17°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: happybsc

MALO U MORU, MALO MEĐU ČARŠAVIMA Egzotična devojka, željna svega, padala je u trans!

Maju sam upoznao prošlog leta na moru. Radila je kao animatorka u jednom kampu, a ja kao konobar. Upoznali smo se slučajno, kad je došla na užinu. U suštini, nisam to ni znao, bila je smeštena u istom objektu za personal kao i ja, ali eto nismo se videli. Imala je 21 godinu i studirala je kineologiju. Duge plave kose, zelenih očiju i stalno nasmejana. Telo je bilo sportski razvijeno, a bujne sise, malo veća trojka, zvale su na milovanje, pa mi nije bilo jasno kako mi je promakla do sada. Malo smo pričali dok je čekala ručak, pa sam je pozvao na piće kasnije. Rekla je da će navratiti kasnije.

Narednih dana smo se viđali i na poslu i kasnije u zgradi gde smo bili smešteni. Malo pomalo i ona bi navratila do mene u sobu ili ja do nje, pa smo uskoro krenuli i sa nekim milovanjima i ljubljenjem, ali ni blizu seksu. Sve dok nismo jedan dan, a oboje smo bili slobodni, završili na kupanju. Bilo je tu još nekoliko kolega, ali smo mi bili sami. Uz uobičajeno kupanje i zadirkivanje u vodi iznenada mi je prišla od ispod, s leđa. Nisam video kad je zaronila, ali me je uhvatila za kurac preko kupaćih, izronila ispred mene i strastveno poljubila. Zagrlio sam je i jednom rukom krenuo između njenih nogu koje je raširila i odmaknuo sam kupaće i ušao prstima u njenu pičkicu. Kad je osjetila prste u njoj stisla mi je kurac još jače i još me žešće poljubila, pa prošaptala:

- Želim tvoj tvrdi kurac u sebi i da me jebeš jako.

Poveo sam je malo dalje od glavne plaže i ušli smo u plićak gde sam mogao da stojim i povukao je na sebe. Osećao sam njene napete bradavice na svojim grudima, a ja sam samo povukao svoje kupaće na niže, privukao je, odmaknuo njene gaćice, namestio glavić i gurnuo ga u njenu pičkicu. Zastenjala je, a onda zabila svoje zube u moje rame kad je ušao do kraja kako bi prikrila vrisak. Skoro sam ja vrisnuo od bola. Taj seks nije dugo trajao. Trebalo nam je svega tri minute da oboje svršimo. Špricao sam vrelo seme duboko u nju, dok je ona zabijala svoje nokte u moja ramena i vrat. Uz to se njena pičkica tako stisla da nisam mogao nikuda. Čekali smo tako da se smirimo neko vreme, a onda je i njena pičkica pustila moj kurac, pa me poljubila suznih očiju, ali širokog osmeha.

Izašli smo napolje, malo se osušili i otišli nazad. Odmah smo otišli kod nje, pošto je bila sama, a ja sam znao da mi je cimer u sobi. Čim smo ušli skinuli smo se goli i bacili na krevet. Nakon malo ljubakanja spustio sam se među njene noge i počeo da joj ližem slanu i obrijanu pičkicu. Još su se osećali tragovi moje sperme na njoj, ali nije mi smetalo. Lizao sam ju kao lud dok me nije zaustavila jer je i ona htela moj kurac, pa smo završili u pozi 69. Dobro mi je obrađivala kurac i jaja koji je stajao kao jarbol. Ja sam joj lizao pičkicu, sisao klit i malo obradio šupčić koji je bio taman. Kad sam joj gurnuo prst u njega samo je zamumljala sa kurcem u svojim ustima, a malo je i guzom zamrdala.

Nakon nekoliko minuta lizanja mog kurca podigla se sa mene, okrenula i sela na njega, spustivši se odmah do jaja na njega. Zatvorila je oči kao u transu i vratela kukovima i guzom, pa onda krenula sa nabijanjem. Dizala je pičkicu tako visoko da sam mislio da će kurac ispasti iz nje, ali nije. Ubrzo je ponovo svršila, ali nije prestajala sa nabijanjem, jedino je malo usporila, a onda opet počela da vrti kukovima i stiska kurac svojom pičkicom kao da ga muze. I to je dalo rezultat, jer sam uskoro opet punio njenu pičkicu svojim vrelim semenom. Trljala je grudi dok sam špricao u nju, a onda se bacila na mene i nastavili smo da se ljubimo, ali nije puštala da mi kurac napusti njenu pičkicu. Stalno ga je stezala i mrdala kukovima kako bi ostao tvrd. Nakon par minuta, pri čemu je kurac ostao tvrd, samo je rekla:

- Hoću ga u guzi...

Onda je sišla sa mene, pa se legla na stomak, s ja se smestio iza nje, razmakao joj noge i guzove, pa počeo da joj ližem šupak. Mumljala je zadovoljno, a onda sam malo gurnuo kurac u rupu niže, provukao ga dva-tri puta i namestio na ulaz u guzu i krenuo. Išlo je polako i teže od očekivanog, ali uskoro sam ugurao glavić, pa krenuo sa jebanjem. Nije stalo više od pola kurca u nju, ali nije ni trebao. Uživao sam u osećaju uske rupe koju sam bušio.  Maja je stiskala čaršav ispod sebe i jecala tiho kad bih ga malo jače zabio, ali uskoro se jako stresla u orgazmu koji je doživela. Osećao sam kako joj se sfinkter stišće i opušta oko mog kurca, a kad se smirila nastavio sam sa jebanjem i nakon desetak minuta sam i ja napokon svršio u njenu guzu.

Izvalili smo se i onako oznojani gledali jedno drugo sa osmehom koji je označavao kraj dugog iščekivanja. Poljubila me i zagrlila, a ja uzvratio. Od tada nije prošao dan da se nismo pojebali. Sve dok se nije morala vratiti natrag na faks. Ja sam ostao još mesec dana na moru dok se nisam vratio kući. Odmah smo se pojebali jer je bilo previše toga u mojim jajima i u njenoj pičkici što nije moglo više čekati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti