4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

LJUBAVI, PREVARILA SAM TE SA PASTUVOM Pljesnuo me, presavio i zabo, pružajući mi neerovatni ugođaj

Kroz glavu mi je prolazilo hiljadu bura dok sam te gledala kako smireno, iako to nisi bio, ispijaš svoj viski i čekaš da započnem svoj monolog.

Grizla sam usnu, a grizla sam i svoju kurvinjsku dušu u sebi, što sam dozvolila da mi se to desi. Da nam se to desi. Da za šaku tričave poezije bacim u vodu ono što smo godinama gradili. Ali, na kraju krajeva, to sam ja. Pohotna kučka, koja prede poput mace dok joj u glavu ne udari neki drugi kurac. Pa, ovoga puta bukvalno. Lupkala sam noktima o sto, oblizala donju usnu i započela svoju groznu ispovest. Jeste grozna, ne zato što je to bila prevara, nego se grozno odvijala. A zapravo, nije ni počela loše.

Poznanstvo u kafiću, moja drugarica Jelena nas je upoznala, crno vino, slatkorečiv flert, njegovo poznavanje poezije, romantika u očima, jebozovni glas koji je bio muzika za moje uši u tom trenu, nehajni dodiri ispod stola… Sve je to vodilo ka krevetu. I stvarno sam ga poželela. Kao nikog do tada! Dobro, možda je malo glupo da ti to tako sada kažem, ali, to je istina, a od nje se ne može pobeći, ma koliko ona ružna bila. Unosi ti se u lice i podsmeva se.

Njegov lik mi je, doduše, odnekud bio poznat, ma koliko da mi je on tvrdio da me prvi put vidi. Te zelene oči sam već negde, nekad videla… No, da skratim. Smestili smo se u njegov auto i uputili do, kako mi je on tada rekao, njegovog lokala. Posle petnaestak minuta vožnje, odvezli smo se do nekog zatvorenog lokala na periferiji. Otključao je i ušli smo u prostoriju koja je nekada bila neki kafić ili nešto slično. Odveo me je u prostoriju iza šanka i rekao mi da sačekam malo. Bila sam naslonjena na zid na koji se, i on naslonio. Kraj nas je bila neka razdrndana kancelarijska stolica i to je bilo sve od nameštaja u prostoriji.

NAJVAŽNIJE DANAS

MINISTAR PROSVETE RUŽIĆ OTKRIVA: Biće male mature!

VAKCINA ZA DECU: Da li će najmlađi primiti cepivo protiv Kovida i koja će biti najbolja za njih?

DOKTOR SRĐA JANKOVIĆ REŠAVA DILEMU O VAKCINI: NIJE SIGURNO DA SVA ANTITELA ŠTITE

Usvojena rezolucija o razrešenju Trampa

DANAS JE PREPODOBNA MELANIJA: Vernici joj se mole za spas od teškog života i bede

- Uvek si bila dobra pička, Marija. Sećam te se još iz škole. Nema onog ko nije drkao zamišljajući te.

Pogledala sam ga iznenađeno i rekla:

- Znači, eto odakle te znam! Škola! I, moram da te pitam, šta se desilo sa tvojim ponašanjem? Gde je onaj romantični dečko od malopre?

- Romantični dečko?! Pa tu je. Baš pored tebe - rekao je i pomilovao me po grudima.

Uhvatio je potom prstima tkaninu između mojih grudi i pocepao mi majicu praveći otvor ispred njih.

- Šta ti je? Šta to radiš?- promucala sam, a on je nastavio da ih miluje, tada već, potpuno otkrivene.

Nije mi se to baš svidelo, ali sam pomislila da će mi barem pozajmiti svoju majicu kada završimo. Odlučila sam da prihvatim njegovu igru i dohvatila sam ga za kitu preko pantalona.

- Više mi se sviđa tvoje romantično izdanje - izgovorila sam dok se on igrao mojim sisama.

- Pa romantičan sam. Zar ne vidiš? - rekao je i prilično jako me pljesnuo po desnoj sisi.

Trgla sam se i zaustila da mu kažem da se smiri ali, nisam stigla.

- Da te vidim, da vidim ta jebena, kurveća usta.

Smestio mi je prste obeju ruku u usta i počeo da ih širi. Odgurnula sam ga, sada već besna, i rekla mu da počne normalno da se ponaša. Počeo je da me ljubi i ja sam mu uzvratila, ali samo nekoliko sekundi kasnije odvojio se od mene i pljunuo mi u usta. Pokušala sam da se pobunim ali mi je zatvorio usta novim poljupcem. Uhvatio me je za kosu na temenu i odvojio se od mene.

Skupio mi je kosu i obuhvatio je levom rukom. Desnom mi je udario šamar. Nisam se ni povratila od šoka kada me je ošamario i drugi put

Obuhvatio me je desnom rukom ispod brade i stegnuo mi obraze. Nakrivio mi je glavu na gore i ponovo mi pljunuo u usta. Sve vreme me je vukao za kosu i ošamario me je još četiri ili pet puta. Bila sam uplašena i stenjala sam od bolova, koji su se pojačavali. Šamar koji je usledio bio je najjači i vrisnula sam.

- Ovde te niko ne može čuti - rekao je i ponovo me ošamario. 

Povukao me je za kosu i rekao:

- Da te čujem. Hoćeš li mi sisati kurac?

- Hoću - rekla sam gotovo jecajući i pitala se u šta sam se to uvalila. 

Raskopčao je pantalone i pred mojim licem se ukazala velika kurčina. Uhvatio me je obema rukama za kosu i smestio mi celu kurčinu u usta. Krkljala sam i odvojila se od njega. Pljunula sam pokušavajući da dođem do vazduha, dok me je on i dalje držao za kosu.

- Ne odmiči se jer ću ponovo početi da šamaram - rekao je i ponovo mi zabio kurac u usta. 

Gotovo sam se ugušila i pustio me je u zadnjem momentu da ispljunem nagomilanu pljuvačku u ustima. Dahtala sam pokušavajući da dođem do vazduha, na šta mi je on nakrenuo glavu i ponovo mi pljunuo u usta. Sledeće šta sam dobila bio je njegov kurac u kompletnoj veličini.

Osetila sam kako mu glavić u više navrata prolazi između mojih krajnika i ponovo se zagrcnula. Pustio mi je kosu i odmakao se malo od mene, kako bi skinuo pantalone, dok sam je jecala i jedva dolazila do daha. Dohvatio me je za kosu i počeo da ga nabija svom silinom. Grcala sam boreći se sa tom kurčinom ali me nije puštao dok novi nalet pljuvačke nije izleteo iz mojih usta. Ostavio mi je par sekundi da dođem do daha i onda ponovo počeo. Zakašljala sam se ali me nije puštao. Kada me je pustio, počela sam da jecam i jedva sam dolazila do vazduha. Usledila su još dva šamara i nova nabijanja kurčine u usta. Pljunula sam ponovo toliku količinu pljuvačke da nisam mogla da verujem koliko je ima. Svukao mi je tange negde do polovine butina.

Razmaknuo mi je guzove i pljunuo par puta na moj pičić i guzu. Razmazao je pljuvačku prstima i gurnuo mi srednjak u guzu. Vrisnula sam i počela da ga molim da ga izvadi

Na sve moje molbe, dodao je srednjaku i kažiprst i nastavio silovito da radi njima. Usput me je slobodnom rukom pljeskao po guzovima, spremajući se da mi rasturi guzicu. Smestio je svoj glavić na otvor moje guze i zabio ga negde do polovine, tako mi se činilo. Vrisnula sam i nastavila da urlam dok se nabijao sve dublje. Tucao me je poput životinje. Jecala sam, vrištala, urlala i gotovo ponovo zaplakala kada mi je izvukao kurac iz guze i uputio ga ka mojim ustima. Smestio mi ga je ponovo u usta i nekoliko sekundi kasnije mi zalio grlo spermom.

Progutala sam sve misleći da je napokon gotovo ali, ništa od toga. Bio mu je još uvek čvrst kao granit. Ponovo je počeo da me tuca u usta. Najsilovitije od tada. Mislila sam da će me sigurno ugušiti tom kurčinom. Potom me je smestio na stolicu i zadigao mi noge. Bila sam potpuno razbijena i samo sam čekala da završi. Smestio mi ga je ponovo u guzu i nastavio da me razvaljuje. Pljunuo mi je nekoliko puta u lice dok me je tucao kao ludak. Izvadio ga je u jednom momentu i rekao da će mi sada rasturiti pičku. Samo sam klimnula glavom u znak potvrde i on mi ga smesti u pičić.

Uhvatio me je za sise i čvrsto ih stisnuo. Ubrzao je ritam i svršila sam brže nego što sam očekivala. Vrištala sam kao i obično što ga je strašno napalilio. Nekoliko minuta kasnije mi je podigao noge i polako se nabijao. Jednom u pičić, jednom u guzu. Ako mogu nešto da izdvojim kao dobar deo, onda je to sigurno taj trenutak. Ponovio je to nekoliko puta i nastavio da me tuca u guzu, držeći mi noge visoko gore.

PROČITAJTE JOŠ

SNAGA I INAT NAŠEG NARODA: Večeras slavimo SRPSKU NOVU GODINU, ispoštujte običaje

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: Milo je komunjara, ubica pravoslavlja

ODLOŽENO SUĐENJE PLAĆENIM UBICAMA: Sudija bolestan, Čaba Der u Mađarskoj, a evo kada je zakazan novi termin

STIŽE NAM OPAKA FILOMENA! Snežna oluja iz Španije se seli na BALKAN!

PORAZ SRPSKIH IGRAČA: Gosti iz San Antonija stigli do trijumfa

Tucao me je tako neko vreme i onda je ponovo poludeo. Pustio mi je noge i pljunuo mi u lice. Svo to vreme me je razbijao od kurca. Postavio me je u kučeći položaj u sred one silne pljuvačke, pljesnuo me po guzi i ponovo mi ga smestio u guzu. Tucao me je kao da je tek počeo. Međutim, uskoro je svršio puneći me od nazad spermom. Nabio se još nekoliko puta, pljesnuo me ponovo po guzi i izašao iz mene.

Ostala sam u tom položaju dok mi se njegova sperma slivala preko pičića i dahtala. Zapalio je cigaretu i podigao me, povukavši me za kosu. Obukao se, izabacio me je napolje, zaključao lokal, seo u auto i otišao, ostavljajući me u iscepanoj majici na periferiji grada. Nisam čak ni tange pokupila. Srećom mobilni telefon mi je još uvek bio u džepu suknje. Znala sam da ću da pozovem Jelenu, da dođe po mene. Stvorila se, čini mi se, za sekund. Gledala me je preneraženo i dok me je vozila i slušala šta mi se desilo, proklinjala je sebe što nas je upoznala. Prosto, nije mogla da veruje. Bila je van sebe od šoka.

Kod nje sam se istuširala i prespavala. Bilo je to ono veče kada sam ti se javila i rekla da ne mogu da dođem. Sećaš se? Eto, ljubavi, to je bio taj put, prvi put. Ujedno i jedini da sam te prevarila. Sada znaš sve, celu odvratnu, najodvratniju istinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti