-2°C

Beograd

Photo: HappyBSC/pixabay

Izvor: Happy BSC

UŽIVAO SAM U POKRETIMA KOJE JE PRAVILA: Lagano sam joj ubacivao svoju alatku otpozadi!

Kao što sam rekao ranije, komšinica ima 45, ja 27 godina. Jednog popodneva me je pozvala na druženje jer joj muž nije kod kuće već neko vreme. Otišao sam , znajući šta me čeka.

Bila je u dnevnom boravku obučena u bade mantil. Poljubio sam je u obraz i seo pored nje. Ona je ustala i pozvala me u kupatilo da se zajedno istuširamo. Ušao sam za njom u kupatilo i ona je skinula bade mantil i počela da pusta vodu. Dok je ona namestila vodu, ja sam se svukao i počeo da joj mazim guzu. Kurac mi se polako dizao, ušla je u kabinu i pozvala me.

Počeli smo da se ljubimo dok je voda padala po nama kao kiša. Mazio sam i grickao njene bujne grudi, ljubio njen stomak i na kraju sišao do ribice. Lizao sam je polako i nežno, uživala je, nabijala mi je glavu, svojom rukom među noge.

Ustao sam, podigao njenu nogu i stavio svoj k**c u njenu vrelu p**u. Nabijao sam ga spreda sve jače i jače, uživala je i počela brzo da stenje. Izvadio sam ga polako i okrenuo je ka zidu, stavio sam ga od pozadi i počeo da je j**m i da joj mazim sise. Tražila je da je udaram po guzi, volela je to i njeno se uživanje osetilo u pokretima koje je pravila.

Počela je da iz tuša izlazi hladna voda i tada smo odlučili da se osušimo i odemo u sobu. Otišli smo u sobu, potpuno goli, legao sam na krevet, ona je legla do mene. Uzela je moj kurac u ruku i počela da ga d**a. Stavila ga je u usta a on je tako prijatno rastao u njenim ustima. Sela je na moj k**c i počela da Meša guzu, nabijala se sve jače i jače sise su skakale na sve strane i svaki njen pokušaj da ih pokupi je bio uzaludan. Stiskala ih je i nabijala mi jednu po jednu u usta.

Oborio sam je na bok, podigao jednu nogu i ubacio moj k**c koliko sam jače mogao. J**o sam je snažno a ona mi je samo rekla da želi moju vrelu spermu u ustima. Kada sam bio blizu izvadio sam ga i nabio u njena usta, da proguta svaku kap koju sam ja cedio. Bila je vesela kao devojčica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad