18°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

Povukao mi je helanke dole i svukao ih. Gaćice je bukvalno strgnuo i bacio na svoj radni sto....

Kada sam se udala za muža svi su mi zavidjeli. Bogata porodica, veliko imanje, poslovni prostori i tako redom. Bilo je kao u bajci. Muž je pet godina stariji, pristojno izgleda i super smo se slagali. Brzo su došla djeca i sve je bilo okej prvih pet godina, ali onda su nastali problemi. Došla je kriza, posao je išao loše i počeli smo da dižemo kredit za kreditom, dok nam sva imovina zajedno sa porodičnom kućom nije bila pod hipotekom. Kasnili smo sa otplatom kredita i banka je sve više prijetila da će nam sve oduzeti.

PROČITAJTE JOŠ: BILA SAM STRAŠNO NAPALJENA: Molila sam ga da me rasturi dok sam gubila razum od požude

Jednog dana je došao muž i rekao da mu se javio jedan čovjek i rekao da hoće da kupi dio imanja i to za novac sa kojim bi sigurno otplatili kredite, a još bi ostalo i da nastavimo sa poslom. Bili smo srećni jer to je bila izvanredna vijest. Nakon dugo vremena, strasno smo vodili ljubav te noći.

U narednim danima muž se sastao sa tim čovjekom i uglavnom su utanačili sve pojedinosti. Nakon par dana muž je došao sa njim kod nas i sjeli su u kancelariju. Muž me je pozvao da donesem dvije kafe i piće. Kada sam ušla u kancelariju, prepoznala sam lokalnog klipana koji me je jurio još dok sam bila djevojka i bila u vezi sa sadašnjim mužem. Znam da se i tada bavio mutnim poslovima, ali je sada postao tajkun i poslovan čovjek. Bio je strašno navalentan i odvratan u to vreme, jedva sam ga se otresla. „Jebem te, državo, kad ovakvi imaju pare!“ pomislih u sebi. On bi odavno trebao da je u zatvoru.

PROČITAJTE JOŠ: POČEO JE DA MU SE KRUTI, A ONA SE NABIJALA SVE JAČE: Buđenje moje pohotne ženice

On samo prokomentarisa kako moj muž ima divnu ženu koja super izgleda iako je rodila troje djece. Nije mi baš bilo prijatno njegovo odmjeravanje (na sebi sam imala helanke i majicu na bretele, a moje sise su kipile jer sam još dojila najmlađu kćer), ali morala sam da istrpim jer nam novac ovog klipana daje izlaz iz situacije koja nimalo nije prijatna. U suprotnom bismo mogli da ostanemo bez svega što imamo. Muž je primijetio da me odmjerava i očima mi pokazao da izađem. Izašla sam, a uskoro je i on otišao. Muž mi je rekao da su se dogovorili i da će nas pozvati da potpišemo ugovor. Nakon nekoliko dana muž mi je rekao da se spremim pošto idemo na potpisivanje ugovora. Moram i ja da potpišem jer je imovina bila i na moje ime. Morala sam da povedem i ćerkicu jer joj je bilo tek osam mjeseci.

Došli smo u njegovu firmu. Primila nas je sekretarica. – A to je ta lijepa mama… – čudno je prokomentarisala, kao da je već s nekim razgovarala o meni. Ubrzo je izašao advokat i rekao mužu da prvo on uđe sam, a posle ja. Malo mi je to bilo čudno ali nismo se protivili, samo da ovo završimo. Muž je izašao za desetak minuta, uzeo je našu ćerkicu i rekao da ja uđem da to završimo.

Ušla sam u kancelariju koja je više ličila na neki kabinet, jer je pored radnog stola i stola za sastanke imala i kožnu garnituru koja je bila smještena u jednom kraju kancelarije. – Uđite, gospođo, i raskomotite se – rekao je gazda i pokazao advokatu da izađe. On je izašao, ali na druga vrata a ne na ona na koja sam ja ušla. Ostali smo sami, a gazda ponovi da sjednem i pokaza na onaj trosjed. Sjela sam, mada mi je bilo čudno zašto baš na trosjed. Sjeo je preko puta mene, nasmijao se i rekao:

PROČITAJTE JOŠ: Svakim mojim dodirom je bila sve vlažnija i ukusnija, a njeni uzdasi sve glasniji: Moj prst se našao u njoj...

– Ovako ćemo… Potpisaću ugovor, ali pod jednim uslovom. Moraš odmah da odgovoriš. Ako odgovor bude potvrdan, nema problema. Ako ne pristaneš, ništa od posla i vi ste propali… Da, da, znam da ste u problemima i ovo vam je jedini izlaz. Izgovorio je to, a ja sam ga blijedo gledala još ne sluteći šta me čeka.

Ako nećeš, možeš odmah da izađeš – rekao je to drsko i ozbiljno. Umalo nisam pala u nesvjest. – Jesi li ti normalan?! Muž mi je ispred vrata. Kakva je to ucjena?! Bila sam zaprepašćena. – Onda ništa – reče. Ustade i pokaza mi prstom prema vratima. Misli su mi prolazile kroz glavu kao munja. – Marš napolje! – reče grubo.

– Nemojte, molim vas… Eto, uradiću to – rekoh kroz suze.

Mislila sam samo da se riješimo duga, neće mi kruna sa glave pasti. Nasmejao se i prišao mi. Glava mi je bila ispred njegovog šlica na pantolonama. Izvadio je kurac koji je bio ogroman i debeo, već poludignut. Izgleda da ga je već uzbudila ova situacija. Nikada nisam vidjela drugi kurac osim muževog.

Povukao je moju glavu ka kurcu. Malo sam se otimala ali nije bilo kud. Otvorila sam usta i snažno ga je gurnuo do kraja. Grcala sam, suze su mi tekle, ali nije se obazirao nego ga je nabijao do kraja. – Aghhagghh… – to je sve što se moglo čuti od mene.

Bila sam sva crvena i umazana suzama i njegovim sokovima. Izvadio je kurac, podigao me i rekao mi da se skinem. Počela sam polako da se skidam, a on poče da cepa odeću sa mene. Povukao mi je helanke dole i svukao ih. Gaćice je bukvalno strgnuo i bacio na svoj radni sto.

– Ovo je suvenir – cerekao se. Onda me je povukao i naguzio preko naslonjača troseda, tako da sam se sada mogla vidjeti u ogledalu koje je bilo preko puta, na zidu pored vrata kroz koja je izašao onaj advokat.

Tada uđe onaj advokat i cerekajući se priđe mi. Izvadi kurac, uhvati me za kosu i poče da me šamara sa njim.

– Jeste li normalni, pustite me. Nećuuu… Aagrhmm… Gurnu mi kurac u usta, iako sam se otimala. Onaj manijak me je pritisnuo sa leđa da nisam mogla da se pomjerim.
– Ćuti, kurvo, i puši! – reče advokat. Onda poče snažno i grubo da mi gura svoj kurac u usta. Grcala sam, ali on se nije obazirao.

Najgore od svega je što sam se napalila, jer me niko nikad u životu nije ovako tucao. Punili su me i sprijeda i od pozadi. Bila sam u transu. Advokat mi je stiskao sise iz kojih je kapalo mlijeko. Radio je to grubo i bolno. Osjetih kako gazda izvadi svoju kurčinu i poče da cilja i dodiruje moje dupe.

– Ne tu! Nisam nikad… Molim vas… Neee… Jedva sam uspjela da progovorim, ali advokat me povuče za kosu i gurnu kurac duboko u grlo da sam ostala bez daha.
– Ne brini. Na svašta ćemo mi tebe navići. Jebaćeš se ti u svaku rupu i tražićeš još… Gazda gurnu prvo jedan prst, a zatim dva u moju guzu i poče da me jebe prstima u dupe, a kurac sjuri u pičku. Miješali su se bol i zadovoljstvo, a onda sam počela da se tresem i svršavam što oni primijetiše.
– Jesam ti rek’o da će kurva da se otima, ali da uživa – reče gazda, a onda se obrati meni – E, sad ćeš da uživaš, kujo. Gurnuo mi je snažno kurac u guzu. Nije nimalo bio nježan. Jaukala sam zaboravljajući da može da me čuje muž ispred vrata.
Advokat mi začepi usta svojim kurcem tako da priguši moj jauk. Jebali su me tako bar deset minuta. – Daj meni malo, šefe – reče advokat, te zamijeniše mjesta. – Poliži ga dobro, kujo – reče gazda i začepi mi usta svojom kurčinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar