21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

NEŽNI OBDARENI DIV Imao je aždaju među nogama, a prvo je podmazao moju pohotnicu

Već godinama me privlači jedna te ista maštarija. Svaki put kad se približe praznici i lik Deda mraza počinje da se pojavljuje na svakom koraku, poželim da me odvede u najudaljenije krajeve strasti. Sanjam ga svake noći, često puta i preko dana. Njegova markantna pojava, visokog muškarca napetih mišića, u nezaobilaznom crvenom kostimu, daje mojoj pičkici znak i ona sva uzdrhti. Gledam ga kako se oblači u omanjoj sobici neke prodavnice. Gaćice urezane u meso s nabreklim penisom, napeta guza i dlakave grudi. Ogroman je, snažan i podseća na Herkula. Oblači pantalone i oko struka povezuje jastučić, kako bi stvorio utisak stomaka kojeg u stvarnosti nema. Pojavu dobroćudnog dedice zaokružuje veštačkom bradom i brkovima. Kad natakne na glavu kapu postaje lik mog detinjstva.

Gledam ga dok mu deca sedaju u krilo i poželim da sednem na njegov nabrekli kurac. Moja želja raste i uvlačim se u sobicu neprimetno. Čučim iza stolice uzdrhtala i čekam ga. Ulazi, onakav snažan i baca bradu s brkovima na krevet. Okreće se i ugleda me. Bez reči ustajem i grlim ga oko vrata. Izgleda da prvi tren misli kako sam odrasla obožavateljka i prihvata me u zagrljaj. Podižem se na prste i pronalazim njegove usne. Ljubim ga nežno i on uzvraća. Ne mogu se obuzdati, pa guram jezik u njegova usta, dok mi ruka pipa njegova jaja. Iznenađen je, ali ne i odbojan. Skida lažni stomak i podigne me u vazduh, dok ga nogama obuhvatam oko struka, njegova ruka ulazi pod moju haljinu. Duž čitavog lica pojavi mu se smešak. Nemam gaćice.

VESTI KOJE SU OBELEŽILE DAN

STIPENDIJA ZA MALU DARU! Dodik pomaže glavnoj glumici iz filma o Jasenovcu

Saslušana Dijana Hrkalović!

NAGLI SKOK! Danas 3.469 novozaraženih od korone

NIKOLA SARKOZI OSUĐEN!

MUŠKARAC PREMINUO ISPRED KOVID AMBULANTE! Srušio se pred ulazom, Hitna pomoć nije mogla da mu pomogne

Jezici nam se spajaju u ludom ritmu. Spušta pantalone i ostaje u gaćicama, osećam na svojoj pički njegov napeti kurac. Rukama odbacujem haljinu i bradavice uplićem u njegove dlake na grudima. Strast nas obuzima. On uspeva da spusti gaćice i svojim ogromnim rukama istražuje moju pičkicu. Podiže me i spušta na ogroman kurac, dok mu kapa još uvek stoji na glavi. Znoj mu rosi čelo dok me lakoćom nabija jezikom tražeći moje bradavice. Guram glavu u njegovu dugu kosu, koja proviruje ispod crvene kape i pokušavam da utišam stenjanje. Odjednom, baca me na krevet i izvlači kurac iz mene. Spušta se i zarine jezik u moju pičkicu. Ogroman je, jednim lizom obuhvata čitave usmine. Drhtim i bacam se pod njim takvom snagom da mora da me zadrži rukama.

Vrhunski pojebana opuštam se pod njim, ali on tek sada ponovno gurne svoj nabrekli kurac. Dok kleči onako ogroman i nabija se u mene, želim da sisam njegove tamne bradavice. Hvatama ih prstima i gnječim. Dok svršava, vrtim kukovima i želim da ga zadržim u sebi. Iscrpljen, legne kraj mene, ali ja moram da ga osetim. Spuštam se i usisam njegovu još uvek ogromnu batinu u usta. Širim usne do krajnjih granica i osećam njegovo pulsiranje. Raste u mojim usnama i znam da mu to odgovara. Nastavljam da ga uvlačim, a tada i rukama povlačim gore-dole. Ponovno je u potpunosti spreman. Osećam miris seksa, moje uspaljenosti i sperme. Goli i zagrljeni sigurno izgledamo smešno. On onako velik, a ja tako sićušna. 

Stežem ga sve jače u zagrljaj. Prstima mi nežno prelazi preko usnica i jezikom miluje vrat. Nežnost kojom me obasipa je neverovatna. Lagano mi kruži prstima po nabreklom stomaku i spušta ih na mokre dlačice. Hvata moj uzdrhtali klitoris i gnječi ga laganim pritiskom. Odjednom me okreće na stomak i podiže moju guzu, klečim na krevetu, guzice uperene u njegovo lice.

Kurcem mi povlači po brazdi između belih polutki. Vrtim kukovima i pružam ruku, želeći ga uvesti u sebe

Ne mogu ga dohvatiti. Vešto izbegava moje napore i dalje potežući svoju batinu po meni. Bradavice mi udaraju u grubo kreveta i začudo, to mi odgovara. Potpuno nenadano zabija se u mene. Udarci su toliko siloviti da ulažem svu preostalu snagu kako bih se zadržala u istom položaju. Znoj mi se cedi niz čelo. U sobi je tišina, čuje se samo stenjanje i šljapkanje njegovog kurca u mojoj potpuno mokroj pici.

Osećam da je blizu vrhunca i on ga izvlači iz mene. Spuštam ruku i ponovno ga želim u sebi. Gurne ga nežno i polaganim pokretima počne da se nabijam. Brojim: dva duga, jedan kratki… dva kratka, jedan dugi… izliva se u mene. Po unutrašnjoj strani butina cedi mi se sperma pomešana s mojoj lepljivom tekućinom, mojom sluzi. Kurac isklizne iz mene, ali ja se ne pomeram. Vrtim i dalje kukovima, želeći daa produžim taj predivan osećaj. Spuštam ruke na pičku i milujem je. Mokrim dlanovima hvatan dojke i sisem prste na rukama. Prilazi mi i okreće me. Ležim raskrečenih nogu. Odjednom, postavi se iznad mene i kurcem mi pritisne Venerin brežuljčić. Spušta usne i pronalazi moj jezik. Ljubimo se srećni i opušteni, zadovoljni i umorni.

Izvlačim se ispod njega i okrećem ga na leđa. Uživam gledajući ga golog. Kurac mu i mlohav izgleda fascinantno. Milujem ga po čitavom telu. Leži nepomično sklopljenih očiju. Ne mogu da se suzdržim i legnem na njega. Grli me svojim ogromnim rukama, a ja spuštam glavu na njegovo rame. Miluje me kao da sam usnulo dete i to mi neverojatno godi. Ljubim ga i zaspim opijena najlepšim događajem koji mi se mogao ostvariti.

Nakon takvog maštanja postajem uspaljena i moram se zadovoljiti prstima. Klitoris trljam takvom snagom da osećam navalu vrućine u usminama i kao da će mi pička eksplodirati. Svršavam u trenu. Orgazam je kratak, ali intenzivan. Ponekad po telu povlačim krznenim kaputom ili ga smestim pod sebe i trljam svoju picu po oštrim dlakama. Kaput je topao, a ja zamišljam kako mi po telu prelazi prava muškarčina s bradom i brkovima. Ne znam otkud tolika fasciniranost osobama koje su obrasle dlakama, ali beskrajno uživam u laganom pikanju oštrih dlačica. Dok mi jezik oblizuje klitoris brada mi trlja usmine i osećaj je neverovatan.

Obožavam kostimirane ljude i napetost otkrivanja. Kako je kod nas običaj da iza pola noći na svadbu dolaze maškare, u hotelu se obavezno uzima soba u kojoj one mogu da se pripreme. Kao kuma, imala sam zadatak da pazim da sve prođe u najboljem redu. Dok sam proveravala sobu za mladence na vratima se pojavio lik srednjovekovnog princa. Pripijene gaćice, a na kurcu nakurnjak koji je odavao popriličnu obdarenost. Zaogrnut kratkom pelerinom, perike s ogromnim uvojcima, brčićima zavinutim prema gore, te tamnim monoklom na jednom oku.

- Gde mogu da popravim šminku? – pitao je dubokim, promuklim glasom.

Odvela sam ga u sobu rezervisanu za maškare. Nagnuo se pred ogledalo i popravljao periku, a ja nisam mogla da pomerim oči s napete i predivno oblikovane guze. Nekontrolisano sam, gledajući u njega, počela da milujem svoje dojke. U ogledalu sam uhvatila njegov pogled i znala da me video. Okrenuo se i pitao:

- Može li soba da se zaključa?

Klimnula sam glavom i kao opijena okrenula ključ u bravi.

NE PROPUSTITE

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Stigao novi kontigent Fajzerovih vakcina

Meteorolog Đurić otkrio šta nas čeka do KRAJA MARTA: Pravo proleće, a onda sledi PREOKRET (VIDEO)

Kraj trećeg ili početak četvrtog talasa? Dr Stamenković objašnjava (VIDEO)

SPECIJALNA DONACIJA ZA BiH: Predsednik Vučić sutra u Sarajevu

VEČERAS U ĆIRILICI: Priča smrti koja je obišla svet - JASENOVAC (Happy TV 20.55 časova)

- Nemoj se opirati, samo lezi i miruj - rekao je prigušenim glasom.

Legla sam na krevet i prepustila se. Spustio je usne na moje i poljubac me omamio. Bilo je toliko nežnosti i topline u njemu, da sam uzdrhtala posegnula za njegovim kurcem. Odgurnuo me nežno i ponovio:

- Miruj!

Ležala sam nepomična. Raskopčao mi je košulju i nežno počeo da me miluje po dojkama. Dok je muzika treštala iz dvorane ispod nas, ja sam drhtala opijena. Ruku mi je zavukao ispod suknje i preko najlonki počeo da miluje moju picu. Povukla sam suknju i uspela da skinem gaćice s najlonkama do kolena. Prstima jedne ruke istraživao je moju požudnicu i dok je spuštao glavu među moje noge, ja sam već bila blizu vrhuncu. Gladak i nežan jezik ljubio mi je klitoris, a prsti su se nemilosrdno zabijali u mene. Jebao me prstima, ližući moju uspaljenost i orgazam je vrlo brzo usledio.

Tresla sam se pod njim dok je on i dalje nabijao prste u mene. Polizao je sokove moje pičke i legao do mene. Poljupcem mi je preneo ukuse, a tada gurnuo svoje prste u moja usta. Sisala sam ih uživajući. Imao je tako nežne ruke, poput pravog princa nenaviknutog na rad. Dok sam ustajala s kreveta oblačeći se, rekla sam:

- Bilo je divno, ali ti si ostao kratkih rukava.

- Vidimo se tu u sobi nakon što se maškare preskinu i vrate u salu. Čekaću te.

U iščekivanju jebačine s tako predivno obdarenim frajerom pokušavala sam da otkrijem o kome je reč, ali nije mi uspelo. Jedva sam dočekala da se vrate na zabavu nakon presvlačenja...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti