2°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

DIVLJA I BEZOBRAZNA U KREVETU: Želela je da ga oseti celog, uvijala se i skakala kao pomahnitala...

Golden Rose ad

Otišao sam u inostranstvo da radim, stanovao sam u jednom hostelu blizu moga posla.

Uvek kada bi se vraćao s posla u hostel onako umoran na šalteru tj na recepciji bi uvek bila jedna lepa i uvek nasmešena devojka koja je tu radila.

Bila je tako slatka kao med imala je slatko lice, slatke okrugle oči nije imala nešto sisa ali imala je guzu dobru baš onako da se udari po guzi nekoliko puta.

PROČITAJTE JOŠ:  VRISNULA SAM OD ZADOVOLJSTVA: Sve mi je jače nabijao svoju alatku!

I tako iz dana u dan ništa se nije značajno događalo. Sve dok jednom pošta nije došla za mene ulazio sam na vrata ona me je zovnula onako sa smeškom "Imaš poštu otišao sam uzeo i počeo je ispitivati odakle je? koliko ima godina i tako?".

Rekla je da je iz Španije i da ima 27 god u glavi mi je odzvanjalo meni taman jer je pet godina starija . Primetio sam jednoga dečka kako stalno dolazi i ljubi je a pomislio sam nije ni čudo da ovakva pička nema dečka. Taj dečko je iz dana u dan dolazio sve dok nisam čuo svađu između njih i tada nije više bila nasmešena bila je ljuta danima a ni on nije dolazio. Bio sam napolju izlazio i vraćao se u hostel video sam nju kako izlazi iz hostela i taman da prođemo jedno do drugoga pitao sam je nešto a zatim sasvim neočekivano poljubio. Ostala je u šoku i a i ja ali se nasmijala i nastavila hodati a zatim se okrenula došla do mene i uzvratila poljubac nisam mogao vjerovati uhvatila me je za ruku i pitala želim li imati s njom zabavu ko iz topa sam rekao da. Dovukla me je do nekakvog stana ušli smo u taj stan seo sam na krevet i počela me romantički ljubiti uhvatio sam je bacio na krevet i od sisa preko trbuha pa do pice počeo ljubiti drhtala je sva. Onda sam je skinuo do kraja i počeo joj ljubiti pičku a onda je mene uhvatila za glavu i uvalila mi jezik trljao sam joj pičku brzinski i ubrzo je svršavala.

PROČITAJTE JOŠ: VRELA I STRASTVENA: Spustila se na kolena, a ona je ponizno dopuzala do mene

Skinuo sam se ja i počela mi je prvo lizati jaja pa onda kurac stavio sam joj ga usta cucla ga je samo tako nije bilo odmora za nju Zatim sam joj rekao da je hoću jebati zguza stavio sam joj zguza u toplu i vlažnu pičku i jebao je a onda smo promenili pozu rekao sam joj da moram viditi kako jaše na meni jahala je stvarno dobro previše sam se uzbudio skinuo je sa sebe i po pički joj svršio . Vratio sam joj osmeh a lice ponovno od sada kada bi ušao u hostel vidio bi ju nasmešenu ali rekla je da bi ona opet ono ponovila rekao sam joj nema problema. Zadnji dan mi je bio u hostelu videvši mene da moram ići zinula je i bila je razočarana rekao sam joj da ne brine da ćemo se još viđati ona je rekla da se nađemo oko deset sati naveče rekao sam da može otišli smo u neki kafić držali se za ruke i pitao je za onoga dečka rekla je da je to gotovo i da nema ona šta s njim pitao sam je mogu li ja biti tvoj novi nasmejala se i rekla je od prvog dana od kako sam u hostelu od kako me je videla zaljubila se u mene rekao sam pa i ja tako postao sam njen novi dečko taj dan smo se isto kresnuli kod nje i sada znam da je to samo moja rupa tj njena pička.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad