27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

NAJBOLJI VRHUNAC IKADA: Odlepio sam kada je skinula haltere pa sam je uhvatio za vrat i krenuo da joj ga nabijam

Ispričašću vam nešto lepo što mi se desilo pre izvesnog vremena, tj. pre nekih mesec dana. Zovem se Bojan, imam 35 godina, jedan u finišu neuspešan brak iza sebe, dvoje dece, dobar posao, suvlasnik sam u dve firme, veliki stan, luksuzan auto, jednom rečju potrudio sam se da mi ne bude loše u životu. Privlačnog sam izgleda, dosta mladolik, atletske građe, ranije sam se profesionalno bavio sportom, pa čak ni danas ne dozvoljavam sebi da se zapustim u fizičkom smislu, ugojim i slično. Redovno posećujem teretanu, rekreativno igram tenis i fudbal sa društvom. Zgadim se kada posle dužeg vremena sretnem neke svoje ortake iz kluba ili iz srednje škole, sa faksa, pa primetim šta su sebi dozvolili. Ugojili se, zapustili, očigledno ne vode računa o svom fizičkom izgledu, ni o zdravlju.

Pošto sam već pomenuo srednju školu, a da ne bih otišao u neke druge teme, odmah ću vam reći da ova priča ima direktne veze sa tim periodom, odnosno sa jednom osobom konkretno. Jelena je moja drugarica i nekadašnja simpatija iz srednje škole, sa kojom dugo nisam bio u kontaktu, ali nam moderne informacione tehnologije i Facebook nisu dozvolili da se sakrijemo jedni od drugih čak i da smo hteli (siguran sam da svi imate sijaset sličnih iskustava sa prijateljima koje ste baš na FB sreli posle mnogo godina). Jeca je bila slatka devojka, nižeg rasta, simpatične jebozovne face, manjih, ali prelepih grudi i divne, zaobljene guze. Iako smo jedno drugo simpatisali skoro sve vreme školovanja, nikada se ništa konkretno nije desilo među nama obostranom krivicom. Zbog njene stidljivosti i mog donekle smotanog pristupa svemu tome, nažalost. Dok smo išli u školu, stanovala je u blizini kod neke tetke ili tako nešto, a inače je iz jednog manjeg grada u okolini Beograda, gde i danas živi.

Elem, pre izvesnog vremena pronašli smo se na Facebook-u, bilo mi je jako drago da je ponovo vidim, a stavila mi je do znanja da je i njoj drago. Stare simpatije se ne zaboravljaju. Izrasla je u jednu lepu, mladu ženu, sazrela, sada nosi naočare, shvatio sam u trenutku da mi je sada privlačnija još više nego ranije. Razmenili smo brojeve, redovno komunicirali, razgovarali, ispričali jedno drugom sve i svašta, rekla mi je da se nije udavala i da je trenutno solo. Rešio sam da uradim ono što je trebalo pre nekih 15-ak godina, hteo sam sa njom nešto konkretno. Par puta smo se dogovarali da se napokon vidimo, ispričamo, ali nam vreme to nije dozvoljavalo, oboje smo bili u svakodnevnim obavezama. Taj manjak vremena nadoknađivali smo svakodnevnim dopisivanjem preko FB. Iskoristio sam priliku da razgovor navedem na neke lascivnije teme, što je ona sa oduševljenjem dočekala. Kao da je samo bila potrebna moja inicijativa, što je sasvim logično s obzirom na njenu stidljivost. Počinjali smo od nekih banalnih tema, a završavali otvorenim pričama o seksu, fantazijama. Tada sam saznao mnogo toga o njoj, njenu omiljenu pozu, rekla je da voli otpozadi, tvrdo tucanje, ja sam joj rekao da se tu slažemo, ali da volim jos dosta toga. Rekao sam joj da se opasno ložim na haltere, podvezice, najlonke, štikle, da je često zamišljam u takvom izdanju, njen komentar je bio – probaćemo sve to da nađemo.

Razmenjivali smo fotografije u izazovnim pozama, bez preterivanja i pornografije, samo maštovita erotika. Dobijala je od mene fotke iz kreveta u boksericama, ja sam joj tražio da mi pokazuje guzu dok su gaćice na njoj. Slala mi je različite fotografije, sa različitim gaćicama na sebi. Stajale su joj tako dobro na onoj oblikovanoj guzi, crne, crvene, sive, bele, ljubičaste. Ranije sam saznao da pičkicu redovno depilira, što me je posebno uzbuđivalo. Meni je u tim trenucima erekcija bila toliko jaka, da sam mislio da ce mi kurac pući! Svaki put sam ga dobro izdrkao, svršio kao konj i ona je to znala, mislim da joj je imponovalo što se nalazi u mojim fantazijama. Poslao sam joj jednu fotografiju gde mi je kurac u erekciji, držim ga preko bokserica i pitao sam je da li moze na neviđeno da oceni koliko ima u centimetrima?21cm, rekla je kao iz topa. Bio sam zatečen njenim odgovorom, pošto je pogodila iz prve?! Prokomentarisao sam nešto u smislu – pa vas dvoje kao da ste se družili, na šta je ona odgovorila – još uvek nismo, nažalost. Tada sam shvatio da ću je kad-tad pojebati i da će mi se ispuniti fantazija iz škole. Na ovaj način smo održavali pažnju jedno drugom, znajući da ćemo se vrlo brzo videti i ove fantazije pretvoriti u stvarnost.

Pošto se bližio vikend, razgovorom smo došli do teme da li se planira neki provod. Imao sam nekoliko otvorenih opcija, trebalo je da putujem van Beograda sa prijateljima. Ona je rekla da verovatno neće ići nigde. To mi je dalo zeleno svetlo da je pozovem kod sebe, što sam i uradio. Pristala je bez mnogo zatezanja, znala je da želim isto što i ona i da je to odlična prilika, pošto ko zna kada ćemo ponovo ugrabiti slobodno vreme. Pitao sam je da li želi da negde otputujemo, rekla je da nema potrebe da se bacamo na trošak, doći će ona kod mene. Veoma sam se obradovao u nameri da joj pružim veče za pamćenje, uključujući intimnu atmosferu, dobru klopu, laganu muziku i na kraju žestoki seks. Dogovor je bio da u petak uveče ona dođe busom do Beograda, odakle ću je ja pokupiti, pa idemo kod mene. Sve je bilo spremno za jednu lepu noć.

Dobar deo tog dana proveo sam u sređivanju kako stana, tako i sebe lično. Sveže obrijan, namirisan, sa depiliranom kitom, plavom košuljom, teget džemperom, farmerkama, plavim uskim boksericama, krenuo sam da sačekam Jecu. Stigao sam malo ranije na stanicu, pozvao da vidim gde je, kaže stižem za 10 minuta. Izašao sam ispred da vidim kad stigne bus, ipak treba da jedno drugo prepoznamo posle 15 godina. Kada se bus zaustavio, izašla je među poslednjima, sa velikim osmehom. Naočare na licu, kosa vezana u rep, crne pantalone, crna jakna, visoke štikle, upadljivo našminkana. Kurac mi se digao čim sam je video! Pritrčala mi je, zagrlili smo se i poljubili nešto kao kratko u usta. Ono, samo cmokić. Osmotrio sam je sa svih strana, baš je dobro izgledala. Krenuli smo prema kolima, pa do mene. Usput smo nešto neobavezno pričali, oboje uzbuđeni zbog onoga što smo znali da će uslediti.

Ušli smo u stan, raskomotila se, imala je na sebi belu košulju i crni blejzer. Ponudio sam se da skuvam kafu i poslužim je pićem. Uzela je votku, ja samo sok. Poveo sam je da joj pokažem stan, pošto sam se skoro uselio, baš joj se dopao. Vratili smo se u dnevnu sobu, skinula je blejzer, sela je na ugaoni trosed, a ja sam otišao do kuhinje da zakuvam kafu. Doneo sam kafu i piće i seo pored nje. Pogledali smo se par puta kratko bez reči, oboje smo bili napaljeni do jaja, a zatim smo počeli da se strasno ljubimo. Sela mi je u krilo i nastavila da me ljubi, dok sam je stiskao za guzu i grudi. Skinuo sam joj košulju, ona meni džemper i košulju, tako da je ostala samo u crnom brusu, a ja u beloj majici. Onda sam navalio na njene sise koje su izvirivale iz mini brusa, koji sam joj brzo skinuo. Sisali smo jezik jedno drugom, lizao sam je strasno po vratu i sisama, grickao ukrućene bradavice, a ona je postajala opasno napaljena, mešala je u mom krilu. Ni nalik na stidljivu Jecu iz škole. Ustala je i počela da otkopčava svoje pantalone.

Skinula ih je, a mene je prizor oduševio! Crne najlonke, podvezice i halteri, baš onako kako sam želeo! Poludeo sam od uzbuđenja, strgao sam crne, čipkane gacice sa nje, uhvatio je za guzu, podigao i bacio na trosed. – Kučko, sada ćeš dobiti lizanje pičke kakvo nikad nisi imala! - Samo je zadovoljno uzdahnula, a meni je kurac toliko narastao, da sam mislio da će mi probiti farmerke! Podigao sam joj noge i počeo vrelim jezikom da obrađujem već vlažnu depiliranu mačkicu, koja je tako lepo mirisala. Lizao sam joj butine, pičku, zavlačio jezik u nju i upijao sokove koji su iz nje izlazili. Jeca je samo stenjala, mazila svoje sise i svaki put je vrisnula kad joj mačkicu raširim i zabodem jezik duboko u nju! Sama mi se nudila, mešala, uhvatila me je za glavu i nabijala još dublje! Prstima sam joj raširio usmine i koncentrisao se samo na klitoris koji sam obrađivao vrhom jezika, dok sam joj dva prsta gurao unutra, to ju je izluđivalo! – Taaakooo, Boki! Tako dobro lizes! - Ovo njeno odobravanje dodatno me je stimulisalo, pa sam nastavio jos zešće.

Došlo je vreme da i ona upozna moj kurac, za koji je samo naslućivala kako izgleda preko fotografija koje sam joj slao. Ustao sam, podigao je i rukom joj pokazao na moje međunožje koje je već bilo ogromno. Kao da se malo uplašila, ali je poslušno počela da mi otkopčava kaiš i skida farmerke. Ostao sam samo u uskim boksericama, iz kojih je već virila polovina mog kurca. Tada se osmehnula i rekla – napokon ću ga probati, toliko puta sam zamišljala šta imaš u gaćama - na šta sam se samo osmehnuo. Malo mi je spustila gaćice i sada je ceo bio napolju. Po njenom izrazu lica shvatio sam da joj se prizor dopada, da je gladna dobrog mesa i da jedva čeka da ga obradi. – Mmmmm, kako je dobar, prokomentarisala je nežno. - Imam lep kurac, 21cm dužine, srednje debljine, mišićav, prošaran venama, veliki glavić, prosečna veličina jaja, depiliran, ko ga ne bi poželeo. Primakla se i poljubila ga par puta, da bi zatim počela da ga drka. Već je bio vlažan, nisam više mogao da izdržim, nego sam je uhvatio za glavu i grubo joj ga gurnuo u usta! U trenutku se malo iznenadila, ali onda je ona preuzela inicijativu i počela da ga uvlači i liže glavić, kružila je vrelim jezikom po glaviću, pošto nije ceo kurac mogao da joj stane. Zatim ga je lizala od vrha do jaja, stavljajući moja otekla muda u usta!

Nekada sam joj rekao šta posebno volim kod pušenja – da uzme samo glavić u usta i da ga isisava, a da rukom samo lagano nadrkava i da mi masira jaja, kurvica se setila i bez pogovora to uradila. Ovo je bio prizor koji mi se jako dopadao, moj kurac pulsira u Jecinim ustima, ona ga tako pohotno proždire, fantazija duga 15 godina! Par minuta je tako palacala vrelim jezikom po njemu, borila se sa ogromnim glavićem, pokušavala je ceo kurac da strpa u usta! – Aaaaah, toooo, Jeco! - Hrabrio sam je uzdasima i uživanjem koje je primećivala na mom licu. Uhvatio sam je za glavu i serijski gurao kurac do grla sa kratkim pauzama dok je uzimala vazduh, pa ponovo, a ona me je držala za guzu i grebala noktima po njoj. U jednom trenutku sam joj rekao da otvori usta i isplazi jezik, što je bez pogovora učinila, a ja sam je kurčinom šamarao po licu i jeziku!

Ubrzo sam poželeo da joj ga napokon stavim, da oseti kurčinu od 21cm u svojoj mačkici. Naslonio sam je na trosed, obgrlila me je nogama oko struka, pa sam polako počeo da prodirem u nju. Zastenjala je – polako, ogroman je - ali ga je odmah celog primila. Krenuo sam da je ubadam, prvo polako, pa ubrzano. Vrištala je od zadovoljstva – taaako, probodi me tom svojom kurčinom! - A ja sam samo ubrzavao tempo, dovodeći je do ludila. Povukao sam je malo prema sebi, podigao joj noge na moja ramena i sada sam je tako jebao. Moja muda su snažno udarala u njeno dupe proizvodeći vrlo dobro poznat zvuk. Promenili smo pozu. Legao sam na „lenjivac“, raširio noge i pozvao je da sedne. Prišla mi je, par puta prodrkala kurac, olizala ga lagano i počela da se namešta. Držala me je za kurac i glavićem je par puta protrljala svoju pičku pre nego što će sesti. Napokon je sela, lagano ga je primila i ubrzo smo uhvatili dobar tempo. Jedna od mojih omiljenih poza.

Držao sam je za vrat i prvo lagano, a onda sve brže nabijao na kurac. Uživala je, dahtali smo zajedno, stenjali, par puta je glasno vrisnula – aaaaah, kako je dobro, osećam ga u grlu! - Raširila je ruke, spustila mi sise na lice, uhvatio sam je za guzove, raširio ih i tako sam je punio par minuta ubrzanim ritmom. Sada je poželela da se tucamo u njenoj omiljenoj pozi – otpozadi. Prebacio sam je preko „lenjivca“, raširio joj noge, opkoračio je i tako ušao u nju! Ponovo je vrisnula, kučkica je maksimalno uživala u svemu ovome. Nastavio sam da je ubadam držeći je jednom rukom za leđa, dok sam se drugom pridržavao za trosed. Uhvatio sam je za sise i počeo da ih stiskam, zastenjala je, to joj je posebno prijalo. Lizao sam je po leđima, dok je ona mazila svoju mačkicu u koju sam je ubadao svojim snažnim komadom. Osetio sam da neću još dugo izdržati, ubrzao sam tempo! Oboje smo već bili na vrhuncu, ona je prva počela da svršava, za njom i ja. Izvadio sam ga i vrela sperma je u mlazevima počela da leti po njenom dupetu i leđima, tresao sam se u ekstazi! Mislim da sam svršavao dva minuta, svu sam je ulepio, kao da sam svih ovih 15 godina skupljao za ovaj susret! Umazao sam joj i čarape, haltere, sva je bila u spermi! Oboje smo bili zadihani od uzbuđenja. Kada sam se malo smirio, uzeo sam peškir da je obrišem. Okrenula se i ponovo uzela kurac u usta, igrajući se spermom koja je ostala na njemu. Spustio sam se do nje, zagrlili smo se i tako mazili i ljubili jos neko vreme.

– Hoćemo pod tuš, pozvala me je i uhvatila za ruku. – Hoćemo, odgovorih. Skinula je sa sebe najlonke i haltere i krenuli smo u kupatilo. Dok smo išli prema kupatilu, zavodljivo je vrckala prelepom guzom. Ponovo me je izazivala, znao sam da želi još, ipak joj nije bilo dovoljno jahanja ovog izdržljivog pastuva. Ušli smo u tuš kabinu. Okrenula se prema meni i ponovo počela da me ljubi i hvata za kurac. Ljubio sam je i grickao po vratu, sisama, bradavicama. Pustili smo vodu da nas prska i pojačava užitak. Klekla je ispred mene i pohotno počela da ga dudla. Ponovo je bio prav kao strela! Pridržavao sam se rukama za tuš kabinu, dok mi se telom širilo prijatno osećanje i uzbuđenje, stenjao sam od zadovoljstva. – Aaaaah, taaako! Kako ga ti dobro pušiš, Jeco! - Pogledao sam je, igrala se sa njim, lizala ga od glavića do jaja, pa nazad, samarala sebe kurcem po obrazima, uzimala jedno jaje u usta, pa drugo. U jednom trenutku mi je rekla da podignem nogu, začuđeno sam je pogledao, ali i poslušao. Lizala mi je jaja, a zatim deo prema anusu, dok mi je prstima nadraživala anus, to je tako prijalo! Ustala je i okrenula mi guzu, pa sam se sada ja spustio dole. Naslonila se rukama na kabinu i istrćila se da bih mogao bolje da joj priđem. Raširio sam joj rukama guzu i vrelim jezikom počeo da obrađujem anus. Jednom prilikom sam je pitao da li je probala analni sex, na šta mi je odgovorila da nije, pošto se plaši da će je boleti. Mislio sam da ću je na ovaj način dodatno stimulisati i nagovoriti da probamo, te sam navalio jos žešće da je ližem. Prstima sam joj nadrkavao picčku, pokušavajući da joj uvalim ceo jezik u anus, dok se ona mazila po sisama. Ustao sam i rekao joj da se okrene prema meni. Zagrlila me je i podigla jednu nogu da bi ga lakše primila. Ponovo je bio u njoj. Ljubili smo se, jahala me je ujednačenim ritmom, dok sam je držao za prelepo dupe! – Mmmmm, aaaaah! - Dahtali smo i stenjali zajedno u ekstazi, a voda se slivala po nama. Lizao sam joj sise, rukama širio guzu, ljubio po vratu. U trenutku smo malo usporili.

Iskoristio sam priliku da joj nešto šapnem na uvo. – Hoćemo da probamo u guzu? - Malo se iznenadila. – Nemoj sada, nisam još spremna. OK, nisam hteo da navaljujem, biće još prilika, imao sam razumevanja. Ipak je u dupetu trebalo svariti podivljalu kurčinu od 21cm, nije to mali komad mesa. – Dobro, okreni se onda. - Okrenula se bez pogovora, raširila noge i ponovo sam mogao da uđem u nju, ovog puta otpozadi. Uhvatio sam je za kukove i počeo da navlačim. Prvo polako, pa sve brže. Urlala je od zadovoljstva! – Aaaaaah, polako! Rasturićeš mi pičku! - Nisam se mnogo obazirao, pošto sam znao da joj baš tako prija, već sam nastavio divljački da prodirem! Bližio sam se vrhuncu, uhvatio sam je za vrat i nastavio ujednačenim tempom. Čulo se glasno sljepkanje mojih kukova po njenom dupetu! Osetio sam da mi jaja pucaju, gotovo je! Svršavam! Okrenuo sam je, spustio do kurca koji je već počeo da pljuje semenu tečnost! Sperma je letela prema njenom licu, vratu, sisama! Cedio sam ga, a ona je lovila spermu koja je poletela sa strane! Želela je da mi izvuče poslednju kap sperme iz vrelih muda! Kurvica nezasita! Nisam verovao koliko sam je zalio i ulepio. Gledala me je odozdo pohotno, valjda joj nije bilo dosta, sperma joj se slivala niz obraze.

Nastavili smo da se tuširamo, pa smo otišli do trpezarije da večeramo. Klopa se potpuno ohladila, ali vredelo je. Zamotali smo se peškirima, sedela mi je u krilu, hranila me i ja nju. Posle smo gledali neki film, mazili se, ljubili i tako zaspali. Počeli smo ozbiljnije da se viđamo, super nam je, ubijanje od seksa skoro svakog dana. Planiramo zajednički doček Nove godine, verovatno ćemo negde putovati. Trenutno je nagovaram da probamo i analni seks, ali to je već neka druga priča, čitaoce cu blagovremeno obavestiti o rezultatima…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti