11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Nakon treninga ODVALIO je MOJU MACU: BATINOM me je RASPALIO kao nikad

- Kukovi unatrag, neka šipka prati tvoje noge.. lepo! Savršen oblik, Lukeria! -

NAJVAŽNIJE VESTI:

ANTIĆ U "ĆIRILICI": Crna Gora je postala najveći izvoznik kriminala!

(UŽIVO) VUČIĆ O AKTUELNIM TEMAMA: Nemojte da komadate Srbiju, mi ne želimo da komadamo ni BiH ni Crnu Goru!

SEJAČ SMRTI! Pogled iz MiG-31 dok UNIŠTAVA NEPRIJATELJA! (VIDEO)

SJAJNE VESTI O KINESKOJ VAKCINI: U 93 odsto slučajeva nećete u bolnicu, broj smrtnih ishoda ZAPANJIO sve

PREMINUO SIN KOŠARKAŠKE LEGENDE: Uzrok smrti nepoznat

Obrišem malo znoja s čela i nasmešim se Josipu. Iscrpio me s ovim satom ali ne toliko koliko želim da ga istrošim. Trudim se da mi se oči ne zadržavaju kad demonstrira povlačenje za nekoga, ali ne mogu se ne zagledati u njegove tvrde, snažne mišiće.

Celi ovaj sat bio je mučenje - ne mogu se usresrediti na čučnjeve ili sklekove jer stalno razmišljam o onome što se dogodilo pre nekoliko dana.

Bila sam duboko u nekoliko čaša vina, provlačila se kroz profile na aplikaciji za spojeve kad me je zaustavio, a srce mi je poskočilo.

To je definitivno bio on. Živahne smeđe oči, gusta brada, široka ramena. Čeznem da ga okusim otkako sam pre nekoliko meseci počela pohađati njegov tečaj Body Pump.

Moj mozak natopljen vinom, bez straha od potencijalne nespretnosti, snažno je zamahnuo udesno. Jebi ga. Spustila sam telefon i zastenjala.

Verovatno će samo misliti da je to slatko. Pokušala sam se uveriti da me neće mrziti, ulivajući još crvene boje. Tada mi se upalio telefon.

To je podudaranje! Osetila sam kako me probija struja. Game on.

- Lukeria, ako vežbaš kod kuće i nakon treninga, mogu ti pokazati potez kako bih produbila te čučnjeve - kaže Josip ono neobavezno.

- Slatko, hvala. - Cerekam se. Nadam se da ostatak sata neće pokupiti napetost koju osećam.

Svi utihnu, a ja ubijam vreme protežući se po podu, pokušavajući se usredotočiti na senzacije svog tela, zvuk mog disanja, sve osim vlažnih dlanova i lupanja srca. Tada čujem kako su se vrata zatvorila.

Podignem pogled i uhvatim Josip kako mi merka dupe. Osećam kako me gleda i kako mu oči strele prema mojim. Sad je pocrvenio ali ne lomim mu pogled. Smanjuje udaljenost između nas, a zatim lagano pritiska dlanove o moje bokove, stopala s obe strane mojih ruku.

- Je li ovo u redu? - on pita. "Apsolutno. -

Spušta svoju težinu u moja leđa, čineći da mi se nadlaktice izvijaju i ramena prate moja leđa. Lagano pulsira, tako da se opuštam na mestima za koja nisam ni znala da imam napetost. Osjećam se neverovatno i stenjanjem. Sad je moj red da pocrvenim. Ali čekaj..

Je li to bilo trzanje?

Da, definitivno osjećam pritisak tamo gde ga prije nije bilo, taman gde bi bio njegov penis.

Pulsira još nekoliko puta i odstupi. Vraćam se rukama u stojeći, okrenuta prema njemu. Izgleda pomalo nervozno, rumenih obraza.

- To je bilo neverovatno - kažem, smješkajući mu se.

Nakrivi obrvu.

- Ako želite, mogu vam pokazati još bolji potez. -

- Učinimo to - kažem.

Osećam kako mi srce brže kuca u grudima dok traži da se okrenem prema ogledalu, a prostor između nas se zatvara kako se zatvara. Sad sam nekoliko metara od ogledala, a on me naginje prema napred, tako da su mi kukovi savijeni pod uglom od 90 stepeni, a dlanovi naslonjeni na ogledalo, ruke ravne i okrepljene. Vodi kukove iza mojih i osećam njegovu toplinu kroz tkaninu svojih dokolenica. Moja maca se počinje kvasiti kad pomisli da je njegov penis udaljen samo nekoliko centimetara od mene.

- Doveli ste me u prilično kompromitirajući položaj - šalim se.

Nasmeši se, držeći me mirno jednom rukom za moj kuk, prstima sklopivši se u nabor na mestu na kojem se nalazim s mojim gornjim delom bedra. Njegova desna ruka me pritiska u donji deo leđa.

- Duboko udahnite - kaže on. Napunim prsa, trbuh, donji deo trbuha. - I izdahni. - Otpustim, a on me pritisne uz kičmu sve do vrata, gde iskre izbijaju iz mojih kostiju. Skoro se prevrnem, ali on me uhvati, lako me podižući na noge.

- Da li si to osetila dobro? - Njegova je ruka vraćena na moj kuk, a moje ga dupe još uvijek pase. Pogledam nas u ogledalo. Skoro je za glavu viši od mene.

- Jeste. - Nasmešim se, drsko naslonivši glavu na njegova prsa.

- To je bila idealna pozicija za vas. - Nasmiješi se, okrečući moje lice prema svom.

- O, da? - Kažem, ohrabrujući ga da ide dalje.

Naše se usne gotovo dodiruju. Osećam njegov dah. Povlači se na trenutak i pita, - Mogu li te poljubiti? -

Odgovorim okrećući se prema njemu i pritiskajući mu dlan o njegova prsa. Drugom rukom uvijam prste oko zatiljka i donosim njegove usne na svoje. U početku me polako ljubi, nježno istražujući moje usne i jezik. Njegove ruke prelaze s mog struka na mali deo mojih leđa, a zatim prekriže krivulju moga dupeta.

SAZNAJTE I OVO:

ABAZOVIĆ SE OGLASIO! Evo šta je rekao o ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom!

ČEŠKI PREMIJER: Rusi su izazvali eksploziju našeg SKLADIŠTA ORUŽJA! Ovo im je bio cilj!

KURTI POZVAO SLOVAČKU DA PRIZNA "KOSOVO": Zatražio i podršku da pristupi NATO

Ovo je šest GREŠAKA koje vam mogu SKRATITI ŽIVOT!

ŽELITE MIRAN SAN! Ovo je šest ZLATNIH PRAVILA!

Moram stajati na vrhovima prstiju da bih ga pravilno dohvatila, jednom rukom omotanom oko vrata, a drugom milujući žljebove mišićavih ramena. Osećam toplinu koja iz njegovog tela zrači u valovima dok pritiska svoja neverovatno tvrda prsa u moje mekane grudi, a gvozdene ruke prelaze preko mojih bokova.

Primio me je za stražnji dio bedara i bez napora me podigao, obavijajući moje noge oko njegovog struka. Leđa su mi pritisnuta na ogledalo iza nas i on pulsira bokovima u moje. Zastenjem zbog osjećaja kako mu se penis stvrdnuo kroz tkaninu hlača.

Odvajam se od njegovih usta kako bih mu lagano prešla usnama niz vrat,  sol na njemu, a njegova zemljana aroma me učini gladnom još više. Zabaci glavu unazad i krenem prema njegovoj Adamovoj jabuci, osetim kako vibrira kad reče: "A sad o tom kompromitirajućem položaju.. "

Iznenađeno dahćem kad me ispusti i uhvati me za struk, okrećući me prema zrcalu. Spušta ruke niz moje ruke, šireći moje ruke i pritiskajući ih na staklo.

- Raširi noge. -

- Jebi ga. - Ja ga poslušam. Sad osećam kako mi vlaga curi niz nogu. Gledam ga u ogledalu dok se odmiče kako bi me procenio. Oči su mu iskrale požudu ali on je ozbiljno nabrao čelo, odlučujući kako će se najbolje nositi s ovom izvrsnom prilikom. Lagano prelazi prstima po mojoj guzici, a zatim se uspinje prema mojim leđima i struku, konačno skrećući pažnju na moje grudi, koje mi se u ovom položaju praktički otkače iz grudnjaka. Ljulja ih u svojim velikim rukama, štipa me za bradavice, osjećajući ih kako se stvrdnjavaju.

Odjednom, povuče gornji deo mog uskog sportskog grudnjaka, a izrez se uhvati ispod mojih sisa te ih gurne i skupi. Dahćem i gledam ga kako mi gladi izložene bradavice dok mu se trljam guzom u penis.

Izdahne i nasmije se: -Već neko vreme želim to videti. -

Nacerim se i štimam za njega. - Još nešto što želite videti? - Pitam.

- Naravno - kaže ozbiljno, "ali ne ne žurimo. "

Pritisne mi jednu ruku u leđa, dovodeći ih do luka. -Pazite da prsa budu podignuta-, naredi dok uzima moj rep i povlači ga prema sebi. Jaučem, sviđajući mi se čvrst pritisak na temenu. Zatim, stavlja ruku između mojih nogu, pritiskajući jake prste na moju zdelicu i povlačeći ih unatrag, milujući moju macu. Sledim njegovu dominaciju, naginjući bokove prema njemu. Povlači liniju duž mojih nabora sve do vrha moje guze, polako, uživajući u svakom centimetru.

- Guzovi su prejaki - kaže, a obe ruke mu se sada prebacuju na dupe. Kihoćem se.

- Ne miči se - smeje se. Udovi mi drhte od stimulacije i iscrpljenosti, ali borim se protiv podrhtavanja, željna da vidim šta je planirao za mene sledeće.

Pogledam se u ogledalo i proverim njegov penis, dugačak i debeo kroz ono što mora biti kompresijska gaćica. Vidim izbočinu njegove glave, cilindar osovine koji pritiska crnu tkaninu. Zamišljam li to ili vidim kako pulsira čak odavde? Osećaj njegove ruke ravno uz moje dupe me napaljuje, on me gladi između mojih nogu gore i nazad, stvarajući trenje, čineći cijelu moju macu toplom.

- Namočena si za mene, dušo - kaže bez daha.

Usporava svoj ritam i fokusira prste, kružeći po mom klitorisu. Ne mogu se suzdržati, ali ne ispuštam visoko cviljenje između stisnutih zuba dok osjećam kako se palim sve više. Jače savijam leđa, naprežući se da se pritisnem uz njegovu ruku. Podignem se na prstima, moleći ga za još.

- Znaš, i ja sam želeo videti tvoje dupe izbliza - kaže dok kleči iza mene. Podiže ruke i povlači moje helanke do kolena. Sad me deli samo moja tanga od crvene čipke. Nekoliko centimetara bliže.

- Mogu li? - pita, cerekajući se, prsti lebde tik iznad moje linije gaćica.

- Bože da, učini to! - Zahtevam, a on mi skida tange, ostavljajući moju golu macu na centimetar od njegova lica.

Njegov topli dah udara me dok zastaje. Zatvorim oči i odjednom su njegova mokra usta na meni, cela, radeći od moje klitoriske pa sve do moje guzice. Njegov vrući jezik kreće se poput vala, nežno me sisa, gura, razdvaja rukama tako da može doći do svakog dela mene. Pripremim se za ogledalo, preslabih kolena od zadovoljstva da bih bila korisna. Njegova usta sada pokrivaju moj klitoris, jezik glatko liže gore-dolje. Podiže jednu ruku gore, milujući palac u krugovima oko moje druge rupe, već mokre od usta.

- Da! - Vičem. - Daj mi to! -

Polako ga gura u mene, a ja vrištim, stišćući svoju macu, dok mi zidovi pulsiraju, podudarajući se s ritmom njegovih usta na mom klitorisu. Pritisak palca čini me tako da bih mogla puknuti i mahnito se vraćam u njega. Kapam mu u bradu i tako blizu da ga preplavim.

- Želim vidjeti tvoj penis - zacvilim, a on se zakihoće, stavljajući ruku u gaće da mi udovolji. Gledam ga u ogledalu dok ga izvlači - da, tako je savršen, žilast, tvrd kao da je samo za mene. Počinje ga milovati dok ga očima proždirem i želim osetiti njegovo pulsiranje u mojoj maci.

- O, Bože, da, da, naterat ćeš me da dođem. -

Zareža i prodre palcem dublje u mene. Stisnem svoju macu, a on mi savršeno usisa klitoris u usta i čujem kako vrištim: „Da! Da! Svršavam! " dok drhtim od zadovoljstva natapajući mu lice svojim sokovima iz mace.

- Želim te osjtiti sa leđa - dahćem drhteći od blistave iscrpljenosti.

- O, jebi ga - dahće on.

- Daj mi to, Josipe - kažem, uspostavljajući kontakt očima s njim u ogledalu. Ugrize se za usnicu i zastenje svojim posljednjim potezima, puštajući da mu vruća sperma prska po mojoj goloj koži. Izdahnem, očiju zarolanih u mojoj glavi i borim se protiv poriva da ne padnem na pod.

Skida majcu da me očisti, a ja se napokon u potpunosti divim njegovom telu. Grudi i trbušnjaci savršeno zategnuti, dva reza mišića na bokovima pod uglom. Zatvorim oči kako bih uživala u tome kako mi nežno i pedantno čisti leđa.

- Smeta li vam samo.. da me opet pokupite? - Pitam, gledajući ga kroz trepavice.

Smeje se i hvata me ispod bedara, obavijajući ih oko struka i duboko me ljubi. Na kraju, on se odvaja da me pogleda i pita: -Želite li jednom večerati sa mnom? -

Ne mogu, a da se ne nasmijem njegovoj ozbiljnosti, pogotovo kad je njegova brada još natopljena mojim orgazmom.

- Apsolutno. Mislim da smo to zaradili. -

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar