16°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

MASERKA ME JE REŠILA MUKA: Ono što je uradila mojoj batini, pamtiću za uvek!

Tog dana sam se osećao užasno. Bio sam  napet od posla i pod stresom. Pod hitno me ji je trebalo opuštanje.  Izašao sam u grad sa društvom, ali to nije pomoglo, samo sam se osećao još napetije. Drug mi je predložio da odem na masažu. 

-Maserku, da baš mi to treba - pomislio sam, ali onda mi je objasnio kako je bio kod jedne predivne maserke koja ga je dobro izmasirala.

Dao mi je njen kontakt i rekao da ne oklevam i da dogovorim susret.

Nakon našeg druženja došao sam kući i dalje sav napet, tada sam si rekao:

-Možda je u pravu. Nazovi maserku može samo da ti prija.

To sam i uradio bez oklevanja. 

Odzvonilo je nekoliko puta, a onda se javio ženski glas s druge strane:

-Sara ovde, kako mogu da pomognem?

-Dobar dan Saro, ovde Filip.  Prijatelj mi je dao ovaj broj jer je navodno bio na masaži kod vas. 

-Znači zanima vas masaža? A kakvu bi masažu želeo?

-Pa kakve nudite? 

-Imamo opuštajuće, erotične, body2body i razne druge. 

- Body2body mislim da bih to voleo. 

Dogovorili smo sve oko termina i adrese. 

-Sad je 14:30, treba da se istuširam  i spremim. Imam sat vremena da se sredim!

Stigao sam na adresi i Sara me je dočekala. 

Kada sam ušao unutra stan joj je bio divan. Imala je sto za masažu i sve potrebno za masiranje, a uz to i sve potrebno za lagodan život.

Videlo se da joj idu masaže i da lepo živi od toga. Pokazala mi je gde da legnem i rekla da se skinem. Skinuo sam se odmah  pred njom i legao kako je rekla.

Počela je rukama da prelazi preko mog tela. Prelazila mi je po leđima i masirala me celog. Stvarno mi je prijala masaža, masirala mi je noge, ruke, ramena.

Čak mi je masirala i guzicu i za divno čudo i to mi je bilo super. 

Počela me masirati po prsima, prednjim delovima tela, a onda i po kurcu. Trljala ga je rukama i drkala polako. Zatim je skinula majicu i grudnjak i vidio sam njene bujne grudi.

Počela ih je trljati o moj kurac i godilo mi je. Zatim ga je stavila među sise i drkala ga tako. Imala je tolike grudi da se moj kurac izgubio u njima. Nakon nekog vremena ustala se i polako skinula i suknju.

Ostala je samo u tangama i bila je prelepa, ali ubrzo je skinula i njih. Opkoračila me i sela na mene. Počela je trljati svoju pičkicu o moj kurac.

Bila je tako vešta, trljala se o mene svojom vlažnom pičkicom i bio sam spreman ući u nju, ali nisam smeo. Bio sam na masaži i ne bi bilo uredu. Polako mi je počela i masirati jaja i to me izluđivalo. Sad sam već bio blizu vrhunca i ona je osetila to.

Ustala je s mene i počela da mi drka kurac. Ubrzo sam svršio po njenim grudima. Ostao sam sav zadihan nakon toga, ali osećao sam se i srećno i opušteno, kao da sam izbacio demona iz sebe zbog kojeg sam bio pod stresom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar