19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

TAŠTA IZ SNOVA! Kroz uzdah mi je šapnula: NAPUNI MI GUZU

Dan je bio pakleno vruć. Noć je pala, ali ne i temperatura. Sedim na terasi vikendice roditelja moje devojke. Pristao sam da dođem na vikend s njom iako su tu i njeni roditelji. Šta uostalom i može da se desi...

U FOKUSU:

VAŽAN SASTANAK NA ANDRIĆEVOM VENCU: Vučić sa Šefom delegacije Evropske unije u Srbiji (FOTO)

SZO UPOZORAVA: Pandemija je počela da se širi nenormalnom brzinom, ovakvu situaciju niko nije očekivao!

PROVOKACIJA U CENTRU BEOGRADA: Dvojica Albanaca pokazivali dvoglavog orla! (VIDEO)

"SRBIJA NE ŽELI NIKAKVE BARIJERE": Povezivanjem Beograda i Podgorice podižemo ekonomije dve zemlje

VEĆE PENZIJE I DO 10 ODSTO! "Švajcarski model + plus" može biti nova formula od koje će zavisiti primanja najstarijih

Već 7 godina smo zajedno i prijatnije razgovore vodim sa njenom mamom nego s njom...Ona jadna nikako ne podnosi visoke temperature, baš kao ni njen tata. Oboje spavaju. Ja sedim na terasi i jedino što ometa tišinu su koraci moje tašte i zveket tanjira koje sklanja...

Na nekih pola sata nestao je i taj zvuk...Već sam pomislio da odem da se prošetam... Pun sam snage... Volim tople dane... Pomislih da krenem i tad čuh uzdah moje taste...Istuširala se, ali ipak njeno telo se nije rashladilo. Vidi se da se i dalje znoji...

-Užasno vreo dan!

-Da, jeste, odgovorih.

-Da li bi bio srce i doneo mi neko piće?

-Limunadu? Pivo?

-Po ovako vrelom danu, samo žestina me može zadovoljiti.

Malo me je zbunilo ovo. Nisam očekivao. Fina je prema meni bila oduvek, ali nisam imao osećaj da mi se nabacuje.

Dok sam odlazio do bifea u vikendici, shvatio sam da mi se dopalo to što mi je prvi put u životu prošlo kroz glavu i da se to primecuje na mom šorcu. U trenutku mi je prošlo kroz glavu da uopšte ne pokušam da sakrijem "situaciju" i tako sam joj odneo tešku kristalnu času sa viskijem.

Na trenutak mi se učinilo da sam primetio kako levi kraj usne krenuo da se nasmeje ili sam se samo ponadao da je tako.Nastavila je da razgovara samnom kao da se ništa nije desilo. Gledala me je u oči i pričala nešto, a ja ništa od toga nisam čuo. Trudio sam se da je gledam u oči, ali mi je pogled stalno padao na njenu svilenu spavaćicu na kojoj su se blago nazirale njene bradvice i na njeno koleno koje je mazila naizmenično kažiprstom i srednjim prstom. Nakon što smo oboje ispili viski, rekla je kako joj se jede neko voće i pogledala u voćnjak koji se protezao od terase sve do kraja placa.

Ustala je i krenula ka voćnjaku a kroz njenu svilenu spavaćicu ocrtavala su se dva guza i jasno videle crne tange. Napravila je dva koraka i na stepeništu se okrenu ka meni i rekla :" zar ćes pustiti svoju taštu da sama uđe u mračan voćnjak?".

Ustao sam i tek tad shvatio da imam toliku erekciju i da mi je šorc tesan. Ona je pogledala na dole i dok se okretala da nastavi ka voćnjaku jasno sam video da je nežno zagrizla usnu. Došli smo do trećeg reda voća kad je naglo stala. Jedva sam se zaustavio da se ne sudarimo.

Gledao sam joj guzu i nisam očekivao da će stati. Zaustavio sam se, ali sam je njime dodirnuo tačno između guzova. Možda sam santimetar zašao među njih.

Dodir je trajao moćnih pola sekunde!

-Vidim kajsiju na ovoj grani. (pokušala je da dohvati, ali nije uspela)

Pokušao sam i ja tako što sam zatresao granu i nekoliko kajsija je palo, ali ne i ta.

-Možda je ova zrela- rekla je u trenutku kad sam se ja uspinjao na prste da dohvatim tu kajsiju koja nije otpala i u tom trenutku sam je video kako se saginje ispred mene i kreće rukom ka kajsiji.

Mahinalno sam podigao pogled na gore i pokušao opet da dohvatim kajsiju kad sam u deliću sekunde osetio kako mi njena ruka podiže nogavicu šorca na gore i kako moj kurac, koji je u punoj erekciji, ispada iz šorca.

Njen vlažan jezik me je natapao a njene usne grlile dok sam klizio napred i nazad. Izvadila ga je iz usta i uhavtila rukom. Prešla mi je jezikom od jaja pa sve do glavića! Nije mi bilo dobro!

SAZNAJTE I OVO:

VESIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: U Beogradu vakcinisano 38 odsto građana, a ovo je naš CILJ! (FOTO)

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Zatvoren rudnik Jama u Boru zbog ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

BIĆE POZVAN I BILČIK: Nadležni odbor krajem aprila održaće sednicu o izveštaju Evropskog parlamenta o Srbiji

ZAHAROVA ODBRUSILA AMERICI: "Dragi CNN toliko ste zaglibili u ideološkoj borbi, da ukrajinske tenkove nazivate ruskim"

Onda ga je, na moje čuđenje pustila, ustala i nastavila dalje kroz voćnjak.Pri kraju voćnjaka nalazila su se stara stabla i jedno pored kojeg smo prlazili imalo je grane koje se u visini grudi račvaju na dva pravca. Na to stablo sam se često penjao ili sedeo na tom račvanju. Krv mi je strujila vrlo brzo. Jedino o čemu sam razmišljao je guza moje tašte i u trenutku kad smo naišli na to stablo napravio sam jedan brzi korak.

Prišao sam sam joj iznenada! Krv mi je strujala! Levom rukom sam je uhvatio za kosu, desnom joj prišao licu. Prešao prstima preko usana i spustio ruku na njene grudi. Njene bradavice su bil čvrste, a grudi vrele! Obe ruke su joj bile iza leđa. Blago je savijala kolena da bi mogla da mi drži jaja jednom rukom dok mi je drugom masirala moj kurac koji je bio tvrd kao kamen i dok je to radila guzu mi je nabijala na glavić. Sa njenih vrelih grudi ruka mi je je skliznula između njenih nogu i prsti su se umočili u njenu vrelu pickicu. Ljubio sam joj ramena dok smo se masirali i goreli od želje, a ond sam se polako spustio, ona se naslonila na drvo, a moja glava je zašla među njene guzove i osetio sam savršen ukus njene pičkice koju sam tako slasno lizao da je nakon dva minuta počela da se trese i svrsava.

Počeli smo da se ljubimo kad sam joj sapnuo na uvo

- Šta ti je to u guzi? ( Nazire se biserno dugme i osećao sam parče stakla nosom dok sam joj lizao pičku).

-Sanjam te da me jebes u guzu odavno. Veceras sam je spremila za tebe.

Vratio sam se nazad iza nje i polako joj izvadio analnu igračku za širenje guze. Imala je miris koji me je palio. Lizao sam joj guzu i mazio prstićima vaginu dok nije opet svršila, a onda je klekla ispred mene uzela moj kurac tako duboko u grlo da nisam znao ni da je to moguce. Nakon nekoliko trenutaka počela je da se guši i onda ga je izvadila zadihana.

Ponovila je to nekoliko puta i kad je osetila da ću svrsiti, prekinula je i počela da me ljubi. Posle nekoliko trenutaka, sam joj ga stavio.

Gurnuo sam ga duboko i snažno. Tucao sam je a ona je pokušavala da vrišti.

Njena već vlažna pička počela je da me steže dok je ona drhtala i grlila me nogom oko struka. Osetio sam potrebu da se sladim njenim sokovima. Strastveno sam je lizao i osecao sam da me to nenormalno pali. Ustao sam, okrenuo je ka drvetu i tucao odpozadi dok sam joj držao prst u guzi, pa onda dva i na kraju tri. izvadio sam prste i u trenutku joj stavio kurac u guzu i lupio je
po dupetu. Nisam više ni pokušavao da je sprečim da vrišti. Ruka kojom sam joj istraživao guzu sad je često lupala po dupetu, a drugom rukom sam pokušavao da joj masiram klitoris. Glasno je uzdisala i vrištala dok sam je nabijao na moj kurac i osetio sam da će uskoro opet da svrši, a moj ritam se samo pojačavao. Savila je leđa i kroz uzdah šapnula:
"Svrši mi u guzu"!

Nakon nekoliko trenutaka osetio sam da ona počinje da se trese i da svršava i pokušava da mi siđe sa kurca mahinalno, ali je nisam pustio. Nabijao sam joj ga jače i jače i onda sam urliknuo u
momentu dok je moja sperma punila njeno dupe!

Oboje smo bili iznemogli. Gledali smo se i ljubili.

Rekla mi je tad da je slušala nekoliko puta kako joj jebem ćerku i uspela par puta da vidi kroz odškrinuta vrata. Čula me je kako joj trazim guzu i kako me ona odbija.

-Od tad te zelim u svojoj guzi.

Bio sam oduševljen. Bio je to najbolji sex u mome životu i stvar koja mi je produžila vezu za dve godine.... Još važnije, dve godine savršenog sexa i avantura sa mojom taštom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar