27°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

VLAŽNO ISKUSTVO SA MAJKOM MOJE DEVOJKE: Dražio sam joj gospođicu pa nabio debelu batinu do kraja!

Kaća je bila moja devojka. Imala je 20 godina, crnu dugu kosu, velike sise, dobru četvorku, fantastično dupe i neverovatne noge. U krevetu je bila prava vatra. Često sam se pitao na koga je takva jebulja. A onda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno. Kaća je bila njen pravi klon! Potpuno iste, s tim što je Vesna (tako joj se zvala mama), imala veće sise i za nijansu veću guzu.

Tada, kada sam je upoznao, čuo sam njihovu priču: Doselile su se skoro u naš grad, nakon Vesninog razvoda sa mužem. Udala se mlada i već sa 19 godina rodila Kaću. Nije bila srećna u braku, pa se razvela i došla u naš grad. Dodala je da joj je dosta muškaraca za neko vreme, iako već ima udvarače.

Ja sam bio opčinjen njom i u toku priče sam samo klimao glavom. Tako sam je poželeo!

Od tada sam često boravio kod njih, a Vesna je odobravala našu vezu. Ja sam se trudio u svemu da im pomognem, s obzirom da im je u stanu bila potrebna muška ruka. Ne stidim se da kažem da sam se i malo ulizivao Vesni, a sve da bih došao do nje. Često se dešavalo i da prespavam u Kaćinoj sobi, pa da tek ujutru odem kući. Tokom tih noći sam uživao u Kaćinim čarima, zamišljajući Vesnu.

Kaći ništa nije bilo strano u krevetu i ja sam uživao, ali sam se uvek pitao kako bi bilo da to radim sa Vesnom.

Video sam njenu mamu golu

Bilo je zimsko veče. Auto nije hteo da mi upali, pa mi Vesna reče da ostanem da prespavam. Ostao sam, ali sam malo spavao, s obzirom da je Kaća te noći bila malo zahtevnija. Ipak, svanulo je jutro i ja sam ustao. Krenuo sam u kupatilo, otvorio vrata i onda je usledilo najdužih deset sekundi u mom životu. Vesna je izašla iz tuš kabine i brisala kosu, dok joj je čitavo telo bilo nago i mokro.

Video sam kapi koje se slivaju niz njene predivne grudi, a zatim kapi koje se sa stomaka slivaju prema izdepiliranom međunožju. Jednom rečju video sam SVE!

Uspeo sam da izustim: Izvini! Odjurio sam u Kaćinu sobu dok mi se kurac dizao. Brzo sam se obukao i otišao kući.

Kasnije sam Kaći objasnio da sam morao da odem zbog nekih obaveza. Sledećih dana sam dolazio kod Kaće samo kada Vesna nije bila tu. To je potrajalo neko vreme, sve dok mi Kaća nije rekla: Dođi večeras na tortu i piće, kevi je rođendan. Čekao sam veče kao na trnju. S jedne strane, onaj prizor je izazivao u meni ogromno uzbuđenje, a s druge strane, bilo mi je neprijatno da se sretnem sa Vesnom.

Ipak, stiglo je veče. Došao sam kod Kaće. Vesna mi je otvorila vrata. Gledali smo se neko vreme, dok ona ne reče: Hajde,uđi! Čestitao sam joj rođendan, poljubio je u obraz, dok se oko nje širio miris njenog parfema.

Nosila je mini suknjicu do pola butina, a gore usku bluzu koja je jedva obuzdavala njene sisetine.

Bilo je tu nekih njenih koleginica sa posla (moram da napomenem, dobrih pičketina), zatim jedna komšinica, Kaća, njene dve drugarice i ja. Atmosfera je bila opuštena, pilo se, pa čak i zapevalo.

Nekoliko puta su se moj i Vesnin pogled susreli. Nekako mi se činilo da me gleda pohotno i željno, ali sam se brzo vraćao u realnost: Šta je meni?! Gde će ona mene da pogleda? To sam mislio u sebi, ali bi mi onda sinulo: Pa dobro, lepo sam građen, lep sam, visok, crn,… Možda tu i bude nešto! Kako se više pilo, sve sam je slobodnije gledao. Mmm… kako sam je želeo!

Vreme je odmicalo, pa su i gosti počeli da odlaze. U sobi smo ostali samo Kaća, Vesna i ja. Tada mi ona reče: Lezite vi, a ja ću ovo da pospremim. Kaća i ja smo legli. Nadao sam se da ću barem nju da pojebem, kad već ne mogu Vesnu. Međutim, ona je pod dejstvom alkohola brzo zaspala. Ja sam ležao neko vreme, pa pošto nisam mogao da zaspem, ustao sam.

U stanu je bilo toplo. Izašao sam u dnevnu sobu u majici i boksericama. Upalio sam lampu i stao pored prozora. Gledao sam kako napolju veje sneg i ponovo maštao o Vesni. Kurac mi se digao, pa sam već razmišljao da odem do kupatila da ga izdrkam. Tada me iz tog sanjarenja prenu Vesnin glas: Ni ti ne možeš da spavaš?

Da, odgovorih ja, a mislio sam samo da mi ne vidi nabreklu batinu u boksericama.

Idem da nam donesem neko piće, reče ona. Iskoristio sam priliku da sednem da mi ne bi videla dignut kurac dok stojim. Ona donese po jedan viski, pa malo stegnuto počesmo razgovor: Slušaj, Vesna, što se onog dana tiče… U redu je, prekide me ona. Znam da nije bilo namerno! Ja sam žena od skoro četrdeset godina, pa nisi mogao bog zna šta ni da vidiš! Pa, nije baš tako, izlete mi. Tek tada sam video da je ona u spavaćici do kolena.

Bradavice su joj se ukrutile, pretile su da pocepaju tkaninu spavaćice!

Ćutali smo neko vreme pod utiskom mojih reči. Čekao sam njenu reakciju, koja je ubrzo usledila: Stvarno tako misliš, upitala je. Nisam stigao da odgovorim, a ona je nastavila: Znači, momak tvojih godina (imao sam tada 24) može da se zagleda u ženu poput mene? Može, a može i više od toga, ponovo mi izlete.

Pomislio sam da ću dobiti šamar, da sam sve uprskao, ali… Umesto toga, ona mi priđe i reče: To mi mnogo znači, Milane! Imala sam loše iskustvo u braku, pa i sa drugim muškarcima! Ja sam je gledao začuđeno, a ona produži: Da, da i ja sam bila neverna u braku, ali su to bile samo neke avanturice sa nekim bezveznim muškarcima. Nikada nisam imala mladog, čvrstog…

Bila mi je sve bliža, osećao sam njen dah i njen parfem! Bio sam kao opčinjen. Nisam mogao da mrdnem. Ona me nežno poljubi u obraz, dok se meni kurac ponovo uspravljao u gaćama.

Nastavila je da me ljubi sve bliže ustima. Kada su nam se usne srele usledio je strastan poljubac, koji me je malo oslobodio. A Kaća, upitah je ja. Sada smo bitni samo nas dvoje, odgovori mi ona. Ja sam i dalje sedeo, a Vesna mi skide majicu i poče da me ljubi po grudima. Bio sam na sedmom nebu. Moj san se ostvarivao.

Klizila je preko mojih grudi sve do mojih bokserica. Lepo si građen, Milane, reče maznim i umilnim glasom. Povukla je moje bokserice nadole, a moje nabreklo koplje ju je, bukvalno udarilo u usta. Prosečne je dužine (16-17 cm), ali je znatno deblji od proseka.

Uh, ala je debeo, prošaputa Vesna. Olizala ga je od jaja do glavića, a onda mi je povukla kožicu par puta, i polako ga uzela ustima.

Tako je lepo pušila! Ubrzavala je ritam, koji je od laganog prerastao u halapljiv. Čitav joj je bio u ustima, a često je i jaja lizala i sisala. Kurac mi je bio pred eksplozijom, ali Vesna nije stajala ni za sekundu.

Pušila je i pušila, a ja sam se bližio vrhuncu. Svršiću, svršiću, opomenuo sam je, ali je ona samo ubrzala.

Nije prošlo mnogo i ja sam joj napunio usta belom, vrelom i lepljivom tekućinom. Vesna je posisala svu spermu, do poslednje kapi. Nisam mogao da verujem šta sam upravo doživeo. Keva moje devojke je progutala moju spermu.

Daj mi ga! Daj mi tvoju debelu kurčinu, zavapila je. Ali, ja sam se želeo malo poigrati. Kurac mi je bio spreman, ali nisam želeo još da joj ga dam. Raširio sam njene noge i došao kurcem do ulaza u njenu pičkicu.

Dražio sam joj ribicu, mazio joj klitoris, pa spuštao kurac do ulaza u njen čmarić. Jao, daj mi ga više!!! Pojebi me!

Ubrzo sam joj udovoljio. Iznenada sam joj ga nabio snažno, celog do jaja! Iako je bila vlažna, osetila je bol, jauknula je, ali joj je prijalo: Tooooo, prošaputala je, jebi me!!! Nabijao sam joj ga sve jače i brže. Onda sam je podigao i navalio uza zid. Obgrlila me je rukama i nogama i počela da se nabija na moju kitu. Ljubili smo se, dok je moj kurac parao njenu utrobu.

Zatim sam je spustio na pod, raširio noge i nabio joj ga ponovo do jaja. Vesna je ponovo svršavala, ali nije prestajala da ponavlja: Jebi me, Jebi me! Bližio sam se i ja svršetku, ali nisam želeo još da je napunim.

Okrenuo sam je, postavio četvoronoške i počeo da je guzim. Jebao sam je svom snagom. Jaja su mi udarala u njen klitoris, a Vesna je ponovo svršavala. Uskoro sam joj se pridružio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar