30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

VATROMET U RESTORANU: Gospodin od 50 godina mi je POKAZAO SVE ŠTO NISAM ZNALA

Zdravo zovem se Sanela ispričaću vam jednu priču. Imam 22godine, kosa i dlake na pici prirodno riđe, to se mnogim mojim jebačima sviđa, do nedavno imala sam momka malo starijeg od mene Miloša koji je radio za jedno velikog čoveka i trošio mnogo para za moje krpice jednom mi reko da se lepo doteram da me vodi na večeru da upoznam šefa obukla sam haltere jedno zelenu usku haljinu do malo iznad kolena ispod nisam imala ni gaće ni grudnjak. Isticale su se moji prirodne atribute. Kada smo došli, ispred restorana su nas  sačekala dva momka iz obezbeđenja i detaljno nas opipala a mene pogotovo, ušli smo unutra, restoran je bio ispražnjen za ovu pririku. Za četvtastim stolom je sedeo jedan fino obučen gospodin od 50 godina, pored njega su stojala još dva momka iz obezbeđenja, a Miloš je sedeo preko puta njega a ja između njih zvao Luka.

Seli smo jeli pili šalili, posle nekog vremena sam ostila Miloševu ruku na butini ispod stola malo posle i Lukinu pošto sam bila pripita prijala mi igra kad smo bili pri kraju večere.

Ja sam od ludila, čučnula ispod stola, puzeči sam došla do Luke, otkopčala mu pantalone izvadila kurac i počela da mu ližem glavič i muda u celini dok je Luka još jeo pa kad je malo se stvrdnu, počela sam da mu pušim kurac a Luka je pozvao konobara i reko mu da skloni sve sa stola da mora da pređe na ribu. 

Skinula sam i bacila je na pod i ostala samo u halterima.

A sad da vidimo kako jašeš. Prvo sam se okrenula leđima prema njemu, a licem prema Milošu, opkoračila Luku, namestila njegov kurac na otvor moje riđe čupavice dok mi kurac nije ušao unutra prvo sam polako skakala po kurcu sve držeči se za ivicu stola pa sve brže i brže, pa se Luka podigo a ja pala sa sisama na stolu uhvatio me jednom rukom i prislonio glavu, dok me je žestoko jebo od pozadi u picu, a moj Miloš je sve to gledao. Posle je Luka izvadio kurac i opet seo na stolici a ja sad okrenuta prema njemu opet ga opkoračila, rukama ga zagrlila oko vrata a on nabio glavu u moje sise igro se njima lizo mi bradavice i malo gricko dok me rukama podizao i spuštao na kurac opet me podigo bacio na sto. Sad sam ležila na leđima, još malo me je tucao, dok nije počeo da svršava u mene, malo sperme je nafilovao preko mojih riđih dlačica ja sam ostala da ležim.

Prišli su mi na kraju ova dvojca što su bili unutra postavili me da mi glava malo visi van stola jedan je došo spreda podigo mi noge na svoja ramena i počeo da me tuca u picu a drugi je prišao od pozadi uhvatio mi glavu rukama, malo je nagnu na dole a ja sam širom raširila usta a on sjurio kurac i počeo da me tuca u usta. Dok je moj Miloš gledao kako se od siline jebanja pred njegovim očima tresu moje sise.

Prvi je svršio ovaj u picu, pa je prešao ovaj drugi, istresao je svoju spermu na moje dlačice.

Svidelo mi se.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti