15°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: Happy BSC

VRIŠTALA JE OD ZADOVOLJSTVA: Zabio sam joj svoju alatku što sam više mogao!

Kada bi izlazio iz zgrade, često sam viđao zgodnu, crnu curu, onako jačih oblina i imala je frčkavu kosu. Svaki put gledao sam je u oči i ona se svaki put nasmejala.

Taj dan nekud sam žurio, seo sam u auto ispred zgrade na parkingu i ona je bez srama otvorila vrata sa druge strane auta i ušla unutra. Rekla je.. Ja idem sa tobom. Zvala se Katarina.. Odmah je rekla da sam joj j**n i da će me i**i.. Ja sam se na to samo smejao..

Krenuo sam autom i ona me odmah počela pipati po nogama a ja sam je primio za ruku i stavio je na svoj k**c koji je već stajao ko jarbol.. Odmah ga je mesila.. Bila je napaljena d**a.. Volim d**e.. Odmah me otkopčala i počela ga sisati.. Gutala ga je pohlepno.

Stao sam sa strane gdje nikog nema i primio je za njenu frčkavu kosu i nabijao sam njenu glavu na svoj k**c.. Jebeno me palio taj zvuk dok se guši u k**u.. Nisam hteo tako s**i..

Skinuo sam joj g**e i bacio je na zadnje sedište.. Presavijo sam je ko neku lutku.. Guzu sam samo malo licnuo da uđem u nju.. Par puta sam ušao lagano… I.. Kada sam se počeo zabijat u nju.. Stenjala je kao da je koljem ali j**o.. Baš sam je razvaljivao…

Gurao sam joj prste u usta a drugom rukom sam joj gnječio sise pa bi je malo primio za bokove da se brže zabijam u nju… J**a su mi se samo stiskala i napunio sam joj guzu s**m i još sam se trzo u njoj da se skroz iscedim..

Nije to bilo gotovo.. Izvadio sam ga iz njene guze i morala ga je fino pušiti i lizati da ga očisti od sperme.. Katarina je bila baš prava k**a za j**e.. Takve obožavam..

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar