18°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: happybsc

DRAGA, PODAJ SE OVOM MUČENIKU Dohvatila je mog prijatelja, a ja sam uzvratio na njegovom ženi

Ja i moja supruga smo zajedno više od 15 godina, od toga u braku skoro 5. Iako je prekoračila tridesetu te pored činjenice da smo toliko dugo zajedno, nikada nam nije u krevetu bolje bilo nego što nam je trenutno. Toliko uživam u njenom pušenju, u dominantnom nabijanju kurca u njenu pičkicu koje ne mogu da se zasitim kao da jebem najzgodniju misicu ili neku porno zvezdu, ali nije uvek bilo tako. Upali smo i mi bili u fazu kad je seks postao rutina, bez obzira koliko zgodna bila, nije bilo više te čari dok nisam otkrio šta nas loži.

Nikada mi to nije rečima rekla ali mi njena mačkica sve sama kaže - obožava i neverovatno se napali kada u krevetu od nje napravim svoju malu poslušnu kujicu. To pušenje i nabijanje mog kurca u svoje grlo do kraja dok kleči ispred mene i sluša kako joj se obraćam kao jeftinoj droljici koja je stvorena samo za moj kurac, to želi svaki muškarac. Taj užitak kada je uhvatim za njenu dugu crnu kosu, čvrsto je držim na par centimetara od nabreklog kurca ne dajući joj ni da ga jezikom dirne dok stenje i moli da je jebem u usta, uveliko mastubirajući i trljajući svoju pičkicu, prvo po klitorisu, pa zatim jedan prstić, pa onda drugi. Oči i usta širom otvorena, gleda u moj glavić i moli me:

- Daj mi da ga pušim još, molim te!

- Šta hoćeš droljo mala, nisam te čuo?

- Hoću tvoj kurac! Daj mi ga! 

– Kurac hoćeš, je li?

- Daaaaa - ponovo pokušava da ga dohvati ustima, kratki moj trzaj nazad za njenu kosu joj to ne dozvoljava. 

- Kaži mi, jesi li ti moja mala droljica, mogu li da radim sa tebe šta želim?

Polako joj glavićem prelazim preko usta dok me u transu gleda. Promenila je ruku, sada levom razvaljuje svoju mačkicu.

- Da, jebi me, u usta, u pičku, u guzu, razvali me svojim kurcem.

- OK, zini kujo!

Odmah je poslušala, divljački joj ga nabijam par puta i onda mi je dosta, podižem je, bacam preko naslonjača fotelje i bez problema ulazim do kraja, povlačeći joj kosu umazad i dok je tako jebem. Šapućem joj na uvo da je najbolja, da samo nju volim, da uživam sa njom i da je najbolja na svetu. Dina, moja žena, imali smo još od detinjstva tu drugaricu. Vatrena mala plavuša, jedna od onih koje plene pažnju i poglede gde god se pojave. Ema se udala za momka starijeg od sebe nekoliko godina i upali su bili u istu krizu u krevetu, ali za razliku od nas, nisu znali pomoći.

Ema je inače imala burnu mladost, bilo je tu svega, od veza i vezica do nekih priča o grupnjacima i da su se na derneku jednom trojica na njoj celu noc ređala. Gde ima dima ima i vatre, udala se u drugi grad za čoveka koji ju je gledao kao sveticu, ali tu je i bio problem. Muž joj je bio stvarno frajer, barem se tako predstavljao okolini, ali iz razgovora koje sam pročitao na čatu između moje žene i nje, otvoreno joj se žalila da je pojebe jednom mesečno, i to bez strasti, da je stalno ispituje o njenoj prošlosti kada god nešto načuje. Tera je da mu se ispoveda i za šta jeste i za šta nije i što je njoj čudno, jedino tad se napali i jedino nakon toga imaju strastven seks.

Posle toga mi je sve jasno bilo o kakvom se tipu radi i tada sam počeo da kujem plan. Počeo sam prilikom našeg seksa da maštam naglas o tome kako mi Dina i Ema zajedno puše kurac, kako ona gleda dok joj pred njenim očima razvaljujem najbolju prijateljicu jer njen dragi za to nije u stanju. Ćutanje je bilo znak odobrenja, kao i uvek - uživala je.

Došlo je leto i pozvali su nas u subotu veče da posedimo kod njih, ali ovo veče će biti drugačije. Nakon par čaša vina ja i Dina smo počeli da se mazimo pred njima, slušajući Emu kako priča o nekim nebitnim stvarima praveći se da je sve OK, a nije bilo. Alen je, kako je koji gutljaj vina ispijao, sve više buljio u dekolte moje drage, šapnuo sam joj na uvo:

- Mislim dušo da bi te on večeras razvalio od kurca koliko se napalio na te tvoje sise. 

- Daj glupane - odgurnula me uz svoj zavodnički osmeh.

Ema je shvatila koliko je sati.

- Halo vas doje, eno vam naš bračni krevet, nemojte mi se ovde vaćariti, nama ionako ničemu ne služi.

Alena je to isprovociralo i odbrusi joj:

- Da se ti imalo potrudiš kao Dina služio bi. 

Pre nego je eskalirala svađa ućutkao sam ih.

- Koji je vaš problem?

- Alene, druže, malo više samopouzdanja ti ne bi škodilo. Šta tebi fali svega ti, imaš prezgodnu ženu i mnogi ti zavide, kakvi te kompleksi pucaju?

Iznendio se što sam bio tako direktan.

- A i ti Ema, prestani da glumiš sveticu, barem ne pred nama, barem sa njim. 

- Lako je tebi da pričaš, ti pored sebe imaš ženu koja zna sa muškarcem.

Nasmejao sam mu se. 

- Misliš?

- Da - odgovori mi.

Nasmešio sam se.

- OK, video sam kako ti se kurac dizao dok si buljio u nju.

- Ne, nije tačno ja!

- Šta ti? Hoćeš da kažeš da ne bi voleo da je pojebeš, ne bi ti se digao na ove sise? 

Dok sam to govorio, raskopčao sam košulju moje žene koja je prihvatila igru, kao i uvek.

- Dina, idi molim te proveri diže li mu se na tebe, ako se diže, znaš šta ti je činiti.

Pogledala je u Emu koja je sedela skamenjena, pogledale su se i blago sleganje ramenima je bilo odobravanje da moja ženica četvoronoške priđe Alenu i polako mu svuče trenerku i bokserice. Međutim kurac mu je bio spušten, Dina se okrenula i pogledala prema meni. 

- Šta čekaš, nije ti prvi put, hajde.

Počela je da ga drka i jezikom prelaziti preko glavića, napalio me je taj prizor moje žene sa tuđim kurcem u ustima.

- A ti mala, šta si se skamenila, dolazi ovamo.

Ema je ustala i bez reči me poslušala. Imala je uske helanke na sebi i savršenu guzu.

- Šta je druže, smeta li ti što mi tvoja žena sedi u krilu? Vidiš, ja sam jedan od retkih koji znaju sve šta te zanima o njoj. Da li bi voleo da znaš koliko kuraca je pušila ovim usnicama, koliko ih je svršilo po ovom slatkom licu?

Dok sam mu to govorio prelazio sam svojom rukom preko njenih usana, jezikom je dodirnula vrh mojih prstiju dok je gledala u svog muža kojem su se na licu pomešali ljutnja i napaljenost. Kurac mu je bio već poprilično krut, nežno je držao moju ženu za glavu, opet nije shvatio igru.

- Zapamti ovo druže, naše žene su svetice van spavaće sobe, kontaš? 

Kurac mu se polako počeo dizati dok je gledao svoju ženu kako uzdiše dok joj je moja ruka kliznula u međunožje. 

- Alene, doveo sam ti nabolju pušačicu kurca u gradu u kuću i ti je maziš po glavi?

Nije mu puno trebalo da svrši. Par trzaja i uzdisaja i bio je kraj.

- Gotov? 

- OK, vidiš li ljubavi, muž te prevario na tvoje oči, šta predlažeš da uradimo, kako da mu vratimo?

Ema je pogledala prema Dini, poljubile su se i to me je dodatno napalilo. Dina ju je navodila, znala je kako volim. Kleknule su ispred mene ljubeći se. Izvadio sam svoj nabrekli kurac i rekao ženi:

- Hajde draga, pokaži ovoj maloj kujici kako se puši kurac. 

Uzela ga je odmah do kraja dok je Ema gledala sa poluotvorenim ustima dirajući svoje grudi. Uhhh! Crnka i plavuša zajedno. 

- Mmmm, hajde mala, pokaži šta znaš.

Izvadio sam ga iz ženinih usta i stavio Emi. Imala je manja usta ali stvorena za pušenje. Nije znala da ga uzme celog ali nisam popuštao.

- Ajde kurvo puši ga, uhhh Alene kako mi ga tvoja žena dobro puši.

Alen je gledao tu scenu drkajući svoj mali kurac. 

- Sviđa li ti se ovo druže? Jebi je - samo je progovorio.

- Može li glasnije, nisam te čuo.

- Jebi tu malu kurvicu od moje žene. Uhhh kako je dobro razvaljuješ, znao sam da je droljica.

Podigao sam Emu za kosu, podigao na noge i okrenuo njenu glavu njegovom kurcu. Uzela ga je u usta i počela divljački pušiti dok sam je sa leđa nabijao. Dina je pohotno to posmatrala sedeći na podu i gledajući me u oči.

- Đubre jedno, eto ti je konačno na kurcu, jesam li najbolja žena na svetu?

- Jesi ljubavi.

Bio sam pri kraju, kao i Alen.

- Da slučajno nisi u nju svršio!

Čim je to izgovorila, mlaz je krenuo, spremno ga je dočekala i usisala sa njega sve sokove iz Emine mačkice, kao i spermu koja je šikljala iz mog kurca. Razišli smo se nakon toga, kada smo došli kući ponovo smo nas dvoje vodili ljubav, čini mi se još strastvenije. Nas 4 smo sada postali još prisniji, Ema se hvali da im je seks postao fenomenalan posle one noći, Alen je otkrio da ga loži da gleda svoju ženu sa drugim muškarcom, a ja uživam barem jednom mesečno sa svojom ženom i našom drugaricom kojoj smo spasili brak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti