20°C

Beograd

Photo: freepik

Izvor: Happy BSC

SAMO JE HTELA JOŠ! Uhavtio sam je za bokove i krenuo

Uhvatila me za ruku i odvukla u tuš kabinu…”Zaslužili smo”, kaže mi i pušta toplu vodu da se sliva niz nas dvoje… Dodir njenog vretenastog tela me je oduševljavao. Jaka a nežna. Predivna. Dama. Zver.. Sve to u jednoj ženi.
Mazio sam je svojim velikim šakama duž nogu, struka, držao njene grudi, spuštao šake na guzu, stiskao je i gnječio, prolazio između nogu dodirujući vrelinu njene glatke pičkice… Dok se voda slivala niz nju..
Moj kurac je ponovo bio kao jarbol, spreman za prodiranje i sex. Ali, imao sam drugačiju ideju.. Kleknuo sam ispred nje, gledala me u čudu.
Provukao sam obe ruke između njenih nogu, prišao licem do njenog brežuljka. Ona se leđima naslonila na zid tuš kabine isturivši svoju karlicu i pičkicu.
Desnu nogu je podigla savijenu u kolenu i naslonila na bočni zid kabine, ostavljajući mi mesta da zaronim nos u njenu pičkicu.

Napokon, naslonila je svoje lepo oblikovano stopalo na moje rame.
Uživao sam u njenom ukusu, vrelini koja se širila od pičkice. Uronio sam nos u nju, onako kako volim kad se prvi put upoznajem sa damom, pa sam ga lagano provukao dalje uz razdeljak i naslonio na klitoris. Istovremeno, moj jezik je pronašao njenu rupicu i krenuo da prodire u nju.
Uzdisala je, stežući me za glavu i nabijajući još i još u svoju pičkicu..

Osetio sam da se meškolji, nekako… drugačije..
Vratio sam desnu ruku bliže njenoj guzi i palac se našao na otvoru njene guze.. Dragi Anuse…

Jedva čekam da mi se otvoriš i propustiš me u svoje maleno carstvo..ponovo… razmišljao sam dok je moj prst lagano klizio u njenu guzu. Sve dublje je uzdisala.
“Izvini, ovo mnogo volim” progovorila je u jednom trenutku i ja sam osetio neobičan ukus njene pičkice. I toplinu.. I mnogo tečnosti..
Podigao sam usne blago naviše da uhvatim klitoris i da ga sisam, dok je palac tražio.. neke nove erogene tačke u guzi.. Sisao sam klitoris sve jače i jače.. Dok je mlaz iz njene pičkice prskao po mojim grudima.. Počela je da podrhtava, osetio sam kako joj poigrava noga na mom ramenu a butina druge noge se napinje. Levom rukom sam je pridržavao da ne padne, ali nisam popuštao u svojoj nameri da je dovedem do orgazma. Sve sam žešće nabijao palac u njenu guzu, sve jače sisao klitoris a ona je.. pojačala mlaz.. i počela da ciči.. dok je orgazam protresao i drmao.
Uklizao je lagano, odjednom, tako da sam osetio njenu guzu na mojim slabinama, osetio sam da sam ceo u njoj. Da je mokra i napaljena i da hoće još i još..
Držao sam je čvrsto za bokove dok je ona bila oslonjena dlanovima na pločice u tuš kabini i odgurivala se unazad, da me primi celog.. još i još.. Voda koja je curila niz njena leđa je pravila pljeskanje kako sam se ja nabijao u nju..

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar