17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

MOJA VRELA KOMŠINICA! Nisam verovao da sve ovo zna!

Jedne subote, vraćajući sa jedne rođendanske žurke, me je obuzeo očaj kada sam shvatio da sam propustio zadnji autobus.

- Dođavola! – procedio sam u sebi. Do moje kuće je imalo dobrih 45 minuta hoda, i to ako se ubrzam. Krenuo sam nevoljno, nogu pred nogu, dok me je očaj polako obuzimao. Bio sam dobro zagrejan od votke, ali mi se zaista nije pešačilo. U trenutku sam zastao, smišljajući da li da zovem taksi da me izvuče iz ove vukojebine ili da se namužim i pustim korak.

Dok sam se smišljao, kraj mene se zaustavio crni mercedes. Za volanom je bila žena srednjih godina, tek prešla 45. Tako mi se učinilo. Ponudila mi je prevoz, pošto već ide u tom pravcu. Bez ikakvog razmišljanja sam prihvatio.

Vožnja je protekla u neobaveznom čavrljanju, a ja sam krajičkom oka posmatrao tu predivnu ženu u zrelim godinama koja je nosila skup kostim, predivne svilene čarape i visoke potpetice. Mirisala je zrelo i egzotično. Taj miris je budio moj kurac u pantalonama.

Potrudio sam se da to nekako sakrijem, ali, nisam bio siguran da sam uspeo u svojoj nameri, jer joj je na usnama zatitrao osmeh. Ispostavila se da je živela u zgradi pored moje. Lepo. Komšinica. Iako je bilo poprilično kasno, pozvao sam je na kafu kod sebe u stan, da bih joj se odužio. Bio sam poprilično šokiran kada je iz prve pristala.

Kada smo usli u stan, ona se raskomotila na krevetu a ja sam otisao da skuvam kafu.

Seo sam pored nje da bolje osetim toplotu njenog tela. Njen miris mi je punio nozdrve i terao moj kurac da se meškolji u gaćama. Ona je stalno premeštala svoje predivno oblikovane noge u svilenim čarapama i nestašno se vrpoljila. Primetila je da ne skidam pogled sa njenih nogu, pa se opet, nasmešila. Izula je cipele i bez reči mi stavila noge u krilo i ja sam, kao omađijan, počeo da ih ljubim i ližem što sam strasnije mogao.

Ovo joj se sigurno dopalo, jer je počela da stenje i uživa. Pridigla se i počela da mi otkopčava pantalone, nestašno me gledajući u oči. Zgrabila je moj kurac, koji je bio u punoj snazi i stavila ga u usta. Nisam mogao da verujem da jedna matorka tako puši, dudla, sisa do korena da sam mislio da ću odmah da joj svršim u usta i po kosi.

Prestao sam da joj ližem slatka stopala i položio je na ledja. Skinuo sam sve sa sebe sto sam brže mogao i digao njene prelepe noge na moja ramena. Lagano sam kurcem usao u njenu vlažnu pičku, sveže obrijanu.

Raskopčao sam joj belu košulju koja je predivno mirisala na svež ženski znoj, a njene zrele, bele grudi su počele da se tresu u ritmu jebanja. Mojoj sreći nije bilo kraja, u toj pozi sam mogao da ližem njena stopala, da jebem predivnu ribu i da rukama držim i mesim predivne sise.

Pumpao sam je tako pola sata i kada sam osetio da ću svršiti, odvojio sam se od nje i svu svoju spermu polio po uzdignutim stopalima.

Promenili smo pozu i sada je ona sedela na mom kurcu, opkoračivši me tako da nisam mogao da mrdnem, osim da je odozdo nabijam kurcem, što sam i činio. Video sam po njenoj grimasi da uživa u mom dugackom i debelom vršnjaku. Mazio sam joj belu, mesnatu guzu sto sam više mogao a ustima sam jednu pa drugu bradavicu sisao kao malo dete.

Vise nisam mogao izdržati i sav moj beli nektar sam joj sasuo u pičkicu. Pali smo oboje na krevet, onako znojavi i umorni. Ostavio sam je na krevetu onako oznojenu i punu sperme, da nam donesem neko piće.

Vratio sam se viskijem i seo u fotelju.

- Dodji izmedju nogu i počni da pušiš! Odmah!

Ona skliznu do mojih nogu i svojim mesnatim usnama obuhvati moj kurac i sočno ga usisa do ždrela.

- Puši ga do kraja - rekao sam i uhvatio je za glavu da bih mogao da napravim ritam kakav hoću.

Osećao sam da radi jezikom po mom kurcu koji je pulsirao. Kurac je sa zadovoljstvom muljalja po ustima, lizala ga od korena do glavića, pa prelazila na jaja koja je usisavala. Jednom rukom mi je mazila stomak, dok je drugom drkala kurac. Ubrzo sam joj sasuo svoju vrelu spermu u usta. Sisala je kurac neko vreme dok nije isisala i poslednju kap!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar