27°C

Beograd

Photo: pixabay/cromaconceptovisual

Izvor: Happy BSC

MAJSTOR ZA SIFONE! Popravio me je kao niko do tad!

Živim sama i svaki put kada mi se nešto u kući pokvari, to je za mene bio ogroman stres. Toga dana mi se pokvarila sudopera. Probala sam sama da popravim, ali bez alata i zanata nisam znala ni odakle da počnem. 

Pitala sam komšinicu da mi preporuči nekog vodoinstalatera. 

- Pozovi malog Gogu, on je sjajan majstor, a sigurno ti neće uzeti ništa za ruke-namigla mi je komšika. 

Goga je bio zgodni komšija. Negde mu je oko 30, visok i fatalnog pogleda. Ne znam kako mi nije ranije palo na pamet da ga pozovem. 

Bio je rad da dođe i stvorio se brzo u mojoj kuhinji. 

Stao je iza mene i razmišljao, a meni je odmah palo na pamet da on merka moju zategnutu zadnjicu i da njemu uopšte nije do mog problema.

Rekao mi je da se malo spustim dole da pokuša sa gornje strane da priđe problemu. Malo sam se savila na dole tako da mi je dupe još više ispalo nazad i verujem i procep moje pičkice se još više ocrtavao u toj pozi.

Polako me je zajahao i pokušao da dohvati sifon u zidu preko mene i u prvi mah je izgledalo kao bolja kombinacija ali se to ubrzo pretvorilo u klasično navlačenje na njegovu kitu. Samo da nas je neko mogao videti!

Dohvatio je on moju ruku i pokušavao nešto sa njom, ali je više pokušavao da što bolje osetim njegov dignuti kurac.

Rekla sam mu da nema šanse da se ovako reši i on je opet izašao napolje i nastavio kao da razmišlja, ali sam ga videla da konstantno bulji u moje dupe.

Znala sam da je zajeban po tom pitanju. Pričalo se po komšiluku da je pravi ženskaroš i da koju on jebe ta ne pomišlja više na drugi kurac.

Pitala sam ga šta da radimo, a on mi je rekao da možda ima rešenje. Samo je čučnuo iza mene i počeo da mi mazi dupe obema rukama.

Ja sam dreknula i počela da se opirem i da ga odgurujem drugom rukom ali mi je savio ruku na leđa i nastavio drugom rukom da mazi moje zategnuto dupe.

Počeo je prstima da mi ide po procepu pičkice, a ja sam se uvijala i pokušavala da mu se otmem. Odjednom mi je rukom svukao helanke i ispred njega je sevnulo moje dupe samo u tangicama. Znala sam šta sledi, kao da mi je pičkica u trenutku počela da vlaži. Odmah sam osetila njegove prste na dupetu i počeo je da mi mazi pičkicu preko tangica.

Nisam odustajala nego sam i dalje pokušavala da ga dupetom odgurnem, ali me je samo povukao za noge i opružio na stomak.

Svo to moje otimanje i cimanje ga je još više popaljivalo i još više me je pritiskao i sve jače mazio moje međunožje.

Kako sam se ja kao otimala tako mi je on sve jače trljao šakom pizdu i sve je više palio i spremao za njegov kurac. I dalje mi je jednu ruku držao na leđima, a drugom rukom raširio noge i ušao svojim kolenima unutra i pritisnuo moje butine, tako da nisam mogla ni da mrdnem.

Odmah mi je pomerio tengice u stranu i prstom počeo da mazi pičkicu. Bila sam taze obrijana i mogu da zamislim kako je uživao. Ušao je odmah sa dva prsta u mene i počeo da me jebe prstima. U prvo vreme sam se bunila i pokušavala da se odbranim, ali mi je to sve više prijalo.

Posle izvesnog vremena sam i ja sama počela nesvesno da se uvijam i da mu podižem dupe na gore kako bi svoje prste gurnuo još više u mene. I on je to osetio, ustao je podigao mi zadnjicu u prvobitan položaj i svukao svoju trenerku.

Ništa nisam odgovorila, samo sam ga gledala. Opljuvao je prste i namazao svoj glavić koji je bio neverovatno deblji od samog kurca.

Znala sam da nikad nisam osetila toliki kurac u sebi. Počeo je lagano da mi trlja pičku tim debelim glavićem, a ja sam mirovala i čekala prvi ubod. Znao je da želim taj kurac ali me je izluđivao.

Trljao mi je klitoris, ubacivao kurac samo malo, širio je, i mučio me. Svaki put kad mi je glavićem razmakao usmine i uguravao glavić u ribicu, osećala sam kao da će pičkica da mi se pocepa na ulazu. Glavić mu je bio toliko velik da sam ga osećala na usminama i na ulazu u pičkicu kako pulsira. Baš me je znalački palio i žario mi pickicu. Jednostavno je čekao da ga zamolim da mi ga utera.

Nisam mogla više da budem mirna, uvijala sam se u struku i mrdala, pokušavala da se pomerim nazad ne bi li ga osetila malo više a onda je on počeo lagano da mi ga stavlja. Pičkica mi se raširila do pucanja. Osetila sam kad mi je glavić ušao i sad je počeo da ga gura pomalo. Popunjavao mi je pičkicu tako lepo da sam ludela ispred njega.

Stenjala sam i dahtala a onda mi ga je opet izvadio celog i stavljao samo glavić i vadio ga napolje.

Jebao me je tako lepo. Počela sam neverovatno da uživam. Mrdala sam mu dupetom i mešala a on me je samo gledao kako uživam i polako jebao svojim glavićem.

Pitao me je jel’ mi lepo. Samo sam ćutala i gledala ga pravo u oči. Znao je šta mislim i onda je počeo da mi ga stavlja sve više i više. 

Stavio mi ga je celog i pička je htela da mi eksplodira. Bila sam popunjena kao nikad.

Počeo je da me navlači na kurac malo žešće. Jebao me je dosta brže i osećala sam na zidovima pičkice svaki milimetar njegovog debelog kurca. Rasturao mi je skroz. 

Onda mi ga je nabio celog i ostavio unutra i nije se pomerao. Imala sam osećaj da mi je pička potpuno puna, da ne može više ni milimetar da ga primi.

Uhvatio me je za kukove i počeo da se divljački nabija u mene. Svaki pit kad se zakucao u mene mislila sam da će da me pocepa.

Pomalo me je bolelo ali me je baš to i palilo, pa sam ubrzo i svršila. Osetio je i on da sam svršila pa je još više ubrzao i sad me je maltene razvaljivao od kurca.

Od tog silnog nabijanja u mene i cimanja za kukove napred-nazad i ruka mi je u jednom navratu ispala iz sifona uz zida, ali nisam želela da prekinem ovo i samo sam se spustila na laktove kako bih se lepše namestila i tako mu još više izbacila dupe nazad.

Sad mi je ulazio još dublje i sve je dupe pucalo od njegovih naleta. Jebao me je tako još minut-dva a onda sam osetila toplotu i još veći pritisak u pičkici. Punio me je spremom i svršavao u mene tako da sam htela da puknem. Nikad do sad nisam imala takav osećaj u pičkici.

Nikad me niko do sad nije tako jebao i punio ribicu do pucanja. Znala sam da me niko do sad i niko pa na dalje neće ovako dobro jebati.

Kad ga je izvadio ja sam ostala tako nepomična. Nisam se pomerala. Tako sam bila razjebana da nisam želela a nisam ni imala snage da se pomerim.

Kad sam se sabrala i ustala ispod te jebene sudopere pogledala oko sebe njega više nije bilo. Navukla sam helanke a pičkica mi je bridela i sve me je peckala. Bila sam baš dobro razjebana. Otišla sam do kupatila, istuširala se i mazila svoju malu ali sad razjebanu ribicu.

Stavila sam prst u nju i videla da više nije tako uska kao pre. Bila sam maltene otvorena i nisam ni osećala svoj prst u sebi. U trenutku sam ga opet poželela, ali to u nekoj drugoj priči.

Na kraju je došao sutra dan da dovrši sifon. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar