20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

NABASALA SAM NA LJUBAVNIKA POKVARENE MAŠTE Dohvatio me u hodniku, liftu, a maraton je odradio u hotelskoj sobi

Imala sam u to vreme 34 godine. Bila sam udata i imali smo ćerkicu od četiri godine. Brak je bio srećan, bez ikakvih problema između mene i supruga. Seks je takođe bio izvrstan. Uživali smo u našima erotskim igricama u kojima smo bili prilično slobodni. Otvoreno smo razgovarali o našima ranijim vezama i on je znao za sve moje ranije partnere, a jednog je i poznavao. Znao je i za neke pojedinosti iz mojeg ranijeg seksualnog života, a ja za njegove seksualne eskapade koje nisu bile ništa u poređenju s onime što sam ja doživela u seksu pre njega.

Radila sam u jednoj spoljnotrgovinskoj firmi kao prevodilac u odeljenju zastupštva jedne velike inostrane kompanije. Osim rada u kancelariji ponekad sam odlazila na uglavnom kraća službena putovanja kod naših klijenata. Na tim su putovima moje kolege pokazivale su interes za mene i pokušavali su da mi se približe. Meni je bilo jasno da je njihov cilj bio seks, a to mi nije trebalo, jer sam ga imala dovoljno kod kuće pa sam ih uljudno odbijala. Nisu se zbog toga ljutili. Držali su se načela da treba pokušati i ja ih zbog toga nisam osuđivala. Zapravo, bilo mi je drago da me smatraju poželjnom i verovatno seksi.

Šef odeljenja inostrane kompanije s kojom smo sarađivali bio je jedan naočit muškarac od 48 godina. Bio je jako strog po pitanju izvršavanja poslovnih obveza, ali pravedan i korektan. Kad je najavio dolazak u posetu našoj firmi to je izazvalo malo komešanje, jer sve je moralo da izgleda savršeno. Moj direktor mi je najavio da će za našega gosta organizovati večeru u jednome elitnom restoranu i zamolio me da i ja budem prisutna uz dvojicu mojih kolega. Bilo mi je jasno da se osim pomoći u jezičnim pitanjima od mene očekuje da kao žena osiguram prijatnu atmosferu tokom večere te da se potrudim i oko razgovora o neposlovnim temama.

NAJVAŽNIJE DANAS

OTVORENA GONDOLA NA ZLATIBORU! Predsednik Vučić ponosan: Radujem se svakom uspehu Srbije (VIDEO)

SINA ANDRIJE KALUĐEROVIĆA UDARILA STRUJA: Lekari se bore da mu spasu ruku!

POTRESNO! Otac odneo tek rođenu ćerku u šumu i UPUCAO JE

Kad sam mužu kod kuće rekla za večeru i sve okolnosti oko posete našega partnera on je smatrao da moram i svojim izgledom da ispunin svoj zadatak. Rekao je da se obučem seksi, čak donekle izazovno, ali ne toliko da to bude vulgarno. Odlučila sam se za beli kostim koji se sastojao od malo dužeg sakoa i vrlo kratke suknje koja je bila tek koji centimetar duža od sakoa. Ispod sam stavila čipkasti bodi, koji je zbog dosta retke čipke bio prilično providan. Bodi je bio vidljiv samo u prednjem prorezu sakoa. Nije bilo opasnosti da mi se vide grudi usprkos dosta dubokog proreza. Na noge sam navukla sandale sa dosta visokom potpeticom koje su mi lepo oblikovale noge koje su bile vidljive do pola butina.

Kad sam se spremila i našminkala muž mi je rekao da izgledam jako jebozovno i da će kolege i stranac biti oduševljeni mojim izgledom. Malo me je uplašila njegova izjava, ali rekao je da bez problema mogu da idem na večeru tako obučena. Ponudio je da me odveze do restorana našim automobilom. Dok smo se vozili meškoljila sam se na mojem sedištu, jer suknja mi se opasno podizala i otkrivala ne samo noge. Verovala sam da su u restoranu stolovi viši pa da tamo neću imati tih problema. Nakon kratkog poljupca izašla sam iz kola pred restoranom. Učinila sam to jako brzo, jer mi se suknja opasno podigla na izlasku. Neko je mogao imati doduše kratki ali divan pogled na moje noge i tangice koje sam obukla za tu priliku.

Na licima dvojice kolega i stranca videlo se oduševljenje mojim izgledom kad sam im se približila. Moram priznati da mi je to jako prijalo. Meni su namenili mesto do našega stranog partnera, a kolege su sedele nasuprot nas. Večera je krenula svojim tokom uz neobavezni razgovor o svakodnevnim temama. Primetila sam da moje kolege stalno gledaju u moj dekolte. Sigurno su se nadali da će kod nekoga mog pokreta videti bradavicu moje sise. Ne verujem da su uspeli, jer sako kostima je lepo prjanjao uz moje telo. Moj komšija, stranac, bio je bolje sreće, moje noge bile su mu potpuno izložene gotovo do tri četvrtine butina. Vrlo često je gledao prema njima i oblizivao usnu što su primetili moji kolege iz firme što su mu i otvoreno primetili predlažući da se zamenimo za mesta kako bi i oni imali lepi pogled.

Naravno da nisu očekivali da im želja bude ispunjena. Nakon dosta pića moj komšija je kao slučajno spustio ruku na moju butinu. Ni danas mi nije jasno zašto nisam reagovala i odmakla mu ruku. Ohrabren izostankom moje reakcije milovao mi je butinu, ali pri tom nije išao pod suknju. Jako mi je to prijalo. Lagano sam ovlažila. Nakon večere pao je predlog da odemo u neki noćni klub. Odlučili smo se za klub koji se nalazio u okviru hotela u kojem je odseo naš partner. Uzeli smo dva taksija, dvojica kolega iz firme u jedan, a ja sa strancem u drugi.

Tokom vožnje intenzivno me je milovao po butinama, sad i ispod suknje. Jako sam se uzbudila kad mi je dodirnuo pičkicu preko tanga

Pokušao je prstima da krene i ispod gaćica što mu nisam dopustila, ali mogao je da podigne suknju i vidi moje čipkaste tangice koje baš nisu mnogo skrivale ono što prekrivaju. Imam utisak da se i vozač osladio pogledom na moje međunožje.

Noćni klub bio je slabo popunjen. Bilo je zauzeto tek nekoliko stolova i to isključivo muškim društvom. Bila sam jedina žena tamo, ali to me nimalo nije smetalo. Atmosfera je bila prijatna. Puštali su prijatnu muziku na koju bi se moglo i igrati. Nakon dva pića moji kolege iz firme su se oprostili od nas i otišli, a stranac i ja smo ostali da se zabavljamo. Kad su oni otišli osetila sam ruku na butini koja me je milovala vrlo hrabro, pa čak i ispod suknje ali se zadržavala na butini. Mislim nije išao do pičkice kao u taksiju. Nakon kraćeg vremena mene je pička počela strahovito da svrbi pa sam otišla u toalet. Bila je sva mokra i očigledno željna seksa. Prstima sam je malo smirila i vratila se u klub. Izgleda da se moje stanje dobro videlo na meni sudeći po pogledu mog muškog društva.

- Mogu li nešto da Vas zamolim, ali molim da mi ne zamerite. Neću se ljutiti ako me odbijete - pitao me je naravno na stranom jeziku.

- Slobodno recite i ne brinite, neću zameriti što god to bilo.

- Jako ste seksi. Ova atmosfera ovde je nabijena erotikom, valjda zato što ste jedina žena ovde. Video sam da volite seksi igrice pa Vas molim da odete u WC-a i da tamo skinete gaćice i vratite se bez njih.

- Rado bi Vam ispunila tu želju. I meni bi bilo uzbudljivo da sedim ovde bez gaćica. Da budem iskrena, jako me napalilo ono što ste mi ranije, a i sad radili.

- Da odemo u moju sobu onda? - prekinuo me.

- Ne, prerano je za to.

- Hoćete li onda da skinete gaćice?

- Rado bih to učinila, ali ne mogu. Naime, ovo ispod kostima je bodi. Sve je u jednom komadu. Gaćice nisu odvojene.

- Baš šteta.

Bilo mi ga je žao. Tako je plašljivo zamolio da skinem gaćice. Mene je to baš uzbudilo da budem bez njih.

- Ali mogla bih ja učiniti nešto drugo. Mogla bih da skinem ceo bodi osim ako ne mislite da će onda dekolte biti predubok ili previše izazovan odnosno neprimeren ovde.

- Ma neee, dekolte će biti baš super. Na večernjem izlasku žena sme da pokaže malo više, zar ne?

Otišla sam u WC i skinula bodi i navukla kostim na golo telo. Uh kako sam se osećala jebozovno. Mogla bi tada odmah da se pojebem s nekim. Na ogledalu sam pogledala kako to izgleda i bila sam zadovoljna. Vrlo pažljivi posmatrač mogao bi da vidi moje sad gole grudi ako bi se nagnula napred. Nema veze, paziću. Vratila sam se u glavnu salu.

- Uf kako privlačno izgledate. Kako erotično. Da budem iskren sad bi Vas kresnuo da smijem.

Videla sam da ovaj naš razgovor, a i odnos uopšte, po malo skreće u vruće vode i da njemu alkohol daje hrabrost za to, a ja napaljena kao šiparica pristajem na to. Nisam reagovala na njegovu opasku. Nisam znala šta da kažem, a u sebi sam mislila "nemaš ti pojma kako bi se ja sad rado jebala s tobom". Zaplesali smo. Ponašao se još slobodnije. Gurnuo je ruku pod sako kostima i milovao mi grudi. Izluđivao me. Onda je otkopčao sako i uhvatio mi grudi sa obe ruke. Mmmmm. Izazivali smo pažnju ostalih gostiju, a on je to hteo. Voleo je da vide da me drži za sise, jer jasno je bilo da nemam ništa ispod.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

NAĐEN UROŠ KOJI SE IZGUBIO NA STAROJ PLANINI! Cele noći za njim su tragali spasioci

ČUDO MEDICINE Ovako izgleda dečak koji je odbranio mlađu sestru od psa (GALERIJA)

FELPS VODI TEŠKU BITKU, SUPRUGA ZABRINUTA: Ne znam šta bih radila da te izgubim

- Vidiš kako nas gledaju. Smem li im na kratko pokazati tvoje grudi?

Nešto me protreslo kao da je grom udario u mene. Nije razlog tome bilo to što je prešao na ti.

- Da - izašlo je iz mojih usana bez moje kontrole, bez da sam to htela da kažem.

Bilo je to jače od mene. Zavrteo me na podijumu i okrenuo prema stolovima gostiju. Rastvorio je sako gostima i pokazao svima moje gole cice. Nemam baš velike grudi, neka su sredina. Čuo se uzdah u sali. Krenuli smo u jedan hodnik koji vodi iz kluba ne znam kuda. Kad smo se udaljili, da nas ne mogu videti, uhvatio me za pičku i gurnuo dva prsta u nju. Dole je bila poplava. Stavljao mi je prste i ljubio sise dok nisam svršila. Obrisala sam picu ubrusom koji se tamo našao i vratili smo se u salu.

I mene je drmao alkohol, a možda je tu bilo još nečega što su mi ubacili u piće. Osećala sam se neopisivo jebozovno, čak bludno. Pička me svrbela. Pokušala sam da je smirim trljanjem butina. Seli smo za naš sto i nastavili razgovor. Pitao me o mom porodičnom životu, a vrlo brzo došla je i tema seksa. Rekla sam da sam u tom pogledu zadovoljna svojim mužem. Navukao me je da mu priznam za neke, doduše kratkotrajne avanture, koje sam imala sa drugim muškarcima. Nakon onog plesa bili smo u povećanoj pažnji ostalih, uglavnom muških gostiju. Dobila sam neopisivu želju da ih izazivam. Zbog niske fotelje suknja mi se prilično podigla. Lagano sam raširila noge u želji da pokažem svoju pičku. Primetili su to drugi gosti i zablenuli se u moje međunožje, koje nije sasvim obrijano pa su dlakice bile dobro vidljive. Ali, primetio je to i moj prijatelj. Čini mi se da je bio jako zadovoljan takvim mojim bezobraznim vladanjem.

- Voliš da ti gledaju pičkicu, ha?

- Ne mogu da prepoznam samu sebe, ali imam neopisivu želju da im pokažem moju golotinju. Misliš da to smem ovde?

- Naravno da možeš draga, zar ne vidiš kako su oduševljeni.

Osećala sam leptiriće u stomaku. Uh kako bi se sad rado jebala. Sa bilo kim, samo da ima tvrdi kurac

Prišao nam je jedan gospodin i zamolio me za ples. Pogledala sam svog prijatelja, a on je kimnuo glavom u znak odobravanja. Zaplesali smo.

- Vidim da nemate ništa ispod kostima. To je vrlo smelo, ali i neopisivo napaljujuće.

- Mislite da je neukusno?

- Ma ne, naprotiv. Žene moraju u večernjem izlasku da izgledaju izazovno i da pokažu ponešto od svojih draži. Ostalo je rezervisano za muža ili ljubavnika. Vi ste tu došli do same granice i to nas oduševljava.

Dok smo plesali osetila sam da mu se digao kurac. Vrlo dobro sam ga osetila kad me je stisnuo. Mislim da je on to i hteo. Nisam ni primetila da smo se udaljili od mog stola i prešli u drugi deo sale. Najednom me je desnom rukom stisnuo za guzu. Munja je tad proletela kroz moje telo. Nisam mogla da ga zaustavim iako sam htela. Telo me nije slušalo. Ohrabren izostankom moje reakcije krenuo je ispod kratke suknje i uhvatio me za golu guzu. Drugom je rukom krenuo pod sako i uhvatio me za sisu. Nije se obazirao na to da deo gostiju može da vidi što mi radi. Bila sam bespomoćna. Da me tamo pred svima skinuo do gola i pojebao, ja ne bih reagovala. U tom je trenutku prestala muzika i to me spasilo. Ispratio me je do mog stola.

- Hajdemo sad u moju sobu. Ovde bi situacija mogla da se razvije u neželjenom smeru.

- U pravu si. Hajdemo!

Krenuli smo prema njegovoj sobi. Pre nego smo izašli iz prostorije s muzikom uhvatio me za guzu preko suknje iako se to moglo videti. Uh kako mi je to prijalo. Put do lifta vodio je kroz neke opskurne hodnike, jer bili smo na nivou -2. U jednom trenutku se zaustavio i obratio se meni.

- Znaš, moram nešto da ti priznam. Ja sam donekle sklon egzibicionizmu. Volim erotske igrice u javnosti. Uživao sam da te pokazujem golu gostima u baru.

- Pa i meni je to bilo lepo.

- Ali ja volim i seks na opasnim mestima, tamo gde mogu biti otkriven i gde me mogu videti u strastvenoj igri.

- Daj ne davi! Reci šta želiš!

- Želim da mi pušiš kurac, ovde, sad.

- A ako neko naiđe, šta onda?

- Da nastaviš s pušenjem kao da nikoga nema.

- Uh što imaš napaljive želje, ali opasne. Radila sam već takve stvari i nije mi to novo. Uživala sam da se jeben na otvorenom.

Ogledala sam se unaokolo da vidim da smo sami. Spustila sam se i otkopčala mu pantalone i izvadila kurac iz bokserica. Već je bio u erekciji, totalno napaljen. Divan kurac, tvrd, isprešaran žilama, a glavić mu je virio iz kožice.

Nežno sam ga uhvatila za jaja i poljubila glavić. Uzdahnuo je. Lagano sam uvukla kurac u usta i počela nežno da ga sisam

- Tooo, tooo, samo ga tako sisaj, divno mi je - govorio je uz uzdahe.

Počela sam da sisam sve brže, a on je počeo da se nabija u moja usta, kao da me jebe u usta. Odnekud se pojavio jedan mladi momak koji je išao prema nama.

- Nemoj sad da staješ, molim te. Nastaviiii.

Uhvatio me za glavu i gurao je na kurac kako mi ne bi ispao iz usta. Momak nam se približavao i gledao naš oralni seks. Jako me to uzbudilo što nas gleda, pička mi je procurila.

- Šta, niste mogli da nađete neko diskretnije mesto da se pojebete, nego ovde - rekao je kad je prolazio pored nas.

U tom trenutku došlo je do erupcije ogromne količine sperme iz kurca mog partnera. Zalio me u usta i po vratu i sisama. Ispljunula sam u maramicu i obrisala se. On je vratio kurac u pantalone i krenuli smo prema liftu.

- Ovo je bilo fantastično - to je bilo sve što je rekao.

Gorela sam od želje za kurcem, želje da budem žestoko pojebana. Ušli smo u lift u kojem je bilo još nekoliko gostiju, trojica mladića i jedna mlada dama. Stala sam u ugao kabine da napravim mesta ostalima. Kabina je bila dosta mala pa smo je gotovo popunili. Kad je lift krenuo osetila sam nečiju ruku na guzi. Nisam znala što da radim. Da napravim scenu bilo mi je neumesno. Smirila sam se kad sam otkrila da je to ruka mog partnera koja je klizila prema pičkici. Odmah sam ovlažila, a on je to iskoristio i gurnuo dva prsta u nju. Divno me je mazio u liftu punom ljudi. Zbog gužve nismo mogli da budemo otkriveni osim prema mojim reakcijama.

Sve teže sam se suzdržavala od stenjanja kako bi izrazila svoje užitke. Čulo se samo moje duboko disanje. Osećala sam da mi se približava orgazam. Kako ću da svršim pred svima tim ljudima? Nisam to mogla da zamislim. Prsti su i dalje klizili po mojem međunožju i počeo je da me trese orgazam. Nisam to mogla da sakrijem. Bilo je fantastično svršavanje. Dama u liftu se samo nasmešila i uputila mi ohrabrujući pogled. Lift se konačno stigao na 10. sprat gde smo izlazili i to me spasilo. Na hodniku sam onda dala oduška.

- Ti si lud. Jebati me pred svima tim ljudima. Strašno.

- Priznaj da si uživala. Rekao sam ti da volim seks na opasnim mestima, a sama si mi rekla da ti ovo nije prvi put da te neko vidi kako se jebeš i kako uživaš u tome.

Bio je u pravu. Takav orgazam nisam već jako dugo doživela. Krenuli smo hodnikom prema njegovoj sobi. Nije ništa više pokušavao na hodniku. Kad smo stigli u sobu upalio je sva svetla i počeo je nešto da prevrće po svojoj putnoj torbi, a ja sam gorela.

- Šta to tamo petljaš? Ja sam mislila da ću, kad stignemo u sobu, konačno biti propisno pojebana i to onako na starinski način sa kurcem u pički.

Okrenuo se prema meni i nasmešio se. Počeo je da skida odeću sa sebe. Ja sam u sekundi bila sasvim gola, jer nisam imala mnogo toga na sebi. Legla sam na krevet i čekala ga. Prišao mi je s kurcem u erekciji i bez reči uperio je svoj kurac prema mojim ustima. Znala sam što mi je raditi. Prvo sam levom rukom obuhvatila njegova dosta krupna jaja i počela da ih milujem. Nije mogao da dočeka da ga uzmem u usta pa mi ga je ugurao unutra. Lagano sam ga sisala, a jezikom oblizivala glavić. Drhtao je.

Želela sam da mu pružim veliki užitak pa je moje sisanje prešlo u divlje dudlanje tvrdog kurca koji me je već oduševljavao

Naglo je izvadio kurac iz mojih usta i zalio me spermom po sisama. Bila sam mu jako zahvalna na tome. Teško podnosim izlivanje sperme u moja usta. Otišla sam u kupatilo da uklonim partnerovu spermu sa mog telu. Kad sam se vratila u sobu svetla su još bila pojačana.

- Čemu tolika svetla kao da se tucamo na nekoj bini?

- Želim da se divin tvojemu golom telu. Želim da vidim reakciju svakoga tvog mišića kad te trese orgazam, želim te posmatrati kad te jebem - odgovorio je.

Odgovor me je zadovoljio. Znam da su muškarci voajeri i jako vole da posmatraju golu ženu pogotovo za vreme seksa. Nisam tad bila svesna koliko je moja ocena razloga jakog osvetljenja bila tačna. Legla sam na leđa. On mi je stavio jastuk pod guzu da me podigne kako bi svojim kurcem lakše naciljao moju pičku. Glatko je kliznuo u mene i ugurao ga do kraja.

- Aaaah, konačno! - izletelo je iz mojih usta.

Bila sam divno nežno jebana. Osećala sam ne samo njegov glavić pri prodiranju već i sve kvrge njegovog kurca. Nakon nekoliko ulazaka u mene gurnuo ga je do kraja i stao je. Bila sam ispunjena tvrdim kurcem prosečne veličine, a to mi je pružalo veliki užitak. Stisnula sam mu kurac pičkinim mišićima što je izazvalo njegov uzdah. Izvadio ga je iz mene.

- Sad ti dođi gore!

Uzjahala sam ga i nataknula se na kurac koji je strčao u vis kao jarbol. Sad sam došla na svoje. Divlje sam se nabijala na karu. Bio je to jebački galop. On me jedno vreme držao za sise, a onda me uhvatio za kukove i navlačio na kurac. Počela sam da svršavam. Dok je mene tresao orgazam on me naglo odgurnuo od sebe i počela je erupcija sperme iz njegove muškosti. Mrzela sam ga zbog toga, ali znala sam da on zapravo vodi računa o meni kako ne bi ostala u drugom stanju. Opet sam morala u kupatilo. Uzeli smo mali predah i osvežili se sokom. Nadajući se da predstava nije završena rekla sam mu:

- Ti si jako uviđavan muškarac i vidim da vodiš računa o mom zdravlju. Meni je strašno kad ti moraš da se povučeš upravo kad sam na vrhuncu orgazma. To danas nije potrebno, jer sam u delu ciklusa u kojem nisam plodna. Molim te napuni me do kraja da svršim do kraja. Treba mi to jako.

- Žao mi je da to nisam znao. Nadam se da će se ovaj moj još jednom podići i potpuno te zadovoljiti.

- Nemojmo onda žuriti, skupi snagu. Vidim da si ti jako izdržljiv. Želim da me životinjski pojebeš pa makar izgubila svest pri tome.

Tokom predaha pričali smo o njemu i njegovom braku sa ženom njegovih godina. U superlativima je govorio o seksualnim odnosima u braku. Njegova žena bila je uvek spremna na seks i tu nije postavljala nikakve ograde kad se radilo o seksu njih dvoje. Pričao mi je da joj često svršava u usta, da je jebe u guzu i da ona doživljava intenzivne orgazme tokom analnog odnosa. Ona, međutim, nije prihvatala te njegove egzibicionističke sklonosti pa ih je zato zadovoljavao sa drugim partnerkama. Supruga mu naravno nije ništa znala o tome, jer je jebao samo u inostranstvu gde je često putovao zbog posla. U svojoj zemlji bio je uzoran i glumio je vernog supruga. Nadao se da se na taj način neće saznati za te njegove izlete.

Kod mene je situacija bila sasvim drugačija. Od prvog dana veze sa današnjim suprugom on me nagovarao na izazovno odevanje. Za njega grudnjak nije postojao kao odevni predmet i uglavnom ga nisam nosila što je jasno bilo vidljivo barem po slobodnom gibanju grudi tokom hoda. Leti je ta izazovnost bila još naglašenija, jer nosila sam tanke majice bez ičega ispod. Moje nabrekle bradavice jasno su se onda ocrtavale. Za večernje izlaske leti na moru nagovorio me i na dosta providne i jako kratke haljine ispod kojih sam nosila samo tange u boji kože. Vrlo često smo se jebali na otvorenom kad bi to temperature vazduha to dozvoljavale.

Više puta smo bili otkriveni tokom tih jebačina i gledali su nas oni koji bi slučajno naišli. U najvećem broju slučajeva ti neznanci su uživali u pogledu na potpuno goli par u transu parenja

Bilo je svega nekoliko neugodnih situacija koje smo brzo zaboravili i nastavili bi sa starom praksom. Još sam naglasila da me je moj muž nagovorio na nudizam i da jako uživam da izlažem golo telo suncu, a posebni užitak je kada u moru plivam gola. Pogledi muškaraca na plaži mi uopšte ne smetaju, čak mogu reći da nekad ovlažim kad vidim koliko žele da me pojebu.

Bili su već rani jutarnji sati i počelo je da sviće. Poželio je još jednu egzibicionističku jebačinu, ovaj put na balkonu. Iako je već bilo dosta dnevnog svetla nadali smo se da većina ljudi još spava i da to možemo učiniti bez a da izazovemo neki skandal. Izašli smo na dosta veliki balkon koji je imao metalnu ogradu. Ograda je bila visine oko metar tako da se kroz nju sve videlo. To međutim nije bilo preprekom da se prepustimo našim strastima. Zagrlili smo se i ljubili, ja sam ga uhvatila za već tvrdi kurac, a on mi je gnječio guzu. To je jako voleo da radi, bio je, izgleda, opčinjen mojom guzom koja mi je i pre donosila većinu uspeha kod muškaraca.

Bila sam skroz mokra i spremna za prodiranje, a i on je sve teže podnosio moje drkanje njegovog kurca. Gurnuo me je prema spoljnoj ogradi, tražio da se nagnem preko nje tako da mi grudi više slobodno izvan balkona i polako je ušao u mene odostraga. Bio je to fantastičan osećaj osetiti prodiranje kurva, a pred sobom imati panoramu grada. Lagano me je jebao, a ja sam sve glasnije uzdisala. Na balkonu susedne sobe pojavila se jedna mlađa žena u kratkoj spavaćici. Videlo se da nema ništa ispod, jer su se jasno mogle videti poveće sise kao i dlake iznad pičke, nije bila obrijana.

Nije se brinula što izlaže svoju golotinju, već je samo zapalila cigaretu i okrenula se prema nama kako bi gledala kako se jebemo. Iako sam je primetila nisam ništa rekla svojem partneru. Ne znam da li ju je i on video, ali mi smo nastavili da uživamo u njenom parenju ovaj put pred publikom. Njeno prisustvo me je jako uzbuđivalo i ubrzo sam svršila uz dosta jak krik. To ne podstaklo i mog partnera da se isprazni u mene uz duboko disanje. Kad smo se moj ljubavnik i ja razdvojili onako goli uputili smo pogled prema našoj polugoloj komšinici koja je gledala naš odnos.

- Bili ste divni. Nadam se da se ne ljutite što sam vas gledala. Bio je to pravi užitak - obratila nam se.

- Pa kad smo se upustili u seks na balkonu mogli smo očekivati da bi nas neko mogao videti. Zapravo mogućnost da budemo gledani u intimnom odnosu je zapravo dodatno uzbuđenje za nas i uživamo u tome.

- Bila sam iznenađena kad sam vas videla. Mislila sam da ćete prekinuti kad me primetite. Videla sam da je gospođa bila svesna da vas gledam. Bila sam oduševljena kad ste nastavili i priuštili mi divnu predstavu. Volela bi da ja mogu mog partnera nagovorim na tako nešto. On se boji da će nas videti neki manijaci i da će nas povrediti.

- Vaš partner je u tom delu u pravu. To se može dogoditi ako imate seks na otvorenom prostoru, ovde u hotelu je to ipak malo verovatno, osim možda da nekoga to zasmeta pa da alarmira recepciju.

- Želim vam još puno tako lepog seksa na otvorenom i da vas gledaju oni koji znaju da uživaju u tome. Sad vas pozdravljam.

- Pozdrav i Vama i da znate da ste nam povećali užitak.

Vratili smo se u sobu, ja sam se istuširala i sredila i moj ljubavnik me je ispratio do ulaza hotela gde me čekao taksi koji me odvezao kući. Muž je još debelo spavao kad sam stigla. Svukla sam se i tiho uvukla u krevet. Ujutro sam mužu rekla što se sve dešavalo prethodne noći. Napalio se i imali smo brzinski seks pre odlaska na posao. Sledeći dan sam na poslu prisustvovala sastanku na kojem je bio i moj noćašnji ljubavnik. Nismo uopšte komunicirali tako da nije moglo da se nasluti što se sve događalo prošle noći. Možda su samo dvojica kolega iz firme, koji su bili na večeri i u noćnom klubu moglo posumnjati u nešto, ali za te sumnje nisu imali ništa konkretno.

Nakon nekoliko dana stigao mi je mejl od poslovnog partnera koji je bio kod nas u poseti. Stresla sam se kad sam pročitala mejl. Rekao je da me je obavestio da voli egzibicionistički seks i da voli da ga neko gleda kad se tuca s nekom ženom. S obzirom na to, on je dao da se snima naš doživljaj od pred nekoliko dana i poslao mi je link sa kog mogu da skinem snimak. Ko je snimao, nemam pojma. Ja nisam nikoga primetila, a on nije. Snimaka je trajo oko jedan sat i na njemu je bilo sve, od pipanja na večeri do egzibicionizma u noćnom klubu i svih jebačina uključujući i razgovor s gospođom iz susedne sobe. Skinula sam snimak, naravno, ali nisam ga pogledala u kancelariji. U mejlu je još napisao da je snimak za njega da se seti lepih trenutaka koje sam mu pružila i da će ga pokazati samo najbliskijim prijateljima, kad se nađu na druženju, i koji su takođe pokazivali svoje intimne snimke.

Kod kuće sam na brzinu pogledala samo nekoliko scena preskačući veći deo. Kvalitet je bila izvrsan. Videlo se sve do detalja, pipanje, pušenje, jebanje, baš sve. Mužu sam odmah rekla za snimak. Želeo je odmah da ga pogleda. Već posle nekoliko minuta videla sam da mu se kurac digao. Kad je film završio rekao je:

- Fantastična si. Kako samo dobro izgledaš kad si gola, a posebno kad dobijaš kurac u pičku. Ja to nisam nikad primetio kad smo se jebali. Ma prava si jebačica. Ovako dobar porno film još nisam gledao. Znaš da mi je drago da je to sve snimljeno, a nadajmo se da neće doći u pogrešne ruke. Mislim da se tvom ljubavniku može verovati.

Bio je u pravu. Snimak nikad nije obelodanjen niti smo čuli da neko zna za njegovo postojanje. Naravno moguće je da se negde može videti, ali mi to ne znamo, a pretraživanje Interneta nije nam pokazalo da je negde objavljena. Nakon nekoliko godina, kad smo se spremali na more muž mi je rekao:

- Čuj, nedaleko od mesta na moru u kojem ćemo letovati ima jedan klub gde se u kasnim noćnim satima prikazuju amaterski porno filmovi gostiju kluba. Šta misliš da ponesemo onaj snimak pa ako se odlučimo…

- Kako ti želiš. Ako misliš da je to OK nemam ništa protiv.

PROČITAJTE JOŠ

Kragujevčanin skočio kroz prozor suda: Priveden zbog ranijeg prekršaja

DANAS JE MALI BOŽIĆ! SRBI slave SVETOG VASILIJA VELIKOG, a ovo su običaji o ovom danu!

EGIPAT SE NAORUŽAVA: U toku pregovori sa Nemačkom

Napravio je skraćenu verziju filma od oko 15 minuta u kojoj su bile sve najpikantnije scene, ali i one gde se ja vidim u svojemu najboljem izdanju. Otišli smo u taj klub. Bilo je OK društvo. Dame su možda bile golišavije odevene nego na drugim mestima. Mislim da ni jedna nije nosila grudnjak, a tange su bile jasno vidljive. Kod nekih ni uz najveće naprezanje nisam videla tange, valjda su bile bez ičega dole, guza se videla, ali kako sve imaju obrijane pice napred se nije moglo ništa nazreti. Nasuprot tome grudi su bile potpuno izložene pogledima kod većine žena. Znajući šta se sprema ovlažila sam se nenormalno, bila sam napaljena kao neka šiparica. Muž mi je rekao da ga jako pale ove golišave žene i da mu se digao. Jedva je čekao da svi vide kako je bila jebana njegova žena.

Kad su počeli da puštaju amaterske filmove bili su to uglavnom jadna izdanja. Videla se penetracija, pušenje, lizanje i čuli su se uzdasi. Nije bilo nikakve radnje. Naš snimak je izazvao veliku pažnju, jer pokazali smo zavođenje ozbiljne žene i njeno divlje nasađivanje na kurac ili pak guženje na balkonu. Snimak je bio sasvim jasan i sve se je videlo. Čuli su se uzdasi kod nekih scena, a na kraju zaorio se aplauz. Čuli su se komentari tipa, "to je jebačina". Zbog diskrecije vlasnici kluba nikad ne otkrivaju čiji je snimak, jedino se neki akteri filmskog seksa mogu prepoznati među posetiocima kluba. Uzbuđivala me mogućnost da me neko prepozna kao aktera u seksu. Kako se u našem slučaju nismo jebali ja i moja žena, mislimo da nas nisu povezali sa snimkom. Ako jesu onda to nisu pokazali. Neki su pogledom po publici pokušali da otkriju ko je glavna jebačica.

Javno pokazivanje seksa moje žene za nju gotovo nepoznatim muškarcem napalilo nas je oboje. Nismo mogli dočekati da stignemo u hotel. Muž je skrenuo na neki sporedni put. Izašli smo iz auta i bez da smo prozborili i jednu reč skinuli smo se goli. Sagnula sam se i uzela njegov kurac u usta. Bio je divan i napet. Muž je uzeo ćebe iz auta i prostro je po haubi automobila. Legla sam na ćebe i jedva čekala da ga osetim u sebi. Sasvim slobodno i žestoko smo se jebali. Dali smo im oduška. Seks je bio jako glasan, ali nije bilo šanse da neko čuje. Iscrpljeni nakon svršavanja vratili smo se u hotel.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti