15°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

VRELA GOGA SA FEJSBUKA: Otkopčala mi je farmerice i znalački oblizala moju batinu!

Kao i mnogi, u to vreme čuo sam za Fejsbuk i napravio na njemu profil. Povezao se sa nekim svojim prijateljima, i postao član nekih grupa za šalu i zezanciju.

U jednoj takvoj grupi upoznao sam i Gogu.  Dopisivali smo se u grupi, zezali, a nedugo zatim poslala mi je zahtev za prijateljstvo. Dopisivali smo se, i rešili da popijemo piće i bolje da se upoznamo.

PROČITAJTE JOŠ:  DIVLJA IGRA: Došao sam do vrhunca izvadio ga i završni minut proveo njenim ustima dok je ona uzdisala

Goga je došla na dogovoreno mesto autom. Ušao sam u auto.  Bilo je letnje veče i već je polako  padao mrak.

 Predložila mi je da idemo kraj reke, zna dobro mesto. Išla je autom kroz naselje, a onda smo stigli do obale reke. Skrenula je  na makadamski put i nakon 100 m zaustavila auto, ugasila je motor.

Gledao sam u nju kao hipnotisan.  Imala je dugu crnu kosu, fenomenalne velike sise i jebozovne  punačke usne. Gledala me je sneno, a zatim krenula da preuzme inicijativu. Polako mi je otkopčavala dugmad na farmerkama, gurnula ruku u  moje gaće i uzela moj uspavani kurac.

PROČITAJTE JOŠ: Lagano ga je ljubila, trljala usnama, nekako stidljivo lizala....SOKOVI SU SVUDA BILI OKO NAS...

Izvukla ga je,  svukla kožicu sa glavića, spustila usne na njega, poljubila ga, i nežno grickala... Onda je počela da ga puši, on se polako dizao i otvrdnjava.

Lizala ga je, sisala, grickala, sisala mi jaja. Vrhunski je to radila, ali nakon 2-2, 5 minuta kurac mi je eksplodirao, napunila su se njena usta spermom koju je progutala... Osmehnula se i rekla mi:

-Nešto si brz... Mora da ti žena ne daje redovno pičke.

PROČITAJTE JOŠ: IMALA JE NEODOLJIVU POZADINU: Nabijao sam joj alatku sve jače u mačkicu, uživala je u tome!

Nakon toga uzela je moj kurac opet u usta i počela da ga puši... Popušila mi je kurac još dva puta, i onda se obrisala vlažnom maramicom, kao i moju kitu... Strpala mi ga u gaće, upalila auto i krenuli smo nazad... Iscedila me je do poslednje kapi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar