19°C

Beograd

Photo: freepik

Izvor: Happy BSC

SAMO ME JE POGLEDAO I ZNALA SAM ŠTA IMA NA UMU! Avantura kakvu ne pamtim

Kada imaš „male“ godine, sve ti je, nekako dozvoljeno.

Tada i ne razmišljaš puno o stvarima koje ti se događaju, niti te peče griža savesti… Nekako sve teče i opija te… Događaji se ređaju i neki te obeleže. Kao da ti nametnu put kojim ćeš posle da se krećeš.

Jednog događaja se sećam sa posebnim uzbuđenjem…Secam se, tek sam napunila 18 godina. Počele su letnje vrućine. Vreme predodređeno za haljinice i suknjice. Lepršave stvari koje plešu oko tela… uživala sam u pohotnim pogledima svojih vršnjaka, ali i onih starijih…

Godilo mi je to, od pomisli na njhove prljave misli – ribica bi krenula da pulsira kao luda. Tog dana sam bila u posebnom raspoloženju…. Sa drugaricom sam imala dogovor da ceo dan provedemo na obližnjem izletničkom mestu. Do onde se moglo doći gradskim prevozom, ali put traje nešto više od pola sata i to ako nema saobraćajne gužve.

Popele smo se u autobus, zadnja vrata; obe smo volele gledati kroz zadnje staklo.

Na sledećoj stanici autobus je bio pun pa su se svi tiskali jedni o druge. Počela sam osećati kako me neko u toj gužvi pritiska celim svojim telom, sasvim uobičajeno u krcatom autobusu.

Malo okrenuh glavu ne bih li videla ko stoji iza mene i primetih obrise zgodnog muškarca, od koga je oko mene bio veo prijatnog muškog parfema. Onaj tip iza mene još se nekako više pribio uz moje telo. Osećala sam kako diše.

Najednom pažnju mi je privukao neki pokret na mojoj levoj butini. U trenutku sam shvatila: pa njemu se digao! Osećala sam debelu žilu koja se nabija uz moju guzu. Preplavio me je vreli alas, a srce je počelo ludački da tuče! Postalo je još toplije.

Njegov ud se pomerao i lagano kretao ka sredini moje guze…

Uh…sada je među mojim guzovima. A onda je počeo da se pomera, lagano, lagano, gore-dole, trljajući svojom vrelom žilom unutrašnjost moje guze. To me je palilo. Osećala sam preko moje haljinice, kako se jedva malo odvojio te ga nisam sada osećala celom dužinom već samo njegov vrh koji se spušta naniže, a onda…

Haljinica mi se na bokovima zategla i on se našao između mojih nogu, sabijajući svojim vrhom haljinu između mojih nogu sve dok nije se mogao videti čak napred kao brežuljak koji štrči.

Osećala sam napetost njegove trenerice, moje haljine i njegovog ogromnog kurca između mojih nogu dok mi je pokretima celom dužinom trljao ribicu. Počela sam da vlažim.

Izvlačio ga je do moje guze, pa opet napred, sve jače nadražujući me.

Krišom sam pogledala, koliko sam mogla u onoj gužvi, da li nas neko može primetiti. Ali svako je bio zaokupljen svojim mislima, pričom sa nekim do sebe…

Njegovi naleti su postajali jači. Imala sam utisak da me kukovima odiže uvis. Onda, nešto se promenilo. Shvatila sam da ne osećam više napetost njegove zategnute trenerke, a on je opet bio tu isto kao maločas, sve više me pribijajući uz zadnje staklo autobusa.

I tada njegov kurac više nije išao svom svojom dužinom po mojoj ribici, već kao da je preko tkanine haljine i mojih gaćica tražio prolaz u moju rupicu.

Sada mi trlja unutrašnjost butine, odozdo naviše, odozdo naviše, pa opet, odjednom osetih kožu njegovog kurca na koži mojih butina, iznutra…

Kreće se naviše, podižući mi krajeve suknje, još… još više…, sada nas samo tanka nit mojih gaćica deli…

Pa on, on će me pojebati u autobusu, tu pred svima, koji, očigledno, nisu ni bili svesni šta se dešava… Ivica gaćica mi je skliznula ka guzi i on ga je uvukao ispod njih, još jedan pokret i osetih njegov glavić na ulazu u moju ribicu.

Disanje mi je postalo ubrzano, počeo je da ulazi u mene. Bojala sam se disati, da me neko ne bi primetio, a tako bih rado zastenjala od zadovoljstva. Osećaj da je u meni nepoznati muškarac, u gužvi u kojoj nas svakog trenutka može neko videti, osećaj da radim nešto… nedozvoljeno… zabranjeno…, uzbuđivao me je još više…

Strahovi i razmišljanja da sam se tako lako podala nepoznatom vrištali su u meni, borili se sa osećajem zadovoljstva, njegovim naletima na moju uvek prisutnu želju za nečim novim u meni.

Pratila sam telom njegove nalete trudeći se da ih sjedinim sa drmusanjem autobusa koji je milio kroz gradsku gužvu.

Izvlačio ga je do ulaza u moju ribicu… opet nabijao… Onda sam osetila lake i kratke pokrete kao da je želeo da me tuca samo svojim vrhom… onda opet do kraja… do dubine, moje, sokovima ispunjene rupice.

Dugi, lagani naleti njegovih kukova podizali su i širili moju guzu… Tada osetih njegovu šaku na mom pubisu, spušta se, zavlači pod suknju… njegovi prsti ispod gaćica, na mom klitorisu. Više nisam mogla… osećaj topline u stomaku… u ribici… vrelina u meni… stegli su mišiće moga tela…

Nabila sam se na njega… jednom… drugi put… ribica se stegla u grču sladostrašća… Još jedan njegov dubok nalet i reka sperme prosula se po unutrašnjosti mojih butina… vrela… slivala se niz moje noge… golicala… Pred očima mi se momentalno sve zacrnilo… U ušima mi je zujalo… Nikad jači orgazam…Nikad bolji osećaj…Osetila sam kako se polako odvaja od mene…

Stidljivo sam okrenula glavu ka njemu, ne bih li mu videla lice…

Probijao se ka vratima, spreman da izađe…Na tren, kao da je znao, blago je je okrenuo glavu, osmehnuo se i namignuo mi… Kao da je znao, da se više nikada nećemo videti…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar