33°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

TEŠILA ME DO KREVETA Pokazala je svoje zmijsko telo, i iz mene je krenula oluja, celu noć

Sunce, sunce i mamurluk zbilja ne idu zajedno. Osećao sam se užasno, ukus u ustima se ne da niti opisati, zujanje u ušima, ukočenost udova i nepoznat prostor.

Misli su mi takođe bile zbrkane. Nečije usne, smeh i blistavo beli zubi, pomalo su mi se vraćale slike prethodne noći. Onda se sve posložilo: Prethodnu noć proveo sam s Natali, pili smo i to žestoko, moje patetične rečenice i samosažaljevanje… moje beskrajne priče o tome kako sam sav u komi od kada me je Petra napustila. Natali polako pa sve brže guta moj kurac. Skidam njene pantalone, njene predivne male i čvrste sise, svilena pičkica, njen grleni smeh i kikotanje. Petra me je izbacila iz svog života, bacila u smeće kao poderane hulahopke. Iskoristio sam prijateljstvo s Natali i poševili smo se kao dva uspaljena zeca. Cela priča je došla na svoje.

UDARNE VESTI:

UGLJENISANO TELO NAĐENO KOD SOPOTA! Leš bio u šupi koja pripada starijoj ženi

NOVE MERE KRIZNOG ŠTABA: Sutra ističu rokovi, uskoro zasedanje i rasprava o granicama i kafićima

CELA ZEMLJA U MRAKU: Slom pakistanske nacionalne elektroenergetske mreže

Pab je bio glasan i zakrčen ljudima koji su glasno pričali, pušili i pili pivo.

- Zar nemaš nekih boljih planova za večeras? - upitao sam.- Biću u redu, ne trebaš da se bojiš za mene, neću napraviti nikakvu glupost.

- Ne budi blesav - rekla je Natali saosećajno. 

Posegnula je preko stola za mojom rukom i ugodno je smestila u svojoj: 

- Za to postoje prijatelji.

Natali je malo stala zagledala se u dno paba. 

- Makar ja možda nisam najbolja osoba s kojom možeš pričati o Petri.

- Ma sve je u redu - hrabro sam rekao.- Ustvari uopšte i ne želim pričati o njoj.

Uprkos mojim plemenitim nastojanjima, prilično sam siguran da smo više od polovine večeri proveli pričajući o Petri. Da budem iskren, ja sam pričao o Petri, a Natali me je pomno slušala. Ne znam ni sam kako je mogla izdržati moja sve pijanija brbljanja o pravoj ljubavi, nevernim ženama i mojoj nevinosti. Sećam se da se Natali lagano smeškala, držala me za ruku pomažući mi jahati kroz moju emocionalnu oluju. Natali je bila zaljubljena u mene već par godina. Ustvari ona je bila sestra mog dobrog prijatelja s faksa.

Moj prijatelj je našao posao u drugom gradu, tako da su prestali moji odlasci kod njega te pričanja s njegovom stidljivom mlađom sestrom. Kada je Natali shvatila da sada kada se njen brat preselio više neću dolaziti na kafu, jedan me je dan poetila, rasplakala se na ulaznim vratima, priznala da je zaljubljena u mene te brzo pobegla.

Slušajući je tada, prelepu devojku od dvadeset i dve godine, kako mi se potpuno emocionalno otvara bio je jedan od najljepših stvari koje su mi se dogodile u životu. Znao sam da je trebalo puno hrabrosti da mi to prizna, ali očigledni ta vrsta zaljubljenosti u mene je bila jaka.

Ništa nisam preduzeo po tom pitanju, ipak je ona bila sestra mog prijatelja, znali smo zajedno da izkazimi i ja sam se prema njoj ponašao kao prema svojoj mlađoj sestri, bilo je puno smeha, šala, zadirkivanja njenog brata kako Natali stalno priča o meni, njene ljutnje i crvenjenja.

Kada mi je priznala svoju ljubav, rekla je da ništa ne očekuje od mene i da samo želi da ostanemo prijatelji. Brzo sam pristao na takvu opciju, što zbog toga što sam je želeo i dalje viđati, ipak je to godilo mom egu, što zbog toga što sam hteo da sprečim njeno daljnje plakanje. Da, to mi je u potpunosti odgovaralo, samo prijatelji, na kraju krajeva, Natali i nije bila moj tip žene, previše nežna, krhka.

Kada sam sreo Petru, Natali je počela lagano nestajati iz fokusa. Nisam želeo da je potpuno ignorišem, ali nešto slično se ipak dogodilo. Očigledno nisam bio muškarac koji je sposoban da drži u ravnoteži odnos s predivnom ženom poput Petre i da se druži s prijateljevom sestrom. Bez obzira s koliko gorčine i srdžbe mogu govoriti o Petri, jednu stvar moram sam sebi priznati, bila je zapanjujuće lepa: duge noge, velike i čvrste sise, guza taman po meri, more kovrčave smeđe kose. Zaista mi je žao što nisam uspeo da je nagovorim da je slikam golu. Mislim da više nikada neću biti s nekom ženom koja će se po izgledu moći da se meri sa Petrom.

Da, ta predivna žena me je nakon dve godine hladno odbacila i počela da živi s nekim arhitektom. Već sam neko vreme sumnjao da ima nekog drugog, znakovi su bili očiti i klasični, ostajanja duže na poslu, sve češći izlasci sa ”prijateljicama”, prekidanje veze kada ja dignem slušalicu. Nisam se baš toliko ponizio da je pratim (ali mi je i to palo na pamet), ali sam je jedne večeri dovoljno iživcirao da mi sve prizna na prilično okrutan način:

- Gotovo je, selim se, kada budeš na poslu doći ću po svoje stvari, molim te da mi zato ostaviš ključ. 

I to je bilo to bez ikakvog većeg objašnjenja, bez suza i one priče “kako ćemo ostati prijatelji”, hladno i proračunato, uostalom tako je i najbolje opisati Petru. Ipak ja nisam bio za nju, bio sam previše običan i jednostavan, ona je želela nešto više, uzbuđujuće i bogatije (i u doslovnom smislu). Dakle, to je to, Petra je otišla i ostavila me jadnog i na ivici nervnog sloma. Odlučio sam da izađem negde i muški se napijem. Nisam proveo niti dvadesetak minuta u Pabu kada je Natali došla. Sigurno ju je neko nazvao i javio u kakvom sam stanju.

Uglavnom, posle moje tirade o Petri, skrenuo sam s teme i počeo pričati o svemu zabavnom što se na faksu događalo njenom bratu i meni. Znam da je te priče čula već hiljadu puta, ali valjda je i ona odahnula kada sam prestao pričati o Petri. I dalje je držala svoju ruku u mojoj. U jednom trenutku sam uzeo njene prste i prineo ih svojim usnama. Bilo joj je drago, odmah se to videlo.

- Odvešću te kući - galantno sam predložio.

- U redu, ali ja ću da vozim - odlučno je rekla Natali.

Odvezli smo se do njenog stana bez većih incidenata, što mi je tek kasnije dokazalo da Natali nije bila ni približno pijana kao ja. Kada smo ušli u njen stan brzo sam se svalio na kauč. Nikada nisam bio u njenom stanu, odisao je, ne znam ni sam kako da se bolje izrazim, baš kao Natali. Uredan, ali s milion malih sitnica koje su davale toplinu tom mestu. Natali je za vreme mog razgledanja stana skuvala i donela kafu. Bila je odlična, malo sam se pribrao i stvari se nisu više toliko okretale oko mene. Postajao sam sve opušteniji.

Natali je sela blizu mene na kauču. Pili smo kafu, pričali baš o svim temema na ovom svetu. Pričala mi je o svom zadnjem dečku, jadnik se bio zaljubio do ušiju u nju (ko zna zašto mi je ta priča bila toliko bliska?) te kako nije mogao da prihvativčinjenicu da je ona prekinula s njim. Prestao sam da je slušam, ne zato što su njene priče bile dosadne, nego sam se koncentrisao na njene usne, oči, kosu, osetio sam da je hemija definitivno počela kolati među nama. Uhvatio sam njenu ruku, malo se igrao s prstima, odmah je prihvatila igricu i nastavila da priča, približio sam joj se još bliže na kauču, naglo je uhvatio za vrat i poljubio, odjednom se nisam mogao zasititi njenih usana, istraživao sam jezikom duboko, ruke su takođe počele raditi, zajedno smo počeli istraživati jedno drugo. Stvari su se počele ubrzavati, Natali me lagano odgurnula od sebe i počela mi skida košulju, bacila se na moje grudi i počela da me liže uzduž i popreko. Već je krenula prema mojim pantalonama i počela da ih otkopčava kada sam je zaustavio: 

- Ne, najpre ću ja tebe skinuti, biću brz, veruj mi.

PROČITAJTE JOŠ I:

PAO NA PARKET: Bogdanović se ozbiljno povredio, svi se odmah okupili oko njega (VIDEO)

OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ: Zaobiđite deonicu Pazarište-Tutin

STAJE SE NA PUT BAHATIM VOZAČIMA: Od danas merenje brzine na auto-putu "Miloš Veliki"

Video sam da joj baš i nije drago što sam je prekinuo. Prvo sam joj skinuo pantalone, zatim košulju, ostala je samo u gaćicama i grudnjaku, pridigao sam je, tako da smo stajali pripijeni jedno o drugo, počeo sam je ljubiti po vratu otkopčavajući grudnjak. Njene sise su bile malene, čvrste s velikim bradavicama, stvorene za sisanje, to sam i uradio. Natali se počela izvijati od užitka, trljajući se o mene i moj već napeti kurac. Postavi sam je na kauč, kleknuo između njenih nogu i skinuo joj minijaturne gaćice. Zaronio sam nos u njene smeđe kovrdže i lagano je počeo prvo ljubiti, a zatim sam smestio jezik u njenu dlakavicu.

- Uh, koliko sam sanjala o ovome, toliko sam jako htela da budem tvoja.

Pogledi su nam se sreli, smešila se prema meni. 

- Stavi i prst, unutra, koliko sam se puta tako igrala i mislila na tebe.

Rečeno, učinjeno, stavio sam prst u njenu skroz mokru pičkicu pa nastavio da ližem. Izvadio sam prst i prineo ga njenim usnama, požudno je počela da ga sisa, to me skroz napalilo, počeo sam je brže ubadati jezikom. Natali je u uzbuđenju bila glasna, prozvodila je neke čude visoke tonove, ali to me nateralo na još žešću jebačinu jezikom. Natali se prignula uhvatila me za glavu i počela me daviti svojim jezikom, klekla je ispred mene u jednom trzaju mi skinula pantalone, izvadila kurac i počela ga gutati. 

- Oduvek sam ovo htela da radim, pušim tvoju tvrdu kurčinu, kasnije ćeš me dobro izjebati, hoćeš li?

- Po tvom naređenju - rekao sam kroz zube. 

Natali je makla ruku s mog kurca i pušila mi tako da je pomerala glavu u brzom ritmu napred-nazad, najviše me popalilo to što me je stalno gledala pravo u oči.

Niti jedna žena s kojom sam bio nije mi pušila tako dobro i pri tom me tako intenzivno gledala u oči, neponovljivo. Izvadila je kurac iz usta i igrala se s njim, drkala ga je, pa ga vratila u usta, jezikom prelazila po njegovoj dužini, isplazila je jezik i lupkala kurcem po njemu; cijelo to vrijeme je izvijala telo, pomerala bokovima i dirala se po pičkici, sav taj prizor i cela radnja je bila previše za mene, mislim da bih eksplodirao puno ranije da nisam bio pripit, zaustavio sam je.

- Sada me izjebi, idemo u sobu.

Poslušno sam krenuo za njom, držeći je za ruku. Sve je na njoj bilo graciozno, mogla je kao pre popušiti mi kurac, govoriti najgore prostote, ali i dalje je zadržavala tu aureolu nevinosti oko sebe. Legla je na krevet, raširila noge i prstom me pozvala u sebe, jedva sam čekao da zaronim u Natali. Počeo sam prvo s laganim ubodima, a kasnije ih ubrzavao, Natali je prihvatila sve ritmove mog kurca.

- Znam da si me oduvek želeo - govorila je dok se ljuljala u ritmu mojih ubadanja.- Znam, da si oduvek hteo da me jebeš.

- Jesam, oduvek sam to želeo - odgovorio sam, stvarno sam to tada i mislio.

- Jebi me jače, nemoj sada odustati - vikala je Natali i rukama na mojoj zadnjici još me jače gurala u sebe.

Počeo sam sve jače i žešće ulaziti u nju, znoj se cedio s mene, nisam mogao još dugo izdržati u takvom suludom tempu. Na moju sreću, Natali je počela da svršava. Prco se naglo ukočila, a onda joj se telo počelo bacakati, na kraju me je stisla svojim nogama u grču.

- Uf… ovo je bilo dobro, legni, sada ću ja malo tebe pojebati, želiš li to?

- Da, nabodi se na moj kurac, taaako.

Bio sam totalno iscrpljen i ovaj položaj mi je u potpunosti odgovarao. Natali je brzo smestila moju batinu u sebe i počela kružiti bokovima. Svako toliko je zastala i primila ga celog u sebe, očito joj je to godilo, jer se sve češće nabijala na kurac do kraja. Sve vreme je imala zatvorene oči.

- Tako, sada ću malo ubrzati, brzo ću opet svršiti, da li si i ti blizu?

- Samo kreni, već ću te sustići negde usput - ne znam da li sam bio u tom času blizu, ali samo znam da mi je sve što mi je Natali radila dizalo uzdrmani ego te da sam se ponovo, nakon ne znam koliko vremena osećao kao muškarac. 

Natali se nasmešila i počela vožnju, izvila se unazad, rukama se uhvativši za moje noge i jahala me moćno i jako. Nakon nekog vremena takvog divljeg jahanja, par puta se nabila na moj kurac tako jako da sam mislio da će mi ga slomiti. Krenula je sa svojim drugim svršavanjem:

- Evo ga ide, ide, da, osećam tvoju kurčinu u sebi, evo gaaaa. 

Umirila je telo, legla na moje grudi i upitala me: 

- Što je s tobom? Previše alkohola, a?

- Bojim se da je tako, ali neće mi trebati još dugo.

- Nema problema. 

Natali je je izvadila kurac iz sebe, premestila se malo iza, sada je sedela na mojim grudima i brzo mi počela drkati kurac. Znala je kako se to radi, dlanom je lagano dodirivala moj sada već super osetljivi glavić, a drugom rukom brzo povlačila kožicu. Kasnije je premestila ruku na moja jaja, lagano ih stiskala i mijesila. Osetio sam da sam pred svršavanjem. Natali je takođe to primetila, ubrzala je s drkanjem, namestila kurac prema svom stomaku i spremno dočekala mlazove sperme. Kako su dolazili, tako ih je dlanovima utrljavala u svoju kožu. Pošto ni sam više ne pamtim kada sam se zadnji put poševio s Petrom, špricanje nije prestajalo, bilo je to sigurno jedno od najintenzivnijih svršavanja u mom životu. Uskoro se Natali sva sjajila od utrljane sperme. Rasporedila ju je po sisama i atomaku, odlično je izgledalo. Mislim da sam istog trenutka kada su talasi orgazma prestali tresti moje telo zaspao, samo sam osetio da se Natali ustala, poljubila me u obraz i smestila se kraj mene.

Sada se vraćamo na početak ove priče. Budim se, u glavi totalno rasulo, Natali spava pored mene, prilično nepoznat stan i sve ostalo što se obično događa nakon noći pijanstva. Podigao sam se u krevetu (ne bez nadčovečanskih napora) te posmatrao usnulu Natali. Kosa joj je bila rasuta preko jastuka, bila je čedno prekrivena i imala zamišljen izraz lica. Verovatno je baš to bio čas kada je Petra počela lagano bledeti.

Shvatio sam da ima još puno toga što mogu pružiti ostalim ženama ili se možda varam? Otišao sam u kupatilo, isuširao se i ponovno se osećao kao ljudsko biće. Vratio sam se u krevet, legao i ponovno utonuo u san. Kroz neku maglu sam začuo zvuk tuša i osetio da se Natali vratila u krevet.

Sledeće što sam osetio i video je predivna slika: Natali se udobno smestila između mojih nogu i pušila mi kurac:

- Dobro jutro dragi, nadam se da nemaš ništa protiv?

- Naprotiv, samo nastavi - rekao sam. 

Ovaj put je to bila čista strast; gladni jedno drugoga nismo imali vremena za duge predigre. Natali me brzo opkoračila, smestila kurac u svoju pičku i počela da me jaše. Bilo je brzo, bilo je žestoko, bilo je dobro.

Nismo ništa govorili, čulo se samo naše ubrzano disanje i Natalini kratki, napaljujući jecaji. Ona je brzo došla do vrhunca, par puta se jako nabila skroz do jaja, zaustavila se i širom otvorenih očiju i usta uplovila u orgazam. Promenili smo položaj, uspeo sam prebaciti Natali ispod sebe bez da vadim kurac. Gledao sam je u oči navalio bez stanke. Podvukao sam svoje ruke ipod njene guze i pumpao, Natali se držala za butine i raširila koliko god je mogla. Na kraju sam smestio njene noge na svoja ramena i lagano ulazio skroz do kraja.

- Svrši u mene, želim te osetiti skroz i duboko.

- Evo ga ide - bilo je još bolje nego noćas, izbacivao sam plotune sperme duboko u Natali, a njena pičkica ih je spremno primala.  

Ostali smo još neko vreme zagrljeni, znojavi i srećni i zadovoljeni jedno drugim. Pomalo zbunjeno smo počeli sa se oblačimo, sve je nekako nestvarno izgledalo, otpratila me do vrata, pozdravili smo se na brzinu a u vazduhu je ostao čudan nedorečen dojam. Prošlo je nekoliko dana, Natali nije nazvala, a mene je sprečavao glupi muški ponos.

Ponovno sam otkrio kako sam brzo preboleo Petru. Ono što mi je prije par dana izgledao kao smak sveta, sada je izbledilo u slikama mene i Natali. Nije to bila samo ševa, nego osećaj potpunosti, jednostavno uklapali smo se jedno u drugo na više razina.

Treći dan nisam mogao više izdržati, nazvao sam Natali. Javila se njena telefonska sekretarica i ostavio sam prilično zbrkanu poruku da mi se javi. Sigurno će kada čuje poruku pomisliti da sam kompletni idiot. Ipak, nazvala je nakon par sati: 

- Hej, već sam pomislila da si zbrisao u neku daleku zemlju samo da me ne nazoveš, ha ha.

Njen grleni smeh je rastopio led nesigurnosti u meni. I tako… postali smo pravi par, odlazili u bioskop, na večere, a kasnije još više upoznavali jedno drugo u mom ili njenom stanu. Vreme je brzo letelo, upravo sada se useljavam u Natalin stan. Jedva čekam da raspremim moje stvari.

Jedna pijana i deprimirajuća noć ipak je urodila nečim lepim i uzbuđujućim. Izgubio sam prijateljicu, ali nije mi žao zbog toga, dobio sam nešto novo i srećan sam zbog toga. Stavio sam svoje stvari u ormar, pogledao u Natali i nasmešio se, ona mi je uzvratila osmeh i sve stvari su došle na svoje mesto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti