1°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

ZABACILA JE GLAVU I POČELA DA SE UVIJA: Stenjala je kad je sela na mene, ludački je skakala!

Verovatno se svi sećate svog prvog upoznavanja sa telom u vreme puberteta, devojke sa svojim predivnim grudima a muškarci sa svojom prvom erekcijom.

Kada je meni bila prva erekcija, nisam znao šta se dešava, zašto mi "piša" tako tvrd, uspravan kao strela. Posle toga su usledili su krenuli snovi, fantazije.. U to vreme nije bilo interneta da vidim šta se dešava, odnosno nije bio toliko dostupan, retko ko ga je imao. Šta je to? Ali s vremenom se da shvatiti. Sećam se jednog seksualnog sna. Palio sam se na jednu glumicu, ne sećam se odakle, iz koje serije, ali bila je predivna. Plava, u seriji niska (uživo ne znam), po prilično obdarena, sise velike a ni guza nije bila loša.

PROČITAJTE JOŠ:  UŽIVALA JE U SVAKOM TRENUTKU: Okrenula se prema zidu dok sam joj ubacivao svoju alatku!

Moj san je počinjao ovako:

Uđem ja u stan, kad me ona sa vrata savatala obučena u crvenu spavaćicu.. Strašno smo se ljubili, jedva dolazeći do daha, kao u španskim serijama. Nekako mic po mic došli smo do sobe. Gurnuh ja nju na krevet, pade ona, sise samo prošetale a bradavice se nazirale. Jako sam se napalio na tu scenu, legoh preko nje i nastavio strasno da je ljubim, milujući joj noge. Kurac mi se toliko digo da je bilo do faze pucanja. Skinuo sam joj spavaćicu i počeo da gnječim njene grudi, da ih stiskam, ljubim. Lizao sam bradavice, grickao, igrao se sa njima, a ona je samo uzdisala. Ruku sam spustio na njenu mačkicu. Što je bila dobra, mala, uska. Počeo sam da pomeram. Ruku, da joj trljam klitoris. Uzdasi su bili sve učestaliji. Ubacio sam prvo jedan prst i počeo da je jebem prstom, prvo polako pa kad je počelo liti onda sam krvnički, zatim sam ubacio drugi a nije dugo trebalo vremena onda i treći. Trljao sam klitoris, jebao je, a zatim i počeo lizati. To volim. Držala mi je glavu rukama i nabijala mi je u njenu pičkicu. Vrištala je, gotova je, svršila je. Bio sam mokar od njenih sokova. Legao sam na krevet i počela je da mi puši, odmah, znalački je to radila, prvo glavić, pa onda duž kurca a zatim je ceo strpala u usta. Predivan osećaj. Nisam mogao više da izdržim, naguzio sam je i u sekundi joj nabio kurac u pičku.. Jauknula je ali nije me bilo briga koliko sam bio napaljen. Jebavao sam je silno, menjali poze. Igrao sam se s njenim klitorisom. Mesio njene sise i lizao bradavice. Posle nekog vremena opet je svršila. Obilato. To me dovelo do vrhunca.

Svršio sam u nju iako mi je rekla prethodno da moramo paziti. Nije me bilo briga. Zabio sam joj kurac do kraja, da sam mogao i jaja bih uvukao. Posle toga sam nastavio da je jebem polako jer se nije spuštao.

PROČITAJTE JOŠ:   OSETIH KAKO MI RASTE I POSTAJE TVRD: Zgrabio sam je za bujne grudi i sterao joj svoj nabrekli...

Seo sam na krevet i počela je da mi puši kurac. Bila je majstor u tome. Držao sam joj glavu i polako ubrzavao ritam. Pošto je mogla da ga primi do kraja pri vrhuncu sam je navikao koliko god sam mogao i svršio u njeno grlo. Ispraznio sam sve iz jaja. Zakašljala se, ostalo je malo sperme na ustima. Izgledala je zadovoljno, a i ja sam. Imao sam jebačinu samo takvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad