12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

UNIŠTIO JE MOĆNOM BATINOM! Uvijala se i gubila u strasti!

Bio je dan kao i svaki drugi. Posao, pauza za ručak, posao, kafa, jebanje neke drolje s posla u ostavi kancelarije, kuća, izlazak, spavanje. Drolja se zvala Veronika, ništa ozbiljno. Mislila je ako spava sa direktorom da će dobiti unapređenje. Ma ko zna koji su njeni razlozi bili, ja sam joj svakodnevno kurac turao u pičku zato što sam raskinuo sa devojkom. Ženskom koja je zapravo nešto značila. Ali, da se vratim na priču, tako je osvanuo petak. Živeo sam u penthausu u centru grada.

Obučen u odelo, obrijan, sednem u svoj "rendž rover" i odvezem se pre posla na kafu s prijateljem. Stari ortak iz srednje škole. Pričamo tako o svemu i o ženskama iz srednje… Koju je koji imao ili koju smo obojica imali.

- E, znaš da se Petra vratila u grad, bila je nešto u Americi studirala i otišla u Afriku da volontira, pa se sada vratila malo kući. E ona mi je bila jebozovna, onako simpatična, misteriozna, najbolje dupe generacije!

- Mislim da su svi nju hteli da jebu, a samo se njih par uspelo popeti na tu planinu - rekao sam pripaljujući cigaretu.

- Njeni prave sutra ručak u vinogradu, biće bar stotinak ljudi. Mogli bi samo da se pojave pa šta bude - predložio je on.

- Daj čoveče, nisam to radio godinama, a i sada obavim jedan poziv i unutra smo - rekao sam kroz smeh uzimajući mobilni.

Nazvao sam njenog brata, pre smo košarku igrali zajedno, malo nevine manipulacije i bili smo u 5 minuta i 37 sekundi na popisu gostiju. Otišao sam na posao. Nisam Petru video 7 godina. Bila je nedostižna. Sećam se da je imale manje grudi, inteligentna, prelep osmeh, telo da poludiš. Kad bolje razmislim bio sam pubertetlija, svako telo mi je bilo da poludim. Razmišljao sam kako bi bilo da je kresnem u jednom od onih vinskih podruma. Čuo sam da ona to voli na čudnim mestima, ali naravno puno je mitova bilo vezano uz nju. Digao mi se pa sam pozvao Veroniku, ona ga je malo drkala pa je na kraju zadigla svoju crnu suknju i nabila se. Nije htela da puši, a kakav bih ja to šef bio da je seksualno zlostavljam?

Dovukao sam se kući, presvukao i otišao u obližnji klub. Pijanka, mala tučnjava i odlazak kući. Srušio sam se na krevet i zaspao. Sunce je zasjalo u subotu. Obukao sam crne pantalone i belu košulju. Jednostavno i ležerno, a devojke su obožavale taj izgled, barem iz mog iskustva. Vožnja je trajala malo više od dvadeset minuta. Na parkingu se nalazila gomila automobila, pa sam se živ namučio dok sam našao mesto. Robert, prijatelj, već je čekao kod ulaza. Pogled na grad je bio fenomenalan. Ušli smo i pozdravili se s poznanicima. Petrini roditelji su slavili godišnjicu braka. Po ogromnoj terasi su bili raspoređeni okrugli stolovi. Seo sam i ispio gutljaj crnog vina. Skoro sam se zagrcnuo kad sam je video. Bila je u beloj kraćoj haljini, duge svetlo smeđe talasaste kose. Pričala je s nekim porodičnim prijateljima. Već sam odavde video da ima još uvek onu istu čar.

- Moli dragog Boga da nije se u međuvremenu udala - došapnuo mi je Robert kada je video izraz na mom licu. 

Samo sam se nasmejao.

- Misliš da će mene prsten na ruci zaustaviti?

Ustao sam se i počeo da joj prilazim. Pređašnji sugovornici su našli drugu zanimaciju pa je ona ostala da stoji sama. Kada je shvatila da joj neko prilazi okrenula se i razvukla usne u širok osmeh. 

- Miloše - rekla je i vidljivo me odmerila od glave do pete. 

Opet me pogledala u oči i prišla i zagrlila me. Mirisala je očaravajuće. Počeli smo priču, pozvao sam je da sedne za moj sto. Nije se još bila udala iako je bila verena za nekog američkog tajkuna. Zatim je otišla u Afriku, i evo je sada ovde.

- Znaš, sada sam puno bolja u stolnom fudbalu. Sigurno bih te rasturila - rekla je prinoseći čašu vina ustima. 

Dok smo bili u školi, u jednom baru, u koji bi celo društvo išlo kad je markiralo, nalazio se stolni fudbal. Nas dvoje bismo ponekad zaigrali. U 4 godine konstantnog igranja ona je možda bila pobedila 5-6 puta.

- Ne bih rekao, ali ako baš želiš da se dokažeš, navrati posle do mene. Sada imam jedan u svom stanu.

- Možeš me očekivati - rekla je, ustala se i otišla da popriča sa još nekim poznanicima.

Vratio sam se u pola 7. Istiširao sam se i pospremio malo penthause. Za sat vremena oglasilo se zvono na vratima. Otvorio sam. Sada je bila u farmerkama, crnoj potkošulji koja joj je bila mrvicu prekratka.

- Jesi li se pripremio na poraz? - rekla je zaigrano i ušla u stan. 

Komentirasala ga je. Došetala je do stola. 

- Ja ću "Džek", hvala - rekla je samouvereno. 

Nasmejao sam se i produžio do bifea. Uzeo sam celu flašu i stavio je kraj stola. Otpila je gutljaj. Gledao sam je pohotno. Mislim da je ona to znala. Definitivno je razlog zbog kojeg se muškarci zaljubljuju. Igrali smo i razgovarali. Flertovali smo, ali ona je opet gubila. Napravili smo pauzu i ona je nervozno popila još malo viskija.

- Kako to da mi nikada nismo zabrijali? - upitao sam. 

- Hahaha, nisam izlazila sa neiskusnim muškarcima - rekla je. 

Istina ona je izlazila samo sa starijima. 

- A i ne sećam se da si mi se ikada baš upucavao - nastavila je. 

- Da, ne činiš mi se baš dovoljno "nestašnom".

- Znam šta sada pokušavaš, ali sam već pomalo pripita pa ću igrati tu igru. Veruj mi, dragi, ja sam nestašnija, seksipilnija i bolja u krevetu od bilo koje koju si imao ili koju možeš zamisliti - rekla je. 

Nasmejao sam se.

- Stvarno? Koja je "najzločestija" stvar koju si ikada uradila?

- Ne mogu ti reći, stidim se - nesigurno je skrenula pogled.

- Ma daj, ne možeš me ostaviti sada ovako - razočarano sam rekao.

- U redu, ali ostaje među nama. Na fakultetu, sam bila na jednoj žurci i upoznala sam ta dva dečka. Bila sam već poprilično pijana i počela sam doslovno da se bacam na njih. Oni su me odveli malo dalje u šumarak i obojica su se skinuli. Svukli su i moju haljinu. Jedan mi je gurnuo kurac u usta, a drugi me jebao s leđa. Menjali su se. Ljubili mi grudi, vrat, svaki deo mog tela su obradili. Onda su mi na kraju obojica u isto vreme svršili u usta. S obzirom da ja nisam bila završila naterala sam jednog da mi liže pičku, a drugi grudi. Njima se to svidelo i uskoro smo opet sve ponovili. Najgore je to, što sam i ja uživala. Kasnije smo se obukli i vratili na žurku, kao da se ništa nije dogodilo.

Nisam mogao da veruje šta čujem. Već mi je bio nabrekao. Na sreću ona to nije primetila.

- Šta si se ukipio, jel’ igramo il’ šta?

Ustao sam. 

- Igramo. Ali, želim da se kladimo - rekao sam i nabacio jedan od onih podlih osmeha.

Pogledala me je zbunjeno. 

- Sada igramo ovu rundu i ona je zadnja. Evo što predlažem: ako ja pobedim, provodiš noć sa mnom, a ako ti pobediš nosiš ovaj sto kući, kao trofej.

U prvi mah me gledala šokirano. Onda se sabrala i nasmejala. 

- Hmm, primamljujuće.

To je bila sigurna pobeda. Nije nijednu rundu do sad osvojila. 

- U redu - rekla je i ubacila lopticu. 

Čak mi je ova runda bila i izazvonija. Dostojno se borila. Ipak je na kraju izvukla deblji kraj. Stvorio se uzrujan i prestrašen izraz na njezinom licu. Ja sam samo krenuo polako obilaziti oko stola. 

- Znači, pobeda je moja.

- Dobro, samo to brzo obavi i samo da znaš neću uživati! - rekla je nervozno.

- Nemoj biti tako sigurna, nisi još nikada bila sa mnom.

Uzeo sam je i podigao od poda i postavio na šank. Skinuo sam svoju majicu. Krenuo sam oda tkopčavam svoj kaiš, ali ona je skinula moje ruke i sama krenula. 

- Moram održati svoju reputaciju žene koja pruža neverovatne noći muškarcima - rekla je i poljubila me. 

Grizla me za usnu, vrat. Skinuo sam joj majicu i grudnjak. Grickao sam joj bradavice, mesio ih. Ispuštala je glasne uzdisaje. Skinuo sam joj farmerke. Podigao sam je sa šanka i odneo do kauča. Još sam malo igrao se grudima. Ljubio sam joj stomak. Dohvatila je viski sa stolića i usula malo u svoj pupak. Zadovoljno sam ispio svaku kap. Skinuo sam joj i gaćice. Bila je jako mokra. Toliko sam puta zamišljao ovaj trenutak. Ona se samo uhvatila za jastuk i zatvorila oči. 

- Zar nisi rekla da nećeš uživati? - rekao sam. 

- I ne uživam! - otresla se.

Spustio sam se i počeo da joj ližem klit. Uvijala se i povremeno tresla. Gurao sam jezik što sam dublje mogao. Znao sam da želi da vrišti od užitka. 

- Je li sad uživaš? - prekinuo sam na trenutak. 

- Mmmm… Ne… - jedva je ispustila. 

Gurnuo sam prste i počeo je obrađivati na taj način. Približio sam joj se. Ona je stavila ruke na moja leđa i grebala me kao luda. 

- A sada? - došapnuo sam joj. 

Nije mi odgovorila. Izvukao sam prste i svukao farmerke do kraja. Već je bio dignut. Ona je podigla glavu s jastuka i pogledala ga. Otvorila je usta i pokušala nešto da kaže. 

- On je… - na kraju je ispustila.- Ogroman, neodoljiv, neverovatan! 

- Jel’ trebam da nastavim? - rekao sam pre nje. 

Ugrizla se za usnu i kleknula pred mene. Prvo ga je malo drkala, a onda ga je strpala u usta. Pažljivo je oblizala svaki milimetar, a ni muda nisu ostala zapostavljena. Na kraju je jezikom dražila rupicu na glaviću. Gurnula me na kauč i sela na mene. Stavila ga je u mene i nabijala se. Menjala je ritam. Uvijala se, skakala. Dok se njeni sokovi nisu počeli slivati niz moj kurac. 

- Sada je savršeno za malo analnog - rekao sam prebacujući je. 

- Ne, da se nisi usudio, tu sam još devica i to čuvam za brak! - izdrala se. 

Nisam je slušao. Uhvatio sam joj ruke iza leđa i ostala je nemoćna.

- Nee, neeeee! - vikala je. 

Ušao sam, a ona je vrisnula od bola. Imala je božansko dupe. Prvo sam polako ulazio, a onda sve brže. Ona je plakala. Pustio sam joj ruke i prstima joj opet masirao pičku. Kada sam osetio da ću svršit, izašao sam. Petra me hladnokrvno gledala. 

- Gde želiš da svrši? - upitala je. 

Nisam ništa rekao, samo sam joj ga gurnuo u usta. Ona ga je lizala. Kada sam svršavao pohotno je polizala svaku kapljicu sperme. Legao sam do nje. Ona mi je prvo opalila šamar, a onda se spustila do mene. Godinu dana kasnije smo se venčali. Istina je da voli jebačinu na neuobičajenim mestima, ali o tom drugom prilikom…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti