19°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

NABIJ GA POLAKO! Moja devojčica nevinog pogleda uzdisala je kao da će joj malena eksplodirati: Trljala je moje tečnosti svuda po telu!

Svako ima nešto u sebi ili na sebi što ga posebno krasi, a što se tiče Nevene, o kojoj ću vam sada pisati, ona je bila nekako više nego posebna. Bar te večeri.

Inače, do tog trenutka nije mi nešto previše privlačila pažnju, kao nekim mojim prijateljima, ali bilo je vidno da tako nije što se nje tiče. Uvek bi mi se osmehnula kada bi me ugledala, a ond kada bih seo u naš omiljeni kafić, mogao sam da primetim kako se uopšte ni ona sama ne trudi da sakrije njene poglede.

Obično je nakon posla, radila je u jednom CD šopu, svraćala sa najboljim prijateljicama u kafić, koji je inače držao jedan moj dobar prijatelj, pa sam i ja često svraćao tamo nakon posla. Obično bi to bilo uveče. Sa njom sam se upoznao nekih par meseci ranije, upravo preko gazde kafića, ali na tome je ostalo, sve do prošlog vikenda. Nevena, ili Nena, kako god, pojavila se istog trenutka sa prijateljicama na vratima kafića kada sam i ja ulazio.

Ortak i ja smo ih propustili da uđu pre nas, kao pravi kavaljeri, a ona se opet osmehnula. Zatim se i okrenula ka meni nakon što je napravila par koraka. Peđa, ortak, to nije mogao da ne primeti.

- Znaš šta? - obratio mi se kroz osmeh.- Ova mala se ne predaje… Što je ne opališ već jednom?

- To ni ja ne znam - osmehnuo sam se, a zatim smo se smestili za šankom.

I tada sam imao osećaj kao da me doziva. Okrenuo bih se ka njoj, a ona je već gledala ka meni. Priznajem, lep osećaj. Možda je to razlog što je još uvek nisam kresnuo. Znao sam da joj se dopadam, ali mi se ta igra između nas dvoje strasno svidjala. Ta neizvesnost, ta strast koja se mogla osetiti na kilometar me je samo viŠe uzbuĐivala, palila… kao da smo se pripremali za nešto posebno.

A i Nena se nije predavala. Osećao sam njene ljubavne strelice svuda po meni. U jednom trenutku sam se okrenuo ka njoj, osmehnuo sam se i nazdravio joj. Kako su joj samo oči zablistale, a nagrađen sam poljupcem koji je bio poslat u mom pravcu i širokim osmehom. Slatka je, ima nešto posebno, nešto što me privlači kod nje. Te večeri je bila preslatka. Nešto duža smeđa kosa, razdeljak iznad njenog desnog oka, a šnalica sa leve strane. Krupne, crne okice, nešto prćastiji nosić i pune, senzualne usne. Imala je na sebi crnu majicu sa belim natpisom “I rock really hard!”, čak mi je i to bilo veoma sexy. Dole je nosila teksas minić, koji joj je strašno lepo stajao.

Primetili su se pogledi po njoj kada je prošla do toaleta. Rešio sam da je ovog puta ne ispustim. Negde oko pola dvanaest smo već bili u njenom stanu u blizini samog kafića. Nismo bili pijani, možda smo popili po dva piva, ali je ta napaljenost kod nas previše dugo trajala da bi se i dalje razvlačili. Bilo je jasno da ćemo te večeri da završimo u nečijem krevetu, njenom ili mom, to nam je bilo svejedno. Odlučili smo se za malo bližu varijantu. Čini mi se da smo se pohvatali još u njenom ulazu, a nastavili u stanu.

Nismo mnogo pričali, rekli smo šta smo imali još u kafiću, sada smo se jednostavno prepustili uživanju. Sela je na razmešten krevet u jednoj od soba, smeškala se i posmatrala me dok sam stajao pred njom. Nisam mogao da ne primetim kako joj se teksas minić malo podigao na gore, pa su se prilično dobro mogle videti njene bele gaćice. Privikla me je bosim nogama ka sebi i završih preko nje na širokom krevetu sa belim prekrivačem sa crvenkastim srcima. Kako smo se samo napalili oboje.

Veoma brzo je ostala bez majice, brusa i bez teksas minića, a onda kada je bila samo u gaćicama, ostavila me u krevetu, a ona je ustala i stala pored kreveta gledajući u mene, a zatim sa osmehom krenula da skida gaćice vrteći svojom guzom. Vau, to je jedino što mi je prošlo kroz glavu u tom trenutku. Nena je gola izgledala fantastično, imala je dobre sise, zategnuto telo i fenomenalnu, obrijanu pičkicu, koja se već bila zacrvenela.

A onda je skinula sve sa mene, tačnije ono što je ostalo, oborila me na leđa, legla na stomak između mojih nogu i krenula da ga puši… Kako je to radila pomalo divlje, strastveno… Kada ga je obradila onoliko koliko je htela, sela je na svoje dupe pored mojih nogu, raširilanjene noge i pocela da nabija prstiće u svoju pičkicu, gledajući u mene poželjnim pogledom i uz salvu uzdaha i ponekim krikom. Mogli su joj se videti sve vlažniji, mokri prsti njene desne ruke kako su ulazili i izlazili iz njene vrele pičkice. Kada je i sebe sama obradila, ponovo ga je malo pušila, a onda se bacila na leđa, raširila noge, i prstima raširila crvenu, vlažnu i usijanu pičku. Smeškala se.

- Pogledaj koliko te želim - rekla mi je mameći me svojom ribicom.- Hoću da me jebeš, da me razbiješ. Jebi me.

Prišao sam joj i ona ga je uzela u ruke, a onda zajedničkim snagama uđoh u nju. Nije bilo potrebno da laganišem, ona je bila već toliko napaljena da me uhvatila za guzove i diktirala nimalo lak tempo. Kako sam je samo zakucavao za krevet, nabijao sam joj ga do jaja, a ona je uživala. Smeškala se, uvijala, zarivala mi njene prste u leđa, uzdisala, po nekada se ne bi ustezala, pa je i bila glasna čak i za moje uši, ne znam kako je komšiluk reagovao. Znam samo da sam je jebao sa apetitom, a onda je ustala, istrtila se ispred mene, bila je na kolenima, glava joj je bila na krevetu, a svojim prstima je širila svoju mokru guzu.

- Jebi me u guzu! Nabij ga polako!

Naravno, to sam i uradio… Očigledno joj je prijalo, jednom rukom mi je milovala jaja, a drugom je trljala svoju pičkicu. Mogao sam da osetim, a i vidim kako joj širim zacrveneli čmar… Nabijao sam ga bez ustezanja, nisam je žalio. Dobijala je što je i tražila. Izgleda da joj je to strašno prijalo, počela je da poskakuje na kolena, da se trza, a onda je guza počela da se steže dok je ona vriskala, kako je samo svršavala, čak me je njen pičkica malo poprskala po butinama.

- Ahhh - uzdisala je, dok sam mislio da će joj i pička i guza eksplodirati.

Izvadio sam ga polako, dok joj se čmar još uvek lagano zatvarao i otvarao od orgazma, a onda je ona opet nasmejana jedva legla na leđa ispred mene.

- Svrši po meni! - gledala me je dok se zadovoljno uvijala predamnom.

To sam i uradio. Stao sam na kolenima između njenih nogu i izdrkao ga po njenom telu licu, sisama, pupku… Trljala je svoje telo spermom koju sam prosipao po njoj. A onda legao kraj nje. Ona se ubrzo obrisala, mene takođe, a onda se ušuskala kraj mene.

Sutradan, ponovni susret u kafiću. ona se osmehuje, a i ja njoj. Peđa sve to posmatra.

- Dobro, bre… - pogledao me je prilično zbunjeno.- Zašto je ne kresneš već jednom, čoveče?

Samo sam se nasmejao i pogledao u Nenine zadovoljne okice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar