19°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

NA KVARNO SAM JOJ GA ZAVUKAO U GUZU: Plakala je i molila za još!

Predugo smo zajedno. Seks nam je  vremenom postajao sve dosadniji. Ja sam maštao uvek o svemu i svačemu, ona i nije znala za moje avanture.

Uvek smo započinjali ljubavne igrarije dugim predigrama, za to je uvek bila raspoložena. 

Obožavala je 69,  a kad bi svršavala onda je to radila jako glasno i tresla bi se dugo. Voli da guta spermu i da joj svršim po licu. Obožavala je da obliže moj kurac. 

 Guzu mi nikad nije dala, čak ni prstom da joj uđem. Ja sam odlučio da igram na kvarno.

Kladili smo se oko neke gluposti i, naravno ona je izgubila. Za kaznu je morala da bude vezana.  Sveža, depilirana i namazana mlekom za telo  ušunjala se u moj krevet.

Stao sam pored kreveta, tako da joj je moj kurac bio u visini glave i ona je onako naslonjena na uzglavlje počela da mi puši.  Onda je na kratko zastala i umočila moj kurac u vino pa ga oblizala. Strpala ga je u usta do jaja i nežno grickala. 

Legao sam pored nje i pili smo vino, gledali TV dok su nam slobodne ruke bile zauzete njenom, već uveliko mokrom pičkom i mojim nabreklim kurcem.

Nakon nekog vremena sam kleknuo, izvukao ispod jastuka moje kravate i jedan njen tanki pamučni šal i rekao joj da legne. Spustila se malo niže i podigla ruke iznad glave.

Kravatama sam joj vezao ruke za krevet. Noge su joj bile raširene.  Šalom sam joj prekrio oči. Kleknuo sam opkoračivši njene sise čije bradavice su bile već ukrućene i dao sam joj moj kurac da ga puši.

Uživala je već mešajući guzom i zadovoljno mumlajući. Malo sam polio vino po mom kurcu šta joj se jako svidelo. Onda sam ga izvadio iz njenih usta i kleknuo između njenih nogu.  Pica joj je bila već jako vlažna i već otvorena.

Ja sam joj polio vinom po stomaku i po pički.  Počela je da meša i ja sam joj jezikom i usnama pokušao da joj smestim što više vina u pičku,  pomalo prstima razmazujući i prema guzi.

Onda sam smestio vrh kurca na njene vrele usmine i počeo da ga polako guram u njenu vrelu pičku.  Izvukao sam ga i ostavio samo glavić.  Znao sam da je to izluđuje i ona je pokušala da se kukovima podigne ne bi li ga celog primila.

Počeo sam  divlje da je jebem. Ona je zaurlala od užitka i molila da je jebem što jače. Uzeo sam jastuk i položio joj ga ispod guze tako da je sve bilo na izvolite.

Dohvatio sam vibrator i počeo da joj masiram Venerin breg jer je to volela, a drugom rukom sam joj drkao pičku. U isto vreme,  kao slučajno,  je palac bio na ulazu u njenu guzu. Nakon nekog vremena sam joj namazao gelom pičku i pusti da se slije na guzu ona je obožaval taj gel .

 Vibratorom sam  rovario po njenoj pički, a prstima  sam se igrao sa njenom guzom. Ugurao sam prst u njenu guzu.  Neverovatno je bila uska. 

Onda je nešto promumlala sa kurcem u ustima i ja sam joj opet ugurao samo malo prst u guzu, a vibratir sam joj već smestio u pičku. Prelep prizor na koji sam morao da reagujem, i brzo sam kleknuo između njenih nogu, a ona je vrisnula JEBI ME...

Ovaj put sam joj nabio kurac bez milosti u njenu pohotnu pičku, par puta tako.... J

-JAČE, JAČE! - Stenjala je, a ja sam joj na uho rekao, MOŽE ALI I U GUZU. 

Prostenjala je: 

-MA SAMO ME JEBI,  DAJ MI GA...

-DAJ MI GA, DAAAAJ MIIII, MOLIM TEEEE, DAJ GA U GUZU , ALI POLAKO....

Nije mi trebala dva puta reći,  a već je moj glavić bio tamo. Otpor je bio mnogo veći nego što sam mislio, izvadio sam namazao opet gelom i pokušao opet...

- POLAKO!- Stenjala je ona od bola i užitka.  Osećao sam da me milimetar deli od vibratora koji joj je neumorno bio u pički. 

 Uzeo sam njene  noge i onako s kurcem u njenoj guzi počeo da je jebem.   Njeno telo, mokro od vina i gela, nekonteolisano se  treslo u svim pravcima. Sve me to jako jako palilo.

Znao sam kad se ona bliži vrhuncu i da kruženje njenih kukova to najbolje nagoveštava.  Zabila je sebi vibrator do kraja,  a i ja sam zakucao u njenu guzu do jaja i tako ostao, a ona je vrisnula od miline.  Zatim je počela da se trese kao da nije sa ovoga sveta,.

Tako je moćno svršavala da sam i ja počeo da joj ga zabijam divljački u guzu dok nisam počeo špricati. 

-NE, NEMOJ DA GA VADIŠ, MOLIM TE- prostenjala je, znao sam da će da se trese i drhti još dugo. Izvadila je vibrator i prstima trljala svoj klitoris drhteći dok je moj kurac i dalje skoro u celoj veličini popunjava njen anus....

Počela je da šprica i i jednostavno, kao nikad do tad, iz nje je poteklo,  a ja sam izvadio kurac.   Njena guza je ostala otvorena.  Jezikom sam nastavio da joj ližem pičku i teram je da i dalje drhti i  da stenje.

Zavukla je dva prsta u pičku, a jedan u guzu i tako zaspala...

Ja sam je još neko vreme gledao i ubrzo mi se kurac opet digao.  Prišao sam joj i  okrenuo je na stomak , podigao guzu gore i raširio i zabio ga u njenu mokru pičku.

Uzeo sam vibrator i ugurao ga u njenu guzu. Odmah je zastenjala i počeo sam divlje da je jebem.  Nisam prestajao dok nisam svršio. 

Sam osećaj da joj punim pičku dok joj je vibrator u guzi raspametio nas je i doveo nas do zajedničkog orgazma.  

Zaspali smo iscrpljeni od umora. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar