji u dodirivanju, ali ti si samo nešto zamumlala i malo pomerila glavu, da se još bolje ugnezdiš u sedištu. Bio sam bezbedan i ohrabren da nastavim. Malo sam još kružio prstima oko tvoje oreole, a onda sam moramo da uzmem celu tvoju sisu i moju ruku, da je obuhvatim šakom i nežno stisnem. Da osetim ja tu mekoću i čvrstinu. Nisam se nimalo razočarao, upravo su bile takve kakve sam ih i očekivao, na dodir. Bivao sam sve uzbuđeniji i to je počelo i da se primećuje po rastu zapremine moga međunožja. Bokserice i pantalone su mi postajale tesne. Kita se krutila i dizala. Dobio sam želju da je dodirnem, ali nisam hteo da prekinem dodir sa tvojim telom. Izvadio sam šaku iz tvog dekoltea i lagano dlanom prešao od tvog ramena, do tvog lakta nežno milujući tvoju ruku. Dodir je skliznuo i na tvoju ručiću i prstiće, koji su delovali tako nežni i sićusni, dok se tvoja šaka nalazila u mojoj. Nežnost i svilenkastos tvoje šake su krasili dugi i oštri nokti. Nokti koje bih voleo da vidim i kako mi šaraju lađa u ljubavnom zanosu.

Polako sam uzeo tvoju šaku u mojoj i podigao je lagano sa tvoga sedišta i preneo na moju blizu butinu, gde sam je i spustio, ali nisam pustio. Imao sam želju da dodirujem sebe i moje razjareno međunožje, ali sa tvojom rukom. Prevlažio sam je malo preko moje butine, milovao sebe, izazivao se i ježio. Zamišljao sam kako ti to radiš samovoljno i samoinicijativno, kako me želiš i ne možeš da dočekaš da zaustavim kola, već moraš odmah da mi ga izvadiš i uzmeš sebi među prste. Zamišljao sam i sve se više trudio da ostvarujem svoje misli. Usmerio sam tvoj dodir preko mog kurca koji mi je pravio šator od farmerki. Kita mi je zaigrala na pomisao i osećaj da je tvoja ručica na njemu. Zapulsirao je tako jako od silne krvi koja se u njega sjurila da je tvoja šaka skoro poskočila. Pritisnuo sam je na njega sa mojom. Stisnuo sam je malo jače, da ona pritisne njega. Bio sam tako uzbuđen i tako spreman da ga izvadim iz džinsa, ali sam se onda setio da sada kada imam tebe da dodiruješ mene. Mogu i ja ponovo i tebe. Pustio sam moj stisak tvoje ruke i ostavio je tu gde jeste, među mojim nogama samo je dodatno učvrstio tako što sam skupio svoje noge i prikovao je a mojom šakom sam krenuo na tvoja sjajna, glatka kolena.

Moj dlan je milovao tvoja kolena i spuštao se na nežne, ispupčene listove. Mazio ih je kao da ne želi da ih stisne čvrsto, a želim, samo ne smem. Ne smem da rizikujem da te probudim. Ali želim i nešto više, da dodirnem nešto više od tvojih nogu, nešto između tvojih nogu. Polako sam išao rukom, gore uz tvoju oblu butinu, sa njene unutrašnje strane. Ruka mi je sad već zašla ispod tvoje suknje. Blago sam sa njome razmakao tvoje butine, da mogu da dodirnem i ono što je stisnuto skroz gore, između njih. Gle! Zamisli ti ovo! Ne mogu da ih napipam! Ne mogu da napipam gaćice! Nema ni brusa ni gaćica! Ovome se nisam nadao ali sam se itekako obradovao.

Najpre sam uspeo kažiprstom da dodirnem tvoje ispupčene, naborane unutrašnje usmine i nežno ga postavim baš između njih. NIsam hteo da ga gurnem unutra. Bila si suva i sigurno bi se trgla jer ne bi neprimetno ušao. Pokušao sam malo da prstićima ispitam oblik tvog međunožja. Ispupčene unutrašnje usnice koje su virile između manjih, spoljašnjih su kao šlic delile tvoje biće i tvoju breskvicu na dva dela. Krenuo sam kažiprstom nežno gore-dole uz taj procep. Krenuo sam od dna, skoro od same guzne rupice, pa lagano i nežno nagore do ono što je označavalo i kraju pičkice, klitorisa. Povećeg, nabreklog. Kao da je i on malo odreagovao na ježenje tvoje kože?! Tu sam se malkice duže zadržao i jedva primetno i nežno milovao. A onda i krenuo malo iznad i osetio malo oštriju, kraću dlaku na venerinom bregu, u obliku malog trougla. E to sam sad već morao da vidim i očima! Izvukao sam ruku ispod suknje i uhvatio se za njen obod i polako je zadizao na gore. Polako i pažljivo. Pogled sam na trenutke odvajao od druma, ali sam i želeo da ga ne odvajam od tvoje ribice. Koja kad je sevnula pred mojim očima u svoj svojoj lepoti koju sam dodirom i prljavom maštom već egzaktno i detaljno i zamislio. Nisam mogao oka da odvojim od te, za mene dugo maštane, pećine. Odjednom sam osetio da je auto krenuo da hvata bankinu jer ja nisam gledao drum i panično sam se trgao i spustio joj suknju. Od trzaja auta ona se malo uzmeškoljila i zaljuljla. Blago je otvorila oči.

- Mmmm Vladimire… šta to radiš?

- Ništa, ništa gospođo Anđelić. Ništa nisam radio, majke mi!

- Hmmm kako ništa momče? Jel hoćeš da nas ubiješ kako voziš?

Ukočio sam se za trenutak jer sam mislio da si skontala šta se dešavalo dok si dremala, ali sam i odahnuo kad sam shvatio da ništa nisi primetila. A sad sam i ja primetio da smo jako blizu tvoje kuće. Hmmm izgleda da ti ništa nisi radio, ali izgleda i da ja jesam. Pogledao sam te i video da se blago, opijeno smeškaš i pogledom gledaš u moje međunožje, odnosno u svoju ruku koja je još pritiskala moj nabrekli kurac.

- Ovaj, gospođo Anđelić svr…, ovaj stigli smo do Vaše kuće. Dovezli smo se - promucao sam sav zabunjen i crven u licu.

- A gle stvarno, pa parkiraj auto dečko i pomozi mi da se smestim u krevet.

Tvoje zabunjene, kroz alkohol oslobođene reči su me jako zbunjivale i uzbuđivale. Da li me ti to zavodiš? Da li mi nešto prekriveno govoriš i nudiš? Podigla si svoju ruku iz mojih prepona i stavila mi je na rame.

- Ajde dečko, pomozi mi da izađem iz auta, ne mogu baš da hodam i gledam pravo. Malo sam više popila, ali to već valjda znaš. Evo ti, drži ključeve od kuće.

Ugasio sam auto i izašao napolje do suvozačevih vrata. Otvorio sam ih i prebacio jednu tvoju ruku preko mog ramena, radi boljeg oslonca koji ti je trebao. Duge štikle i hod u pripitom stanju – ubitačna kombinacija! Štrucnula si malo usput, samo što zglob nisi iščašila. Prihvatio sam te čvršće oko sebe, rukom svojom stisao te oko struka. Došli smo i do ulaznih vrata. Hteo sam da pozvonim, možda su ti deca tu, pa da te “preuzmu“.

- Zašto zvoniš Vlado? Nema nikog kući, onaj skot od muža me je napustio. To znaš.

- Ali vaši sinovi, možda bi bilo bolje da oni…

- Moji sinovi su na ekskurziji par dana sa školom. Kuća je prazna. Otključaj vrata i pomozi mi da uđem, ajde vrti mi se u glavi.

Sve sam uradio kako si mi rekla, otključao vrata, uveo te unutra. Zamalo da mi ispadneš ali sam rukom malo skliznuo na tvoju guzu i dodatno te ščepao, čvršće, u moj stisak. Mahinalno sam to uradio, ali sam shvatio da mi to i prija, pogotovo što ti ne primećuješ ili uopšte ne pridaješ pažnju tome. Mislim da dok nisam počeo da te sprovodim do stepenica nisam stvarno ni primetio koliko si ustvari pijana. Zapinjala si za prvi stepenik, nisi ga ni videla i samo se rukom čvršće stezala meni oko vrata. Osetio sam se muževnije, snažnije i jednostavno te uzeo pod kolena u ruke i počeo da te nosim gore uz stepenice. Čvršće si me stegnula, sada sa obe ruke oko mog vrata.

- Odnesi me, idemo u moju spavaću sobu. Gore levo na kraju hodnika.

Pratio sam uputstva do detalja. Uneo te u zamračenu sobu, nisam našao gde se pali svetlo, ali sam ugledao bračni krevet i spustio te na njega. Ispružila si se i zaklopila oči momentalno.

- Jaooo Vladice… cela mi se soba vrti… muka mi je… moram malo da sklopim oči. Tako bih sada zaspala, tako bih i još nešto, neštoooo…

- Šta gđo Anđelić, šta bi ste hteli?! Gospođo Anđelić?! Gospođo Anđelić?!

Gotovo, ti više nisi svesna, zaspala si, u dubok san. A šta ja sad da radim, učinilo mi se da pokušavaš da mi nešto kažeš? Da mi kažeš nešto što sam ja želeo da čujem od tebe, ali sada ne mogu da budem siguran. I šta sada ja da radim?! Tako bih te jebao! Tako bih te iskoristio, tu već, na izvolte, pijanu, razgaćenu i razgolićenu…I mislim da bi i ti to volela! Ali morao sam da budem siguran, drugačije nisam mogao da znam. Ali ti si se komirala, prodrmao sam te rukama za ramena. Ništa! Opet, i - ništa! Ne mogu da verujem da neko tako brzo, padne u tako dubok san, ali opet ja nikada i ne pijem, pa otkud znam. Jebem ti veče. Prvo sam se zanosio maštanjima i napalio ko majmun, pa onda pomislio da će nečega stvarno i biti, da i ti hoćeš, a sada, hladan tuš! Ništa!

Ustao sam sa kreveta na čijoj sam ivici sedeo i krenuo dole, u prizemlje. Sve vreme razmišljajući čemu ja to okrećem leđa. I nisam ni stigao do ulaznih vrata, kada me je zaustavila misao - ipak si ti gore, polugola, u minijaturnom haljinčetu, bez donjeg veša, bez svesti. Hmmm, bez svesti! Samo sam se nasmejao i zaključao kuću iznutra. Krenuo sam nazad u tvoju sobu. Čim sam se vratio nazad u spavaću primetio sam da si sada bila i bez haljine, potpuno gola! Samo sa štiklama na nogama. Ali otkud sad to, kako si skinula haljinu, u bunilu se probudila, trgnula. Ne kapiram. Ustvari, sada vidim tvoju haljinu naboranu oko tvoje ruke, iznad tvoje glave na jastuku, u bunilu i meškoljenju si krenula da se instiktivno u snu svlačiš. Ali nebitno je sada kako, jedino mi je bitno da ležiš gola ispred mene. Ležiš postrance, sa nogama sklupčanim i savijenim u kolena.

Pružio sam se polako na krevetu, iza tebe. Lagano te obuhvatio jednom rukom i počeo da te nežno ljubim po vratu. Lepo, lagano, upravo onako kako ja to želim, a ti tu ama baš ništa ne možeš da učiniš. Pomazio sam te niz ruku, pa onda ispod nje, preko plećke, struka, kukova, klizili su moji prsti po tvojim trćastim guzovima, pa niže po butinama. Lepo sam te odmeravao i osećao celu, kako sam želeo. Opipavao sam teren još jednom, kao i u kolima. Prešao sam istom rukom na tvoje, sada potpuno ogoljene grudi, na špicaste zaobljene bradavice. Lagano sam ih uzimao među prste i nežno ih stiskao. Malo jače sam i uhvatio celu tvoju sisu u moju šaku. Primetio sam da malo teže uzdišeš i da malo ispuštaš mumlajuće zvuke, ali ništa glasno, što bi mi ukazivalo da si svesna dešavanjima koja se odvijaju na tvom telu. Spuštao sam polako svoju ruku, ispod tvojih grudi, preko glatkog, zategnutog stomaka. Kažiprstem nežno pravio krugove oko pupka, nekako sam se igrao “reljefom” oko venerinog brega. Nežno sam dodirivao celu regiju oko tvoje vulve.

Ali nisam više mogao da izazivam sebe sa igranjem na tvom telu, trebalo mi je da pređem na nešto konkretnije. Kurac mi je zahtevao da se i on oslobodi bespotrebnih krpica odeće na sebi i oko sebe, uzdigao sam se sa jastuka i malo odmakao od tebe. Skinuo sam sa sebe džemper, košulju, atlet majicu… Pa zatim, pantalone i bokserice. Kurac mi je stajao prav ko strela i spreman da se negde i zabode! U tebe! Ali prvo sam hteo da izbliza pogledam i onjušim tvoju rascvetalu mindžu, koja je stojala eksponirana od tvoje pozadine. Prelepa, napupela, rascepljena breskvica… Prišao sam svojim licem i usnama tom magičnom procepu. Jezikom sam lagano lizuckao po liniji koja je označavala mesto širenja i razgraničavanja tvojih stidnih usana. Polako sam špartao jezikom po linijici, polako i sve vlažnije. Skoro da više nisam ni koristio svoju pljuvačku toliko, već upijao tvoje slatke sokiće, koji su sve više curkali. Moj jezik je sve više tonuo i širio tvoje usmine, zaranjao je u tebe.

Tada sam poželeo da zaronim i prstima u tvoju ribicu, a jezikom i malo, u drugu, više kružnu, guznu rupicu. Lizao sam prsten oko rektuma u krug, sve više pritiskajući što je bio bliže centru. Koristio sam pljuvačku, da ti što više oslobodim i otvorim ulaz u guzu. A istovremeno sam kažiprstom lagano ulazio u tvoju vlažnu i toplu pičkicu. Ulazio sam kažiprstem, a uskoro i srednjakom. I to sve brže i kliskije! Tvoja pica-žderavica je sve bolje uvlačila i gutala moje prste, a palac sam malo snažnije prislonio na čmar i pričekao dok i on nije skliznuo unutra u tu, sad već isto razrađenu rupu. Zapazio sam i još teže disanje I mumljanje od tebe. Tvoje telo, i verovatno podsvest u snu, postaju svesni osećaja koji se širi kroz celo telo i sve te više greje i ispunjava. A i moja kita je sve više pulsirala i poskakivala, željna da se zagnjuri i izgubi u toj dubini i toploti koji su osećali prsti oko sebe. Stvarno više nisam želeo, a ni mogao da odlažem jebačinu. Morao sam da te odmah pojebem, da uđem u tebe! Ponovo sam se pridigao, prišao ti s leđa, šćućurio se i pribio uz tebe otpozadi i prislonio svoj ogoljeni glavić među tvoje usmine. Malo sam pogurao i kurac mi je sam krenuo unutra, u tvoju vrelu pičku.

Rukom sam se prihvatio sa tvoju butinu i kuk, i lagano navlačio tvoju karlicu na moju. Kita mi je klizila u tvojoj vlažnoj mačkici, slobodno, skoro bez trenja i osećaj je bio prelep. Jeza me je prolazila duž cele kičme. Srce mi je sve brze kucalo, temperatura tela mi se brzo dizala, pa mi se i tempo kojim sam te jebao ubrazavao. I silina i želja se pojačala, a i kita kao da je sve bila tvrđa i tvrđa u tebi. Trzala se od pulsiranja i užitaka. Svoju drugu, donju ruku, na koju sam se oslanjao, sam zavukao ispod tebe i ščepao te za vrat. Isprva nežno, a zatim sve više poželeo da te stežem malo, pa još malo jače. Osećao sam ritam tvog disanja i kucanja srca sada se već toliko ubrazao i ti uzbudila, da si otvorila usta i počela na njih glasnije i glasnije da uzdišeš.

- Mmmmm… aaaaah… aaaa…

Još uvek si samo kao šaputala, ali mene je to toliko palilo da sam počeo sve snažnije i brže da te se nabijam u tvoju pećinu. Izluđivalo me je koliko mi prija tvoje telo i moja sonda u njemu. Udarao sam svojim mudima o tvoju pozadinu sve jače i jače. Rukom sam pustio tvoju butinu i zavukao je među tvoje noge da ti masiram i nadražujem klitoris. Želeo sam da te čujem da uzdišeš još brže, još glasnije, da vidim koliko se tvoje telo raduje mladom kurcu. Kurcu koji će uskoro da te napuni svojim semenom, da te napuni celu! Nisam se više ni pitao da li možeš da se probudiš, nije me bilo ni briga, sad mi je bio samo stalo do ovog osećaja koji delimo oboje i koji se sve više bliži vrhuncu! Morao sam i rečima da izrazim svoju strast:

- Jel Vam se sviđa kako vas jebem gospođo Anđelić? A? Jel volite tvrd, mlad kurac u sebi da Vas rastura i razbija? Ma sigurno da volite, Anđele… Aha!

Skoro u bunilu sam govorio i ponavljao i sve više slušao i njene ubrzane rekcije i dahćanje. Morao sam, morao sam da se ispraznim u njoj i to odmah ili ću eksplodirati!

- Aaaahhh… svršiću! Aahaaaaa, napuniću te. Aahhhhh… Evo, evo sipam, sipam. Mmmmm!

Proskičao sam sebi kroz zube osećajući kao se tvoja već vrela pičkica oko mog kurca sve više greje od talasa moje sperme koje sam upravo praznio u tebi. Osećaj je bio izvaredan i dugačak, baš dugačak orgazam! Skoro dve minuta sam se tako tresao od orgazma i siline kojom sam svršio u tebi i osećao sam kao mi se sperma cedi iz tvoje, kurcem još uvek zapušene pičke, preko mojih muda lagano curkala, prijatno me golicajući.

- Aaahh… MMM… Šta je ovo? Ko je to iza mene? Ko je to u MENI?! O moj bože, ko je to u MENI?! Joaooj!

Zaprepastio sam se kada si počela da se budiš i postaješ svega svesna, ali nisi me videla sebi sa leđa, samo si me još uvek osećala, tvrdog u sebi. Panično i mahinalno sam stezao svoju ruku oko tvog vrata, nekontrolisano! Nekontrolisano i panično! Uplašio sam se šta sam uradio! I kao ću se sada izvući iz svega toga?! Stezao sam sve jače dok te uopšte više nisam čuo da ispušaš glas! Tišina…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti