29°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

ŽELEO SAM JE JOŠ U HODNIKU! Stiskao sam njene nabrekle grudi dok je dahtala na mojim usnama

Nekada sam je strasno voleo. Bila je od onih vatrenih žena koja je izluđivala muškarce samo pogledom. Sve ostalo je bilo na granici ludila. Njeno držanje, kosa, telo...

Ostali smo u kontaktu sticajem okolnosti. Izbegavao sam da je srećem jer mislim da bih umro od njenog pogleda. 

Ona je u braku i keva je. Ne znam da li voli svog muža, ali nije mnogo patila kada je on pošao na Aljasku da šljaka. 

Prošlo je  4 meseca od njegovog odlaska. Stiže meni poruka od nje: Kako si? Šta radiš?...

Malo dopisivanja, a onda mi je saopštila da bi želela da se vidimo. Otišli smo na piće, i kroz priču  mi je dala do znanja da bi volela da smo opet malo u ljubavi...

Naravno, znao sam koliko joj redovan seks nedostaje. Znao sam da je to mučenje. Ako je ponovo kresnem, zaljubiću se kao i prvi put. Bio sam zbunjen i vrteo filmove u glavi. Ostavio sam je bez odgovora. Tešio sam se posle da je to misterioznije. Neka misli malo o meni, više će me želeti...

Naš sledeći susret desio se posle nekoliko dana sasvim spontano. Sreo sam je kraj Dunava i otišli smo na piće. Posle vremena provedenog u ćaskanju oboje smo bili napaljeni. 

Dovezao sam je do mog stana. Već ispred vrata me je spopala strašna želja da je uzmem već u hodniku. Strasno smo se ljubili još od hodnika. 

Pritisnuo sam je uza zid i stiskao joj grudi. Ona me je stiskala po snažnim ramenima. Dovukli smo se tako naloženi do kreveta. 

legao sam preko nje, a srce mi je udaralo 300 na sat. Osetio sam koliko je drhtala pod mojim rukama. Gledao sam je u te snene oči, pa u nabrekle sise. Uživao sam u njenim prelepim nogama. 

Za tren oka sam bio potpuno go. Znao sam da je to moj kraj. Umreću zbog ove žene. Ona je čist greh. No, baš to me je palilo do ludila. 

Gledala me je pohotno, i prošaputala : 

- Zaželela sam te se. 

Na te reči, svukao sam joj gaćice i spustio glavu među njene noge. Niakda lepšu pičkicu nisam video. Klitoris joj se digao, a ona je bila mokra i mamila me da je oližem. 

Lizao sam je kao blesav. Sa svakim mojim lizuckanjem, ona je ispuštala uzdahe. Pomerala je pičkicu u ritmu mog lizanja. Grčila se, pulsirala. Gurnuo sam joj prst u rupicu i golicao je po unutrašnjoj strani, mazeći je iznutra, dok je moj jezik i dalje bio na klitorisu. 

- Stavi još jedan prst-cvilela je. 

-Gurnuo sam oba i to me je toliko napalilo da mi je kurac bio kao od kamena. Njeni sokovi su mi cureli niz bradu i niz ruku. Nisam mogao da se odvojim od njene slatke, obrijane mace. 

Onda je rekla da želi da je jebem. Dohvatila je moj kurac i video sam je kako se oblizuje. 

- Uđi u mene, odmah-rekla mi je. 

Mamio sam je glavićem. Mazio je po klitorisu. To ju je izluđivalo. Želela je da ga proguta pičkicom. Trljao sam se o nju, a ona je na to bila sve uspaljenija. Počela je da cvili i moli me da je pojebem. Ugurao sam joj polako. Kao kroz puter mi je prolazila batina. Topio sam se i gubio u toj užarenoj pički. Mislio sam na to kako je majka, a i dalje je odlično zategnuta njena maca. 

Onda je sela na moju kurčinu i počela da se njiše i da me jaše kao konja. Njene sise su letele gore, dole. Hvatao sam ih i usnama tražio da ih posisam. Rukama mi je nameštala bradavice. Izluđivala me je svojim umećem. 

Počela je da se grči, izvija...

- Svršiću mili-promrmljala je. 

U tom momentu je reka sperme pohitala napolje. Nisam mogao da se kontrolišem. Izlio sam sve u njenu toplu utrobu. 

Vrisnuo sam zajedno sa njom. Silina orgazma nas je oboje dobro prodrmala. 

Ležali smo načas, kao bez svesti. Opijeni savršenim seksom. 

Znao sam da je ona moja najveća rana. 

Ana. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar