19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

LAGANO GA TRLJAŠ, ONA SE ŠIRI I ULAZIŠ! Al si me rasturio, vidi kako je srvena, sva bridi

Lep i sunčan dan spemam se na neku feštu pozvan sam od komšija, novi sam u gradu, stranac poneo sam s sobom flašu pića i krenuo. Polako je palo veće dok sam pronašao kuću, čula se muzika kako trešti, pozdravili smo s nije se potrudio da me upozna s rajom jer su bili već svi u svom štimungu plesalo se i pevalo, opako dobro. Slabo je ko obraćao pažnju na mene jer sam i bio malo stariji od većine. Uglavnom šaroliko društvo.

Parovi su se ljubiili po čoškovima svetlost je bila smanjena, klinci, mislim u sebi i šetkam se s pićem u ruci što je vreme odmicalo atmosfera je bila sve opuštenija a klinci sve raspojasaniji u čošku sam gledao neku performansu gde je neka devojka tipu pušila kurac pred svima, dok su je nagovarali da proguta do jaja ali nije joj išlo pa su je izvidždali, i to joj je nateralo suze na oči, a posle i psovke koje je cedila kroz usta slinava od pokušaja da proguta kurac. Ludnica! Šetao sam dalje i ugledao par koji je divlje plesao. Ona je bila u kratkom miniću, guza za desetku, noge izvajane, gore majica na bretele, male grudi skakale su kao pomanhnitale, dok se ona izvijala u orijentalnom ritmu vrteći kukovima i njišući s svojim malim grudma, a bradavice strče kroz majicu.

Dok je njihala kukovima i izvijala guzovima tip koji je bio s njom hvatao je za kukove i nabijao na svoj kurac koji je bio napet, sve se lepo videlo jer je nosio lagane letnje pantalone. Držeći je za kukove nabijao je na svoj kurac, odnosno imitiro je jebačinu na moje zadovoljstvo, a ona se trljala o njegove napete pantalone s svojom predivnom guzom. Upitao sam prijatelja ko je taj par.

- Ah, ma ona mu je ljubavnica a on je oženjen voli ga. Jebiga ne može bez njega, a izgleda da je tip i dobar jebač! Ha, ha - smejao se moj prijatelj.- Samo bojim se da će biti frka jer ovde je i njegova žena. Ona se zove Danica, mala izgleda opako… Soli kurac! Hajde bre opusti se i uživaj.

PROČITAJTE JOŠ

PRVOSTEPENA PRESUDA: Nasmejani ubica Čaba Der osuđen na doživotnu robiju!

PREDLOG GO SNSD-a: Aleksandar Vučić počasni građanin Banjaluke

DEČAK (16) UDARIO AUTOMOBILOM U KUĆU! Hitno prebačen u prokupačku bolnicu

Specijalni sud danas donosi odluku o produženju pritvora za grupu Velje Nevolje

Upala je od tipa žena i počela je lagano došaptavanje između njih dvoje, a ti si se lagano povukla, gledao sam te, otišla si u čošak gledala ih i nesvjesno rukom se dirala po pički preko svoje lagane haljinice, pukao sam kao dinja dok sam te gledao, neprimjetno si se dirala, a možda i nesvjesno, odjednom si se okrenula i otišla u hodinik….izgubio sam te iz vida. 

Krenuo sam za tobom hodnik prazan ugledao sam svetlost iza jednih vrata, ha kupatilo to je, mala se otišla da se rashladi. Iskušao sam sreću, stisnuo bravu, otvorila su se bez problema. Ili mamiš ili si zaboravila dfa zaključaš vrata, lagano sam izvadio poludignuti kurac iz pantalona držeći ga u ruci i naglo uletio u kupatilo. Prazno! Pogledam desno, iza vrata ti sediš na WC šolji i lagano žuboriš. Čujem kako piškiš, gledaš me otvorenih usta, malo mene malo, moj kurac koji držim u ruci i koji polako raste gledajući tebe spuštenih gačica do članaka i otovorenih usta.

- OOFHH kad je već tako - kažem ja.- Daj mala da ne zjape usta otvorena bez veze, da ja gurnem kurac u njih da malo sisaš kurac.

Ne progovraš već samo gledaš u mene kao da sam te prekinuo u nečem, prolete mi kroz glavu pa ova je drkala, pička s napalila pa mora da se opusti.  Kurac mi je narastao do pune veličine tvrd kao kamen, a ti kao da si došla sebi.

- Ma kome da stvaljaš kurac u usta? Vole jedan pomeri se da izađem.

U tom tren nesvesno sam ti odvalio šamar. Puklo je strašno, sreća da je glasna muzika inače bi svi sigurno čuli.

- Nisam nasilnik ali jednostavno sam morao.

Pogledala si me.

- Kretenu jedan, najebačeš za ovo!

Automatski sam ti opalio i drugi šamar valjda od straha da te ućutkam jednom rukom držim napeti kurac drugom tebe šamaram i onda ti gurnem kurac u usta. Valjda da ti začepim usta da ne vrištiš. Lagano je klizuo u tvoja usta. Gurao sam ga sve dublje dok ga nisi uzela u ruku, izvadila napolje i rekla mi tiho:

- Polako, ugušiću se!

Vratila si ga nazad u usta i lagsno cuclala a drugom rukom si polako i nesvesno milovala svoje međunožje. Ostao sam paf pička kao avion mi puši kurac, nakon šamaranja postala kao beba eh ko će vas razumeti, gurala si ga u usta do grla tako da ti je slina curela niz bradu dok si se žestoko trljala po pici, okuražio sam se digao te s WC šolje za ramena, naguzio preko kade uhvatio za kukove dok si ti rukom kroz svoje međunožje držala moj kurac i navodila ga u svoju pičku kad je glavić ušao gurnuo sam ga do kraja držeći te za kukove čulo se "plonk" koliko je bila pička navlažena uletio je u tvoju unutrašnjost bez problema. Dirala si mi rukom jaja i lagano ih milovala, prekrasan pogleda guza kao velika jabuka uski struk obožavam ovu pozu malo sam se sagnuo da mogu lakše zabijati kurac u tvoju preverelu pičku iz koje su sukljali sokovi.

Gledao sam te kako se nabijaš na moj kurac i kako sam malo perverzan stao sam digao ruke za glavu i gledao te kako se nabijaš na moj kurac stojao sam s rukama oko vrata s kurcem u tvojoj pički i gledao ga kako ulazi i izlazi iz tvoje vruče unurašnjosti, pogled mi se zalijepio na tvoj mali šupčić koji je zijevao pri svakom nabijanju tebe na moj kurac, ma daj, ja to sebi umišljam ne može biti, ali ne da mi đavo mira spuštam ruku na tvoju guzu i pljas po jednoj guzi ti staneš iznenađena, a ja opet pljas po guzi okreneš se pogledaš me svojim snenim očima i čujem kako ti se otima uzdah iz usta udarim te opet punim dlanom po guzici a ti se divlje nabiješ na moj kurac i ponovo i ponovo, pleskam te po guzi a ti počinješ stenjati još žešće…. 

- U jebem ti, pa pički se ovo sviđa.

- Pitam te Danice, voliš li ti ovo?

KOVID 19 U SRBIJI

KON O TRENUTNOJ EPIDEMIOLOŠKOJ SITUACIJI: Nije dobra, postaje povremeno i KATASTROFALNA!

APEL DR LAĐEVIĆA: Kovid bolnice u Beogradu su skoro POPUNJENE, među pacijentima i oni koji su primili PRVU DOZU vakcine!

DR STANKOVIĆ O VRANJU: Situacija je izuzetno teška!

Ćutiš i nabijaš se na moj kurac kao luda kad se nabiješ do kraja vrtiš guzicom kao pomahnitala. Kako sam te šamarao po guzi sva je pocrvenila. Nagnuta si nad kadom da pustiš vodu i lagano uzmeš vode i spustiš na guzu da je malo rashladiš. Pomažem ti, razmazujem vodu po guzici dok se ti neprestano lagano nabijaš na moj kurac, tvrd je kao kamen pališ me do bola. Pogledam po kupatilu, ugledam ulje za telo uzmem ga i kao malo ću ti razmazati po guzi da je rashladim.

Kako sam ti mazao guzu umirila si se s kurcem u sebi. Volim da diram guzu, predivna je, namazana uljem, sjaji se i vrtim se oko šupčića. Lagano ga diram i natapam s uljem kad mu se pirbližim kao da se malo umiriš. Ma ovao pička hoće karanje u dupe, pomislim u sebi. Lagano prstom guram ulje u šupčić, koji je čvrsto zatvoren. Ali ulje i nežnost mog prsta otvaraju ga. Gurnem prst do kraja osetim moj kurac u tvojoj pički i jebem te prstom u guzici dok mi je kurac u pički zanesen svojom igricom ni ne čujem kako ti stenješ izgubljejna od strasti. Vičeš:

- Jebi me, jebi me!

Vadim prst iz guze ti naglo se pomeraš napred. Kurac mi iskače iz tvoje vlažne pičke, uzimam ga u ruku dok ti primičeš guzu mome međunožju i prčiš je, naslanjam kurac na šupak i lagano se trljam o njega da i kurac podmažem. Ti si se umirila. Iznanada ga naslanjam ga šupak i gurnem bez najave u tvoju guzicu.

- Aaaaaaahhhhh stoko jedna - vičeš ti.- Stokko u guzicuuuuuu, u guzicu si mi ga zabioooooo.

Ali ne bežiš ispod moga kurca već se lagano nabijaš na njega hvatam te za kukove i nabijam se svom snagom u tebe podmazano je, ide dobro malo je tijesno ali jebiga pa to je šupak mislim u sebi hvataš me za jaja i i stiskaš mi ih, pogled na ovu scenu me izluđuje karm te u šupak guza se raširila struk se suzio gledam to i ne mogu više izdržati držime te za kukove i snažno nabijam dok ti stenješ i puštaš neke neartikulirane glasove, sperma prokulja iz mojih jaja osjetim je kako leti i puni tvoju guzicu umirila si se i vičeš:

- O daj mi je, to, daj mi je, napuni mi guzicu speromommmmm!

Dok si rukom drkaš klitić i stenješ, a guzu ne odvajaš od mene već si se nabila do kraja par kratkih trzaja i puna si sperme ostajem neko vrijeme u tebi dok se nisi odmakla i naslonila na kadu. Sperma ti curi iz guzice koja se opako crveni, okreneš glavu i pogledaš me:

- Čoveče što si mi to uradio?

Gledam te.

- Danka pa ti si lepa žena a ovaj položaj je opako dobar!

Guza naprčena, čmar crven s trgovima sperrme a pička nabrekla depilirana ma pogled za sladokusce. Naslonio sam se na zid i promatrao ovu tvoju pozu sav iznuren i drhtavih nogu oborila me ova jebačina gledam te tako presvijenu preko kade i dođe mi da pišam. Okrenem se i pogledam u WC šolju. Pogled mi odluta na tebe - presvijena preko kade guza naprčena suknja zadignuta do pola leđa, gaće na jednoj nozi vise na tabanu. Gledaš me svojim lepim očima i dahćeš i miluješ pičku.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

ODMOR U GRČKOJ: Tri moguća scenarija za prelazak granice, a jedan bi po osobi koštao 10 evra

VAKCINACIJA ŽIVOTINJA: Devetoro majmuna iz zoo vrta primilo cepivo!

PROGRAM KOVAKS: Prva evropska zemlja dobila vakcine!

- Al si me rasturio, sve mi bridi pica i guzica - govoriš mi, gledam te i smeškam se.

- Sada ćemo to mi rashladiti.

Uzimam kurac u ruku ciljam u tvoju guzicu. Počinjem da pišam po tebi.

- Ne, ne nemoj molim te ali gotovo je!

Zlatna tekućina šprica po tvojoj guzici gađam ti šupak ispirem spermu s njega i počinjem da šaram po guzici, ti vrtiš guzicom kao da te jebem, miluješ si klitoris i prčiš guzicu da ne bi slučajno koja kap otišla uzalud, kako pričiš guzicu onako nprčena svijam se u kolenima i gađam ti zlatnim mlazom pičku koju ti žestoko trljaš, i slušam te kako dahčeš i na brzinu svršavaš dok mlaz zlatne tekućine zaliva tvoju pičku.

Mokraća se cedi niz tvoje noge dok ti iznemoglo dahćeš i okrećeš se te rukom hvataš moje zadnje mlazeve mokraće i mažeš si po grudima, pričaš sama s sobom da i moje sise dobiju nešto danas, miluješ ih a ja zadnje mlazeve mokrće spuštam na tvoje sise koje ti ramazuješ po celom telu. Skidam ti gaće s noge. Mokre su, uzimam ih i tebi kažem:

- Sredi se, čekaću te napolju, idemo ne neko mirnije mesto.

- Nisam sama ovde.

Gledam te, smeškam se i kažem:

- Ne nisi, sa mnom si. He, he nemoj da dugo čekam...

I udarim te po sisama i lagano po obrazima. Ah, mislim u sebi, i oni gore, a nisam ih ugasio. Hmm moraću drugi put da izlazim napolje sa tvojim gaćicama u ruci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti