21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

ŽENICA SE PUSTILA U PROMET Gazio je kolega, a onda sam je tako napunjenu i punu sokova CEPAO

Živimo na zapadu već nekih 12 godina. Moja žena Sanela ima 38 godina, a ja 40 i zajedno smo skoro 17 godina. Inače naš brak je perfektan u pravom smislu i na svakom polju. Naš ljubavni život je uvek bio na zavidnom nivou, ali smo uvek težili za nečim novim, pogotovo ja. Sanela je, inače, crnka kratke kose, veoma bujnih grudi i prelepih nogu. Obožava seks, a naročito uživa u pušenju. To može da radi u neograničenim količinama i nikad joj nije dosta.

Ja opet uživam u njenim čarima na svakom mestu. Uspeo sam da je nagovorim da je prvo slikam golu, pa u akciji, a nakraju je pristala i da snimamo nekoliko naših jebačina. To me je još više popalilo jer sam u tim snimcima mogao da je vidim iz potpuno drugog ugla nego kad se seksamo. I jednom tako sam na internetu nabasao na neke privatne snimke u kojima muževi snimaju žene kako se karaju sa drugim tipovima. Moram priznati i na moje opšte iznenađenje sam se uzbudio na pomisao da neko jebe moju Sanelu, a da ja to sve snimam. Probao sam mesecima da je nekako nagovorim na tako nešto, ali nije išlo. Onda sam joj pokazao par filmova sa interneta i primetio da su joj se svideli i tako su se kola pokrenula.

Ja sam ostavio da izabere koga ona hoće. Rekla je da će to uzeti vremena, ali bogami posle par meseci mi je rekla da joj se sviđa tip s kojim putuje do posla. Kaže i on je oženjen, tako da je diskretan, lepo izgleda i veoma je jednostavan. Moja prva reakcija je bila neverica, pa onda pitanje samome sebi, da li sam normalan, ali želeo sam da ide dalje. Nedugo zatim Sanela je zakazala da se nađu njih dvoje sami u jednom parku na parkingu. Koliko god sam znatiželjan, pustio sam da se sve odigra bez mene. I desilo se Sanela se nacifrala, sećam se i pre nego što je otišla pitala me je jesam li siguran da to hoću da se desi. Rekao sam joj da je moja želja da ih gledam ali za početak neka bude ovako. Tih 45 minuta je bilo kao večnost, a onda je moj mobilni zazvonio.

VESTI DANA

VUČIĆ PREDAO VAKCINE U SARAJEVU: Ovo nisu samo vakcine, ovde je reč o poverenju (VIDEO)

KOČOVIĆ O PORASTU ZARAŽENIH: Naredne dve nedelje su KLJUČNE!

KRAĐA U NOVOM SADU: Biznismenu ukrali više od 26.000 evra iz AUTA pomoću SPECIJALNOG UREĐAJA

- Hej je si li u redu? - pitala je.

- Jesam - rekoh u brzini.- Šta je bilo?

- Bilo je super, popušila sam prvi put kurac nekome drugom i prvi put mi je neko drugi dirao picu dok nisam svršila. Nismo se pojebali, ali biće i to. Nego nadrkaj tu svoju kurčinu dolazim kući za pet minuta pa ću da ti pričam sve.

Kad je dosla bio sam napaljen kao nikad do tada, a i ona je. Sve mi je u detalje pričala dok je drkala i pušila moj kurac. Rekla je kako je njegov kurac manji i tanji od moga ali je veoma lep i sviđa joj se kako mu je prav i kako mu je glavić rumen. Kaže da ga je celog uzimala u usta bez problema do jaja i da ju je to palilo do ludila. I sve to priča dok mi puši i liže jaja.

- Evo ovako sam mu ga drkala, pa sam mu ga ovako pušila samo mi je celi stao u usta. Dirao mi je picu i zavukao dva prsta u nju koja su me dovodila do ludila.

Sve mi je to govorila, gledajući me u oči i drkajući moj kurac koji je dostigao do tada neviđenu veličinu. Kada mi je rekla kako nije baš izdržljiv za pušenje jer je nakon kraćeg vremena počeo da se trza i rekao da dolazi. Pokušao je da ga izvadi iz njenih usta, ali ona mu nije dozvolila. Na te reči i ja sam izgubio pamet. Iz mog kurca je špricnula lavina kao nikada pre toga. Sanela se samo kurvanjski nasmejala i rekla:

- Ovo je drugi kurac da mi svršava u usta u sat vremena.

Posle toga nas seksualni život je doživeo nekakvu revoluciju. Sanela je postala pohotnija i nije se više ustručavala priznati da želi da se tuca sa Tomom i čak je uživala da me pali pričama dok se jebemo. Ali ja sam želeo da to sve vidim mojim očima. Dva, tvrda, kurca. Jednoga dana smo bili ujutro sami, ja sam radio poslepodne, ali Sanela je bila jako nervozna celo to jutro. Nisam imao pojma zašto, ali je stalno pitala kad odlazim na posao i gledala na sat. Ona je ustvari dogovorila jebačinu sa Tomom ali ni ja nisam znao da on dolazi, a on opet nije znao da ću ja biti kući. Pošto je kasnio, Sanela se plašila da ja ne odem na posao i da joj plan propadne. Oko podneva neko pozvoni na vrata i Sanela u dva skoka stiže do njih. Sećam se bio sam na kompjuteru kad je u kuću usao čovek oko 45 godina, moram priznati lepog izgleda. On se zaprepastio kad me je ugledao ali je Sanela brzo smirila stvar upoznavajući nas.

- Ovo je moj muž Željko - rekla je.- A ovo je Tom.

Kad je rekla Tom oko mene se okrenulo, pa to je jebač moje žene, pomislih. I dok smo obojica bili zbunjeni odvela ga je u dnevni boravak dok sam ja skamenjen ostao na kompjuteru. Nisam znao šta da radim da li da idem za njima ili ne. Tamo se ništa nije čulo za oko dva minuta, a za moju znatiželju to je trajalo kao dva sata.

- Željko, možeš li pogledati ručak da ne zagori, molim te - rekla je Sanela napokon.

Znao sam da je to samo fora, jer je ručak završila upravo pre nego je Tom došao, ali da bi došao do kuhinje morao sam proći kroz dnevni boravak. Krenuo sam ni sam svestan šta hoću, a šta neću da vidim.

Scena je bila toliko nesvakidašnja kao na filmu, a opet moja žena i to tu ispred mene na dohvat ruke puši kurac nekom drugom

Tom je ležao na trosedu do pojasa go, dole srozanih farmerki do članaka. Žmureo je i bio u transu. Sanela je cucala između njegovih kolena uzdignute suknje do pojasa i njene prelepe butine su prve upale u moje oči. Pogledi su nam se sreli kad je vrhom svog jezika oblizivala njegov glavić, drkajući mu istovremeno kurac rukom. Kurac mu je stvarno bio tanji od moga, ali stvarno lepog oblika, nadrkan i nabubrio. Već se sav caklio od Sanelinog pušenja. Prošao sam iza njih i seo na stolicu do troseda da imam bolji pogled.

- Jesi li u redu? - pitala me je moja ženica.- Je li ti se sviđa?

- Kako da ne - rekao sam, na šta je ona kao da je jedva čekala na taj odgovor počela usisavati celi Tomov kurac u svoja pohotna usta.

Ne znam ko se više napalio u sledećih nekoliko minuta. Sanela se otkačila do kraja, lizala je je Tomov usijani glavić, pa me je gledala onako kurvanjski u oči.

- To si hteo da vidiš, kako mi neko drugi nabija kurac u usta, jel? - pitala je.- E pa gledaj, sad će da mi svrši u usta, hoćeš li to da vidiš?

Poludeo sam načisto. Kurac me je boleo od nabreknuća, a gaće su mi bile mokre od sokova kao da sam već svršio. Nisam hteo da ga izdrkam do kraja. Želeo sam da je jebem kao nikada pre. I Tom je vidno uživao. Počeo je da stenje, a i kurac mu se vidno propinjao kad god bi izašao iz usta moje žene. Uh kako ga je samo vešto pušila kučka, i što je najjebozovnije, malo, malo me pogleda onim njenim opasnim napaljenim očima. Video sam uživala je maksimalno, a zašto i ne bi. Utom zanosu strasti Sanela je između nabijanja Tomog kurca u svoje grlo počela da mu mesi po jajima. Znajući kako to mene pali, počela je da mu liže jaja gledajući na moju reakciju.

Nije ga pravo ni liznula, Tom se propeo, njegov kurac poskočio u naletu strasti i pre nego što je bljunuo spermu, moja Sanela ga znalački strpa u usta do jaja. Nisam mogao verovati šta se to događa pred mojim očima. Tom se trzao od slasti a mojoj Sanela se višak spreme slivao niz bradu. Ustala je i na moje još veće zaprepaštenje uvalila mu jezik u usta i ljubila ga dobrih dvadesetak sekundi. Još sam bio u transu kad je Tom otišao (žurio je jer je bio na pauzi, to sam kasnije saznao). Moja ženica nije gubila vreme. Znajući da i ja moram uskoro na posao odvela me je u sobu i rekla da hoće da popuši još jedan kurac. Nije me trebalo puno nagovarati.

Posle jedno dve sedmice Tom je ponovo došao i moja draga me je pitala da ja napravim kafu dok mu ona pokaže naš stan. Znao sam šta će da mu pokaže naravno, ali sam otišao da napravim kafu.

- Kafa je spremna - viknuo sam.

Ali iz sobe sam čuo:

- Donesi je ovamo.

Naravno da im nije bilo do kafe baš tada. Očekivao sam da vidim moju ženicu punih usta Tomovog kurca i to me je već palilo dobrano. Međutim scenu koju sam zatekao je bila još bolja. Moja Sanela je raskopčane kućne haljine zajašila potpuno golog Toma na našem bračnom krevetu. Opet su mi u oči prvo upale prekrasne bele butine moje žene koje nikad ne mogu videti u toj lepoti kad je ja jebem. Ovaj ugao je nešto posebno. Sad sam shvatio zašto su svi oni muževi na internetu rekli da vole da samo gledaju svoju dragu kako je drugi obrađuje.

Sa njenih butina oči su mi otišle na nešto sasvim novo. Jasno sam video Tomov kurac kako se namešta da uđe u pičku moje žene

Uvek sam pokušao da zamislim tako nešto da budem spreman, hoću li to moći podneti, hoće li mi odgovarati i slično. Scena je neverovatna, kad gledaš kako drugi kurac ulazi u pičku tvoje vlastite žene. Ma ne, nije bilo nimalo kajanja, naprotiv kada sam video lice moje Sanele, sve mi je bilo jasno. Uživala je. Tom joj je obema rukama gnječio ogromne sise i naizmenično ih sisao i grickao. Moja Sanela je znalački klizala niz njegov kurac gore-dole, nagužena namerno da ja mogu što bolje da vidim. Tu scenu sam video milion puta na porno filmovima, ali verujte mi kad to vidite tu ispred nosa i to s vašom vlastiom ženom, to je nešto totalno drugačije. Pitao sam Toma jeli mu dobro, samo je promumljao nešto kao jeste još uvek sisajući Saneline otečene bradavice. Pitao sam ga da li bi bilo u redu ako ih uslikam, obećavajući da je to samo za kućnu kolekciju. Nije mu baš bilo svejedno ali pristao kad sam mu obećao da njegovo lice neće biti viđeno. Snimio sam do sad najbolje fotke moje Sanele u akciji (nadam se ne i zadnje).

A onda sam primetio da Tom počinje da se grči. Znači istina je što mi je Sanela pričala da on baš ne može dugo da izdrži. I Sanela je došla do orgazma skoro u isto vreme. Slika je bila predivna. Oboje su se grčili u naletima svršavanja, a ja sam buljio u Tomov kurac koji je još uvek ubadao u pičku moje žene. Svršavao je u nju. Video sam jasno kad se i Saneline pičke počela da cedi Tomova sperma niz njegov kurac skroz do jaja. Izludelo me je i nisam mogo dočekati da je i ja pojebem. Uvek sam joj govorio da me pali pomisao na sveže izjebanu pičku. Čim je Tom otišao vratio sam se u sobu. Moja Sanela je ležala gola na leđima uzdignutih nogu, dok je svojim prstima širila pičku.

- Želeo si da vidiš sveže izjebanu pičku svoje žene, je li? - pitala je.

Bio sam u transu.

- Da, i želim još mnogo puta -  rekao sam a da nisam ni bio svestan toga.

- Sviđali ti se kako me je jebao, ha? Hoćeš da me opet jebe?

Meni se ova igra tako dopada, nisam ni znala koliko je dobro kad si me nagovarao sve ove mesece. Sve to je govorila gledajući me pravo u oči i razmazujući Tomovu spermu preko usmina uzbuđene pice, dok joj se višak slivao niz guzu.

- Šta je kuronjo, hoćeš i ti da jebeš, dođi jebi me, jebi me onako kako si oduvek želeo u već izjebanu pičku -  govorila je i dalje drkajući klitoris i gledajući me zacakljanim očima.

- Sad znam da te to pali, možeš me imati kad god hoćeš ovakvu i meni se sviđa da me drugi kara dok ti gledaš, da mi svršava po sisama i ustima. Uh znaš kako me to samo pali. Hajde pojebi me dok je njegova sperma još u meni, molim te.

PROČITAJTE JOŠ

DR MIOLJEVIĆ O PORASTU ZARAŽENIH I POLICIJSKOM ČASU: Za vikend smo imali opomenu, ne možemo da ne preduzmemo ništa (VIDEO)

ČUVAJTE MI SINA: Žena (32) preminula DVA SATA posle abortusa u Leskovcu, naređena OBDUKCIJA

HITNO, PO NALOGU ANE BRNABIĆ: Specijalni tim stiže u Vranje!

Nije mi trebao drugi poziv. Od onog što sam video i sad što sam slušao iz usta vlastite žene sam naprosto poludeo od želje da je jebem. Uterao sam ga do jaja i nikad lakše nije uleteo u nju. Što od sokova prethodne jebačine, što od Tomove sperme, Sanelina pička je bila otvorena kao nikada pre. Bili smo uzbuđeni do granice bola i zato verovatno nije trajalo dugo. Pumpao sam njenu picu kao da mi je to zadnji put, a ona se nameštala i veštim pokretima kukova dolazila u susret svakom mom ubodu. Počela je da vrišti, da priča kao joj se sviđa, kako hoće da je jebemo obojica zajedno, kako hoće da ima oba kurca istovremeno. Molila me je ako može. Rekao sam može da i ja hoću tako nešto i pumpao sam još jače i tada se DESILO. Nikada pre toga nismo doživeli tako nešto i Sanela je bila u šoku za jedno vreme od uzbuđenja, a onda se valjda prepala šta se to ustvari desilo.

Naime svršavala je tako ludo i dugo da je počela da šprica po meni. Znao sam da neke žene to mogu, ali sam uvek mislio da je to retkost i da to na filmovima samo vešto montiraju. Zaprepastilo me je, ali sam bio prijatno iznenađen mojom Sanelom. Ona se za trenutak postidela, ali kad sam joj objasnio da je to kao vrhunac vrhunca za ženu, smirila se. A verovali smo sve ove godine zajedno da smo sve probali i doživeli u seksu.

Znam priča je podugačka, ali verujte mi na reč sve je istina, osim naših imena naravno. Sad je kod nas školski raspust pa su nam deca kući. Tako da nismo u mogućnosti da nastavimo gde smo stali. Čim se ukaže prilika nastavićemo gde smo stali. Sanela ne može da dočeka da je jebemo istovremeno, a bogami i ja sam znatiželjan.

Za sve one parove koji se još dvoume da li da probaju nešto ovako ili ne, rećiću samo jedno: Jedan je život i to vrlo kratak. Uživajte ga dok možete i nećete žaliti. U našem slučaju mi smo otvorili neke sasvim nove horizonte u našem seksualnom životu za koje nismo ni bili svesni da uopšte postoje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti