13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PA OVAJ MALI ĆE ME ODVALITI Daj ga ovamo, da ti teta pokaže gde da bodeš

Iako smo bili prilično imućni za ondašnje vreme zahvaljujući roditeljima koji su proveli dobar deo mladosti u inostranstvu ništa nisam dobio za džabe. Radio sam od malih nogu i zarađivao svoj džeparac na razne načine, fizikalisao kod komšija, švercao robu iz Italije, kupovao bonove za topli obrok od studenata i unovčavao ih kod tetke na kasi studentskog restorana… Povremeno sam pomagao teči zidaru, mešao malter, nosio ciglu…

Mlad, jak, utreniran sa nepunih osamnaest godina bio sam visok 185, 88 kilograma čistih mišića koje sam voleo da pokažem kada god je bilo prilike za to. Usprkos dobrom izgledu nisam se mogao baš pohvaliti nekim velikim seksualnim iskustvom. Moja tadašnja devojka sa kojom sam bio u vezi već skoro godinu dana nije htela da vodimo ljubav što me je dovodilo do ludila. Napaljen i željan svakodnevno sam drkao maštajući o svemu o svačemu inspirisan ćaletovim erotskim časopisima koje je čuvao u kutiji na dnu ormana koje sam redovno krao. Od devojke sam dobijao što i većina mojih vršnjaka toga doba. Vatačine po mračnim ulazima, tu i tamo neko uzajamno maženje u praznim gajbama ili na žurkama a ja sam tako želeo da jebeeeem, želela je i ona moram priznati. Vlažila je kao slapovi nijagare u retkim prilikama  kada mi je dozvoljavala  da je zadovoljim prstima, da joj ljubim nabrekle bradavice i gnječim tvrde mlade sisice ali dalje od toga nije htela.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

STEFANOVIĆ O ELITNIM JEDINICAMA SRPSKE VOJSKE: Evo šta u narednom periodu čeka vojnike

KRIZNI ŠTAB RAZMATRA ODLUKU: Onlajn nastava do proleća? Sve zavisi od JEDNOG PARAMETRA

DANAS JE SVETI STEFAN: Prvi koji je nastradao za veru hrišćansku

DA NE KASNITE NA POSAO: Evo kako brzo odlediti bravu i vrata automobila

Kraj osamdesetih, zlatno doba erotskog vrckanja Lepe Brene i Vesne Zmijanac na malim ekranima, pojava sve više erotskih časopisa i na našem zatucanom Balkanu ali i švapskih pornića na VHS  kasetama koje su se kupovali ispod ruke dovodile su nas klince željne golih tela i pičetine do ludila. Džaba sve to kada su devojke čuvale nevinost kao skupoceni dragulj namenjen samo posebnima. Ko je ikada radio na građevini zna kakvi su majstori zajebanti i koja je glavna tema na svakoj pauzi gde sam redovno prolazio torturu njihovog podsemeha i zajebancije.

- Jel mali jebeš li ti šta osim desanke?

- Mali uhvati se te lopate a ne kurca!

- Da ti ostavimo jednu rupu na zidu da imaš gde da guraš?

Svakodnevna zajebancija na moj račun me je izluđivala ali jebiga navikneš se i na to. Radili smo fasadu kod jedne gospođe, 45 godina, raspuštenica, pomalo bucmasta Slavonka široke guzice i velikih sisa. Simpatično lajava i duhovita svakodnevno je slušala zajebanciju na moj račun i smejala se kao luda što je mene teralo na crvenilo a ostatak ekipe na smeh do suza. Trećeg dana na poslu, vrućina da zla Boga, ja u šorcu bez majice, tetkica se šeta u nekoj suknjici i majici bez brusa oko kuće i zajebava sa majstorima a ja ludim dok gazdaricu i njene krupne sise kako mlataruju ispod majice dok kobojagi skuplja neki drlog po dvorištu, svaki čas se saginjući dok se suknja opasno zatelezala na njenoj masivnoj guzici. Batina je već nabudžila šorc a ja sam nevešto pokušavao da je sakrijem. Naravno da su mangupi primetili moje stanje i smejali se. U jednom trenutku moj teča gledajući sa skele kako prolazim blizu gazdarice doviknu:

- Gazdarica pazi ekser.

Ona se mahinalno okrenu vidi mene, spusti pogleda prema dole, nasmeja se i bezobrazno odgovori:

- Ovo je više klin nego ekser.

Zemljoooo otvori se da me progutaš. Pocrvenio sam kao bulka i pokušao da smugneš kada sam osetio kako me gospođa šljapnu punom rukom zadržavajući je malo duže na guzi. Iznenađen i smušen jedva sam čuo salvu smeha sa skele, kada sam i sam sebe iznenadio okrećući se prema gospođi i uzvratio joj tapšanje ona momački zahvatajući punom šakom mesnatu guzicu.

- Ju vidi ti malogaaa - kroz smeh je vrisnula.

Osećaj je bio prelep, mesnato dupe koje se zanjihalo pod mojim prstima kao da me je ožeglo, trnci su mi prostrujali kroz telo, batina je htela da iskoči iz šorca. Svi su se smejali i ja sa njima. Kao nekakav stari mangup uzvratio sam, drsko je gledajući u oči:

- Mali ali zajeban.

PROČITAJTE JOŠ

IVICA DAČIĆ POSLE PRIMLJENE VAKCINE: Dobro sam, sve je dogovoreno sa predsednikom Vučićem

Nacrt za opoziv: Tramp počinio teške zločine

HOROSKOP ZA DANAS! Ovo vam zvezde poručuju!

- Jebo ga otac malena pa ovaj će mene povaliti, bolje da se ja sklonim - smejući se pobeže gazdarica nekuda u kuću.

I narednih dana smo nas dvoje stalno začikivali jedno drugo. Majstori su se sve manje zajebavali na moj račun a meni je raslo samopouzdanje i još ponešto. Završavali smo malterisanje, naravno kao najmlađem zapalo me je da peram alat i pospremim gradilište pa da im se pridružim u bifeu posle toga. Standardna procedura, ja se znojim a oni prazne gajbu ladnog piva u bifeu. Dok ja završim sve moraću i njih da utovarim u kombi onako pijane. Tovario sam preostali materijal, prao alat i kante kada se gazdarica pojavila iza leđa.

- Mali jesi li žedan imam ladno pivo za tebe ajde i ti malo da odmoriš u hladovini.

- Evo stižem samo da se operem i presvučem, ne mogu ovako prljav u kuću - odgovorio sam.

Ušao sam u kuću, bosonog i u čistom šorcu još uvek mokar od pranja pod cčesmom. Kada me je videla onako mokrog reče:

- Ne možeš mi tako mokar na garnitura, sad ću ti doneti peškir.

Brzo se vratila sa peškirom i reče:

- Sad će tebe teta Ankica da obriše.

Počela mi je trljati vlažnu kosu, grudi, leđa… Stajao sam kao ukopan gledajući čas u njene sise u dobokom dekolteo, čas u oči koje su me naprosto prozdirale. Kada je završila potapsala me rukom po golim grudima i stomaku gledajući me pravo u oči.

- Hajde sedi mali još ću te ugristi tako slatkoga.

- Ugrizi teta Ankice - čujem svoj od napaljenosti promukao glas.

Gledala ma je još trenutak kao da se premišlja o onda se približila mojim grudima i stvarno zagrizla bradavicu istovremeno mi zabijajući nokte u leđa. U tom momentu da me grom udario mislim da bi manje elektriciteta prošlo mojim telom. Uhvatio sam je za bradu, pronašao njene usne i za čas mi se njen jezik stvorio u ustima. Taj ludi osećaj kada ljubi napaljena žena, guta, usisava, proždire kao da te celog hoće uvući u sebe pratice me celoga života. Način na koji me žena ljubi govori mi o tome koliko je daleko spremna ići. Više instinktivno sam osećao nego što mi je spavaćoj ujedno zaključavajući kuću. Prođe mi kroz glavu da me teča i majstori čekaju u bifeu i nasmejah se.

- Jebalo ih pivo, neka loču ja ću da jebeeemmmm.

Nisam bio ni svestan da sam to izgovorio glasno dok nisam čuo Ankicu kako se kikoće.

- Bogami mali jebaćeš teta Ankicu tim mladim kurčićem a stari krmci neka ližu flaše.

Bila je niza za glavu od mene, okrenula mi je leđa skidajuci gace ispod suknje i kleknula na krevet izbacujuci dupe koliko god je mogla. Kakav je to prizor bio za mene klinca možete sigurno pretpostaviti. Dlakava crna pica je ugledala svetlost dana, krupno mesnato dupe ipod zadignute suknjice sa nekim cvetnim dezenom je prizor koji sam zabezeknuto gledao kao opčinjen. Šorc se u sekundi našao oko članaka, jurišao sam kao Miloš Obilić na turskoga sultana isturenog koplja želeći da je u zaletu probodem. Naravno da sam bockao amo i tamo propinjući se kao mlad ždrebac želeći ga sterati u taj raj na zemlji dok se ona smejala kao luda.

- Daj ga ovamo mali, da ti teta pokaže gde da bodeš.

Vešto je proturila ruku između nogu i našla ga čvrsto ga stiskajući i razmićući mesnate vlažne usmine vešto ga ugura u svoju pohotnu picu, glasno uzdahnuvši. Osećaj koji me obuzeo je neopisiv, tvrd nabrekao glavić kako prodire u putenost mesnate pice. Oduzeo sam se sav, taj nepoznati osećaj, osećaj ugode kakav nikada nisam osetio sterao mi je svu krv u kurac pumpao sam kao pomahnitao brzo i žestoko, već posle desetak uboda počeo sam da svršavam duboko u njoj. Taj osećaj blaženstva od svršavanja u ženskoj utrobi osetim i sada dok pišem ovu priču. Ona je samo jecala i govorila:

- To mili, puni tetka Ankicu… jače miliiiii… Tucaj me maleniii…

Svršavao sam jebući je u ekstazi. Slatki bol koji mi je prožimao telo postao je još lepši kad me je ponovo proturajući ruku između svojih nogu dočepala za tvrda jaja mazeći ih i stiskajući kao da je želela da iz mene izmuze zadnju kap sperme. Nabijala se i sama dok sam se ja propinjao na njoj svršavajući. Osetio sam da mi je pustila jaja i da strahovitom brzinom mazi pičkicu, dahtala je teško još jače se nabijajući na moj još uvek kruti kurac. Mešala je dupetom koje se čas njihalo levo desno čas spuštalo i izdizalo. Vrisnula je iznenada savijajući se u leđima skoro do krevete još više izdižući  guzu u vazduh. Ja sam se oporavljao od prvog orgazma dolazeći polako svesti ali moj kurac u njoj nije padao. 

Nastavio sam da joj ga nabijam, zastajući u njoj za trenutak da bi joj dozvolio da ga lomi svojom raspomamljenom picom. Volela je moje silovite nalete ali čini mi se da je još više uživala u tome da se nabija na njega polako pomerajući karlicu veštim pokretima prema dole istovremeno stiskajući ga picom što je više mogla kao da ga muze, dok ga je izvačila iz sebe, propinjući se dok ga je nabijala u sebe visoko odižući leđa od krevetu da su skoro bila u luku. Do današnjeg dana nisam sreo ženu koja bi se mogla meriti sa njenim tako veštim lomljenjem kurca. I danas da me pitate koliko je to trajalo ne bi umeo da vam kažem, meni se činilo večnost dok nisam ponovo počeo da svršavam u njoj. Ponovo sam počeo silovito da je nabijam skoro kidajući njene bokove i svršavajući u njoj po drugi put mokar od znoja i drhtavih nogu. Sišao sam sa nje legao na krevet sklapajući oči kada sam osetio njene usne na vratu, nemirne ruke kako mi maze grudi stomak. Prepustio sam se polumrtav toj njenoj igri jezika i noktiju čas nežnih poljubaca čas slatkih ugriza i grebanja, osetio sam da klizi sve niže, sitnim poljucima paleći moje mlado zategnuto telo. Lagano je prešla preko mog stomaka vešto šarajući svojim jezikom sve niže i niže. Osetio sam vreli dah na preponama i na glaviću, prvi put u životu osetio sam nežni dodir jezika i mekih ženskih usana na kurcu, lizala ga je vešto i bilo mu je lepo u njenim ustima, budio se brzo podižući se kao jarbol. Tapala mu je između poljubaca:

- Mmmm pilence tetino… Vragolanu mali… Napuni usta teti!

Kurvanjski me je gledala svojim bademastim očima ustiju punih kurca očigledno napaljena makar koliko i ja. Zajašila me je napokon i njene velike sisurde ispadoše pred mene čim je strgala majicu sa sebe. Sama mi ih je utrpala u usta, prvo jednu pa drugu. Njeni veliki tamni klobuci sa bradavicama nabubrelim kao zrele šljive nestajali su u mojim ustima i klizili van slinavi i izgriženi. Gledala me je sve vreme lagano se vrpoljeći na njemu dopuštajući mi da radim sa njenim sisama šta mi padne na pamet. A ja sam ih gnjavio, stiskao, mesio nisam znao šta bi pre sa njima. Spustila se na mene i počela brže da podiže i spušta svoju picu klizeći po njemu pazeći da ne ispadne i onda se naglo nabijajući na njega svom snagom. Raskrečena kao pohotna kučka naglo se podigla i započela da ga melje, zabačene glave i sklopljenih očiju dok sam joj zabijao nokte u mesnatu guzicu, sise su poskakivale pred mojim očima u suludom ritmu a ja sam osećao kako me steže svojim vaginalnim mišićima sve više i ubrzavajući ritam. Nije bilo šanse da duže izdržim počeo sam da špricam u nju i po treći put. Crnilo mi se pred očima a u ušima su mi odzvanjali njeni prigušeni krici. Svršavali smo zajedno dugo i raspomamljeno, nesvesni sveta oko sebe. Kada se smirila legla je preko mene, ljubeći me i šaputala još uvek u transu.

- Lepo moje pilence… kako si me napunio… tako mi je trebala jedna mlada rasna kurčina…

Pogledao sam na sat na njenom noćnom ormančiću u jebote već pola šest… A ja još nisam završio sa alatom. Brže sam ustao sa kreveta i u trku je ljubeći požurio napolje usput navlačeć šorc. Kada sam izašao zatekao sam teču i još jednog momka kako završavaju sa pranjem i pakovanjem.

- Jebeš mali jebeš a ja moram da perem i spremam gradilište - dobaci mi teča smejući se i namigujući.

Tetka Ankicu sam posećivao sa vremena na vreme kada joj je trebala “pomoć” oko kuće, razmazila me je skroz za godinu dana sve dok nas nije rat rastavio podučavala me je umetnosti vođenja ljubavi a ja sam je naprosto obožavao tucati.

I danas mi u ušima često odzvone njene reči:

- Pilence nema ružnih ni lepih žena, debelih ili mršavih žene su uvek ono što probudiš u njima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti