19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

MLADA SNAŠA U LEKARSKOM SENDVIČU Ma više se nije znalo ko zabada, samo je prštalo

Situacija je bila takva, da je i svekrva morala da živi kod svoje snaje, odnosno sina. Ubrzo se razbolela i smestili su je u gradsku bolnicu. Bolnica se nalazila u blizini trgovačke četvrti u kojoj je snaja imala butik, često je posećivala “Mamicu”, kako joj je tepala…

Kako joj je svekrva bila u poznim godinama, a nije mogao da se nađe uzrok bolesti, kako je i red, konsultovali su i mladog ginekologa. Upravo je on, porodio njenu snaju sarskim rezom i to dva puta u poslednjih dve i po’ godine. I lekar i snaja su bili vrlo zadovoljni zbog uspešne operacije, koja nije ostavila gotovo nikakvog traga na mladoj i lepoj ženi. Ožiljci se gotovo i nisu primećivali. Tako da “havajka” na vrhu kukova i samo dva-tri prsta iznad venerinog brega, i kratka tik iznad grudi, majica na bretele, otkrivale su njen obli stomačić. I, čvrste male grudi, koje su se belasale, čas ispod, čas kroz dubok dekolte, u zavisnosti iz kojeg ugla ste gledali mladu snaju, kada bi se saginjala baveći se oko svoje svekrve. Mladi lekar, predloži svojoj “pacijentkinji”, da posle posete svekrvi, svrati na kratki rutininski pregled, u njegov kabinet. Pokucala je na vrata, i odmah ih otvori nasmejan, i po malo zajapuren lekar.

PROČITAJTE JOŠ

PRVOSTEPENA PRESUDA: Nasmejani ubica Čaba Der osuđen na doživotnu robiju!

PREDLOG GO SNSD-a: Aleksandar Vučić počasni građanin Banjaluke

DEČAK (16) UDARIO AUTOMOBILOM U KUĆU! Hitno prebačen u prokupačku bolnicu

Specijalni sud danas donosi odluku o produženju pritvora za grupu Velje Nevolje

U kabinetu su bili, udobno zavaljeni na trosedu, doktor koji je vodio odeljenje na kojem je ležala njena svekrva, i mlada lekarka, inače njena školska drugarica, i “veza” i za ginekologa i internistu. Pili su viski, i već malo bili pripiti. Školska joj predloži, da im se pridruži, popije piće, pa će je kasnije kolega pregledati. Već joj je prva čaša otvorila oči i stvari je posmatrala drugačije. Doktorka je ispod belog mantila, imala čipkasti ljubičasti veš, koji se nazirao kroz providno, tanko platno i svega tri ili četiri nehajno zakopčanih dugmeta. Baš ta dugmad su pokazivali mesta gde su izgleda lutali prsti mladih lekara. A, njene koleg, su bili veoma mladi i vrlo lepi.

- A, sada, da pregledamo mladu damu! - reče lekar i umestu da povuče paravan koji je odvajao ginikološki ležaj od ostatka prostorije, on ga sklopi tako da su i njena drugarica i drugi lekar mogli sve da vide!

- Prvo da Vam pokažemo, izbliza, moje remek delo. Skinite majicu! - gotovo naredi.

Ona postiđena, pogleda u svoju drugaricu, tražeći zaštitu, ali ju je ona pogledom ohrabrivala. Kako, naravno ispod majice nije imala ništa, ostade do pojasa gola! Lekar joj malo sroza “Havajku”, kako bi se bolje videli ožiljci. Onaj gornji crvenkasti je odavao carski rez od pre dva-tri meseca, ali se donji bliži venerinom bregu, gotovo nije ni video!

- Šta se snebivate, i onako ću Vas pregledati kako dolikuje ginikologu - reče, pa povuče vezicu, na kuku mlade žene i suknja trenutno pade na pod, otkrivajući njeno predivno telo.

Onako, sa šakama kojim je pokrivala svoje sisice, i raspuštenom plavom kosom, ličila je na Brižit Bardo u filmu “I bog stvori ženu”, koji je Vadim režirao petnaestak godina pre njenog rođenja!

- A sada da vidite, ono, zbog čega sam se odlučio na porođaje carskim rezom - pa joj pokaza, na genekološki sto.

Naravno, da se podrazumevalo da skine i taj jedini tekstilčić, na njoj. Uz lekarevu pomoć se pope na ležaj i podiže noge, raširi ih i zglobove stavi u predviđena mesta. Dva mlada lekara i njihova koleginica, ushićeno su se divili lepoti njenog međunožja! Ginikolog uključi ogromni reflektor i usmeri ga tako da se kroz veliku lupu video i najmanji detalj i plavetne dlačice, fazonirane a la čiroki. Od, neskrivenog oduševljenja mladih lekara, počeli su da je podilaze žmarci, a mačkica polako ali sigurno vlaži, zarumene se još više i grudi su joj se nadimale od uzbuđenja. Kada joj je lekar prstima jedne ruke rastvorio gornje usmine, ukaza se poveći klitoris koji je sve više bubrio i već ličio na pasulj tetovac. Svojim kolegama je objašnjavao, da ništa veće od penisa nije, ni ulazilo a ni izlazilo iz njene vagine.

- Ali, ovde ima jedna rupica, u kojoj, po mom skromnom mišljenju ni penis nije ulazio! - reče, pokazujući na anus.

Pominjanje kurca i pičke, makar i na latinskom, dodatno ovlaži njenu vaginu.

- Kolege, oduvek sam želela da poližem jednu dobru pičkicu - reče doktorka, i ne časeći ni čas, saže se i zari joj jezik među usmine.

KOVID 19 U SRBIJI

KON O TRENUTNOJ EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI: Nije dobra, postaje povremeno i KATASTROFALNA!

APEL DR LAĐEVIĆA: Kovid bolnice u Beogradu su skoro POPUNJENE, među pacijentima i oni koji su primili PRVU DOZU vakcine!

DR STANKOVIĆ O VRANJU: Situacija je izuzetno teška!

Mladići, skidoše sve sa sebe, a internista zaskoči svoju koleginicu, pomerivši joj gaćice, jer je mantil bio već zadignut od širine kukova i do balčaka sjuri svoj palamar u njenu vlažnu pičku! Ginekolog priđe svojoj pacijenkinji, molećlivo je gledajući, sa svojom već nadignutom ogromnom kurčinom. Nije želela da je moli, već pruži ruku, malo ga pomazi i povuče prema svojim usnama. Ljubila ga je i lickala, a onda zinula, koliko je mogla i gutala ga je kao udav. Iako je bio natprosečno veliki, pa još i debeo, dobro se snalazio u njenim ustima.

Mlada doktorka, uz krike na njenoj pički, svrši i od siline orgazma se skljoka na pod. Kada se opasuljila, onako klečeći, sprovede kurac interniste, onde gde je ona doskora lizala. Sada ju je internista rokao u pičku, a ginekolog u usta! Doktorka, dobaulja do otomana, i drkajući pičku je komandovala: 

- A sada ROKADAAAA!!!

I ako joj je pičkica bila već ovlažena neslućenim sledom događaja i drugaričinim lizanjem, kao i jebanjem interniste, ipak vrisnu, kada ga joj roknu njen lekar. To iskoristi njegov kolega, i nabi joj se do jaja u njena usta, i svršavajući punio njeno zdrelo. Burno svršavajući, kontrakcijom vagine stade da tako nadražuje mladog lekara, da i njemu pokulja sperma, i lekar, ne znajući, da li se pridržavala upustva o zaštiti od trudnoće, brzo ga izvadi iz njene pičkice i izroka joj se u usta! Naravno da je mlada žena svu spermu od oba lekara, u slast - progutala!

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

ODMOR U GRČKOJ: Tri moguća scenarija za prelazak granice, a jedan bi po osobi koštao 10 evra

VAKCINACIJA ŽIVOTINJA: Devetoro majmuna iz zoo vrta primilo cepivo!

PROGRAM KOVAKS: Prva evropska zemlja dobila vakcine!

“Pacijentkinja” i lekari se umorno skljokaše na sofi, i posegoše svako za svoju času i iskapiše viski koji im je u međuvremenu sipala mlada doktorka njena školska drugarica. Malo su se vaćarili, uzajamno grlili i ljubili, u čemu je naročito prednjačila lekarka, ljubeći svoju drugaricu, duboko joj zavlačeći jezik u grlo, kao da je želela da dosegne još koju kap sperme svojih kolega. Onda su mlade žene, momcima pušili kurčeve, naizmenično se takmičile, koja će čiji palamar više da proguta. Ne malo su bili iznenađeni, što je šampionka bila mlada snaša, koja je do pre neko vreme, negovala i brinula se o svojoj bolesnoj svekrvi koja je ležala u gradskoj bolnici. Kada su se kurčine toliko narajcale da su pretile da će eksplodirati, stadoše da njima kidišu na obe žene.

Doktorka se izmigolji, braneći se da joj je za danas jebačine dosta! Pacijenkinja to jedva dočeka, i sede na kurac interniste, nudeći tako, da joj ginikolog zaposedne nevin šupčić. Lekar, stručno namaza svoj penis, librikacionom kremom, malo ga joj prstima unese u rektum. I pored tih priprema, kada joj ga je nabijao u guzni otvor, mlada žena je kreštala kao kada krmaču kolju. Ipak, ne dade da prekine sa prodiranjem i osvajanjem onog mesta gde niko nije do sada zalazio! Kada su se muda oba lekara našla priklještena jedna o druga, uskladiše pokrete, i ubrzano dovodiše i sebe i mladu damu do orgazma!

Uz krike zadovoljstva su je napunili sa obe srane i ona osetivši špricanje toplog semena u njene dubine, takođe dožive seriju orgazama! Obukla se, rutinski, kao posle svakog pregleda, i izašla, ostavivši mlade lekare i njihovu koleginicu, totalno iscrpljene. Još po jednom je bila na pregledu i kod interniste i kod ginekologa, ali nikada više zajedno. Kada joj je svekrva napustala bolnicu, videla je da dvojica lekara odvlače na rutinsku kontrolu mladu snašu, koja je zajedno sa svojim mužem, došla da poseti svekrvu, njegovu majku, uz napomenu da je sačeka uz “majkicu”, jer će ona brzo završiti sa kontrolnim pregledom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti