28°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

OPALIO SAM KEVU NAJBOLJEG DRUGA! Bilo je nešto najbolje u životu!

Divna je imala četiri banke, bez bora i suvišnih pitanja. Jako mamljiv glas i brutalno pune usne nesvesne konotacije belog na istim. A, da Divna voli moje tekućine saznaću na jednom muzičkom koncertu. 

Te večeri Divna je na koncert došla u belom sakou, ispod kojeg je,  kasnije će se ispostaviti samo satenska majica (ako je verovati mojim prstima). ….U masi klinki isticale su se samo Divnini  jaki kukovi i po prvi put u životu zamišljao sam sva moguća finala na njoj, ali i u njoj. 

Napravio sam prvi korak!

Prešao sam joj levom iz viskija preko vrata, a drugom rukom sam joj se pribio s leđa. Pošao do toaleta i dodirnuvši joj ruku dao znak da krene za mnom.

Bila je besna kada je ušla za mnom u toalet, gledao sam kako joj se grudi i vrat grče i dižu gore dok je su meni dizao onaj mali dole.

Pitao sam je zašto je pošla sa mnom, a ona me je samo pogledom vratila na moju maločas zamišljenu situaciju kako je vučem za kosu i spuštam na kolena. 

Nije previše pričala, govorila je pogledom pohotne, povređene žene koja želi da bude pojebana večeras i to odmah. 

Nisam imao dileme, video sam to u njenim očima i zaboravio sam u trenutku i na dugogodišnje druženje sa njenim sinom Markom, i silne palačinke koje nam je donosila dok smo obojica učili i vežbali zadatke u kući nje i njenog muža. 

Dugme na sakou bilo je poslušno, brzo je otkinuto zubima dok sam rukom pocepao pantalone koje sam znao da joj je kupio njen bogati muž koji u ovom trenutku ko zna kako dolazi do novca. 

Ipak sam se ja spustio na kolena, nisam nju povukao dole, i krenuo da ližem butine.

Stiskao sise, a moja napaljenja kučkica Divna, moja matorka, keva najboljeg ortaka već je počela da se gubi osetivši moj jezik na svojim usminama i klitorisu.

Vlažna je bila i to baš, a kolene su počele da klecaju te sam znao da je verovatno blizu, ali je ona sama zaustavila, stala i odmakla me. 

Okrenula mi je svoju guzu, pogledala kurvinski i izgovorila „Oceni me, ljubi me u leđa a sa pičkicom ćeš znati već šta da radiš“.

Kao da je izgovorila najlepši stih mog omiljenog benda koji je u tom trenutku razvaljivao koncertnu halu. 

Nabio sam se jako i rešio da razvalim ja moju Divnu, moju pohotnu kurcolomku koja ko zna zašto se odlučila na ovo ali me i ne interesuje.

Povukao sam je za dugu kosu, nabijao se jako i gurao prst po prst u njena usta sve do trenutku kada je sama ugurala sve moje prste u usta i sisala jako celu šaku uz osećaj da je jebu dva kurca verovatno.

Nisam odustao ni od moje prvobitne zamisli da Sonju, pravnicu, majku najboljeg drugara spustim na kolena i jebem prvo u procep njenih sisa, a kasnije i gušim kurcem.

Glavić je uspeo da zajhvati i njene usne, a meni bogami nije trebalo mnogo a da ne razmažem spermu Divni po licu dok ga pohotno ali polako lizucka. 

Da, imali smo i naredna jebanja….

Svaki naredni je bio sve inspirativniji, možda najdraži je onaj u liftu u sudu gde radi…

Biće nastavljeno... 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar