21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

UVIJALA SE KAO ZMIJA POD MOJIM NALETIMA Ubadao sam u tišini, a odna sam eksplodirao u njoj

Šest sati je ujutro. Vozim pustim ulicama poput manijaka, u nameri da što pre preskočim prag svog doma. Vraćam se iz noćne smene. Napaljen sam, ludački! Kako i ne bih bio, kada sve vreme razmišljam o svojoj prelepoj ženi. Željan sam je. Željan sam dobre jebačine.

Ulazim uspavaću sobu i zatičem predivan prizor. Vrele letnje noći su je podstakle da spava potpuno gola. Gledam u njeno zanosno, preplanulo telo i u čvrste okrugle grudi nekoliko minuta, taman da kurac počne da mi se propinje u gaćama. Tiho skidam sve sa sebe i ležem kraj nje. Ona čvrsto spava na leđima, sa rukama iznad glave, blago raširenih nogu.

Nežno stavljam prste između njenih nogu i počinjem da joj nadražujem klitoris. Gledam je u lice i čekam da otvori oči. Još uvek čvrsto spava. Ne pomera se. Prelazim prstima preko usmina koje se otvaraju i puštaju moj prst da uđe u nju. Vlažna je. Tucam je prstom sporo, uživajući uvrelini njene napaljenice. Kroz san je tiho stenjala. Postepeno sam ubrzavao ritam. Meškoljila se. Po izrazu njenog lica videlo se da joj prija.

NAJVAŽNIJE DANAS

VAKCINA ZA DECU: Da li će najmlađi primiti cepivo protiv Kovida i koja će biti najbolja za njih?

Usvojena rezolucija o razrešenju Trampa

DANAS JE PREPODOBNA MELANIJA: Vernici joj se mole za spas od teškog života i bede

Konačno otvara oči. Uz strastan poljubac poželeh joj dobro jutro. Vadim prst iz njene pice i stavljam joj ga u usta. Obožava da oseti ukus svojih sokova. Sisa ga dugo i polako. Pridiže se i namešta se iznad mene, u našu omiljenu pozu "69". Hvata u šaku moju kitu, i ubrzo osetih njen jezik kako šara po glaviću. Trlja picu koja predivno miriše po mojoj faci.

Počinjem da joj ližem klitoris. Ona mi sisa glavić i jednom rukom se igra sa mojim jajima. Oblizala je ceo kurac koji je vrlo brzo jurnuo u njena usta. Pušila ga je strpljivo i sa uživanjem, dok sam se ja zabavljao ližući njenu picu. Jedan prst sam smestio u njen uzan čmar. Uskoro je doživela jak orgazam posle čega smo promenili pozu. Ja sam i dalje ležao na leđima.

Opkoračila me je i spustila se na kurac koji je ovaj momenat već čekao spreman. Uronio je u njenu vrelinu, lagano klizeći zahvaljujući njenim sokovima. Rukama sam joj masirao sise, prelazeći vrhovima prstiju preko bradavica koje su se brzo ukrutile. Menjala je ritam, pa je tako čas skakala po njemu, čas se polako spuštala, dozvoljavajući da osetim svaki centimetar njene vrele pice.

Rukama sam je obuhvatio oko vrata, pridigao sam se i počeo dajoj sisam bradavice. Stenjala je sve glasnije. Podigao sam je sa kite i namestio je da leži na stomaku. Podmetnuo sam jastuk ispod njene karlice kako bih joj izdigao guzu i namestio kitu između usmina. Usledilo je žestoko karanje! Nije prestajala da stenje i da se uvija poput zmijice!

PROČITAJTE JOŠ

SNAGA I INAT NAŠEG NARODA: Večeras slavimo SRPSKU NOVU GODINU, ispoštujte običaje

STIŽE NAM OPAKA FILOMENA! Snežna oluja iz Španije se seli na BALKAN!

PORAZ SRPSKIH IGRAČA: Gosti iz San Antonija stigli do trijumfa

Njena guzica je šljapkala o moj donji stomak i taj zvuk me je izluđivao! Posle desetak minuta sam ga izvadio i namestio na čmar. Svega nekoliko puta sam je jebao u tu rupicu, pa je ostala još nerazrađena i uska. Pažljivo sam prodirao, da je ne bih povredio. Ušao je ceo bez većih problema.

Počeo sam je polako tucati, postepeno ubrzavajući ritam. Nije joj dugo trebalo da je zatrese novi orgazam. Izvadio sam ga iz čmara, a ona se okrenula na leđa šireći noge. Namestio sam se iznad nje u misionarsku pozu. Spustio sam usne na njene i počeli smo se ljubiti. U međuvremenu sam je počeo i jebati. Sve vreme ni reč nismo progovorili, samo smo se gledali i dahtali jedno drugom u lice. Osetio sam da se bližim vrhuncu. Kurac mi je utrnuo. Jebao sam je silovito.

Odjednom sam se ukočio i kurac mi je eksplodirao puneći njenu picu vrućom spermom. Osetivši spermu u pici i ona je svršila. Nakon minut-dva, skočila je iz kreveta! Shvatila je da je potpuno izgubila pojam o vremenu ida kasni na posao. Dok sam je gledao kako je zanosno njihala bokovima niz ulicu, nije mi preostalo ništa drugo, nego da se strovalim u krevet u nadi da će me probuditi na način kojim sam i ja nju…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti