33°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

GUTAJ GA I MAZI SE! Moja si, jer si stvorena samo za razbijanje

Uh kako je dobra, sva onako slatko upakovana, jebozovna, uvek seksi obučena… duga smeđa kovrdžava kosa, pune senzualne usne, veliki dekolte, nazire se crveni brus, kao i uvek u tesnoj, kratkoj suknji, na štiklama, eto razloga da svaki dan posle posla svratim u kafić gde ona radi, i zasednem za šank. Dolazim skoro svaki dan već 2-3 nedelje, ona je baš otvorena, pričamo o svemu, naravno ja najviše navrćem na temu seksa, a ona uopšte nije stidljiva kada se priča na tu temu.

Ponovo sam semo za šank, uzeo pivce, počeli smo da pričamo, par puta se nešto dizala na prste i odmah sam provalio onaj prelaz na čipkastim čarapama, uuuuhhhh kako me je to uzbudilo. Kafić se malo ispraznio, ona je bila za šankom blizu mene, jako blizu, osetio sam njen miris, toplinu njenog tela, ruka mi je sama krenula, i obuhvatio sam je oko struka i privukao sebi.

- Bojana - rekoh.- Nemaš pojma kako mi se dopadaš, nemaš pojma kako te želim.

Pokušao sam da je poljubim ali mi se izmigoljila, nasmešila mi se i rekla.

- Polako, nemoj da si nestrpljiv.

Tako me je pogledala da sam osetio esenciju erotskog naboja. Ona je nastavila da radi, s vremena na vreme bi popričala sa mnom, onako neobavezno, a ja. Potpuno napaljen, nemam pojma na čemu sam. Došla joj je kolegenica, njih dve su nešto popričale i onda je ona otišla do toaleta. Otišao sam i ja za njom, više nisam mogao da izdržim neizvesnost. Zatekao sam je za ogledalom kako popravlja karmin. Prišao sam joj gledala me je nije se okretala, počeo sam da je ljubim po vratu, malo je sklopila oči, počela je da se mazi, uvija pod mojim poljupcima, mene je uzbudjenje sve vise opijalo, počel sam da je mazim po bokovima, grudima, tiho je uzdisala, trljao sam moj nabrekli kurac o njenu savršenu guzu stiskao sam joj grudi, bio sam skroz opijen strašću i željom.

- Naićiće neko - rekla je.- Ajmo negde,

Ja u tom trenutku nisam mogao da se suzdržim, okrenuo sam je ka sebi, zašao među njene noge i bukvalno uneo u toalet i zatvorio vrata, jako me je obujmila nogama mešala je na mom kurcu, ja sam je pritiskao o zid i ljubili smo se strasno, rukom sam sklonio njene gaćice i ušao u nju. Već je bila mokra otvorena, osetio sam pod prstima onaj divni prelaz prelaz obrijane pičkice, palcem sam prelazio preko njene pičke među usmicama, klitorisu, ulazio sam u nju, ona je mešala na meni i tiho stenjala na mom uvetu. Sisla je sa mene, otkopčala mi je pantalone koje su skroz bile mokre od njene pičke počela je da ga dudla onako preko mojih gaća, tragovi karmina su ostajali po njima a ja sam ga nabijao u nju, uhvatio sam je za kosu podigao sam malo gace i namestio je na moja jaja.

UDARNE VESTI:

UGLJENISANO TELO NAĐENO KOD SOPOTA! Leš bio u šupi koja pripada starijoj ženi

NOVE MERE KRIZNOG ŠTABA: Sutra ističu rokovi, uskoro zasedanje i rasprava o granicama i kafićima

CELA ZEMLJA U MRAKU: Slom pakistanske nacionalne elektroenergetske mreže

- Liži mi jaja, hoću da ih ližeš, dudlaš.

Počela je da ih tako strasno dudla, ja sam se jedva suzdržavao, trljao sam moja jaja o njene usne, erekcija mi je bila ogromna mislio sam da će pući. Izvadio sam ga iz gaća i ubacio ga u njene prelepa usta, bila je sva mokra od njene pljuvačke, slivalo joj se niz bradu, po prelepim grudima.

- Puši ga sisaj ga, kao što nikad nisi - držao sam je obema rukama za kosu i navlačio na moj nabrekli kurac.

Čulo se kako cokće koliko ga je pušila, nokte je zarila u moje guzove i čvrsto ih stezala. Gledao sam je kako ga puši osećaj je bio neverovatan, suknja joj se zadigla, još me je više to ložilo, gledao sam je tako jebozovnu u tim čarapama, sa mojim kurcem u ustima, podigao sam je gore okrenuo, naslonila je ruke na zid i natrćila se gaćice su joj skliznule dole, savršena guza, natrćena samo za mene, usme su joj bile nabrekle, samo su čekale moj kurac. Zario sam ga u nju, počela je da drhti od zadovoljstva, svom silinom sam prodro u nju, i zadržao se, prigušeni krik zadovoljstva je izleteo iz nje.

- Jesi li moja kučka? - pitao sam je.

Jedva je šapnula zagrcnuta od siline zadovoljstva.

- Jjeeeesaaaam!

Nabio sam joj ga još jače i opet ostao u njoj, podigao sam njeno lice do mog i strastveno je poljubio, ona je i dalje drhtala dok sam bio skroz u njoj, zavukao sam ruku ispod njene majice i uhvatio je za sise, počeo sam je nabijati sve jače. Jako sam stisakao njene bradavice sve brže sam ulazio u nju. Čuli smo da je neko ušao u toalet, ja nisam pomišljao da stanem samo sam još počeo da joj drkam klitoris jako brzo, ona je nabila šaku na usta i tiho stenjala, ja sam prodirao u nju sve jače i jače, pokušala je da izađem kurcem iz nje, ali ja joj nisam dao, još sam je jače priljubio uz zid i jače ga nabio u nju.

- Moja si kučkica - rekao sam joj na uvo.- Prava kurvica, razbiću te od kurca danas. 

Pogledala me je preko ramena, zajapurena, sluđena, napaljena do maksimuma.

- Aaaahhhhhh, osećam ga u grlu.

Podigla je nogu na WC šolju prešao sam rukama po njenim prelepim nogama, butinama i opet počeo da mazim njen klitoris. Jebao sam je žestoko, pucalo je u WC-u je to odzvanjalo, počela je sve glasnije da stenje, palcem druge ruke, sam polako masirao njen čmarić, polako se otvarao. To je tek napalio, počela je da se nabija na kurac sve pomamnije, meša, stenje, uhvatio sam je kosu i nabijao na kurac jako i do kraja.

- Mazi pičku droljice, hoću da gledam moju kučku kako svršava.

PROČITAJTE JOŠ I:

PAO NA PARKET: Bogdanović se ozbiljno povredio, svi se odmah okupili oko njega (VIDEO)

OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ: Zaobiđite deonicu Pazarište-Tutin

STAJE SE NA PUT BAHATIM VOZAČIMA: Od danas merenje brzine na auto-putu "Miloš Veliki"

Poslušala me je, drkala je kliotiris jako, osećao sam to kad god bi ušao u nju do kraja, a onda je počela da svršava, jako dugo, iz nje je pokuljao mlaz mene je to tek raspalilo, osetio sam njen topli malaz na kurcu, jajima, kako se sliva niz moje butine, gledao sam kako natapa njene čarape, jebao sam je sada još jače, skroz sam prstom ušao u njenu guzu, njeni prigušeni jecaji zadovoljstva su me raspalili, hteo sam da puknem, ali hteo sam da joj svršim u usta, namestio sam je da sedne na šolju, podigao njenu kosu i ubacio kurac u njena usta. Pušila ga je strasno i jako, još uvek je svršavala, i drhturila dok joj je moj kurac ulazio sve jače i brže. Silina mog svršavanja bi mogla da se upiše u anale, iz mene je pokuljalo kao nikad do tada, dupe mi se steglo skroz dok sam ispaljivao mlazove sperme u njena usta, čim je osetila da svršavam ona je još više ubrzala i gutala je spermu pohotno, pomamno, malo joj je procurelo sa strane, ali je ona i to svojim prelepim prstom vratila nazad u usta, zavalila se nazad kada sam skroz svršio a on se opustio, ja sam se naslonio na vrata toaleta i gledali smo se tako jedno vreme. Pogled na nju onako posle seksa je bio neverovatan, zadignuta suknja, sva mokra, desna čarapa malo savijana, gaćice svučene do gležnja, majca joj je pala sa jednog ramena. Uh ponovo mi se digao!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

 

 

 

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti