20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ČETVORKA NA VRELOJ ZABAVI Dobro su se ispucali na meni, sledeća si ti

Pre 3 godine smo ja moja žena Slavica i njena sestra Milojka uživali na moru a onda se Milojka oženila sa Tomijem i nije bilo više one prave veze med nama. Ali, 2020. godine zbog korone sve je bilo drugačije. Ni na more nismo puno išli i ništa posebno se nije zbivalo. Bližio se kraj decembra zatvoreni lokali nemaš kuda da planiraš doček nove. Moja žena Slavica kaže

- E moj Ivane ovu novu ćemo ostati kod kuće jer nemaš kuda da ideš - reče mi moja žena Slavica.

Par dana pre došla nas posetiti sestra od Slavice Milojka sa svojim mužem Tomijem malo smo popričali i složili se da je ova godina nikakva jer zbog korone ne možeš nikud sve zatvoreno. Na kraju je Milojka došla na ideju da budemo za novu zajedno kod njih kući. Slavica se odmah složila a ja baš nisam jer do njih je oko 40 kilometara pa ne bi pijan vozio Milojka kaže da ima dovoljno mesta za sve i možemo i nas dvoje kod njih prespavati. I tako smo se složili da se 31 uveče dobijemo kod njih.

NAJVAŽNIJE DANAS

NAĐEN UROŠ KOJI SE IZGUBIO NA STAROJ PLANINI! Cele noći za njim su tragali spasioci

UPOZORENJE RADOJČIĆA: Epidemiološka situacija je bolja, ali nema mesta za opuštanje

OD DANAS: Počinje vakcinacija dobrovoljno prijavljenih građana

Popodne 31. Slavica je počela da se sprema za doček nove, upicanila se kao da idemo ne znam kuda na finu zabavu. Nisam odoleo morao sam je malo uhvatiti od pozadi i pomaziti sise i guzicu odgurnula me i kaže zato će kasnije biti vremena. Malo smo poranili i kad smo došli do Tomija i Milojke oni još nisu bili spremni. Milojka je baš izašla iz kupatila. S Tomijem sam otišao u dnevnu sobu na piće, a žene su pričale u spavaćoj gde se je Milojka obukla. Kad su ušle u dnevnu obojica smo zinuli. Obe su se obukle u miniće tako da sam samo čekao kad će se neka od njih sagnuti da vidim što imaju ispod i Tomi je samo gledao. Tek posle večere i par piča je atmosfera postala slobodnija. Na TV je svirala muzika pa me Slavica molila za ples meni se nije plesalo pa je nagovorila Tomija, sledeća pesma je bila neki sentiš i Milojka glasno reče:

- Vidi njih kako se stiskaju!

I stvarno je Slavicu privio k sebi i spustio ruke dole na njenu guzicu. Milojka me uhvati za ruke i povuče da im ne ostanemo dužni.

- Ajde da i nas dvoje plešemo pored njih - reče.

I meni i Tomiju su se kite digle a obe su se samo smejale i mrdale guzicom. Muzika je prestala i svi smo seli na kauč, a ja i Tomi smo malo sakrivali dignute kite. Njih dve su se malo šalile s nama i malo dizale miniće tako da su se videle gaćice. Kazale su da dižu atmosferu, ja se nasmejem i kažem Milojki da mi je dignula nešto drugo a ona kaže da će proveriti. I stavi ruku na moj kurac, nasmeje se i reče:

- Stvarno smo digle vaše kite.

Slavica onda zavuče ruku Tomiju u gaće i reče Milojki:

- I ovde se diglo.

To je bio znak za nas dvojicu da počnemo da ih ljubimo i hvatamo svuda po telu. Ja uhvatim pogled moje Slavice i namignem joj, ona uzvrati i onda povuče Tomiju gaće i gaćice dole tako da lakše dohvati njegov kurac. Spusti se dole i stavi ga u usta, pritom gleda mene kao da hoće dozvolu jedva sam joj namignuo jer je Milojka skinula košulju i stavila mi sisu u usta. Odmah sam počeo da je sisam. Nisam više obraćao pažnju na Slavicu, posvetio sam se Milojki. Skinuo sam joj gaćice i milovao pičku dok sam još uvek sisao a ona mi je drkala moj kao kamen tvrdi kurac. Milojka je legla na leđa i povukla i mene rekla je:

- Stavi mi ga, ne mogu više.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

DANAS JE MALI BOŽIĆ! SRBI slave SVETOG VASILIJA VELIKOG, a ovo su običaji o ovom danu!

Kragujevčanin skočio kroz prozor suda: Priveden zbog ranijeg prekršaja

VREMENSKA PROGNOZA ZA 14.JANUAR: Oblačno do 4C, za vikend LEDENI DANI!

Tek tada sam video moju Slavicu na kolenima na tepihu a Tomi ji na puno ulazi sa kitom a ona samo viče.

- Daj mi još!

U jednom potezu sam ceo moj kurac uterao u Milojku, koja je samo stenjala i još više širila noge. Posle dobrih pet minuta svi smo svršili. I ja i Tomi duboko u njih. Tek kad smo se opustili došlo nam je da smo se promenili.

- Nije važno, sve ostaje u familiji - reče Slavica i svi smo se nasmejali.

Ostali smo ovako goli, malo smo još pili i zezali i evo 10, 9, 8… došla nova. Čestitamo i izljubimo se.

- Šta bi još želela za novu? - upita Milojka Slavicu.

- Dva - odgovori ona kao iz topa.

- Što dva? - pita je Tomi.

- Dva kurca - uzvrati Slavica.

- Barem to sad nije problem - kažem i povučem Slavicu kod sebe.

Ona je odmah znala šta hoću.

- Nemoj na suvo - reče.

PROČITAJTE JOŠ

Petkoviću odbijen zahtev za posetu Kosovu, Stubla se pohvalila na društvenim mrežama

RAJ NA VRHU SVETA Ovo je penthaus na Floridi plaćen 21 milion dolara (FOTO)

FELPS VODI TEŠKU BITKU, SUPRUGA ZABRINUTA: Ne znam šta bih radila da te izgubim

Milojka iz ormara izvuče neku kutiju i evo u njoj svakakvih rekvizita i lubikanta. Ja uzimam lubikant i počnem Slavici da mažem čmar i polako uguram prst unutra. Za to vreme joj Milojka ljubi sise a Tomi stavlja Milojki vibrator u pičkicu. Kad sam je razradio, polako povučem Slavicu na sebe i uguram kurac u dupe i kažem Tomiju:

- Daj joj u pičku!

On to i učini. Neko vreme je trebalo da se uskladimo. Posle kraćeg vremena Slavica poče da se trese i jeca i jako svršava. Sve vreme je i Milojka radila - gurala je vibrator u picu a drugom rukom drugi u guzu, a za koji ne znam ni kad ga je uzela Tomiju. Tomi je uživao i istresao se opet duboko u Slavicu isto kao ja u njeno dupe.

Kad smo se malo primirili Slavica kaže da joj to bio najbolji seks do sada. Još smo malo popričali i zezali se i Milojka predlaže da idemo da spavamo.

- Sutra sam ja na redu neka se njih dvoje dobro odmore - kaže Milojka. 

- Tako je, jer danas ne bi bilo tako dobro jer su se obojica ispucali. Idemo da spavamo - poruči Slavica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti