4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

DO GRANICA BOLA! Isukao je oruđe iz gaća i celog ga zavukao u moju ženu! Prepolovio joj je međunožje

Zaista ne želim da pronalazim opravdanja za svoje postupke i ovo što činim. Možda je to neki moj unutrašnji bes, a možda samo nemoć pred očiglednom situacijom i problemom. Možda je to samo moja izvitoperena želja koja je oduvek podrhtavala u skrivenom kutku moje podsvesti i nagonila me da se ponašam neobjašnjivo.

Volim svoju ženu, više od ičega. Ona je moj partner. Saborac. Moje sve. A opet, znam da sam samo ja kriv i niko drugi. Znam da su je moji postupci nagonili da padne u ruke nekom drugom. Kako god, ne krivim je, to nikako. Ali sam želeo da učestvujem u tome. Na neki način. Ako ne fizički, onda bar da "budem u toku". Makar zvučno. I mogu vam reći, sve to mi je pomerilo percepciju i razbilo um u hiljadu komada. Već, šta je učinilo mom telu je, posebna priča. Elem, pratio sam dešavanja.

Slušao sam audio snimak na kom neki jebač odvaljuje moju ženu od kurca. Ne pravite te preneražene face! Verujem da bi to uradili mnogi od vas, samo da imaju muda. Posteljina je ponovo zašuštala. Premeštali su se, neki novi jebač i moja žena, zajedno u krevetu. Čuo sam da mu nešto šapuće, ali nisam razaznao šta, ali sam naslućivao kada sam čuo njena bosa stopala kako idu oko kreveta. Znao sam da ustaje i staje pored kreveta i naslanja se na njegovu površinu.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Na vrhu liste Beograd i Novi Sad

PONOVO RAST Ovo su najnovije korona brojke

Žena od 106 godina primila vakcinu protiv kovida

AKADEMIK MATIJA BEĆKOVIĆ SE VAKCINISAO: Evo koju vakcinu je primio i kako se oseća

Znam da joj je omiljena poza bila jebačina od pozadi i takvu sam scenu upravo i zamišljao. U mom umu se javila slika gde se Mina naguzila na ivicu kreveta, a taj nepoznati jebač je stajao iza nje isukanog oruđa. Polako je uveo svoju kitu u nju, što je nju navelo da izvije leđa u udubljeni luk, u težnji da što više njegovog kurca primi u sebe. Počeo je da je žestoko nabija, odgurujući je celu. Ona se oduprla rukama o noćni stočić pored kreveta. Imao sam utisak da mogu da vidim svaki detalj dešavanja na tom krevetu. Njen desni obraz je sad već snažno naslonjen na čaršav na površini kreveta.

Lice joj je oblikovalo bolnu grimasu zatvorenih očiju. Ruke je opružila ispred glave, upirući u naslon kreveta. Dahtala je otvorenih usta. Leđa su joj bila izvijena tako da je obe rupe potpuno izložila prodoru moćne kurčine. Za momenat sam osetio potrebu da je zaštitim zbog bolnog grča koji se očitovao na njenom licu. Unutrašnji impuls mužjaka me je nagonio da zaštitim svoju ženku od napada stranog jebača ! Međutim, njeni strasni uzdasi i povici

- Ne prestaj! Sada ! Napuni me, napuni me, jebi, jebi, jebi! - su me vezivali za tlo.

Moje imaginacije su bile toliko snažne da mi je srce tuklo kao ludo. Doživljavao sam ludu mešavinu osećanja! Sa jedne strane, ljubomora me je gušila. Želja da ih oboje ubijem je oblikovala moguće načine asasinacije na najmučniji način. Sa druge strane, samosažaljenje je počelo da se javlja u marginama moje svesti. Opravdavanje njenog postupka sam nalazio u mogućim greškama koje sam činio, a koje su je navele na takvo ponašanje. A povrh svega, divlja strast je u mom telu izazivala mahnito lupanje srca i osetio sam da mi je kurac toliko pun krvi, da bi i najmanji dodir izazvao bol. Gaće su mi potpuno bile mokre od semene tečnosti. Tempo kretanja se ubrzavao. Jasno sam čuo šljapkanje njegovih slabina po njenom zamamnom dupetu. Jebač je dahtao sve brže.

- Ooo, ooooh - čuo sam je sa svakim njegovim ubodom i znao sam da je blizu vrhunca.

Zamišljao sam kako stiska vaginalne mišiće izluđujući svog jebača. Znala je da to radi neposredno pre nego što bih svršio. Ponekad je tako jako stegla u momentu kada sam svršavao da me je bolelo jer je sprečila da sva količina sperme izađe iz mog kurca. Uvek je tačno znala koliko mi treba da svršim. Mene je odlično poznavala jer smo se jebali preko 20 godina, ali kako tako dobro poznaje njega? To me je morilo i činilo da mi se zamrači pred očima. Od ljubomore. Besa. Svega! Znao sam da je u plodnim danima ili negde vrlo blizu jer je prokrvarila svega par dana pre polaska na more.

SAZNAJTE I OVO

USKORO! "IZA BRAVE" ŽARI I PRE PRVE EMISIJE! Usijale se društvene mreže, mnogobrojni komentari za ekskluzivni serijal Happy TV! (VIDEO)

TRAGEDIJA U BORU: Eksplodirala plinska boca za kuvalo, povređen muškarac

POTRAGA NA KOPAONIKU Muškarac nestao zbog guste magle

Nadao sam se da je jebač stavio kondom, ali sam se setio da tako nešto nisam čuo na snimku. Neće valjda da mu dozvoli da svrši u nju, da je napuni stvarno!? Iz takvog razmišljanja me je prekinuo njen drhteći glas, dugotrajni prigušeni povik koji je ispuštala dok je svršavala. Potrajao je neuobičajeno dugo. Očekivao sam i njegov orgazam uskoro, ali se jebač nije dao tako lako. Polako je usporio i preuzeo inicijativu. Odvojio se od nje nakon još nekoliko sve sporijih uboda, pomerio po sobi i rekao zadihanim glasom:

- Dođi ovamo. Lezi na leđa!

Čuo sam kako je poslušala uz umoran uzdah. Zvuk njenih koraka mi je govorio da se i ona premestila u drugi deo prostorije. Potom sam začuo škripanje drvenih nogara po keramičkom podu i znao sam da ju je postavio na trpezarijski sto. Ona je to volela.

Ležala bi tako leđima i na našem stolu, sastavljenih nogu podignutih visoko i ruku opruženih kraj sebe, a ja bih stajao kraj njenog izloženog dupeta i raskvašene pičke

Zamislio sam takav scenario i izvadio svoj nestrpljivi alat iz gaća, sam u sobi. Ton iz slušalica me je potpuno obuzeo. Sto na kome su se jebali je verovatno jednom svojom stranom bio naslonjen na zid, jer nisam čuo klizanje ili lupanje u ritmu njihove jebačine. Ona je svojim šakama verovatno držala sastavljena kolena visoko u zraku, a dobro podmazani otvori su joj bili u visini njegove kite. Začuo se spor ritmički zvuk uzdaha i teškog disanja. Nešto mi se logički nije uklapalo u sliku koju sam zamišljao. Tempo pokreta je bio previše spor, a čuo sam samo njega, dok su njeni uobičajeni zahtevi:

- Nabij me! Karaj tvrdo! Nemoj da staješ! - potpuno izostajali.

Samo oštar zvuk disanja, kao kroz nos. Možda je počeo da joj gura u guzu, ali znam da bi se makar oglasila i tražila dodatno podmazivanje, a sigurno bi ga usporavala dok se ona ne navikne. Volela je ona anal, a posebno momente kada svrši sa kurcem u dupetu i šakom na klitorisu. Nošen tom idejom, pokušavao sam da dokučim šta se dešava. Definitivno je nije jebao ni na jedan način kako sam zamislio.  A onda mi je sinulo ! Ona jeste ležala na leđima na trpezarijskom stolu, ali je njena glava visila sa ivice stola, okrenuta prema njemu! Jebač je sada jebe u usta!

Dopala mu se njena sposobnost da primi ceo kurac u grlo i odlučio je da to ponovi ! Kako ne, ja sam se oduvek divio toj njenoj mogućnosti da proguta ceo kurac i to s lakoćom. Zamislio sam tu novu scenu i shvatio sam da me je dodatno napalila. Zamišljao sam sebe na njegovom mestu. Sa takvim položajem glave, mogla je da primi glavić direktno u grlo. Nos joj je bio na njegovim jajima. Nije se bunila. Nisam čuo ni jedan ton negodovanja. Desnom rukom je verovatno trljala svoju razmazanu pizdu, gađajući klitoris sve bržim pokretima sa opružena tri srednja prsta. Levom rukom je dražila svoje nabubrele bradavice na grudima, štipajući ih do granice bola.

PROČITAJTE JOŠ

NE ODVAJAJU SE! CECA IMA NOVOG DEČKA! Zaljubila se u mladog Bogdana, uživaju u LJUBAVI

SNAGA I INAT NAŠEG NARODA: Večeras slavimo SRPSKU NOVU GODINU, ispoštujte običaje

IZA REŠETAKA: Uhapšeni PROVALNICI, isplivali detalji

Znam da je volela tu bol jer je proizvodila strujni impuls čiji se drugi kraj završavao u njenom međunožju. Ponekad sam je do orgazma dovodio samo ručnom stimulacijom bradavica. Njega sam zamišljao kako stoji ispred njene viseće glave. Obema šakama je držao za obraze, ubacivši joj domale prste u ušnu školjku. U polučučnutom položaju, radio je samo karlicom, gurao je sporim pokretima svoj nadraženi kurac pravo u grlo moje žene. Bukvalno je jebao u usta. Strpao joj ga je celog. Od nje nisam čuo ni glasa osim teškog disanja na nos. Jebač je dahtao sve brže i glasnije. U tom položaju, znao sam da se može izručiti mnogo više semena nego inače i očekivao sam momenat kada će se to desiti.

Mislim da mi je u tom trenu glava bila obavijena poljem ektremno visoke temperature. U slepoočnicama sam osećao udaranje, koje se paralelno prenosilo dužinom obe ruke. Mislio sam da se nalazim vrlo blizu srčanog udara. Zamišljeni prizor je i mene dovršio. Naglo sam ustao, potpuno van svake kontrole, dok sam u slušalicama čuo njegov promukli urlik. I ona je njega dokrajčila. Kako samo ona zna. E pa jebač, dobrodošao u klub…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti