6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

HOĆU I JA MALO Pogledale su moje koplje, strpale ga u usta i - počelo je!

Nagurao sam 39. Žena, dva sina, posao, hobi, roditelji… Ludnica. Svi nešto traže, pare, pažnju, vreme…

Rastrzan između želja i mogućnosti, porodice i mlade sestre sa urgentnog, počeo sam da se gubim i žarko sam želeo promene. Nisam očekivao ali one su bile tu samo ih ja nisam primećivao. Leškareći toplo subotnje poslepodne, želeo sam da mi niko ne dođe, ne želim nikog da vidim niti čujem. Mir. I kad sam mislio da su mi želje ispunjene: Marko… Cvrkutavi glasići curica od 18 godina, Dragane i Irene, drugarice moga sina.

- Nije tu, u Beogradu je kod tetke - ogovorih nadrndan iz sobe.

- A tetka Biljana?

- Nije, svi su tamo i sutra se vraćaju, šta vam treba? - sad odgovaram sa terase i šacujući male damice.

Dragana, kćer moga školskog rivala i ne baš dobrog druga ali eto deca se druže, lepa sa dugom crnom kosom, krupnim okicama, poprilično velikim sikama i kukovima izraženim i ženstvenim a ispod njih lepe duge nogice razvijen zahvaljujući rukometu koji je igrala. Neodoljivo me je podsećala na Moniku Belući. Irena sasvim suprotno krakata plavuša sa skoro belom kosicom na malom a lepuškastom licu. Sise male ali izražene ispod kojih je stomačić ravan i čvrst kao u atletičarke. Ravni bokovi odavali su njeno devojaštvo. Duge noge iako tanke čvrsto su stajale ocrtavajući svaki mišić jer je i ona trenirala rukomet. Naizgled mirna ali znam da je opasna i da iz nje đavoli vire.

- Čika Igore, Marko je obećao da će nam odštampati tekst iz književnosti. A i htele bi na net. Kući nam je zabranjeno - zapeva Draganica.

- Mogu li ja da pomognem - ponudih se.

Nisam ni završio a one uleteše unutra. Bilo mi je neprijatno jer sam bio u boksericama koje kao da su broj manje, a one u pantalonicama koje pokrivaju samo ono najnužnije. Uzeh im tekstove i prepravih ih i počnem kucanje. One su sedele meni iza leđa i hladeći se uz kolu, kikoću se premeštajući noge jednu na drugu, malo ih šireći a malo ih stisakajući. Ne znaju curkice da ih sve vidim sa prozorskog stakla. Povremeno im dobacim pitanje o momcima, provodu, uživanju izbegavajući roditeljski ton, a one u stilu:

- Ma sve klinci, neozbiljni, mi volimo starije.

- Ma nemojte.

Ja kao u čudu upravo završavajući zadnju rečenicu na kompu.

- Uključio sam vam net, ajde.

Ustah da im ustupim mesto međutim, one me posedoše sa izgovorom da one ništa ne znaju i da će one tu uz mene. Malo nezgodno guženje, slatkih malih guza i majca koje su visile dok su se naginjale i pokazivale svoje sisice. Povukao sam nosač tastature iz stola da sakrijem erekciju koja je počela skoro da boli, kakve klinke. Pio bih im vodu iz pica. Dok sam zaokupljen mojim stanjem tražio dostojanstven izlaz, Irena mi sede na nogu žaleći se da je bolu leđa tako savijenoj i joj je dovoljno moje koleno.

- Onda ću i ja na drugu nogu - reče Dragana. 

E ovo nema smisla, starijem coveku ovo raditi. Udariće me srčka od mladih tela željnih kurca a i mog skota koji se kao za inat ukrutio kao koplje i pretio da probije tanke, isprane bokserice. Nisam znao šta ću sa rukama i neka vrućina me obli od očaja. A one, male kurvice počele da se meškolje na mojim kolenima očigledno trljajući svoje mačkice. Svršiću ako ovako nastave i u agoniji, zgrabih ih obe rukama za bokove nadajući se ustajanju. One ni da mrdnu nego kao zagledane u fejs ne primećuju. Znači tu igru igramo. Polako im primičem šake preko stomaka sisicama i na posletku zgrabih im ih i nežnim ali sigurnim pokretima otpočeh masažu. A ha, meškolje se otvorenih usta savijajući se i naslanjajući laktove na sto. 

- Prija vam ovo? - upitah ih a one sam me gledaju, ali obaraju oči i male zbunjene osmehe naslućujem ispod siskica.

- Radite li i Marku ovo? - nastavih.

- Probale smo ali se stidi - jecajući izusti Irena. 

Tako one o mom sinu, e sada ce da vide. Ruke mi polako skliznuše ka dole i uguravam ruke polako između nogu šireći im butine i nežno prstima trljam mace. One počeše da stenju i Dragana mi se obesila oko vrata stavivši mi sise na dohvat usana i ja ih počnem ljubiti kroz majčicu.

- Digni majcu.

Ona je diže i ja nosem gurnuh brus na gore i jezikom počeh da joj ližem i palacam bradavice koje se stvrdnuše kao kamen. Zažmurila je i klonula na mene i tada osetih ruku na penisu. Irena poče ga stiskati grčeći se i jecajući od zadovoljstva više od mene koji sam bio na ivici provalije. Izvadila ga je iz gaća i poče ga drkati pokretima i ritmom kao da hoće da ga otkine. Stenjao sam i na prekide gubio razum, šta mi rade klinke.

- Znate li i smete li dalje.

Dragana me molećivo pogleda sanjivim okicama i pogleda koplje u Ireninim rukama i sklizne ispod stola i strpa ga u usta. Ne mogu da verujem, gde je to naučila, radi mnogo bolje od moje žene i još nekih dama koje poznajem. Digao sam ih i svukao gole, zaključao vrata i legao na kauč. Dragana ga odma strpa ponovo u usta a Irenu pozvah da joj ljubim i ližem sise. Visila je iznad mene i njene sisice su mi upadale u usta i ja sam ih gutao od zadovoljstva. Trenutak kasnije sam je pomerio prema mom blizancu i njena pica je bila mom jeziku na raspolaganju. Lizao sam joj kao manijak, gurao joj jezik u vaginu a prstom joj trljao klitorist i jezik se kažiprstom menjao na smenu.

Između njih je počela otimačina koja će da ima mog vojnika u ustima. Nisam mogao da vidim ali sam osećao gutanja na smenu i lizanje jaja. Bio sam na 10 nebu. Osećam kako me Dragana uzjahuje i malo sam se prepao na račun njihove tobože nevinosti ali ga je ona polako ali sigurno gurala u svoju macu. Počela je lagano rimičko cupkanje i jecanje. Štipala me je kidajući mi meso od zadovoljstva a nije ga ni pola zahvatila. Izgubio sam strpljenje i poskočih i celog ga nabih u tesnu, jako tesnu rupicu ali vlažnu kao da je pod tušem. Osećam kako klone i cici naslonivši se na drugaricu. 

- Hoću i ja! Odmah, sada - čujem Irenu. 

I Dragana usta naslanjajući se na trosed da ne padne od transa u kojem je bila, a Irena bez sekunde i bez laganih pokreta nabi se do balčaka u trenu i ni makac, kao da je mrtva, zaplaka jecajući počne klackanje jedva primetno pridržavajući se za moje grudi. Dragana je na moj poziv čučnula iznad mene i ja joj videći raširenu micu, gurnuh jezik u nju. Ona sede meni na usta meškoljeći se i vriskajući kao da je seckaju. Bilo je neizdrživo tako i ja iz zbacih i obe naguzim sa glavama na naslon kauca, sa guzama ka meni i prvo Ireni nabi dao panja i pojačavajući ritam i udare u njenu malu mršavu guzu.

Imao sam osećaj da ću je raspoloviti ali vidim da uživa, divlje skoro režajući kao kobila i frktajući povremeno besno okrečući glavu ka meni sa ljutim prkosnim pogledom meni upućenim. Ja sam je još jače nabijao i ponovo je počela da plače. Smanjio sam ritam i energiju i ljubio joj leđa mazeći joj sise koje su visile.

Čim se smirila, prešao sam na Draganu. Polako sam joj nabio do kraja i tek onda počeo ples. Otrembesila se na naslon troseda i glava joj padnu na njega. Nabijao sam joj sve jače i jače. Buncala je nešto nerazumljivo i imao sam utisak da je u transu. Izvadio sam ga i ponovo ga stavio drugarici koja je legla na leđa. Raširio sam joj duge noge ljubeći čas nju čas guzu i leđa Dragani. Nabijao sam sve jače, luđe, energičnije. Poče drhtavica, trnule mi ruke i noge. Svršiću! Jedva ga izvadih i nije ni štrcnuo kad oseti Draganinu ruku koja zgrabi stisne i par puta cimne. Sperma kuljnu i stiže skoro Ireni do usta. Zavalih se u fotelju i uzdahnuh a njih dve ne mičuĆi se još nekoliko minuta u položaju koji sam ih ostavio.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti